mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Zdravie a výživa - 

Pulzna magnetoterapia

neznámy
neznámy | 23.3.2010 17:51
Chcel by som poznat nazor odbornika ci bezneho spotrebitela co ma overenu tuto metodu. Stoji to za tie peniaze? Naozaj to funguje? Na internete je kopa informacii ale vsetko su to reklamne frazy, ktorim sa nie vzdy da verit.
Bezne sa to predava na tych akciach kde nalakaju kopu starych ludi a tahaju z nich pekne peniaze. Napr za taky model od firmy ORIN kde je cena zakladneho modelu cca 600€. Tiez som nasiel napr firmu BIOMAG.
Podozrive sa mi tiez zda, ze nikde nieje uvedena cena a tieto produkty sa daju kupit zrejme len podomovym predajom alebo telefonicky priamo na predajcu.
Ked je to naozaj taka vychytavka preco je okolo toho tak malo informacii?
Skoro ma totiz porazilo ked nam starka zahlasila, ze si to ide kupit za 1700€ celu sadu. Vyhodnejsie by snad bolo rekracia na 2 tyzdne v kupeloch.
Nejake odkazy: http://www.orin.sk/produkty/ulticare/
neznámy
neznámy | 11.12.2010 19:45
S liečbou magnetoterapiou a inými technikami je to trochu iložitejšie ako sa bežne chápe. Predovšetkým než si ju niekto kúpi sa ,musí nad sebou zamyslieť, kde robí chybu v strave, pití a ostatnom. Ak by to bolo také jednoduché že si niekto kúpi magnetoterapiu a bude zdravý, tak je na omyle. To by každy bohatý človek mohol byť zdravý. Stači ked si kúpi tie správne prístroje. Ale takto to nefunguje.
Magnetoterapia je výborná a funkčná vec, ale chorý majitel tela sa musi aj nad sebou zamyslieť či je ochotný nepracovať proti liečbe dalšími chybami.Až potom kupovať napr. magnetoterapiu. Choroba je predsa za odmenu, aby sme hned neumreli, ale ziskali čas na korekciu.
Teda moja otazka:
je chorý majitel tela ochotný isť do pokory a urobiť korekciu v hlave než investuje tolko peňazí? Nebolo by mudrejšie najprv investovať do vedomostí ako sa dalej správať k telu aby smerovalo k zdraviu a nie k chorobe?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...