mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Zdravie a výživa - 

Pránická výživa

neznámy
neznámy | 14.4.2014 13:04
Takéto povrchné a nepresné a š o k u j ú c e ... informácie sa uvádzajú z viacerých dôvodov. Dnes mnohí ľudia chcú všetko a okamžite, preto sa uspokoja s často povrchnými, či škodlivými informáciami. Veľakrát ich uvádzajú ľudia, ktorí nemajú takmer žiadne skúsenosti, ale naštudovali si kopec materiálov a sú "poverení" dávať rady iným, rovnako neskúseným. Myslím si, že ak sa človek vydá na takúto cestu, tak by si rady mal brať predovšetkým od ľudí, ktorí to, čo hlásajú, aj praktikujú a bez ujmy na zdraví.
neznámy
neznámy | 14.4.2014 15:12
Tak ale určitým spôsobom ťa to láka (nie?), aby si dosiahol schopnosti spojené s pránou. Môj osobný názor je ten, že buď mi budú pri narodení "pridelené" do vienka nejaké schopnosti, ktoré sa budú vyvíjať samé, bez akéhokoľvek urýchľovania prostredníctvom môjho duchovného vývoja, alebo mi nebudú "pridelené". Preto väčšina ľudí nemá žiadne schopnosti ako sú napr. liečiteľské, jasnovidectvo, atď, pretože im do "rúk" jednoducho nepatria. A myslím si, že získavať ich rôznymi spôsobmi, ako je napríklad tento, je dosť nebezpečné. Lebo sa môže stať, že namiesto nejakých "schopností" získam choroby. Alebo sa ten "chtíč" zmení na posadnutosť, ktorou by som sa celkom dokatovala. Napísala som to iba na margo toho, že sa netreba pokúšať siahať po niečom, čo nám nepatrí.

Ale napriek tomu beriem tvoj názor. Každý sa môžeme vybrať cestou ktorou chceme a je to naša slobodná vôľa.
neznámy
neznámy | 14.4.2014 15:17
"Myslím si, že ak sa človek vydá na takúto cestu, tak by si rady mal brať predovšetkým od ľudí, ktorí to, čo hlásajú, aj praktikujú a bez ujmy na zdraví".

Takže napríklad títo ľudia to praktikujú. https://www.youtube.com/watch?v=hLR_mzhfP3o&feature=youtu.be Počúvať rady od ľudí, ktorí síce hlásajú, že ako sa dobre cítia, ale pri pohľade na ich tváre, ktoré sú so skleným vpadnutým pohľadom a vačkami pod očami sfarbenými na čierno sa mi nezdá byť vôbec dôveryhodné. Takže podľa mňa nevyzerajú "sviežo" a bez ujmy na zdraví. Toť môj názor.
neznámy
neznámy | 14.4.2014 17:34
Možno som sa zle vyjadrila. Myslela som tým ľudí, ktorí sú skutočnými majstrami, ktorí sa nepotrebujú pretŕčať na videách a presviedčať ľudí o svojich pravdách ... ľudí, ktorí si žijú v pohode bez ohľadu na to, kto si čo myslí. Väčšinou "k nám prídu" vtedy, keď sme pripravení na zmenu vo svojom živote ... a to sa podľa mňa netýka iba pránickej výživy :)
neznámy
neznámy | 14.4.2014 17:57
keby sa ale zase "nepretřčali" pred kamerou, povedala by si "veď to nie je ani zdokumentované, nie sú o tom žiadne informácie, dôkazy len jpp a hoax". toto video je svedectvo pre ľudí ako si písala, že sú na to pripravení a dostane sa to k ním. tie pravdy k nám neprídu len tak. niekto ich musí zdokumentovať a vypustiť. to isté čo volná energia. sú tam konkrétne mená, kontakt a adresy. Béla Kiss to organizuje a praktizuje 2x do roka už vyše 7 rokov a posledné roky s veľkými skupinami ľudí. jeho zdravotný stav dohromady dávať zatiaľ netreba, ale zato on dal dohromady zdravie ľudí, vrátane mojej manželky. to sú myslím dosť dôveryhodné a otvorené informácie nato aby si z ľudí niekto strieľal.

takže keď niekto podá informácie a zdokumentuje to, tak sa jednoducho pretŕča pred kamerou
neznámy
neznámy | 14.4.2014 18:40
V skorších príspevkoch som písala o takých ľuďoch, ktorí zavádzajú povrchným poznaním - myslela som to všeobecne. Teraz som reagovala iba na vyjadrenie, že na nejakom videu ľudia, ktorí o pránickej výžive hovoria, vyzerajú choro - neviem, či si čítal príspevok Wizard. Určite som nemala na mysli takých ľudí, ktorí skutočne vedia, čo robia.
Každý ma svoju cestu ... i svoje riešenia a tak je to správne ...
neznámy
neznámy | 16.4.2014 16:01
to je tak, že neustále hovoríme o vyššej existencii, Bohu, energiách, hmote ako niečom čo je podriadené duchu, o nekonečne a nekonečných možnostiach a keď príde na lámanie chleba, tak chleba nikde..... neexistuje. nikto ho nevidel, nejsou dukazy :D
neznámy
neznámy | 16.4.2014 16:38
No áno, tzv. duchovné a aj iné weby sa len tak hemžia takými, čo všade boli a všetko vedia. Ale ako som poznamenala ... snáď je to tak v súlade s vyšším plánom ... :)
Antonidas
Antonidas | 18.4.2014 11:53
Ja osobne mám problém s ohľadom pránickej (éterickej) výživy nakoľko mám závislosť na cigaretách čo mi bráni vo väčšom duchovnom rozvoji. Akákoľvek závislosť na drogách (alkohol,cigarety,drogy...) bráni pránickej výžive.
http://researchersoftruth.eu/ucenia/Nase-Tri-Tela.htm
Musím plne ovládnuť svoje fyzické telo, potom sa dá ďalej pracovať. Ale momentálne viem,že teraz do nepôjde, človeka vždy posunie nejaký impulz.
Ovládnutím tiel človek dokáže nemožné veci.
neznámy
neznámy » Antonidas | 18.4.2014 13:52
Posune te treba rakovina plic a nebo infarkt.......-ROLL-
Antonidas
Antonidas | 18.4.2014 14:25
;) Dosť možné. Bola by to moja chyba ... V dnešnej dobe ťa môže klepnúť z hocičoho ...
neznámy
neznámy » Antonidas | 18.4.2014 14:26
no do kelu... a čo ja spravím teraz s tou čokoládou???-ROLL-

hneď si idem dať, kým ešte nie som na práne!
Antonidas
Antonidas | 18.4.2014 14:29
Kupuj kvalitnú čokoládu ;) žiadne kakaové maslo ale kakao :)
neznámy
neznámy » Antonidas | 18.4.2014 15:37
najradšej mám čokoládu sladká vášeň 70% kakaa za 2€. momentálne mám čokoládové vajíčka s trochou tvrdého alkoholu. dúfam, že to prána nezistí -YUMMIE-
moon_sun_stars
moon_sun_stars » Antonidas | 18.4.2014 15:39
ako sa stať závislou alebo ako sa na túto výživu navodiť - presedlať?, nech konečne nejem hlúposti a nezväčšuje sa mi obvod brucha :-)
neznámy
neznámy » moon_sun_stars | 18.4.2014 16:11
keby len brucha:Daspon u mna...mam kamosa co ma rad velkééééééééééééé ženy ,vzdy mu s povdychom poviem že keby nebolo takých ako on -NOSMILE--NOOO--NOOO-.....:D ale ak myslis nieco vazne s postavou skus rawfoot
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 18.4.2014 16:29
čo je to rawfoot?

môjmu sa páčim, že mám aj rici aj cici :-D vďaka bohu za takýchto mužov ....

síce si protirečím ale strašne veľmi mám rada pani PhDr.Renátu Názlerovú, zbožňujem tú ženu myslím tak, že je úžasná niečo z nej žiari, také .. éterické ... ja si prosím byť tiež takou osobnosťou a byť gráciou ;)
neznámy
neznámy » moon_sun_stars | 18.4.2014 16:33
ja sa nekamaratim s raw ale viem že vela ludi je uz na tom ako prvy efekt sa im postava markantne zmenila;) ujo google urcite bude vediet viac ako ja o raw
neznámy
neznámy » moon_sun_stars | 18.4.2014 17:12
to je živá strava/ surová strava (vegetariánska)/ vitariánstvo
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 18.4.2014 18:44
fúúj, už som si o tom aj prečítala to pre mna veru nebude ... -NOOO-
Stránka:
< 5 6 7 8 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...