mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Zdravie a výživa - 

LIECITELOM BUDE HROZIT VAZENIE

neznámy
neznámy | 18.6.2015 17:57
lenže niekto može mat sklon k urazom aj za to,že ma take konštelacie
neznámy
neznámy | 18.6.2015 20:11
ale myslim že v zahraniči ludom tych naturopatov tiež nepreplaca zdravotna poistovna lebo čo sledujem zahranične fora tak niektori pišu že su pre nich priliš drahí
neznámy
neznámy | 19.6.2015 06:28
No áno varovania sa stupňujú je to na fyzickej úrovni horšie - opakovanie zdrav problému, pritvrdenie no a keď to človek nechápe (že čo mu tým telo hovorí, na čo ho upozorňuje) tak varovné signály slabnú až stíchnu úplne (potiaž na fyzickej úrovni prejde do tzv. chronického stavu) je to presne jak vravíš.

(malá ilustrácia: hrubé črevo konečník je miesto kde sa telo zbavuje odpadu, potiaže v tejto oblasti znamenajú, že človek v sebe zadržiava emočný odpad, ktorého sa treba zbaviť (vyčistiť psychiku! čím sa automaticky mení životný štýl a to má priamy dopad na fyzično - uzdravenie) potiaže na párových orgánoch je o vzťahoch, vaječníky sú deti a konflikt v tejto oblasti, maternica predstavuje ženskosť ako takú, pľúca jak párový orgán tiež znamená ne/schopnosť dýchať a tak ďalej, každý jeden orgán, prsty napríklad predstavujú detaily života, nechty sú ochrana a dalo by sa pokračovať ... ) Takže: telo jak stroj, telo jak fyzický obraz psychiky a ako celok napojené na prírodu (Universum ak chceš) preto si myslím, že je tu priestor pre odborníkov z roznych uhlov pohľadu na telo a v spolupráci (ktorú zakaždým tak vehementne zdorazňujem) ide zvládnuť každý problém, vrátane cancer!

Komplexnosť je doležitá, áno.
A preto ma mrzí, že konzervatívci dominujú, že priestor pre odborníkov z iných zdrojov poznania je oklieštený.

K viere sa vyjadrovať v tomto vlákne nebudem, to je veľká téma sama o sve, čím nemyslím náboženstvo.
neznámy
neznámy | 19.6.2015 06:30
No áno sú drahí, pretože nie sú integrovaní v systéme a nie sú tam preto, že ich prítomnosť by ubrala z koláča zisku farmabiznis.
neznámy
neznámy | 19.6.2015 07:26
Konštelácie upozorňujú na riziko, ktoré vyplýva z tvojho astro (materiál, z ktorého si) a možeš ho znížiť ba dokonca anulovať ak pochopíš svoje astro a tento materiál budeš - kultivovať.
neznámy
neznámy | 19.6.2015 15:39
hej, len keby to bolo niekedy take jednoduche a išlo to kultivovanie rychlo
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...