mesiac
Piatok, 3.5.2024
Meniny má Galina

Zdravie a výživa - 

Cukr

Gitus
Gitus | 7.2.2017 15:09
A ty pijes iba suche?-YUMMIE--YUMMIE--YUMMIE-
neznámy
neznámy | 7.2.2017 15:28
nepísala som to odporučenie tebe ale houbarovi, ktorý zmienil že má pleseň zaujíma sa o elimináciu cukru tak evidentne intuitívne cíti že čosi s ním nie je ok., ok ?
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:02
Apropo když mluvíš o plísních.
Ty souvisí jednoznačně s nedostatečnou kyselostí. Je zapotřebí jíst více kyselého jako ocet (doporučuje se lžíce denně) kyseláče a podobně. Protože kyselé plísně zabíjí.
Souvislost kyseliny octové propionové a jablečné. To by měla umět říct i obvodní lékařka.
Souvislost se zásaditým jídlem zde opravdu není. Naopak.
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:07
chut po sladkom vraj vyvolava nedostatok lasky
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:08
byť houbařem nechám si spraviť základné testy v realite, to čo vykazuje krv moč a ďalšie vyšetrenia je reálny obraz konkr organizmu, potom môžeme špiritizovať ...
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:09
som to písala, jak sa máš ? :)
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:10
ja na klobasu :)
na sladke teda nie som vobec :)
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:11
jo, uz vidim, sla som postupne a hned odpisovala

ja furt rovnako, to je moja obligatna odpoved uz cca 50 rokov :):):)
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:13
minule som sem dala fotku inuitky s husky - som na teba myslela :) -KISS-
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:21
Ovšem kvašení cukru zvyšuje podíl alkoholu a to zas nutně příznivější není.
Podobně tvrdé sýry dlouho fermentované se nepovažují za zdravější oproti měkkým čerstvým.
Pokud je obsah cukru ve vínu přírodní asi v tom problém nebude. Problém nastává že sladká vína jsou slazená uměle rafinovaným cukrem.
Podobně jako v obchodě koupený med.
I drtivá většina včelařů včely zakrmuje bílým cukrem. Což je nejpravděpodobnější důvod tak špatného stavu včelstev a nízké odolnosti vůči nemocem jako mor a varoáza.
Osobně neznám žádného včelaře který nepřikrmuje cukrem.
Problém bílého cukru jsem už popsal. Přirodní cukr mi škodlivý nepřijde ve zdravé míře.
Alkohol je např.pro diabetes horší zlo než přírodní cukr.
Pokud bych řešil otázku (přírodního) cukru ve víně, přijde mí spíše irelevantní. Je to věc chuti.
Větší problém je alkohol jako takový. Pak bych řešil spíše otázku jestli víno nebo pivo nebo nejradši pramenitou vodu. Ovšem i alkohol do 30ml denně je zdraví prospěšný. Vše je otázka míry a poměrů toho čeho. Nejde jen o cukr ale i o to jaký ten cukr je a co je za ním. Je to podobné jako bavit se o škodlivosti bio cigaret. Bio jsou lepší. Ale vdechuješ pořád ten samý dehet.
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:21
otázkou je co je to dostatek lásky.
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:22
pred chvilou som ju videla :)
moje male gundzate - akoby som videla tu moju pred 20 rokmi... ach jo
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:26
byt laskou :)
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:31
aha
a kdo bude zas vynášet žumpu?
neznámy
neznámy | 7.2.2017 17:46
Skus med
neznámy
neznámy | 7.2.2017 19:12
ja takého poznám,,,,tvrdí,že ked včely neprikrmuje tak mu zahynú....-NOOO-
neznámy
neznámy | 7.2.2017 19:26
Samozřejmě.
Protože jim nedá jejich vlastní med na zazimování.
Všechen jim jej sebere.
Proto se má polovina medu nechávat včelám aby si jej nechaly na zimu.
Pek přežijí a jsou zdravé.
Ale člověk je dravec a chce všechno. A nedá zpátky nic lepšího než shit.
neznámy
neznámy | 7.2.2017 20:28
Když už všechen MED , tak si k němu usmažit i ty včely.-ROLL-
neznámy
neznámy | 7.2.2017 22:29
Když si uvědomíš že člověk přírodu ve všech směrech jenom ždímá a zpátky nedává nic?
Na oplátku přírodě postaví zoo. Kde týrá divoká zvířata.
Vzniká velký nepoměr mezi pránou a apánou. Nerovnováha tady je.
Celá společnost je nemocná.
neznámy
neznámy | 7.2.2017 22:42
S tím vínem...chtěl jsi napsat patrně 300ml, nebo ne?
Stránka:
1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...