mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Zdravie a výživa - 

Ak by sa niekomu hodili takéto informácie

neznámy
neznámy | 24.5.2020 20:13
Heklalava je homeopatický prípravok obsahujúci popol z islandskej sopky Hekla v homeopatickom riedení. Prvýkrát sa úspešne vyskúšal na islandských ovečkách, ktoré trpeli chorobami kostí na nohách.

Áno, heklalava v prípadoch napríklad kalcifikátov na stavcoch, zápaloch a niektorých iných ochorení chrbtice, alebo kostí celkovo (vrátane rakoviny, problémoch so zubami, zápalmi čeľustí ...); aby homeopatikum bolo vybrané správne, mala by predchádzať nejaká diagnostika, ktorú by mal robiť odborník

Dá sa to však riešiť aj inak - napríklad vyšetrením prístrojom Bicom, ktorý urobí diagnostiku problémov a väčšinou stanoví aj najvhodnejšie homeopatikum (okrem iného). V minulosti som to absolvovala a bola som dosť prekvapená, že určené homeopatikum zaberalo.
Heklalava sa používa pri akútnych bolestiach častejšie - napr. každú hodinu 1 guličku, pri chronických stavoch 1-5x vždy nalačno, nechať rozpustiť v ústach. Vhodnejšie sú nižšie potencie 9CH, 15CH. Chem dodať, že je v podstate jedno, či si človek vezme 1 alebo napríklad 5, či 10 globuliek, ak do 6 týždňov nenastane zlepšenie, nemá význam toto homeopatikum brať naďalej - pravdepodobne nie je najvhodnejšie. Ak sa stav zlepší, v liečbe treba pokračovať podľa závažnosti 3 mesiace (až polroka i viac), no najdôležitejšia je pravidelnosť, bez nej sa účinok sotva dostaví.
Z mojej skúsenosti môžem povedať, že po zlepšení stavu som prestala v užívaní a do pár týždňov sa mi problémy vrátili. Musela som začať od začiatku a to zlepšenie už nemalo taký búrlivý nástup ako prvýkrát, trvalo dlhšie kým mi telo zareagovalo a brala som ich potom asi 4 mesiace, kým sa mi podarilo uzdraviť. :)
neznámy
neznámy | 25.5.2020 06:25
Ďakujem za info, o homeopatika som sa zaujímala, ale o tomto som nikdy nepočula.... Mne sa často blokuje v poslednej dobe krk, ale nemyslím, že to má nejakú diagnózu, je to čiastočne z práce a trebárs aj z preležania.
neznámy
neznámy | 31.5.2020 00:00
Včera som radila mojej známej z Česka ako sa má zbaviť vošiek na višni tak, aby nemusela použiť zaťažujúcu chémiu a aby mohli plody bez obáv konzumovať. Ak by sa niekomu hodila takáto informácia ...

zloženie roztoku pri silnom výskyte vošky (ale aj múčnatky, peronospóry ...): 1PL nastrúhaného dechtového mydla na 2 l mäkkej vody - mydlo najprv dokonale rozpustiť v troche vlažnej vody a doliať na potrebný objem, dobre pretrepať, aplikovať cez jemný rozprašovač aj zo spodnej strany listov. Pridružený efekt je, že pôsobí zároveň ako zmáčadlo.

Pre informáciu: obsahové látky - brezový decht, zmes rastlinných olejov, glycerín ... bohužiaľ aj nízku prímes triaethanolaminu a kyseliny benzoovej ako aj EDTA a PEG, ale zasa ich obsah je v tomto mydle veľmi nízky a v našej kozmetike sú povolené ako netoxické - nadšená nie som, napriek tomu to považujem za jedno z najlepších riešení pri silnom napadnutí rastlín. Dá sa použiť aj v skleníkoch. Rôzne značky majú ale rôzne zloženie, preto treba dávať pozor.
emanuel
emanuel | 9.6.2020 20:30
ak sa môžem spýtať dá sa roztok aplikovať aj inde mám na kostihoji strašne veľa vošiek
neznámy
neznámy » emanuel | 10.6.2020 20:16
dá sa aplikovať na všetky rastliny - treba ale čierne dechtové mydlo - 1PL=cca 10-12g, podľa mňa najlepšie ponúka siberika.sk (Žilina)

alebo použiť agrohomeopatikum Coccinella Septempunctata v potencii D6 ( alebo aj D4) - možno ju kúpiť v HOMEO Nitra (lekáreň je na ceste pod Čermáňom, ale bežne posielajú aj na dobierku)
veľa úspechov!
emanuel
emanuel | 11.6.2020 08:43
ďakujem vbehnem tam Nitru mám pár km
neznámy
neznámy | 20.8.2020 14:58
Dnes som dostala pozitívne ohlasy od svojich známych, ktorí mali problémy s nadváhou a dlhodobo nedokázali schudnúť. Asi pred pol rokom som im ponúkla homeopatické prostriedky na chudnutie. Podľa nich to zafungovalo a úspešne schudli.

Ak by to niekoho zaujalo ..
Jedná sa o trojkomplex Ubichinonum Homeoaccord - Fucus vesiculosis homeokomplex - Sulfur S homeokomplex

Užívanie: Fucus - ráno nalačno 3 gl. každý deň
Ubichinon - večer pred spaním 3 gl. každý deň
Sulfur - 2x týždenne 10 kvapiek pred obedom

Podmienka je pravidelnosť, ak sa režim nedodrží, nemá to význam.

Účinky: tento komplex účinne blokuje premenu cukrov na tuky, účinne podporuje vylučovanie odpadových látok z tela, stimuluje obličky, čistí pľúca, reguluje metabolické procesy na bunečnej úrovni (dokonca na mitochondriálnej úrovni) a mnoho iných účinkov
emanuel
emanuel | 20.8.2020 22:08
divné zázrakom som nikdy moc neverila myslela som že platí menší príjem a väčší výdaj kalórií
neznámy
neznámy » emanuel | 21.8.2020 13:55
Nie všetci priberajú preto, lebo sedia na zadku pred televízorom. Niektorí (v súčasnej dobe možno 50 percent) má metabolické a hormonálne problémy, na ktoré žiadna zázračná pilulka nezaberá rovnako, ako menší príjem a väčší výdaj. Látky v tejto kombinácii riešia veľmi šetrne metabolické problémy na úrovni bunky.
A samozrejme, každý nech verí čomu chce.
marcie
marcie » emanuel | 25.8.2020 07:36
to síce podľa mňa vo všeobecnosti platí, ale každý má iný metabolizmus, navyše sa naše podmienky stále menia, napr. striedaním ročných období, pracovnou záťažou, cestovaním a pod., takisto s pribúdajúcim vekom sa metabolizmus spomaľuje, ale tiež to tak nemusí byť ...
neznámy
neznámy | 20.9.2020 12:45
celkom zaujímavé informácie o DNA - tak ma napadá, prečo prišli dvaja "vierozvestci" ničiť našu starodávnu reč -SAD-


http://vesmironas.cz/16/05/2018/rusti-vedci-dokazali-ze-dna-lze-preprogramovat-slovy-a-frekvencemi/
neznámy
neznámy | 21.9.2020 13:22
neznámy
neznámy | 21.9.2020 13:26
neznámy
neznámy | 21.9.2020 13:30
v súčasnosti bola stránka stránka svetovej banky po úniku informácií upravená takto: poradie krajín, čísla a sumy, ktoré jednotlivé štáty zaplatili sedia, nesedí "iba jediné" za čo sa tie sumy platili

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200
lak
lak | 21.9.2020 15:25
-THUMBSUP-
milan08
milan08 | 13.10.2020 08:32
dobry napad!
Stránka:
< 5 6 7
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...