Naď s Hegerom a s tou všetkou bandou nás okradli. S-300 bola funkčná a chránila náš vzdušný priestor. Nepotrebovali sme Patriot a neboli sme odkázaní na Čechov ani Poliakov. Len veľmi primitívni ľudia môžu tomu ich klamstvu uveriť. Ale ako vidím existujú takí. Táto vláda sú obyčajní, hnusní zlodeji, odzbrojili Slovensko, chcú v tom pokračovať za každú cenu a chcú nás vtiahnuť do vojny. Tí ľudia na Ukrajine trpia a je v záujme celého sveta aby to bolo ukončené. A kvôli čomu tam trpia a bojujú??? Kvôli tomu aby mohli mať na svojom území americké základne, aby ich absolútne američania rozkradli a parazitovali na nich. A pritom stačilo, aby dodržiavali neutralitu. Zelenského zvolili ľudia preto, že sľúbil, že ukončí vojnu na Donbase. Urobil presný opak. Oklamal všetkých Ukrajincov. Pamätám si ako som videla správy (ešte pred inváziou), že Ukrajina robí cvičenie s NATO, už vtedy, aj taký človek ako ja, úplný laik, spozornel, či to je v súlade s dohodami. Tí ľudia na Ukrajine si nezaslúžia aby boli nástrojom v rukách USA. Oni sú tu jedin7 víťaz, a obohacujú sa na úkor Európy, nič ich to nestojí, veď za nich bojujú Ukrajinci. Ak by som bola Ukrajinka, a ponúknu mi neutralitu namiesto vojny. Tak tú neutralitu beriem všetkými desiatimi, bohužiaľ dali sa oklamať a zvolili si vlka prezlečeného za ovcu, ktorý niečo iné hlásal pred voľbami a niečo iné robil po nich, keď sa dostal k moci. Chápem, že absolútne neempatickí ľudia toto nepochopia. Idú si k svojim - vo vašom prípade k hnusnej podplatenej stále ešte vláde.