mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Voľný pokec - 

ILUMINATI

neznámy
neznámy
neznámy | 14.2.2012 13:31
Dobré téma aj odkazy, chválím :)

díky :)
neznámy
neznámy | 14.2.2012 17:51
diky a este keby si bol povedal ze stastneho valentina tak ta milujem.jana.:):D
neznámy
neznámy | 29.2.2012 12:17
v poslednom hyperlinku som našiel takýto odstavec:

Celý dátum založenia rádu Iluminátov je- 1. 5. 1776, - súčet tvorí číslo 9, ktoré je priradené planéte Neptún, ktorá nesie prívlastky medzinárodnosti a falošných prorokov. Ide o symbol moci a všeobecného vplyvu na svet. Treba si uvedomiť, že v astrológii planéta Neptún popiera absolútne všetky princípy existujúcej skutočnosti, nastoľuje sen, ilúziu alebo rôzne predstavy bez akýchkoľvek obmedzení. Keďže planéta pôsobí generačne, je zdrojom veľkých ťažkostí a problémov vo vzťahoch medzi ľuďmi, národmi a všeobecne vo svete.

avšak skutočnosť o Neptúne: najvyššia pravda. Neptún symbolizuje najvyššiu pravdu a všetko ostatné je ilúzia. Neptún nám ukazuje ilúziu v ktorej žijeme (ty blbec) a číslo 9 je dokonalé obsahujúce kvality všetkých ostatných čísel. Mahátma Gándhi mal životné číslo 9 a holými rukami bez násilia oslobodil obrovský indický národ. podľa jeho teórie o číslach by mal byť Gándhi zdrojom veľkých ťažkostí, nie?

ak niekto interpretuje astrológiu ako v tom článku, ako asi interpretuje aj ostatnú časť svojej dlhokánskej písomnej práce??? z trojuholníka s okom v strede urobil nástroj ovládania masy - televízor namiesto božieho oka atď.

P.S. tým blbcom som mal na mysli autora článku
neznámy
neznámy | 29.2.2012 13:54
ajoj sokrates no dobre vyhrady mozes mat ale skupina ludi skutocne riadi tento svet a rozhoduje o vsetkom.tento clanok len jeden z mnohych mozno som ix mala ukladat a dat vsetky naraz. aj ked nesuhlasis je to tak a neni to ziadna konspiracia. ved na stretku ak prides pokecame.jana.
neznámy
neznámy | 29.2.2012 14:56
ja viem... preto sa mi už ani nechce moc nad tými vecami zamýšľať. radšej sa zamýšľam nad vecami, s ktorými môžem niečo urobiť. hovorí sa že sme sami strojcami nášho šťastia. tak na tom poli by sa hádam dalo niečo poriešiť.

ja si myslím, že príde určité zlomové obdobie, ktoré bude základ pre nové, preto netreba ani vešať hlavu, že to hneď nebude fungovať. treba sa snažiť a priniesť niečo užitočné do tohto sveta, nejaké semienko, ktoré bude môcť rásť. možno ak sa im náhodou podarí zrušiť slobodu internetu, tak to čo sa ľudia navzájom mohli dozvedieť bude možno zárodkom pre iné názory a smerovanie myslenia. možno ani "tým dokonalým" čo riadia tento svet všetko nejde podľa plánu. oni nie sú bohovia. možno internet a jeho vymoženosti, ktoré ľudia využívajú, vôbec neboli v pláne ;-). koniec koncov, všetko čo sa udeje kolektívne a masovo je len výsledkom myslenia jednotlivcov. je pravda, že myslenie je manipulované, ale len tí sú manipulovaní, ktorí sa nechajú. myšlienky majú reálnu silu a keď sú masovo riadené cez telku, ľudia potom vyžarujú rovnaké, alebo podobné vibrácie svojimi jemnohmotnými telami. to sa potm sčítava a zosiluje. výsledkom týchto nehmotných energií je potom v hmotnom svete presne to, čo tí ľudia zo seba vysielajú a tým menia svet. akú musí mať auru celé mesto, ktoré sa práve pozerá v telke na na nejaké krvavé obrázky a scény? v takýchto vibráciách potom fungujeme ako spoločnosť a s tým súvisí aj to, že spoločnosť je na smrť chorá
Antonidas
Antonidas | 29.2.2012 18:34
Osobne považujem za iluminátov za preceňovanú a podceňovanú sektu, ktorá stiera rozdiel medzi slobodomurárstvom a iluminátstvom. Ilumináti sú v mojich očiach obyčajné úroky z pôžičiek. Ľudia si množstvom peňazí zabezpečili pohodlie... ktorý si ťažko odoprú...tento monetárny systém vládnuci svetu speje len ...k jednému. K poriadnemu prúseru,nakoľko sa dáva do popredia blaho jednotlivca... nehladiac na plytvanie prírodných zdrojov. Monetárny systém je tak naviazaný na spoločnosť...že len celková zmena myslenia spoločnosti zabráni chaosu. Pri prasknutí ilúzie okolo všemocných peňazí nastane chaos ,kedy sa do popredia stavajú silné organizácie (ako bola NSDAP, KSCM...) , ktoré potlačia slobodu človeka na minimum aby mohla vládnuť elita,čo udrží ľudí v relatívnom bezpečí. To bude znamenať,že ľudstvo sa vekmi nijak duchovne neposunulo vpred ,ale iba svetsky.... kolobeh sa bude opakovať....
P.S. No sokrates , ...Gándhi bol zdrojom veľkých ťažkostí pre britskú koloniálnu vládu a i pre moslimov v Indii :) ak to pozeráš z druhej strany.
neznámy
neznámy » Antonidas | 1.3.2012 10:36
P.S. No sokrates , ...Gándhi bol zdrojom veľkých ťažkostí pre britskú koloniálnu vládu a i pre moslimov v Indii :) ak to pozeráš z druhej strany.

- tak im treba-PUH-
neznámy
neznámy » Antonidas | 1.3.2012 11:02
inak ja si vôbec nemyslím, že ako ľudstvo si nemôžme dovoliť pohodlie a prepych. máme vybudované stáročiami také technológie, že dnes by každý človek mohol žiť vo svojej plne vybavenej vile s najdokonalejším autom samozrejme na vodu.

ono to viazne v tom, že vždy keď sa urobí významný pokrok vo vede, najprv to vlastní armáda (na rozširovanie kontroly nad ľuďmi). ak sa vyrobí nejaká nová technológia pre uľahčenie fyzickej práce a pre raketové zrýchlenie výroby, tak namiesto toho, aby to ľudia pocítili vo svojom pohodlí života, pocítia to prvé ako stratu zamestnania, pretože ich prácu za nich robí stroj. vzniká masová produkcia a extrémna konentrácia majetku, ktorá nie je využívaná v prospech ľudí, ale naopak - v neprospech ľudí - v ich manipuláciu. stanú sa z nich novodobí otroci, ktorí len udržiavbajú chod výroby gigantického majetku. oni sa rovno počúrajú za pásom v továrni, lebo nemajú čas odbehnúť ak si zabudnú zorganizovať menežment svojho čúrania. títo ľudia vyrobia za deň obrovský majetok, ale nedostanú pomali ani na prežitie. prečo? lebo keby bol majetok dokonale rozdelený, nikto by nemal moc - nikto by nemohol korumpovať. a nie je ospravedlnenie pre tých kapitalistov, ktorí si vybudovali obrovskú firmu, že oni boli šikovnejší ako všetci ostatní, takže si to zaslúžia. oni zabránili všetkým ostatným šikovným ľuďom v podobnej činnosti, pretože boli jedoducho prví, nie šikovnejší. tí ostatní už nemajú právo na život.
neznámy
neznámy | 1.3.2012 16:22
ahoj sokrates mrkni si prispevok prednaska rada by som vedela tvoj nazor.jana.
neznámy
neznámy | 2.3.2012 14:59
vieš čo, prvé čo ma napadlo bolo, prečo na takejto významnej univerzite prebarajú takéto témy.. to fakt sa už nemáme o čom učiť? nemohol som to dopozerať celé, lebo som práve vyčeropal limit rýchleho internetu na tento mesiac, tak si to pozriem nabudúce. ale aj tak mi to je veľmi podozrivé, pretože vlády, nehovoriac o americkej, sa snažia ľuďom vymyť mozgy pre účel moci, s ktorou neodlučiteľne súvisí biznis. naozaj je v dnešnej dobe potrebné zaoberať sa otázkou morálnej stránky vraždy? UVEDOMME SI JEDNU VEC: do riti!!! ... koľko máme v živote takých pomaly absurdných situácií o akých rozprával ten chlapík? ja byť na tej prednáške, tak mu dám veľmi konkrétne otázky: "kedy a kde si zažil tú strašnú situáciu, o ktorej nám tu rozprávaš?" "koľkokrát za život sa každý človek musí s takýmito situáciami stretnúť, keď nám o tom robíš celú sériu prednášok na tak významnej univerzite?" a nemyslím si, že ten chlapík rieši dilemu interupcie. je to americký politický filozof. v prípade Ameriky by som sa veľmi čudoval ak by to nebolo za účelom ospravedlňovania masových vrážd vo vojnách, ktoré páchajú ako stredoveký barbari a za účelom pokračovania v masových vraždách a vojnách. to je jediné čo ich zujíma - moc a majetok. oni serú na študentov. oni ich nechcú nič naučiť čo by skutočne potrebovali pre život

takže vieš kto je v jeho príbehu vinný? ON - prednášajúci
neznámy
neznámy | 2.3.2012 16:38
ahoj sokrates to si mal dat do tej diskusie prednaska aby sme to nemiesali to s interupciou nema nic spolocne ja som chcela vediet tvoj nazor.ale si sa rozcertil sak to bola filozoficka debata o tych ,,utilitaristoch,, ci jak si to hovoria ze spravne je obe´tovat jednotlivca v prospech vacsiny.
moja odpoved tam je. tvoja je tu.
no rozhodne pan profesor neni blbi a ja si s tojim za svojim su vinni.
pocuvaj aj dalej chcem vediet tvoj nazor.
skoda ze to inych nezaujima.
neznámy
neznámy | 2.3.2012 17:01
ano, je to filozofická debata, ale prvé čo ma zaujalo PREČO je táto debata. a je to náhoda, že ten profesor je akurát politický filozof? jediné čo fakt na tomto svete nemusím je americká politika a výchova spoločnosti - masová debilizácia.

nemôžem ti veľa k tomu povedať, lebo mi spomalil net a na prezeranie videí to nie je, takže som to nedopozeral. musím počkať kým sa mi obnoví rýchlosť
neznámy
neznámy | 2.3.2012 17:36
ale sokrates zahod predsudky a sustred sa na pointu.j.
neznámy
neznámy | 2.3.2012 17:53
myslím, že v tých ich poučkách o tom čo je morálne chýba práve to, že my môžme len ťažko súdiť čo je väčšie zlo. jeden človek totiž môže byť pre ľudstvo užitočnejší ako stovka ľudí. jeden človek môže priniesť vo veľkej miere na svet určitý blahobyt. čo ak je ten tlsťoch práve ten "spasiteľ" nejakého väčšieho utrpenia a my sa do toho bezhlavo vrháme kvôli nejakým zasraným piatim darebákom medzi ktorými je masový vrah a ďalší budúci politik. myslím si, že ak by sme stihli použiť v takej situácii intuíciu ak nejaká je, tak to je ten správny spôsob. inak človek sám o sebe nemá právo súdiť. a ak priamo niekoho strčí, je to evidentné súdenie tak ako to opísal ten chalan. rušňovodič nemá na výber. musí sa rýcle rozhodnúť. možno preto chlapík rýchlo zmenil situáciu (v nemocnici)
neznámy
neznámy | 2.3.2012 18:01
tak jednoznacne tvoj nazor vinny nevinny? daj.
neznámy
neznámy | 2.3.2012 18:08
Taky Ind by sa zrejme v zivote nezamyslal nad tym ci moze svojim premyslenym postojom zasahovat do diania takychto udalosti, ani by nesiel filozofovat o tom na nejaku univerzitu s politologom.
Vychodne myslenie je protipolom k zapadnemu.
American by najradsej riadil aj Boha, keby to bolo mozne.
Napriek tomu kdekolvek na svete sa deju veci, ktore je mozne ovplyvnit a take ktore ani nahodou.
Keby kdekolvek na svete nastala obdobna situacia s rutiacou sa elektrickou, odohrala by sa velmi podobne. Nikto by nezvazoval racionalne, co urobit, ale konal by uplne intuitivne.
To co napokon rozhoduje kdekolvek a kedykolvek, ide zo stredu, z duse kazdeho jednotlivca. Nech vyznava akukolvek filozofiu a zije na ktorejkolvek zemskej pologuli.
neznámy
neznámy | 2.3.2012 18:34
zuzi ale tam dalej bolo to o tej posadke v lodi.to si vypocuj.
neznámy
neznámy | 2.3.2012 18:41
Aj to som pocuvala, ale nemam ktomu co napisat. Nesudim inych, len seba.
Ja by som nikoho nezjedla. Jedine ak z lasky. -HEART-:D
neznámy
neznámy | 3.3.2012 11:14
neviem či ťa nesklamem, keď ti poviem, že jednoznačný názor nemám. závisí na jemných detailoch situácie. v praxi je takmer nemožné vedieť či rútiaci sa vlak skutočne zošrotuje všetkých piatich blbcov čo trčia na koľajnici. možno ho včas začujú a utečú. a ten čo sa nakláňa vedľa je možno dobrý inteligentný muž, ktorý sa vždy dobre učil v škole, mal sebazaprenie aby v živote niečo dokázal, svojim deťom zabezpečil budúcnosť a aby nemusel pracovať na koľajniciach. a ako skončí? nejaký kretén ho pre istotu hodí pod vlak ako keby ho mal tým zastaviť. a už keď mu tak veľmi záležalo na "záchrane" tých ľudí, mal tak skočiť sám vrah jeden
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...