mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Príroda a zmysly - 

Máte doma ,,indigové" dieťa ?

damara
damara | 23.4.2016 16:32
Desať atribútov, ktoré najlepšie vystihujú tento nový druh dieťaťa:

Prichádzajú na svet s vedomím kráľovskej dôstojnosti a často tak jednajú.
Uvedomujú si, že “sú hodné toho, že môžu byť tu”, a sú prekvapené, že druhí tento ich pocit nezdieľajú.
Vedomie vlastnej hodnoty nie je pre nich veľkým problémom. Často hovoria rodičom, “kto a odkiaľ sú”.
Majú obtiaže s autoritou (bez možnosti výmeny názorov, diskusie či voľby).
Niektoré veci jednoducho nerobia, napríklad čakanie v rade je pre nich neznesiteľné.
Sú frustrované systémami, ktoré sú zamerané rituálne a nevyžadujú kreatívne myslenie.
Často nachádzajú lepšie spôsoby, ako niečo doma či v škole urobiť, takže vyzerajú ako “likvidátori systému” (sú v opozícii).
Na prvý pohľad sa chovajú asociálne, i keď sú medzi sebe rovnými. Ak okolo seba nemajú nikoho s podobným zmýšľaním, uzavierajú sa do seba s pocitom, že im nikto nerozumie. Zo spoločenského hľadiska je pre nich školská dochádzka neobyčajne obtiažnou záležitosťou.
Nereagujú na prostriedky výchovy typu previnenie a trest (”Počkaj, keď príde otec domov a uvidí, čo si urobil”).
Neostýchajú sa dať najavo svoje potreby.
Pozrite sa pozornejšie na svoje potomstvo. Výskumníci tvrdia, že až 95 % detí, narodených po roku 1994, sú deťmi indigovými. Toto fascinujúce prídavné meno je odvodené od farby aury okolo ich tiel. Vnútorné telesné orgány týchto detí majú iné funkcie. A ich imúnny systém je niekoľkokrát silnejší, než u priemerného človeka. Tieto deti majú takisto inú DNA - mutovanú. Inými slovami, pokiaľ ide o DNA, milióny obyvateľov tejto planéty vôbec nie sú ľuďmi. Na javisko sa teraz pomaly ale isto šplhá rasa nových bytostí.

Knihy-A.cz
neznámy
neznámy » damara | 23.4.2016 18:10
Myslím si, že tady to je přeháněno. Imunitní systém mají naopak asi slabý, protože je čím dál, tím více mladých a dětí alergiků.
Po revoluci jsou narozené děti jiné, protože se rozvolnila vžitá morálka, smysl pro zodpovědnost, disciplína, které dosud, do revoluce byly samozřejmostí a byly drženy na uzdě. Děti měly být vychovány k pravým hodnotám,ale po revoluci se změnil celý systém.
Když byly nějaké testy dělány pro nástup do vojenské služby, byla většina těchto adeptů neschopnými chcípáčky. Takže vyvstává i otázka, kdo by bránil v případě války naší vlast. -ROLL-
neznámy
neznámy | 23.4.2016 18:42
Já na vojně byl 22 měsíců. Hodně času jsem strávil ve Vojenské nemocnici v Plzni a Praze střešovicích. Nic mi nebylo, převážnou část jsem prosimuloval. Radši než zbraň a vojenskou uniformu jsem nosil pyžamo a pantofle.

Pokud jsi viděla třeba "Černý Barony" tak je to sice vtipné ale na druhou stranu smutné. Tak to totiž skutečně bylo. V mým ročníku bylo odvedeno spoustu "nedochůdčat" a měli absurdní vojenské funkce. Například odstřelovač, který měl na každém oku 12 dioptrií. Radista s nádorem na mozku. Ženysta s nevyvynutýma kyčlema. Pokud by byla válka, pak na naši armádu stačil sníh a nebo déšť.
Při vojenském cvičení se musela do určitého času dostat za plot vojenská technika.
Pamatuji se jak jsme vytlačili manuelně spoustu nefunkční vojenské techniky za plot a počítala se jako funkční. Stačilo že byla za plotem.

Dále jsem zjistil, že jakmile by byla skutečná mobilizace a vojákům se dostali zbraně do ruky, tak se vystřílejí navzájem.

Bránit naši vlast? Podle mne je lepší vzít nohy na ramena. Ať se střílej lidi, který to živý. Podepsali dobrovolně pracovní smlouvy a souhlasili i s tím že můžou být při práci zastřeleni.

Myslím že jako žena máš tu dobu docela ideologicky zidealizovanou. Co vím tak jako dítě ani voják jsem k žádným pravým hodnotám veden nebyl. Ve školách nás učili uctívat masové vrahy a krást obecný majetek.
neznámy
neznámy | 23.4.2016 22:41
-THUMBSUP- A prehnaný aj aj zvyšok charakteristiky.
neznámy
neznámy » damara | 23.4.2016 23:11
neznámy
neznámy | 23.4.2016 23:21
:D-THUMBSUP-
smrad jeden, já bych ho umravnila....-LOL-
neznámy
neznámy | 23.4.2016 23:30
nééé!!! přemýšlíš špatně podle starých výchovných vzorů.
to ty se máš učit od indigových dětí. -WINKIE-
neznámy
neznámy | 23.4.2016 23:37
jj, jasně....jedné takové "indigové dvojici" se podařilo sousedovi rozbít na autě čelní sklo za dvacet tisíc a následně zdemolovat vstupní dveře do místní základní školy...:D
neznámy
neznámy | 23.4.2016 23:54
No, nechtěla jsem právě napsat rozmazlení frackové, či smradi, ale vidím, že vnímání charakteristiky vidíme stejně. :D
neznámy
neznámy | 23.4.2016 23:59
:D...já jsem teda hodně tolerantní a svobodomyslná, ale všechno má své meze...-LOL-
Putes
Putes » damara | 24.4.2016 08:41
No, já ti nevím, mám z toho osobně velmi rozporuplné pocity. Když jsem o tom začala číst, tak mě to velmi zaujalo. Krátce na to jsem se seznámila s karmickou numeroložkou paní Hanah Nesvatba, která říká, že tyto děti se rodí po roce 2000. Mají velmi chudou numerickou mřížku. Sbírá podklady o těchto dětech a věnuje se tomu velmi intenzivně. Vzhledem k tomu, že mám dvě vnoučata, narozené po roce 2000, tak jsem jí dala k dispozici potřebná data o těchto dětech. Nevím, jestli jsou indigové, jsou jiné. Jeden je autista a s jeho problémy se zabýváme už dlouhá léta, on to však neřeší, cítí se na světě moc fajn. Druhá vnučka je tvrdý introvert a už odmalička se jí nesmí odporovat. Na všechno okamžitě reaguje pláčem a spoustou slziček. Jednou jsem už toho měla dost a tak jsem jí řekla, že je rozmazlený parchant. No, to jsem tomu dala! Hned slzy a prý vůbec není rozmazlená, ona je prý citlivá. Myslím,že si to bude pamatovat do smrti a že mi to už nikdy neodpustí. Žije si ve svém světě a neustále maluje pozoruhodné komiksové postavičky.
Co se týká imunitního systému - jsou pořád nemocní, okamžitě všechno chytí.-CONFUSED-
neznámy
neznámy » Putes | 24.4.2016 18:34
Bola som prednedávnom so svojim 17 ročným synom u lekárky a keďže patrí ešte k detskej lekárke, tak v čakárni boli aj bábätká, skrátka všetky vekové kategórie.
Čakanie som trávila čítaním násteniek a plagátov,vyvešaných po stenách čakárne a pozorovaním detí...moj syn ...so sklonenou hlavou , ako inak...na mobile.
Na stene boli rôzne obrázky a rady ako si umývať ruky, či zuby, mimochodom aj návod na to ako si skrátiť čakanie rôznymi hrami...divadielko s rukami, či riekanky....
Prišla mladá mamička s dvomi deťmi, tak 2 a pol a 1a pol ročným...
Ten menší sedel v kočíku a ten starší postával pri ňom. Mamička im chcela skrátiť čakanie, tak vytiahla mobil, dosť veľký teda, čo som sa aj ja začudovala, že to už je aj veľa na mobil...no proti gustu...ale k veci. Našla im na mobile rozpravku miki mausa a mobil vložila do rúk staršieho dieťaťa. Držal ho opatrne a dokonca sa mi zdalo že si sám vedel spustiť film...Poslušne otočil obrazovku k mladšiemu v kočíku,aby mal aj on dobrý výhľad, ak nie lepší. No to ste mali vidieť, čo ten malý prcek začal stvárať. Napokon skončil mobil v jeho rukách a len pred jeho zrakom...Staršie dieťa ustúpilo,aj keď sa trocha zdráhalo a protestovalo...veď aj ono bolo dosť malé a evidentne chcelo taktiež rozprávku.
Matka túto situáciu moc neriešila, či skončí mobil hoci aj na zemi jej bolo fuk.

Až teraz , pri tejto téme som pochopila, že zrejme vyhral ten najindigovejší...podľa mňa už matka bola indigová, pretože bola veľmi mladá...narodená tak okolo r. 95.

A môj sedemnásťročný, v podstate taktiež v určitom smere indigový ...túto situáciu vôbec nezaregistroval...mal svoj virtualny svet.
Pritom keď bol v ich veku, a v tejto istej čakárni, tak ma bombardoval otázkami, čo je toto, či tamto, čo je napísané pod obrázkom na plagáte a pod.

Indigové deti sú len výmysel tejto doby... my sme si ich vyrobili aj pomenovali...-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 24.4.2016 18:59
Daní, myslím, že to nie je výmysel, len podľa mňa nemajú také charakteristiky, ako to radi opisujú mnohí autori, z ktorých možno nikto skutočne indigového človeka nevidel.
Mala som možnosť jedného vidieť - páni, to bola neuveriteľná aura! Je to už pár rokov dozadu, no na ten zážitok asi nezabudnem.
neznámy
neznámy | 24.4.2016 19:07
S tými charakteristikami súhlasím...dala som to sem zámerne, lebo mám pocit, že každé hyperaktívne a nezvládnutelné dieťa, by malo byť indigové?
A kde si takého videla?:)
neznámy
neznámy » damara | 24.4.2016 19:08
-ROLL- mne sa skor zda, ze rodicia prestali zvladat bud fakt, ze ich deti nie su uplne retardovane, bez nazoru a ovplyvnitelne ich vychovou "toto nemozes a toto je tak lebo to hovorim a bodka" alebo fakt, ze maju rozne poruchy spravania a aby sa citili ako menej neschopni, chytili sa "indigovych deti"
neznámy
neznámy | 24.4.2016 19:27
Mám na to podobný názor ako ty. Takže úplné zaznávanie mi príde ako vylievanie dieťaťa aj s vaničkou. A nie je to len o indigových deťoch, keď sa na určitý fenomén nabalil neskutočný balast, ktorý potom kriticky mysliacich ľudí úplne znechutí až do tej miery, že odmietnú úplne všetko, aj zdravé jadro.
neznámy
neznámy | 24.4.2016 19:34
jediný opravdu poctivě indigový je jen profesor. -NOSMILE-

https://www.youtube.com/watch?v=JZ2sZU8wTus
neznámy
neznámy | 24.4.2016 19:38
to proto aby dospělí začali přemýšlet nad tím že materiální hodnoty nemají skutečný význam. -NOOO- a už se konečně změnili. myšlení. stali se indigovějšími. -NOSMILE-
neznámy
neznámy » damara | 24.4.2016 19:46
mám doma indigového psa -NOSMILE-
Neostýchajú sa dať najavo svoje potreby.
klidně i uprostřed cesty a pak se mi chlame jak to po ňom sbírám. -WINKIE--NOSMILE-
takto: otevře tlamu a ha ha ha. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 24.4.2016 19:57
a víš, že na tom něco bude?:)
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...