mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Príroda a zmysly - 

Dnes som mal sen o výbuchu Slnka

neznámy
neznámy | 29.11.2012 08:39
Práve teraz vrcholí zdá sa, že dôležitý spln a akurát v túto noc som mal veľmi zaujímavý sen. To že to píšem má hlbší dôvod. Ešte v lete som písal na zverokruhu, že som mal sen ako som videl okolo slnka krásnu okrúhlu dúhu. Na tento sen by som úplne zabudol, keby ešte v ten istý deň sa nestalo toto: šli sme pešo po vonku a zrazu vidím jeden z úkazov, ktorý sa začal nápadne prejavovať v posledných najbližších rokoch. Tieto úkazy som dovtedy nikdy nepozoroval. Bolo to akoby sa vedľa slnka objavovalo ďalšie slnko. Je to reálny atmosférický úkaz, ktorý sa objavoval väčšinou len v severnejších častiach sveta, podobne ako aj polárna žiara. Dokonca som mával sny, kde som videl dve slnká, alebo dva mesiace na oblohe. Pri tomto úkaze sa objavujú 2 až 4 pseudo slnká okolo (do kríža), takže na oblohe boli akoby tri slnká v jednej línii. Keď som to zbadal vtedy na oblohe, spomenul som si na ten sen a automaticky som sa poobzeral okolo slnka. Bol okolo neho nenápadný svetelný kruh, na ktorom ležali tie svetelné miesta. Boli to akoby ďalšie slnká presvitajúce spoza nejakých mrakov. Myslím, že to súvisí so zvýšenou aktivitou na slnku v súvislosti s magnetickými poľami, s ktorými sa dejú teraz veci.

Zvyknem mávať tiež „meteorologické sny“, ktoré sa stávajú skutočnými. Mal som raz sen o tom, že v Spišskej Novej Vsi stúpla hladina Hornádu a že odhŕňala trávu ako koberec. Krátko na to boli najničivejšie záplavy na východnom Slovensku a voda tak podmyla zem, že zosúvala celé domy z kopcov. Dvakrát sa mi snívalo, že som v diaľke videl ako zamrzla obloha na ľad a vzápätí sa polámala a z oblohy padali kusy ľadu. Prvý sen bol, že som bol v Spišskej a z tade som to pozoroval akoby to bolo v diaľke. O nejaký čas na to v obci Mlynky-Dedinky (neďaleko SNV) boli moji rodičia v lete na výlete a tam sa spustil taký ľadovec, že trhal listy na stromoch. Rodičia tam videli aj nejakú kačku s krvavým okom (možno už mala len jedno). Ľadovec ničil všetko a na otcovom aute museli kompletne meniť celú karosériu, ktorá bola totálne dojamkovaná a ešte aj rozbité čelné sklo. Druhý raz to bol sen, v ktorom som videl to isté už neviem kde a o nejaký čas na to sa podobná búrka odohrala v Poľsku.

Túto noc to bolo akoby som to očakával aj v tom sne, že sa to stane. Aj v tom sne to bola nejaká predpoveď, ktorú som najprv videl ako modelovú situáciu a potom akože som bol toho svedkom na vlastné oči. Akoby niečo vrazilo do slnka, nejaké malé slnko a narušilo obrovskú plochu, skoro jednu tretinu a potom nasledoval výlev slnečnej hmoty do priestoru do obrovskej vzdialenosti. Bolo to ako sprcha slnečného bordelu. Neviem čo mohlo znamenať to teleso, ktoré prišlo zvonku, ale akoby v tom nebolo len samotné slnko. Zrejme šlo o nejaký vonkajší faktor ako napríklad rovina/ekliptika našej galaxie (alebo niečo podobné), ku ktorej sa údajne blížime. Teoreticky to mohol byť symbol stredu galaxie, v ktorom je nahustenej najviac energie. Aké fyzikálne energetické polia sa nachádzajú v ekliptike galaxie to nikto nevie. V každom prípade je táto zima trošku dosť teplá. Pamätám si leto, medzi júlom a augustom, v tom čase ešte v SNV keď bolo 13°C a ja som zúfalo čakal na leto. Teraz je v teplejších oblastiach Slovenska až 15°C a už je skoro december! Kozmická logika by potvrdzovala aj teóriu o následnom prudkom ochladení keďže jin sa rodí z jangu a naopak - počiatkom jedného extrému je druhý extrém, aby došlo k vyváženiu.

Nepíšem to preto, aby som strašil a ani extrémna aktivita slnka nemusí znamenať nezvládnuteľnú situáciu. Takisto si netrúfam tvrdiť, že sa niečo také stane. Bol to iba môj sen a nič viac, ale racionálna časť mojej mysle mi hovorí, že v živote sa dejú aj extrémne nečakané situácie a že naše vnútro - podvedomie a sny sú nejak prepojené aj s vonkajším prejaveným svetom.

Ak by sa niečo takéto naozaj stalo, tak by došlo k tomu čo už bolo aj v minulosti – odstavilo by aj elektráreň a vo väčšom merítku všetky elektrické, mobilné siete aj navigáciu. Lenže samotný výpadok energie by nepredstavoval katastrofu. Problém je v tom, že celá spoločnosť sa priviazala k elektrina natoľko, že aj iné zdroje závisia na nej. To by sme si uvedomili až vo chvíli keď by sme pohli pákou na vodovodnom kohútiku a vody nikde.
OnlyI
OnlyI | 29.11.2012 09:24
nazdar josefe, ak sa aj takenieco chysta a stane, myslim, ze nieje v nasich silach to zastavit, alebo zmenit... a teda neni sa cim trapit. a ak si stotozneny s mylienkou zit tak, akoby kazdy den bol tvoj posledny, tak ta nejaky koniec sveta nemoze vykolajit s denneho rytmu :)
neznámy
neznámy | 29.11.2012 09:54
To vyzerá na ten výpadok a tmu -WINKIE-

Ježiši a ja mám ešte aj klavír elektrický, čo teraz ???? -WALL- Budem musieť začať spievať, čo môže byť pre susedov väčšia pohroma než prírodná katastrofa zhora -MUSIC-
neznámy
neznámy » OnlyI | 29.11.2012 09:57
ale koniec sveta v histórii nepredpovedal žiaden prorok na teraz. to predpovedajú len televízie a niektoré webové stránky. to čo môžme teraz prakticky spraviť je nakúpiť si dostatok pitnej vody do zásoby, pretože nikdy nevieš čo sa kedy prihodí a asi je dobré mať železnú rezervu. radšej vyzerať ako smiešny paranoik ako zostať v prdeli bez vody a možno aj jedla. ten výpadok prúdu by mal údajne trvať tuším 3-5 dní, takže to by nebolo nič hrozné. horšie by bolo keby jadrové elektrárne z nejakých dôvodov nemohli chladiť odstavené reaktory a došlo by k jadrovej reťazovej reakcii ako černobyle na celom svete. ani to by možno neznamenal koniec, len by sa to tu poriadne preriedilo. snáď pre tých čo by prežili by boli aspoň lacnejšie pozemky a nemuseli by zápasiť s týmto problémom.
neznámy
neznámy | 29.11.2012 10:22
nerobte paniku, maximalne nepojde internet a elektrina 2-3 dni...to bude asi tak vsetko, alebo ani to nie :)
neznámy
neznámy | 29.11.2012 10:40
Dúfam,že prírodné pramene tiecť budú, takže na medokýš si doťapkať pešo budem môcť, či predpokladáš, že sa nebude dať vonku chodiť?
neznámy
neznámy | 29.11.2012 10:53
Tak ich vopred upozorni,ze si maju kupit stuple do usi.Alebo ze to patri k posunu,ze to kvilenie vyzdvihuje vibracie:D
neznámy
neznámy | 29.11.2012 14:11
Moje kvílenie im dvihne najviac tlak a nie že vibrácie :D-LOL--MUSIC-
neznámy
neznámy | 29.11.2012 15:48
No :D moc se mi ten elaborát nechtěl číst, ale teď jsem ráda, že jsem to četla, protože teď taky mívám dost živé sny... i když ne přímo o Slunci. Zdálo se mi, že se 21.12. Česko změnilo na Norsko :D, krásná krajina, hory, moře, ale všude ledové kry a ledovce...Bylo to hodně živé, "šťavnaté". I když jsem si zpočátku ničeho nevšimla (až na druhý pohled což si myslím, že je hodně symbolické), měla jsem pocit, že se všechno změnilo. . Mělo to ještě více symboliky, ale to tady nechci tahat teď, protože to bylo spíš osobního rázu a informace pro mě.
Ale k tomu Slunci, už jsi asi viděl hodně věcí na téma "přechod" a bůhvíčeho. Nicméně i podle máyských stařešinů hraje Slunce obecně důležitou roli, natož teď když jeden velký cyklus končí. Já si nemyslím a doufám, že o žádnou katastofu nepůjde, ale myslím, že tam Slunce svou roli sehraje. Pokud jsi dostatečně citlivý tak chytáš signály a obrazy... Zkus to sledovat a pak nás třeba tady informuj o průběhu změny tvých snů a tak. Sny mě baví, tak se budu těšit ;-)

Jinak si taky myslím, že takhle teplý Listopad moc normální není. Vůbec to počasí je celé divné... Mám z toho divné pocity.

No právě, my lidi jsme teď tak závislí na "vymoženostech", že v podstatě nejsme schopni přežít kdyby se něco stalo....kde si v bytě nasbíráš dříví na oheň, kde si vy bytě dojdeš pro vodu, když nepoteče z kohoutku atd atd.? Před časem jsem si řekla, že se chovám dost nezodpovědně když žiju ze dne na den a nedělám si zásoby. Teď se učím si dělat alespoň zásoby na pár dnů, protože přece vždycky si lidé ty zásoby dělali... Věděli, že v zimě si na ten záhon nedojdou, tak si nasolili maso, zavařili zeleninu a pak z toho další půlrok žili...
Poslední tvoje poznámka myslím stojí za zamyšlení...
adelaida
adelaida | 29.11.2012 20:07
Ty bouřlivé změny se pravděpodobně dějí v Tobě:) Ve snáři Medo jsem se dočetla, že Slunce ve snu vyjadřuje aktivní mužský princip, jak pro ženy tak pro muže. Změny na povrchu Slunce (různé výbuchy apod.) zase značí dramatický průběh v chápání citové mužské složky a brzy se Ti bude zdát o Měsíci, který logicky vyjadřuje ženský citový princip.
Jako dítě jsem měla taky znepokojující sen o Slunci. Byli jsme venku a najednou bylo ve vzduchu cítit zvláštní napětí. Všechno ztichlo. A pak začal vát vítr. Klekla jsem si jako v tranzu a v ten moment mě napadlo, že se stane něco hrozného. Volala jsem na všechny kolem aby se hned někam schovali. Zaběhli jsme do nejbližší budovy a koukali ven z prosklených dveří. Nad východním obzorem vyšlo druhé Slunce, mělo sytě žlutooranžovou barvu a pulzovalo. Viděli jsme lidi, kteří se běželi otevřenou krajinou a nestihli se nikam schovat. Pulzy, které toto Slunce vysílalo způsobily to, že se ti lidé rozpadli na kusy. Vzbudil mě vlastní hlas jak jsem stále ze sna vykřikovala, že je musím zachránit. Seděla jsem zpocená na posteli s bušícím srdcem a zírala do tmy s vytřeštěnýma očima....docela silný zážitek pro osmiletý dítě, tak silný, že je i dnes jako živý...
neznámy
neznámy | 29.11.2012 22:51
neviem ako je to s tou symbolikou, lebo niektoré sny ani nie sú veľmi symbolické, ale sú naopak krásne čitateľné. na druhej strane, nedá sa z toho sna povedať jednoznačne o katastrofe. bola to možno iba veľká erupcia na slnku, ktorá určite má na planétu vplyv, lenže to sa deje už dosť dlhú dobu rovnako ako aj kontinuálne katastrofy ľudstva. napokon aj tak je tou najväčšou prírodnou katastrofou na zemi človek.

akurát dnes mi vravel kamarát, že už dávnejšie sa pýtali Svámidžiho na toto obdobie 2012 a vravel, že nič katastrofálne sa nestane, že to si vymyslelo zopár jednotlivcov, aby zarábali na strachu ľudí. ako pravý guru by to mal vedieť, takže je dosť možné, že tú pravdu o slnku iba poriadne nafúkli, až tak, že je z toho nakoniec klamstvo. lenže dopátrať sa pravdy v tomto svete vôbec nie je jednoduché, zvlášť keď na ľuďoch robia najväčšie podvody vlády a každý si môže iba domýšľať čo sa vo svete a vesmíre vlastne deje z tej bohatej zmesi informácií
OnlyI
OnlyI | 29.11.2012 23:37
prilis malo informacii - prilis vela infrmacii - zostava uz iba viera...:)
neznámy
neznámy | 30.11.2012 06:17
Jasne, s tim souhlasim. S tou symbolikou to bylo spis o me. Nejdulezitejsi sny mam hodne symbolicke, ale to asi proto, protoze ve svych snech tomu rozumim takhle a bavi me to lustit :-)
Ja si myslim, ze ten tvuj sen vyznam ma! I kdyz si taky myslim, ze to nebude katastrofa. Vic bych si jeste vsimala detailu a navazujicich snu.
Spis mi prijde, ze je to nejaka zmena na vnitrnich urovnich (ale nemluvim o tech prechodech do dimenzi, to je podle me vymysl a nemyslim, ze je lidstvo tak vyspele aby se mohlo jen tak zbavit karmy a odpochodovat do nevim ktere dimenze a zit si tam bezstarostny zivot).
Hmmm tak nevim jestli je Svamidzi "pravy" guru, ale asi nejakou intuici ma, kdyz pracuje s meditaci a mysli.
Zjistila jsem (sama na sobe) ze i takove nafouknuti muze byt dobre k tomu, aby clovek sam sebe konfrontoval se svym vlastnim strachem a obavami. To najednou clovek kouka, kolik toho jeste v sobe ma nevycisteneho. A podivat se na to neni nikdy na skodu. Ja to vnimam jako obdobi cisteni a ukoncovani. I kdyby se nic nedelo, tak jakasi introspekce neni na skodu, takze je to pozitivni tak ci tak ;-)
neznámy
neznámy | 30.11.2012 08:12
Juchůůů!! Že bychom už na pořádnou lyžovačku nemuseli do zahraničí?!? :-D :-D
neznámy
neznámy | 30.11.2012 09:22
:D No tož doufám, že se žádné Norsko konat nebude -WALL-
Ale v tom snu mi to spíš přišlo jako symbol, abych si toho všimla, protože Norsko pro mě zrovna není lákavá země kde žít.-NOOO-
neznámy
neznámy | 30.11.2012 10:25
Mně by snad vadily jen ty nekonečné dny, světlo v noci, jináč ta krajina óóóó můj bóóóóóóóže -HEART-
neznámy
neznámy | 30.11.2012 10:27
No joooo, co dny, dáš žaluzky, ale když se to obrátí tak máš furt noc.... to teda ni... to je jak žít v jeskyni-NOOO-
neznámy
neznámy | 30.11.2012 10:33
dívej se na to pozitivně ;)
ve dne si pořádně zalyžuješ,a v noci ...oooooooooo můj booooooože :D
neznámy
neznámy | 30.11.2012 10:35
Jooo, tááák, no vidíš, takhle jsem se na to nedívala :D
neznámy
neznámy | 30.11.2012 11:25
ahoj,
Takéto "prorocké" sny niekedy mávam aj ja. Napríklad aj tie o tých povodniach. Ale nie vždy sa splnia v podobe prírodnej katastrofy. Skôr upozorňujú mňa na nejaký problém. To so slnkom, ako si tu popísal, by mohlo naozaj znamenať nejaké nešťastie alebo nepokoje, vojnu. Ale nemusí to mať nič spoločné s dátumom 21.12.2012. Denne sa deje mnoho všelijakých nepriaznivých udalostí. Aj keď sa ti snívalo o tých zvláštnych úkazoch na slnku, sen môže upozorňovať aj teba samotného na nejaký problém. Ten môže byť v podobe nejakej choroby alebo kolapsu, skratu. Neviem. Možno máš pravdu aj ty. Ale mne sa napríklad snívalo pred pár dňami o tebe, ako stojíš a diskutuješ o astrológii spolu s dvomi mužmi na záhrade u mojich rodičov.... -LOL-No a ani ťa nepoznám a v živote si u nás nebol... Sen mal aj pokračovanie, ale také nejaké čo mi vôbec nedáva zmysel. Možno mi len mal naznačiť to, že o pár dní budem čítať tvoje riadky na zverokruhu, napríklad aj o tom čo tu a aj v inej téme píšeš. Tým chcem len povedať, že tvoj sen sa možno nemusí týkať samotného Slnka, aj keď je symbolom silnej energie. Možno treba hľadať aj iné súvislosti. :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...