mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Príroda a zmysly - 

Dnes som mal sen o výbuchu Slnka

neznámy
neznámy | 30.11.2012 15:10
Pri tých aktuálnych teplotách som už chcela zúfať, že tento rok to na lyžovačku nevyzerá, ak tak - možno na zasnežovaných kopcoch.
Ale vidím, že nás je tu optimistov viac;)
Keď som si zaradom čítala príspevky, prvé čo mi napadlo, bolo to, že si treba kúpiť lyžiarky, lebo minulý rok sa mi rozpadli.
neznámy
neznámy | 30.11.2012 15:36
Ahoj, Jožino,
díky za prorokovanie.
Hneď druhé čo ma napadlo bolo, že aké šťastie, že mám pripravenú vodu do zásoby, a to nevedome prakticky stále. Kedysi som čítala, že je zdravšie piť odstátu vodu zo sklenenej flaše, preto mám vždy pripravených pár fliaš, hoci aj tak pijeme z kohútika:)
Určite verím, že sny odrážajú aj obavy, ktoré sú v nás, ale môžu byť aj odrazom nášho napojenia na kolektívne nevedomie. Alebo môžu byť aj zmesou, ak je to prepojenie medzi vedomím a nevedomím silné.
To je už prakticky trvalá záležitosť, že počas splnu neviem dobre spať a ak aj zaspím, tak sny si pamätám lepšie. Tento spln bol fakt silný, tiež mu predchádzalo čosi zvláštne, čo sa mi už stalo druhý raz. Zas som sa zobudila na strašne silnú žiaru, ktorá prichádzala do izby ako pás teplého žltého svetla. Do tej izby svetlo obyčajne nevojde, odsledovala som to aj pri iných splnoch. Navyše prvý raz, keď som ten pás videla, nebol spln, ale pamätám si, že ma to svetlo priťahovalo, len som mala strach postaviť sa a ísť sa pozrieť, odkiaľ ide. Rozkázala som si: hlavu otočiť a spať!
Tak som hľadala informácie o tomto jave a jedna psychologička mi povedala, že pozná taký stav na rozhraní vedomia a nevedomia (aj ho pomenovala, ale si to nepamätám), v ktorom človek spí, ale myslí si, že je hore a môže prežívať nejaké prepojenie polí...
Možno si prežíval prepojenie s nejakým (zemským, vesmírnym, magnetickým?) poľom cez sen, čiže nejaká premena niekde možno alebo určite prebieha, náš svet je podľa mňa odrazom toho vyššieho. Spomínaná psychologička mi povedala, že takéto zmeny pravidelne cez sny vnímajú veľmi senzitívni ľudia, alebo aj naopak (Jung tvrdil, že ak sa človek odtrhne od nevedomia a začne veriť, že vedome dokáže všetko, tak často desivé sny mu pripomenú, že nie je pánom vedomia, ale naopak, že je tu niečo hlbšie a nepoznané). U teba to bude skôr tá senzitivita, možno si úzko spätý práve s nejakou časťou nevedomia, ktorá niekde iniciuje nejakú zmenu.
neznámy
neznámy | 30.11.2012 19:54
nedá mi pri tejto téme nespomenúť si na sen, ktorý som mal pred rokmi...v tom sne sa ,,otočili póly"... boli sme s nejakou partiou ľudí (absolútne neznámych) v objekte mojej bývalej škôlky...neviem, čo sme tam robili. myslím, že iba sedeli a klábosili. v tom prišla od niekiaľ informácia, že sa pretočia póly. alebo sme to vlastne očakávali? no teraz neviem. ale stalo sa. póly sa pretočili a vlastne sa nič nestalo :) iba som mal pocit absolútnej zmätenosti, keď sa to stalo. vlastne si dokážem spomenúť aj na obrazy v tom zmätku...akoby som bol v nejakej guli a tá sa so mnou otáčala...čiže obraz pred sebou som mal chvíľu normálne, a chvíľu dolu hlavou...zaujímavé je, že tento sen sa mi sníval, ešte keď som bol dosť mladý, čiže som nemal absolútne žiadne vedomosti o tom, že by takáto situácia mohla nastať.
neznámy
neznámy | 1.12.2012 16:07
k tomuto ti ešte niečo napíšem -THUMBSUP- ... k tomu tvojmu snu.

inak ešte som nestihol napísať napríklad aj to, že ja mám slnko v blížencoch a tam sa udialo to zatmenie na hrote prstu. slnko mám navyše v 7. d. a mojej manželke sa asi noc pred tým snívalo, že jej ktosi povedal, že som zomrel. okolo môjho vzťahu sa deje teraz veľa hustých vecí.

takže ponúkam ďalšie podnety na rozoberanie snov a podstaty toho čo sa asi naozaj deje.

okrem iného to čo sa deje v hmotnom svete, v prírode a vesmíre, nie je tiež iba určitá forma snu/symboliky ??????
neznámy
neznámy | 1.12.2012 16:16
ja mám podľa kochovho systému domov vládcu tretieho domu urána. urán je vizionársky smerom k pokroku alebo/aj k budúcnosti. urán mám blízko ascendentu, ale je ešte v 12. dome. tým pádom je prepojený aj na vedomie - ascendent a pôsobí jeho funkcia komunikácie a predávania informácií (vládca 3. d.) vizionárskym a spôsobom náhlych zábleskov cez 12. dom, teda cez nevedomie, podvedomie a sny.
neznámy
neznámy | 1.12.2012 16:28
: ) já mám zase vládce 3. domu neptun a neptun blízko ascendentu ve 12. domě...
btw...zdál se mi nedávno tuším zase pro změnu před tím zatměním slunce opravdu zvláštní sen...byla jsem někde na východě (asi japonsko) celé moře bylo propojeno sítěmi mol-dřevěných chodníčků, jako je tomu u jejich zahrad...evokovalo to zenové zahrady...působilo to jako mostky...ta voda byla zvláštní...jakoby zářila, šel od ní velký jas a zdála se velice čistá a energetizovaná...všude bylo opravdu hodně světla...stála jsem opřená o to jedno zábradlíčko a vnímala tu vodu...stále tam něco probleskovalo...ale nebyly to jen odrazy na hladině, jako by to šlo i z té vody...
mimo to se mi zdá poslední dobou opravdu hodně snů o vetřelcích-ale nevím zda jsou to skutečně mimozemšťané : ))
neznámy
neznámy | 1.12.2012 18:52
to sú veľmi pekné symboly. je v tom symbilicky hĺbka nekonečného univerzálneho vedomia (kolektívneho nevedomia), v ktorom vnímaš záblesky svetla. máš jemné prepojenie k tejto hĺbke, mosty a cestičky k tomu, aby si nazrela do tej obrovskej hĺbky, ktorá skrýva strašne veľa.

možno to súvisí aj priamo s tvojim postavením neptúna, ktorý je symbolom toho mora, pretože tretí dom to sú tie cestičky (cestné komunikácie), ktoré nás spájajú a prepravujú s inými miestami, ľuďmi a informáciami. ty máš v sebe potenciál vnímať nie skrze urán, ale skrz neptún. urán ide do diaľky a nadčasovo do budúcnosti (vzdušný jangový princíp) a neptún (jinový) ide do hĺbky, do vnútra. neptún často rieši veci potlačené z minulosti (obdoba 12. domu) a robí posledné upratovanie s nevyriešenými vecami z minulosti, ktoré sú utopené zabudnuté a rozpustené v hĺbke nevedomia
neznámy
neznámy | 1.12.2012 21:07
Aky si mal pocit pri vstavani?
Ak ten vybuch sposobi nastartovanie sa na vlastny zdroj-na seba-tak to stoji zato...-BYE-
neznámy
neznámy | 12.6.2014 16:00
29.11.2012 som založil toto vlákno. vtedy sa mi sníval sen, o ktorom som tu písal a jedine tu som si ho zapísal, takže keď sa k tomu vrátim, je to o to zaujímavejšie, lebo už si nepamätám všetky detaily. snažil som sa ten sen v tom čase vysvetliť a mal som pocit, že je to dôležité. z mojich osobných skúseností takéto sny často úplne priamo nadväzovali na realitu a až dnes ma napadlo možné vysvetlenie toho sna. tu ponúkam kvalitné astronomické videá čo sa dialo na slnku ako možné vysvetlenie toho sna. pri tomto videu si treba uvedomiť aj veľkosť erupcií v pomere k slnku:

http://www.youtube.com/watch?v=xmEU-x2lEOk />

http://www.youtube.com/watch?v=FY53PyrAFBU
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...