mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Oznamy a akcie - 

POZOR na cesty!!! začalo sa niečo diať

neznámy
neznámy | 26.6.2014 10:16
chcel by som, aby ste písali svoje skúsenosti z posledných dňoch na cestách autom, ale aj životné zvraty, nálady, psychické stavy a výpadky elektroniky. budme ohľaduplní voči sebe, pretože teraz mnohí za to vôbec nemôžeme!

ľudia sa môžu chovať ako zoskaratovaní, alebo zaseknutí. ja sosobne som behom 3 dní zažil 4-5 krát (!) nepozornosť vodičov na ceste vrátane samého seba (raz). mne sa zatiaľ nič nestalo. 20.6 havaroval otcov kolega so ženou a synom. vybehol do protismeru a jeho žena to neprežila. zvyšok leží v nemocnici. včera večer som sa dočítal, že sa to teraz deje úplne všade v dôsledku extrémneho stúpania energií na slnku a šialených magnetických búrok aké tu doteraz ešte neboli:

http://cestyksobe.cz/je-to-tu-dorazila-energie-z-vesmiru-nova-aktualizace-24-06-2014-1010-pozor/2704

http://cestyksobe.cz/monitoring-stavajiciho-vyvoje-co-se-deje-ted-vypadky-proud-apod/2697

http://cestyksobe.cz/kryon-aktualni-zmeny-na-zemi-20-6-2014/2804
neznámy
neznámy | 26.6.2014 10:47
Ahoj... veľmi zaujímavá téma na diskusiu. Ohľadom tohto chcem prispieť so skúsenosťou môjho otca, kt. mal presne pred dvoma týždňami nečakanú búračku. On je skúsený vodič a minimálne 25 rokov absolvuje tú istú cestu do práce každý pracovný deň, avšak v ten deň, keď sa to stalo bol po nočnej službe, ráno mieril do práce a nastal u neho nejaký skrat al. čo a on nevšimnúc si odstavené auto na hlavnom pruhu do neho zozadu narazil, pričom ešte tesne predtým to auto obehli dve autá pred ním. Bohužiaľ, jeden človek sediaci vzadu sa vážnejšie zranil a musel byť operovaný, čo môj otec dosť ťažko znáša. Otcovi ani ostatným dvom v tom aute sa našťastie nič nestalo. Doteraz však si nevie vysvetliť, čo mohlo za jeho skrat a konanie, on chudák je však dosť prepracovaný a vyčerpaný v poslednom čase a ja si myslím, že to prišlo ako varovanie, aby sa viac zamyslel nad sebou a tým čo robí a nevyčerpával sa toľko.
neznámy
neznámy | 26.6.2014 11:13
No ahoj:)...v utorok som cestou do práce narazila do auta ktoré stálo v mojom pruhu a snažilo sa odbočiť vľavo. Ani neviem ako, zrazu sa predomnou objavilo a ja som to už neubrzdila. Je pravda že stálo v zákrute a ja som mala predvídať. Išla som tade už tisíc krát, ale zaujímavé je, že si vôbec nepamätám ako sa to mohlo stať. Ten výpadok, či skrat ako píšeš... neviem, môže na tom niečo byť. Ako som prešla kus cesty predtým, to si vôbec nepamätám, jazdím tade už automaticky, len to stojace auto predomnou a tú ranu.-SAD-
Našťastie sa nikomu nič nestalo a mám pocit, že som narazila do najkľudnejšieho chlapa, akého poznám. Žiadne výčitky a nadávky?... tak to už vôbec nie. Dokonca ma okoloidúci obskakovali a angažovali sa v zabezpečovaní nehody, ako umiestnenie trojuholníka, odpratávanie skiel zo svetiel a tak.:)
neznámy
neznámy | 26.6.2014 11:21
ľudia vraj môžu byť teraz buď unavenejší, alebo prebudení a nevedia spať
neznámy
neznámy | 26.6.2014 11:22
v článkoch, ktoré teraz pribúdajú na cestyksobe.cz písali prsne aj o výpadkoch krátkodobej pamäte
vodniicka
vodniicka | 26.6.2014 11:23
vdaka sokrates za toto info...mam trosku podobne skusenosti..pripisovala som to bliziacim sa prazdninam ..
neznámy
neznámy | 26.6.2014 11:36
No to sedí, ja sa cítim veľmi unavená už asi 2 týždne a to spím dosť, lenže mám teraz dôležitú skúšku tak sa na ňu učím a z toho som asi v strese. No neviem, v každom prípade je to zaujímave, čo si tu napísal a tie články tiež.
neznámy
neznámy | 26.6.2014 11:52
Asi na tom něco bude, manžel se dnes ráno málem střetl s popeláři, prý se minuli na centimetr! Já jezdím taky často, ale opatrně, takže žádná velká krizovka, snad mne to nečeká, už jsem dříve zažila dvě (mnou nezaviněné) nehody a není o co stát.
Kdy by se ta situace měla zase zklidnit?
neznámy
neznámy | 26.6.2014 12:04
I já byla včera během 15 min svědkem dvou potenciálních nehod, s naprosto totožným průběhem. Nepozorný spěchající řidič si nevšiml, že dvě auta před ním někdo pouští vyjíždějící auto z parkovací zóny a rozhodl se "kolonu" 5 aut předjet, tak tak se s tím vyjíždějícím minuli.

Nevím jestli příčina zrovna ve slunečních erupcích tohle se děje dost často. Lidé jsou zbrklí, nesledují dění kolem sebe, při řízení dělají tisíce jiných věcí, od telefonování, kouření, svačení, ladění rádia až nevím po co.. -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 26.6.2014 12:09
Prejel jsem na kole slimaka!-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 26.6.2014 12:41
Hej, niečo na tom bude, tiež som práve videla nehodu...
neznámy
neznámy | 26.6.2014 12:49
moja žena je tiež unavená už dva týždne
neznámy
neznámy | 26.6.2014 13:06
netuším či sa to vôbec má skľudniť, pretože by sa mali permanentne zvýšiť vibrácie slnka a Zeme. ale tak zrejme tá slnečná aktivita sa zníži, lebo to by nemohli poriadne fungovať elektronické systémy na Zemi. dôležitejšie ako ukľudnenie energií bude asi adaptovanie sa vibráciám. zvyšovaním energie a vibrácie a hlavne tej éterickej - prány sa veci urýchľujú v životoch ľudí. podľa toho ako sme naladení sa veci menia k horšiemu, alebo k lepšiemu. naše zámery majú teraz väčšiu silu k naplneniu.

ja som si na sebe všimol jeden deň, že mi veci vypadávali z rúk

neviem čo je na tomto pravdy, ale ak by sa aktivita nezmenila, možno by na tom niečo bolo:

Připravte se, že během několika měsíců, maximálně let, se mohou lidská obydlí stát neobyvatelnými a lidé budou bydlet v přírodě, na polích, apod.

tento kvadratický nárast energie keby pokračoval, tak by za pár mesiacov bol koniec sveta. k tomu vraj nemá dôjsť. koniec koncov, z toho čo som videl na nete, je to minimálne z polovice manipulácia mimozemských technológií a UFO. ale k tomu nemám vyhranený názor.
Antonidas
Antonidas | 26.6.2014 13:06
Neviem ,ci to je tým ale zo mna je tiez min 2 tyzdne Neprebudeny, toto obdobie mi tarot ukazuje ako 4 mece...
neznámy
neznámy | 26.6.2014 13:19
ak niekto z vás vie nemecky, bol by som rád keby mi / nám napísal niečo o tomto súvisiacom článku:

http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

sú to väčšinou čerstvé správy a veľmi ma zaujala sekvencia maličkých obrázkov naspodku článku. k tomu ešte chcem volačo napísať. samostatný článok o tom je na linku ktorý je úplne na konci textu
neznámy
neznámy | 26.6.2014 13:20
uz som si myslela ze mi šibe :D
ludia zle spia, prípadne maju vela snov, Julius stale padá zle navyše uz padá aj so mnou :D včera sme spadli na ulici a ludia len tak tupo hľadeli, no našťastie to odnieslo lenmoje koleno a lakeť, dieťa sa len zľaklo
a veľa ľudí, mladých zomiera posledné dva týždne
už som šla nazrieť do horoskopu, čo za energie odráža obloha, no prd ja tomu rozumiem....
kaťdopádne je akási ponurá atmosfera už zo dva týždne a vidím že to zaznamenávajú aj iní ľudia
neznámy
neznámy | 26.6.2014 13:24
Ty jo, dobre ze o tom pises. Jsem momentalne na dovci a tak jsem nemela cas zjistovat, ale uz ponekolikate se mi potvrdilo, ze erupce na slunci na me maji velky vliv. Dekuju bohu, ze jsem v pondeli rano nejela do prace, protoze bych asi musela zastavit nekde a nechat se odtahnout. Tak nejdrive jsem si pricvakla prst do dveri od auta, zakopavala jsem, padalo mi vsechno z rukou. Rikala jsem si, ze tohleto neni normalni a v tranzitech jsem nic vyraznejsiho nenasla. Byvam nesoustredena, ale toto bylo uz i na me moc. O vypadcich pameti jsm to mela ve smyslu, ze jsem si nemohla vzpomenout na bezna slova, ktera denne pouzivam, a to me ocela vydesilo. A taky jsem behem par dnu ted byla strasne unavena, pritom jsem odpocivala a proste jsem nemela byt z ceho unavena do tak velke miry. Nebyla jsem schopna ujit trasu, kterou zvladam levou zadni. Uz se to zlepsuje, akorat jsem z nejakeho duvodu dost nervozni a partner to dost nepravem uz parkrat schytal. Samozrejme, ze vsechno nemusi byt vubec tema erupcema, ale ta unava a nesoustredenost jsou i na me extremni.
neznámy
neznámy | 26.6.2014 13:25
Hmm, tak to zvýšení vibrací na sobě pozorujeme už hodně dlouho, urychlení věcí, dějů, zdá se mi, že čas fakt letí zběsile. Dneska jsem např. zjistila, že na maily odpovídám čím dál později v domnění, že mi přišly teprve předevčírem - a ono už je to třeba 2 týdny.:D
neznámy
neznámy | 26.6.2014 13:28
Mně zase ráno oštěkal pes. Zapomněl jsem mu večer dát žrádlo. -SAD-
Putes
Putes | 26.6.2014 13:39
Asi se fakt něco děje, protože já jsem se už 2.5. propadla do vodovodní šachty a zhmoždila jsem si celou nohu, v ten samý čas si sousedka zlomila kotník, ale i tchyně dcery si také zlomila kotník a pár dní na to další sousedčina dcera se přibelhala s berlemi a nohu má v sádře. Příliš mnoho úrazů během krátké doby.
Co se děje na cestách nevím, protože se mi nedaří nastartovat skútr a možná, že je to dobře. -CONFUSED-
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...