mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Oznamy a akcie - 

Oshove aktívne meditácie

neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:32
Prece ceeelej film.Forest Gamp tam dela vsechno na plno a z laskou. Je proste osviceny....
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:35
Přesně jak říkáš a taky Forest ukazuje sílu vůle, kdy člověk se pro něco nadchne a funguje na plno i když se úspěch nedostaví hned, tak je to takové to, věř a budeš spasen....
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:39
Myslim ze on tam nedela nic nasilne a neceka od toho uspech.Proste ho to jen bavi,jeho osobne.Dela mu to radost a nikomu tim neublizuje.Vubec vlastne ke konci neresi ze je milionar a seka bez ohodnoceni trakturkem travu protoze ho to bavi.
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:40
Nestačím zírat čo zas píšeš :D
za toto o Forestovi máš -THUMBSUP--THUMBSUP--THUMBSUP-

http://www.youtube.com/watch?v=k0y8EADp_Fg&feature=player_embedded /> -KISS-
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:42
viete o tom ze svoje ucenie pred smrtou odvolal a vyslovil prianie aby sa spalili jeho knihy?

a spekulovalo sa aj o tom ze sa zasamovrazdil
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:43
ako vseobecne ne emma :D
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:43
Jsem nespsal násilně :D
neznámy
neznámy | 11.6.2013 23:47
To je jeho vec.Mne se literatura kde je psan jako autor velice libi.Utery Losbang Rampa take pry v realite nebyl v Tibetu.Jeho knihy jsou vsak krasne a dost realne a autenticke.Ty vis urcite ze jsi kdo si?
neznámy
neznámy | 12.6.2013 00:00
On zevraj nic nenapisal,no a ked by to aj navrhol,aby sa knihy spalili-tak preto,lebo chcel zivot nechat plynut-ako guru ci majster Ti na tu istu otazku odpovie dnes inak a zajtra uplne inak.
Ak by ho niekto zavrazdil,bol by este slavnejsi,sam povedal,ze by si aj niekoho najal.
Bol iny,neodmietal materiu.
neznámy
neznámy | 12.6.2013 00:08
neodmietal materiu, bol pomaly jediny a ludia ho aj preto zeru. pritom je to materia uplne normalna a velmi moc dolezita, ale to je jedno. par knih napisal ostatne su prepisy.

takto ak by som mal gurua teda svoju vieru (viera je vzdy rovnaka napokon) a odvolal by svoje ucenie preco ma to nezaujma? preco to vysvetlim v prospech mojho sebazachovania? takze ak ma to nezaujma tak som povysil moju tuzbu nad pravdu ci realitu a tak mi unikne to skutocne.
neznámy
neznámy | 12.6.2013 08:43
Tak ono to ma docela z hlediska "systemu" logiku.
Pro jakekoliv "nabozenske a politicke strany" jsou jeho fylosofie destruktivni.
Nabada lidi k objeveni "sve vlastni podstaty byti":)
neznámy
neznámy | 12.6.2013 16:09
hele takhle oshovo filozofia je krasna ale nezil to co rozpraval, takze zakonite to je inak. pochopte tento jednoduchy fakt...nie preto ze bol uz ZA a mohol mat take ohromne mnozstvo rolls roycov, diamantove oblecky ktore si len raz obliekol atd atd. a nejde o materiu. strom moze urodit ovocie len take aky je ten strom. to je to co som na šošovi vzdy vysvetloval:ryba smrdi od hlavy. on je akurat maximalne medzicesta, medzistupen na ceste. kult osha v cr, sr, pl, hu a pod je vysoky, patri to k nasmu postkomunistkemu vyvoju. v zahranici je osho uz zapadnuty prachom, nepredava tolko knih.

ozaj a videli ste jeho obrady ako tam sedel a co ty ludia robili a ako sa opajal mocou, on bol jeden z najdokonalejsich obchodnikov, nie je ziadny duchovny vodca, ci vodca ktory odmieta byt vodcom ako len chces, je to manazer ktory vyuzil duchovno. rovnaka natura ako sai baba, ktori robil podfuky pri materializacii a fikal chlapcov a urobil si z duchovna skvely biznis. bol skvely recnik a knihomol a vedel ovladat ludi.

ale koho to vobec zaujma ci rad by to vedel :D takze to je jedno, vonku je tak krasne :)
neznámy
neznámy | 12.6.2013 20:52
Je to tak .. někoho zaujme např. Oshova pomalá, rozvážná mluva, někoho neosloví vůbec a ten nebude číst ani jeho knihy. V někom může pojmenovat to, co zrovna prožívá a nenachází slova .. za měsíc či dva jej podobně může oslovit třeba Mooji nebo Eckhart Tolle;) protože chce být oslovován.
Kdo má tendenci vytvářet modly, bude mít plnou knihovnu Oshových knih a založí skupinu nebo společnost, aby si mohl s ostatními vyměňovat znalosti a přečtené pojmy, které ho nadchly. Jak vznikaly různé náboženské skupiny a sekty? Jo, přijde mi, že všechno je správně a .. venku je tak krásně -FLOWER--BYE--MUSIC-
neznámy
neznámy | 31.5.2017 14:22
Osho bol obyčajný podvodník - unterwasserman :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...