mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Ľudská duša - 

Sen o vlastnom dieťati

neznámy
neznámy | 18.1.2015 10:00
Dvakrát už sa mi sníval podobný sen. Je mi 17 a ešte som s nikým nespala, dieťa plánujem, ale naozaj až v neskoršom veku a tak som z týchto snoch zmätená. Nikdy som nemala extra vzťah k deťom, ale v poslednej dobe keď vidím roztomilé dievčatko tak sa len roztápam, aké je sladké. A tu sú tie sny.

Prvýkrát som bola so spolužiakmi niekde na chate a ja som mala so sebou svoje dieťa. Bol to novorodenec a dievčatko. Prišla mi dokonalá a ten materinský cit bol naozaj veľký. Bála som sa, čo mi na to povedia rodičia a čo mám robiť, či mám ísť za doktorkou alebo niečo. Prišla tam jedna učiteľka z mojej školy, dala mi číslo na doktorku. V tom sne som kľačala na zemi a dieťatko som mala položené vedľa mňa zabalené v deke a perinke. Tá učiteľka mi prišla strašne obrovská a keď urobila krok dozadu, skoro stúpila na hlavu dieťatka... odstrčila som ju a na chvíľu sa nedokázala pozrieť na dieťatko, či je v poriadku, ale bolo. Zobrala som ho a išla s ním von. Prostredie sa zmenilo, bolo to prostredie zo sna, ktorý sa mi sníval dávnejšie, nespomínam si na dej a dieťatko nebolo dieťatko, ale môj 5 ročný psík, ktorého nadovšetko milujem a je pre mňa v realite ako moje dieťa. Tam sen skončil.

Druhýkrát sa mi sen sníval dneska nadránom. Začínal to dňom v škole, bola nejaká súťaž a ja som bola deň po pôrode a všetko ma bolelo. Môj tým vyhral a išli sme do jedálne pre ceny. Zrazu to bolo prostredie ako z Harryho Pottera (je to moja obľúbená knižka, ale dlho som nič nečítala a nevidela) a ja som musela povedať svojej učiteľke na konverzáciu z angličtiny, že musím ísť domov. Ešte sa ma spýtala: "Musíš sa ísť učiť?" a ja som odpovedala: "Nie, mám popôrodné bolesti," a tam tá časť skončila.
Ocitla som sa doma, v rukách svoje dievčatko, prišlo mi najkrajšie na svete, milovala som ju najviac ako som mohla. Rodičia to niesli dobre a pomáhali mi. A dokonca celého sna som sa len snažila nakojiť svoje dieťa, ale nedarilo sa, bála som sa dokonca, že nemám mlieko, ale predtým, než som sa zobudila sa to podarilo a dievčatko začalo sať. A samozrejme sa tam aj riešilo ako to poviem svojmu bývalému priateľovi.
neznámy
neznámy | 18.1.2015 20:34
Vykladať viem iba ak uhlie, sny nie.. Ale tieto Tvoje sny na mňa pôsobia celkom pozitívne, príjemne. Najmä ten spôsob, akým opisuješ svoje city k dieťatku. Tuším bude raz dobrá mamička z Teba..raz.
A ako čo povedať BÝVALÉMU, to predsa riešiť netreba :)
vevuska
vevuska | 19.1.2015 10:49
Ahoj, tvoje sny sú o tvojej túžbe. Túžiš mať dieťa aj napriek tomu, že si silno uvedomuješ, že to bude veľká zodpovednosť. A to je dobre. Je to znak toho, že si zrelšia a keby prišlo na lámanie chleba - v tomto prípade, že by si otehotnela, tak ťa to tak veľmi nezaskočí, pretože vieš o čom to je a si na to pripravená. Málo kto je v tvojom veku pripravený na dieťa. Aj napriek tomu, že si praješ mať dieťa neskôr. Je dosť možné, že dieťa príde v skoršom veku. Myslím tým vekovo od 20 do 26-tky. A priateľa nerieš- myslím tým to, že ako mu to povieš. :) Ten priateľ v sne je človek, ktorého máš rada a s ktorým si vieš predstaviť mať dieťa. :)
neznámy
neznámy | 19.1.2015 11:58
Spat muzes i s medvidkem myvalem.
Davat pozor by jsme si meli,pokud s nekym nespime a jsme s nim vzhuru.

-NOSMILE-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...