mesiac
Sobota, 4.5.2024
Meniny má Florián

Ľudská duša - 

SEN o porozeném rozporcovaném dítěti

neznámy
neznámy | 20.11.2013 11:28
Môj dnešný poznatok. Neoplatí sa čítať pred spaním diskusie na zverokruhu. :D
Včera som si zo záujmom prečítala tvoj podivuhodný sen a ešte nejaké diskusie, napríklad o laserovej operácii očí.
A v noci som mala sen.
Nejaká lekárka mi robila laserovú operáciu očí. Počas operácie si dala pauzu a šla skontrolovať moje orgány, ktoré musela kvôli operácii vybrať von.
Ja som išla s ňou samozrejme. :D
Na niečom ako kuchynská pracovná doska bol vyložený môj mozog. Každá hemisféra zvlášť. Boli štyri, pravá, ľavá, rozdelené ešte na hornú a dolnú. Ešte tam bol vyložený aj nejaký ďalší vnútorný orgán z dutiny brušnej, ale nevedela som, čo konkrétne.
Ona mi povedala, že musí skontrolovať, či sú OK a neodumierajú. Vzala nôž a do toho orgánu zarezala. Spokojne odvetila, že je to živé. A mńa napadlo, ale čo ak sa bude zdržiavať a tie oči mi odoperuje neskoro? Čo ak mi tie hemisféry odumrú? A usúdila som, že smrť je teda blízko, že možno už čoskoro.
Je úžasné ako v pohode som o všetkom uvažovala, hoci môj mozog ležal na kuchynskej doske. -ROLL-
Takéto sny ako sa prisnil tebe, alebo mne, sú v kategórii snové podivuhodnosti, ale nejaký hlbší význam v tom nevidím, hlavne ak sa viem dopátrať, kde sa tá téma vzala. Čo ale netvrdím o tvojom sne.
Ale sny, ktoré majú hlbší význam aspoň u mňa sú iné. Líšia sa atmosférou a dojmom, ktorý zanechajú. Viaže sa k nim silný pocit, ktorý pretrváva aj počas dňa.
Môže byť pozitívny, alebo desivý, jednoducho ten sen cítim ako živý a má hlavu a pätu. Ale niekedy sa aj v týchto podivuhodných snoch nájde moment, ktorý medzi osatným dejom vyniká. A ten sa tiež dá poznať podľa živosti a intenzity.
Ale teraz píšem o sebe. Neviem posúdiť sen, ktorý tu opisuješ.
To len tak pre zaujímavosť. :)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 11:43
-LOL- díky za sdílení tvého snu, taky dobrý:D

Jak píšeš, že sny které mají hlubší význam mají specifickou atmosféru atd. Ano, v podobném smyslu jsem odpovídala i Mysterious, i když tam se jednalo zase o prorocké sny. Tento sen vyloženě vnímám jako vzkaz a radno by bylo přijít na to co přesně mi chce sdělit, protože cítím, že do budoucna to je důležité. A atmosféru jsem nevnímala jen včera celý den, ale i dnes.:)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:02
Tak to je teda maso :D

To by mohl být sen člena klubu českých skeptiků...aneb hledání akupunkturních drah na pitevně :D
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:13
prej poletis k mori -ROFL--ROFL--ROFL--ROFL--ROFL--ROFL--ROFL--ROFL--ROFL-

ja nemuzu -LOL--LOL--LOL--LOL--LOL-

takove sny jsem bohuzel taky mivala :)

stal za nimi nevhodny partner :):):)

zkousis si ve snech porod "nanecisto" - na kureti, aby si vas vztah otestovala, ze se partner pohybuje kolem jinych zen a ty si ho pochvaluji neni v poradku

dal nebudu pokracovat, protoze si symbolikou uz nejsem jista, urcite ale ma vyznam ten stir s vodnarem a take to odpojeni ditete od sve matky, pokud zena nema jistotu v partnerovi nemuze byt plne citova a diteti nabidnout pevnou vazbu :)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:14
jo a jeste ranni reakce partnera - hodne zajimava, sen ti naznacil, ze se mas od nej energeticky odpojit, protoze je nevhodny, on to ucitil a zase si te pritah:D:D:D:D-LOL-
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:16
nevim teda nic o pribehu tohoto vztahu, ale jestli se tomu muzi rodicovstvi prici, je v roli ditete a sen tomu dokonale odpovida

zalezi na partnerce, zda se chce stat matkou, protoze on neni vhodny..
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:17
Jenže v tom snu mi byl partner oporou... a je i v běžném životě.
Tohle je můj vnitřní problém spojený s mateřstvím (způsobený možná ztrátou matky v nízkém věku a ne moc dobrý další průběh dětství). Ale díky za názor :-)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:20
zalezi o jaky typ opory jde :)-FLOWER--FLOWER-
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:22
tim chci rict, ta opora, kterou on ti ve snu nabizi, je archetypalne zenska
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:23
a toto tema se da jeste dal rozvijet.. zaprve on tam hraje "porodni babu" a zadruhe jak je mozne ze dite koupe cizi muz???
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:26
o porodoch sa mi snivalo kadeco a aj nieco podobne ako tebe, skratim to priblizenim spolocnych znakov - tiez som porodila nieco ine ako dieta, pamatam si, ze to bolo cierne a v sne som sa na to bala poriadne pozriet lebo to vyzeralo ako smrtihlav ci ako sa vola ten velky nocny motyl, ktory sa mi hnusi(i ked to kura teba zrejme vyslovene nedesilo, ale tiez to nie je nieco vabne), tiez tam bol so mnou partner, ktory sa tvaril, ze sleduje nieco uzasne a bol vo svojom zivle a ked som nakoniec porodila dieta, najskor som pocitila radost a hned na to ma prestalo zaujimat (trochu analogia k tomu "mas nieco zo skorpiona....ale si vodnar" sklamane povedane), potom som uz len chodila po chodbe a nechapala preco su vsetci taki nadseni

nejdem hovorit za teba, ale mozno to podciarkuje ten strach z materstva a strach, ze tvoj partner bude lepsim otcom ako budes ty matkou a celkovo strach z novej situacie, s ktorou sa nevies tak celkom zzit lebo to neberies ako nieco uplne prirodzene, aj co sa tyka toho dietata v sne- ze ho neprijimas hned automaticky ale ho hodnotis, mozno sa aj bojis ako si budes s dietatom rozumiet ak nebude mat tebe blizku povahu, aj to, ze cely ten porod nesprevadzaju nejake extremne pocity stastia, ze si mozno uvedomujes, ze to beries velmi racionalne a mas neustale na pamati zodpovednost a kvoli tomu ti pripada, ze je to nevyhovujuci postoj ked to porovnas s postojom partnera, lebo ten je uvolneny a mozno na take veci az tak nemysli ako ty....a taaak
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:28
aha, uz vim, ten chlapec ma emocni potencial, hluboky a nevedomy (stir) a ty ho po porodu "odvrhnes" muzum, vase stiri pouto se rozpoji a zavladne citovy odstup a chlad, prislovecne vodnarsky, coz prinese zklamani obema stranam
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:29
Já se právě vůbec nesnažím energeticky odpojit -LOL- a to ranním objetí bylo něco jako vzkaz: "Jsem s tebou a chci abys to věděla"
Mé minulé zážitky prostě byly takové, že ten chlap u mě nikdy nestál, tento je první, ale je se třeba zbavit starého vzorce a strachů. U předchozích jsem cítila, že nechci mít s nimi dítě, ale tu tohoto je to jiné. Cítila jsem, že s ním si můžu dovolit bydlet (což se mi potvrdilo) a že až budu připravená i to dítě s ním bude správná cesta (pokud mi bude dáno)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:29
ale je to jeste daleko daleko hlubsi.. tam uz se nedostanu, tohle je jen naznak, vnimejte ho prosim symbolicky :)-FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER-
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:38
jeste me napadlo, ze syn se prenechava "muzum" az v zacinajici puberte

do te doby by mel byt emocionalne "u matky" :):):):):)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:53
Perfecto!

"... ze ho neprijimas hned automaticky ale ho hodnotis, mozno sa aj bojis ako si budes s dietatom rozumiet ak nebude mat tebe blizku povahu, aj to, ze cely ten porod nesprevadzaju nejake extremne pocity stastia, ze si mozno uvedomujes, ze to beries velmi racionalne a mas neustale na pamati zodpovednost a kvoli tomu ti pripada, ze je to nevyhovujuci postoj ked to porovnas s postojom partnera, lebo ten je uvolneny a mozno na take veci az tak nemysli ako ty....a taaak"

Jj beru to moc racionálně, nepřijímám ho, není tam ta bezpodmínečná láska vůči dítěti.
Přesně tak, partner je uvolněný (páč je už i zkušený). Ví co očekávat, když přijde dítě. Já mám vůbec štěstí, že můj přítel je jaký je, protože nebýt takového muže jako je on, ani bych o dítěti nepřemýšlela.

Ten pes je zakopaný v tom racionálnu, v tom že jsem neuvolněná a v křeči. Přitom vnímám, že někde uvnitř ta touha po dítěti je, akorát je stíněná strachem že to nezvládnu.

Díky, máš dobrou pozorovací schopnost!-FLOWER-
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:54
Já jsem z toho popisu nějak nepochopil,kdy se z toho kuřete stalo dítě :D.Ale u snu je možné všechno-YES-

Celkově to ale dopadlo dobře ne ?

Symboliku v detailech asi může vidět každý jinak,ovlivněn vlastní zkušeností a různými názory...
neznámy
neznámy | 20.11.2013 12:55
Good point ;-)
neznámy
neznámy | 20.11.2013 13:00
No jistě, ve snu je všechno možný. Ono se z toho nějak samo sestavilo :D

Jj dopadlo to dobře, hlavně tím jak jsem si uvědomila hned poránu, že na to nejsem sama, že partner tu pro mě je.

Ano, to mi je jasné-YES- Však já se nechám inspirovat a vezmu si z toho co budu cítit, že je na to třeba zaměřit pozornost.
neznámy
neznámy | 20.11.2013 13:09
neni zac :)ak si uvedomujes, ze tam ta tuzba niekde je tak sa na nu treba zamerat si myslim, urcite tiez nie je dobre zahodit vsetko racionalne za hlavu, to nie, ale myslim, ze casom najdes nejaku tu vyvazenost medzi tym, pises nizsie, ze si len zvykas na taku typicku rodinnu atmosferu pri partnerovi a jeho rodine lebo si taku nemala, tak asi to chce fakt len cas a taka ta najsilnejsia materska laska sa asi ukaze az ked budes tehotna, osobne si myslim, ze ked sa ti podari si nieco z toho racionalneho ponechat a zaroven sa budes citit pripravena na dieta tak ten zodpovedny postoj bude nakoniec vyhodou a doplnite tym vo vychove jeden druheho, hlavne to netreba silit a pockat, snazit sa to brat stylom "bude ako bude" s dietatom alebo bez neho a asi by ti pomohlo najst v okoli nejaku holku s podobnym postojom a pokecat o tom, lebo sa mi zda, ze zeny s tak silnym pocitom zodpovednosti co citia v sebe aj ten ciastocny odstup alebo respekt voci materstvu, su v mensine a potom moze zena citit take pomyselne "tlaky spolocnosti" a citit sa "odvec" v porovnani s inymi zenami
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...