mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ľudská duša - 

Jedna prechádzka s minisukňou = 500 démonov

neznámy
neznámy | 25.7.2014 17:24
Vysvetlíme si prečo. Je na škodu človeka, ak nevie o sile svojej mysle. Bežne si ľudia namýšľajú, že myšlienky ,,to je nič“, niečo čo neexistuje a preto si môže každý myslieť čo chce a ako chce. Že, myšlienky nikto nevidí, len autor myslenia a je plne súkromnou záležitosťou jedinca. Hlboký omyl.

Človek, ktorý myslí, podľa druhu svojho myslenia vytvára buď pozitívne energie – dobrodejov alebo negatívne energie – fantómov, démonov. Ide o reálne existujúce skutočnosti. Príklad. Človek je závistlivý. Vidí susedovo nové auto a začne produkovať závistlivé myšlienky. Dotyčný týmito myšlienkami vytvára démonov závisti, ktorí budú žiť svoj vlastný život. To znamená, že jemnohmotným vláknom budú spojené s vlastným tvorcom, ktorého budú nutkať myslieť závistlivo ale budú aj ovplyvňovať podobných ľudí, teda závistlivcov. Týchto ľudí budú taktiež nutkať k závisti ale i k činom. A je jedno, kde na planéte sa nachádzajú, pre jemnohmotnú entitu to nemá vplyv. Taktiež budú tieto myšlienky ovplyvňovať suseda pokiaľ v sebe prechováva rovnorodú necnosť závisti.

A tak človek s negatívnym myslením, či o tom vie alebo nevie, ovplyvňuje negatívne podobne mysliacich jedincov. Ale i človek, pozitívne mysliaci, ovplyvňuje resp. jeho pozitívne energie (myšlienky) ovplyvňujú iných podobne zameraných ľudí, nech sa nachádzajú kdekoľvek na zemi.

Nevieme o týchto dejoch!!!

Človek môže byť spoluvrahom a ani o tom netuší. Nejde o metaforu ale o reálnu existujúcu skutočnosť, potom sa čuduje spätným účinkom zvratného pôsobenia. ,,Však, ja som nikdy nič zlého nikomu neurobil“, povie si. Ale aké boli jeho myšlienky? Na to človek nechce dbať. Veď sa také niečo v škole neučil. Veda o tom nič nehovorí. A náboženstvu je to jedno. Tak prečo by sa mal človek namáhať s nejakým myslením? S čistým? Na čo, keď nejde o nič. Nikto ma nevidí a Boh mi, keď sa vyspovedám, odpustí. Však sú to len myšlienky. Materialista to má zdanlivo jednoduchšie - ,,čo sa nedokázalo, neexistuje“. To že tento výrok postráda logiku, ho už nezaujíma.

Tak je to s týmto ľudstvom, všade kde sa človek pozrie lenivosť ducha, lenivosť zaoberať sa vážnymi vecami. A pritom vo svetle týchto zákonitostí je myslenie nesmierne vážnou a zodpovednou skutočnosťou. Tak vážnou, že sa človek musí až triasť. Obava pred negatívnym myslením musí byť samozrejmou...ak človek o týchto zákonitostiach vie. Ak nevie...tak to tak chcel, ale zákonitosti budú fungovať stále.

Človek je zhrození nad lúpežnou vraždou z televíznych novín, avšak možno, dotyčný čo sa tak nad tým rozčuľuje je spoluzodpovedný za ten čin. Jeho chamtivé myšlienky ovplyvnili vraha, ktorý je len duševne labilnejším a rovnako chamtivým, že pri prepade...však vieme. Vidíme to denne v TV. Sú časté prípady kde aj samotný zločinec sa čuduje, ako mohol také niečo urobiť. Znalý vie. Obrovské množstvo nielen jeho ale i cudzích (vytvorené inými ľuďmi) démonov, ktoré ho doslova tlačia k činu.

Aký osud môže ľudstvo stihnúť?

Jedna prechádzka s minisukňou = 500 démonov. Asi nik nebude polemizovať o prebujnenej sexualite dnešných dní. Erotika je najrozšírenejším druhom na internete. Reklamy lákajú obnaženými ženami na akýkoľvek tovar, zábava sa dnes zamieňa za sexualitu a v pornografickom priemysel sa točia miliardy. Keď budeme sledovať reči, tie sa vo väčšine točia okolo sexu. A to v najrozličnejších formách a v najpestrejších podobách.

V tomto smere sme zdegenerovali. Naše myšlienky sú infikované nemravnosťou, naše mozgy pod vplyvom nezdravej prepudovanosti generujú stále nových a nových démonov žiadostivosti.

Proste, žijeme v takej dobe. Čo s tým môžeme urobiť? Pointou tohto článku je poukaz na ostražitosť. Ostražitosť je bdelosť, o ktorej hovoril už Ježiš (bdejte a modlite sa). Lebo aj pri najväčšej duchovnosti, či chceme alebo nechceme, musíme pochopiť, že na tejto zemi žijú rôzne skupiny ľudí – jedni viac chápajúci, iní menej a ďalší úplne prepadnutí do nevedomia. Bdelosť nie je nič iné ako neustála sebaobrana pred duševnými mrzákmi, ktorí nedokážu pochopiť tie klenoty, ktoré nosíme vo svojom srdci. Bdelosť je neustála duchovná činorodosť. Neustále preverovanie, či to, čo robím mne alebo ostatným skutočne prospieva na ceste k Svetlu.

Vráťme sa k móde dnešných dní. Ak sa žena príliš obnaží, pôsobí na pudy muža (česť výnimkám). To je fakt, samozrejme, kto nechce túto skutočnosť uznať je to jeho vec. Odtrhnutosť od reality si proste určité veci nepripustí, aj keď všetky dôkazy jasne hovoria ako sa veci majú. Stačí pozerať svet, rozhovory mužov, internet...Muž dnešnej doby, žiaľ, pri pohľade na polonahú ženu, nie je schopný zachovať si čisté myšlienky. Lebo nechce...

Preto, ak si žena zvolí provokatívny šatník, riskuje zo strany mužov ataky ich myšlienkovými formami. To znamená, že démoni nemravnosti sa nalepia na jej auru, zašpinia ju. A tu nastáva ten veľký problém. Úlohou ženy je spájať sa so Svetlom a brať z tohto Svetla inšpirácie na budovanie kráľovstva Božieho na zemi. Svojou jemnosťou, dôstojnosťou a čistotou podporovať ušľachtilosť!!! A úlohou muža je túto čistotu ženy chrániť a jej prijaté inšpirácie napĺňať (aktívne sa podieľať na realizácii dobra)!!!

Žena s chlipnými myšlienkami v aure nielenže pre túto zašpinenosť nie je schopná spojenia sa so Svetlom (Svetlo nemôže preniknúť) ale sama je ešte aj nutkaná týmito cudzími dotieravými myšlienkami ku nemravnosti, čo sa prejavuje jej povolnosťou v najrozličnejších obmenách. Tu samozrejme záleží na individualite samotnej ženy, na jej zrelosti, čím nezrelšia tým viac podlieha atakujúcim vonkajším vplyvom. Čím zrelšia tak tým menej alebo vôbec. Teda je to individuálne.

Otázkou však ostáva, v akom stave zrelosti sú dnešní ľudia?
Ďalšou skupinou sú pohŕdavé a odsudzujúce myšlienky mužov, ktorí si už síce uvedomujú márnotratnosť módnych výstrelkov ale to najpodstatnejšie – lásku, ktorá nikoho nesúdi a neodsudzuje, do svojich životov ešte nezačlenili.
Ak by muži dnešných dní boli skutočne mužmi, tak aj keby ste, vy ženy, okolo nich chodili nahé, žiadne nemravnosti vo svojich mozgoch by nevytvárali. Nemusel by som tento článok písať.

Bdelosť. To je to, čo dnes ľuďom chýba. Chápete, že dnešný presexualizovaný svet vás nabáda k ešte väčšej vážnosti v obliekaní? Že pravdepodobnosť mužových nemravných myšlienok je diametrálne väčšia pri vašej minisukni, polonahom obliekaní nedôstojnom ženy? Že sa potom spolupodieľate na hrozných činoch labilných jedincov kdekoľvek vo svete, ovplyvnených myšlienkami vami vyprovokovanými?! Chápete, že len vo vašej čistote spočíva vaša sila, a že muž vidiac vás dôstojnou, ušľachtilou nielen vo vnútri ale aj v spôsobe odievania vás bude chcieť prirodzene chrániť? A jeho myšlienky sa stanú podporujúcimi [1]?

Stud je jedna z vlastností ľudského ducha. Ak by si túto vlastnosť človek nenechal zakrpatieť, vďaka studu (hanblivosť) by dnešný svet vyzeral úplne ináč. Súčasný spôsob obliekania hovorí o stratenom stude. Je dôležité, aby človek opäť nadobudol svoj stratený stud, ktorý mu nedovolí nemravné výstrelky. Taký človek vo svojej čistej podstate bude potom Svetlom chránení a približujúce sa negatívne myšlienky iných ľudí sa od neho odrazia.

V tomto článku nie je priestor nad analýzou, prečo ženy podľahli takému spôsobu v obliekaní (prečo stratili stud), aký dnes vidíme a je mi úplne jasné, že tieto riadky dokáže pochopiť len jedinec, ktorý ešte zostal do určitej miery spojený s realitou, alebo taký, ktorý chce úprimne chápať Pravdu.

Tým najdôležitejším je naša dobrovoľná snaha uvažovať a citom vyciťovať tieto skutočnosti. Proste, neuspokojiť sa s väčšinovým (stádovitým) názorom a nechávajúc sa ním vliecť životom.

[1] je to sila pôvabu ženy, ktorá pôsobí na muža povznášajúco, posiluje v mužovi jeho mužské cnosti jemu neviditeľnou silou ženského vyžarovania, pokiaľ žena dbá o čistotu svojho života vo všetkých smeroch. Pravá ženskosť pomáha mužovi stať sa lepším a ušľachtilejším. Samozrejme, aj tu slobodná vôľa muža ostáva zachovaná a ako využije silu pravou ženou mu sprostredkovanú záleží len na ňom.

Martin Hruštínec
neznámy
neznámy | 25.7.2014 17:54
No - zjišťuji, že mám před sebou ještě hoooodně práce. To jsem sice věděl už dříve, ale po přečtení tohoto příspěvku jsem došel k poznání, že mu vůbec nerozumím. Teda ne všemu. Chápu, že je ve světě (zvlášť v tom našem západním) přesexualizováno. Ale co s tím mají společného minisukně, tak to už je mimo mne. Líbí se mi když má žena hezkou postavu a hezké odhalené nohy, tak je radost se na to podívat. Je to umělecké dílo našeho Pána. A nemyslím vůbec na to, že bych jí přefikl. A co muži, kteří chodí v kraťasech a odhalují své nestydaté chlupaté nohy?-WALL--
A což teprve koupaliště a přehrady a vůbec kde se koupe a chodí se v nestydatých plavkách? Asi zakázat?-CONFUSED--YES--BYE-
Saffiyah
Saffiyah | 25.7.2014 21:45
Přímo z Bible:
Biblická Eva hrála mnohem větší roli v křesťanství než v judaismu. Její hřích byl klíčový pro celou křesťanskou víru, protože křesťanské pojetí důvodu seslání Ježíše Krista na Zem pramení z Eviny neposlušnosti vůči Bohu. Zhřešila a pak svedla Adama, aby udělal totéž. Proto je Bůh oba vyhnal z Ráje na Zem, která byla prokleta kvůli nim. Zanechali svůj hřích, který Bůh neodpustil, všem svým potomkům a tak se všichni lidé rodí jako hříšníci. Aby očistil lidi od jejich „prvotního hříchu“, musel Bůh obětovat Ježíše, který je považován za Syna Božího, na kříži. Proto je Eva odpovědná za svou vlastní chybu, za hřích svého manžela, za prvotní hřích všeho lidstva a za smrt Syna Božího. Jinými slovy jediná žena jednající samostatně byla příčinou pádu lidstva. A co její dcery? Jsou to hříšnice jako ona a musí s nimi být takto nakládáno.
Poslechněte si přísný tón sv. Pavla v Novém zákonu: „Žena ať přijímá poučení mlčky s veškerou podřízeností. Učit ženě nedovoluji. Žena nemá mít moc nad mužem, nýbrž má se nechat vést. Vždyť první byl stvořen Adam a pak Eva. A nebyl to také Adam, kdo byl oklamán, ale žena byla oklamána a dopustila se přestoupení.“ (1. Timoteovi 2:11-14).
Dalších komentářů netřeba :D
neznámy
neznámy | 25.7.2014 22:39
-THUMBSUP--LOL-
Saffiyah
Saffiyah | 25.7.2014 22:39
Proč zakazovat? Čistému vše čisté -WINKIE-
neznámy
neznámy | 25.7.2014 22:42
" láska, ktorá nikoho nesúdi, neodsudzuje.."

Výrok - ktorý je pre autora článku neznamy pojem, hlavne že ňom píše -LOL-
neznámy
neznámy | 25.7.2014 23:33
Martine, člověk ,muž který je vyrovnany a má svetlo v duši , lásku v srdci tak klidně může jít se koupat na nuda pláž a může tam byt 100 žen nahých a nebude mít zvrhlé myšlenky. Nahota je přirozená s holou pr.. jsme přišli na svět a také z něj stejně odejdeme. Navíc ve svém příspěvku hážeš všechny do stejného pytle a o podstatě tvorby myšlenek máš pouze povrcné znalosti. jak to ve vesmíru funguje a trochu mi to zavání u tebe fanatizmen. Máme zde druhého pána Slimana.
neznámy
neznámy | 25.7.2014 23:35
Omlouvá se za chybějící písmenká blbne mi Pc, snad tomu porozumíš.
neznámy
neznámy | 26.7.2014 05:26
Souhlasím -THUMBSUP--YES-
neznámy
neznámy | 26.7.2014 09:21
šli dvaja budhistický mnísi...pri rieke stretli dievčinu, ktorá sa bála prekročiť brod, preto ju jeden z mníchov vzal do náručia a preniesol. tam ju položil na zem a šli ďalej. o chvíľu sa ho druhý mních pýta: ale vieš, že mi sa nesmieme na ženu ani pozrieť, nie to sa jej dotknúť? a on mu odpovedal: ja som tú ženu nechal pri rieke. ty ešte stále na ňu myslíš?
;)-PUH-
neznámy
neznámy | 26.7.2014 09:53
Hm, pustiť sa minulosti/budúcnosti a žiť len v prítomnosti... To je nadľudský výkon...
neznámy
neznámy | 26.7.2014 11:17
hej, to je pravda, ale o tom môj príspevok nebol, čistému je všetko čisté, inak povedané, ale je mi jasné, že tebe to vysvetľovať nemusím ;)
keby v mojej hlave 500 démonov vzchádzalo za to, že chlap má tehličky na bruchu, tak by som sa zamyslela nad sebou a možno by som prišla na to, že sexuálny pud nie je hriech:) ale toto už patrilo autorovi diskusie -YES-
neznámy
neznámy | 26.7.2014 17:13
Není to trochu opožděné téma? Už před 40ti lety v tanečních byla akceptována taková délka sukně, ze které nekoukalo spodní prádlo. Dneska mi ty sukně přijdou celkově spíš delší...
neznámy
neznámy | 26.7.2014 17:22
Vo viktoriánskom období sa zakrývali aj nohy stolov a stoličiek, nakoľko to boli nohy -BLUSH- a mohli v mysli mužov produkovať zvrátene sexistické myšlienky na nohy ženské -BLUSH-.
Je to tak.
Ženy sú všetkému na vine. -BIGEYE-
neznámy
neznámy | 27.7.2014 08:44
-BOW--BOW--BOW-
To je dokonalý výrok: "Čistému je všetko čisté" .. dosiahnuť tento stav si vyžaduje veľa odvahy pozrieť sa na seba nezaujatým pohľadom a veľa sily, aby človek dokázal spracovať, čo ten pohľad vidí.
Preto je oveľa jednoduchšie z vlastných frustrácií obviňovať iných -SAD-toto myslím úplne všeobecne.
neznámy
neznámy | 27.7.2014 09:47
jedna minisukně 500 démonů -NOOO-

jedna dobře zvolená minisukně na správných nohou nejméně 10.000 démonů -YES--HEART--LOL--YES-
neznámy
neznámy | 27.7.2014 09:57
Otazka: mas priatelku, manzelku?
neznámy
neznámy | 27.7.2014 09:58
Nestaci jeden?:)
neznámy
neznámy | 27.7.2014 10:16
úplně bohatě by stačil... -NOSMILE-

by..kdyby.. ;)
neznámy
neznámy | 27.7.2014 10:44
Kdyby....to moze znamenat to "demonske" myslenie ako bolo v uvode naznacene. Myslim, ze mozeme byt radi ak mame pekne nielen nohy. Ja sa rada tiez pozriem...a za demona sa nepokladam. Krasa je na to aby bola obdivovana.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...