mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ľudská duša - 

Anjel vs. Diabol

neznámy
neznámy | 16.10.2014 10:10
...taktiez sa mi velmi paci:)

Premyslam o tejto teme a nic ine ma nenapada len to...ze tak ako je tma len nedostatok svetla, tak aj zlo...je len nedostatok dobra.

So zlom sa neoplati bojovat ...treba mu len ukazat, mozno prave objatim...ze aj v nom je semienko dobra...ktore moze dalej rast-FLOWER-
neznámy
neznámy | 16.10.2014 10:29
To si presne vystihla tym obrázkom, ktory si pridala...

Myslienka je super, ale myslim si v zivote je hodne tazke sa "dokopat" k tomu, aby bol clovek dobry, aby isiel tou spravnou cestou a ked sa stretne so zlom, tak tomu "zlu" ukazovat to dobre...

No aby som to nedomotala... -PUH- Praca na sebe samom je tazka...
neznámy
neznámy | 16.10.2014 10:31
-FLOWER-
milan08
milan08 | 25.11.2014 11:59
ano suhlasim s Binbulkou.tak mi odlakal aj zenu ktorami bola sudena! vzal na seba ziarivu podobu a vydaval sa za boha aby uverila jeho slovam a uverila.....
neznámy
neznámy | 26.11.2014 10:44
Všetci s nimi neustále komunikujeme,nie je to výsada pár vyvolených/ niektorí majú svoje vnímanie vyvinuté silnejšie než ostatní,ale tí naozaj nepotrebujú o tom stále kvákať/ Strach,úzkosť,nenávisť atď. nás dovtedy ovládajú kým nechápeme ich "dobro".Zatemňujú nám myseľ jangové,čierne,diabolské alebo inak nazvané energie,ktoré napriek tomu občas potrebujeme,aby sme niečo staré rozbili,rozťali,zbúrali - a to nie je práca jinovej energie ani práca anjelov,na to treba silu práve toho diabla.Ak je BOH,Vesmír nositeľom všetkého,čo prichádza,tak aj diabla pošle za nami ak sme nepočuli hlas anjelov.Nevideli sme dobro,ale často aj zlo,nerozumeli sme niečomu,ale bolo treba konať / Cairos /. Ak sa nám čokoľvek deje,tak má k tomu BOH dobré dôvody.
Diablovi zasa BOH nedal takú silu aby niekomu odviedol partnerku - ON len poslal - povedzme diabla,vytvoril takú situáciu, aby preveril silu vzťahu,aby jednému z nich osvetlil aj inú možnú cestu...a takto ja vidím anjela vs.diabla. Obidvaja sú potrební,len ich prijať,prosto "sú tu" a z Vesmíru,či od Boha neprichádzajú zmätky.
Tie semienka dobra /šťastia,lásky,zdravia..../ ak nedokážeme vylúsknuť sami/objaviť v sebe/,tak nám v tom pomáhajú naši známi - raz anjeli inokedy diablici.Potrebujeme ich pre svoj vývoj,svoje poznanie a pochopenie.Intuícia - je komunikácia s anjelskými,dobrými,láskavými silami,alebo s tými čiernymi,zlými,diabolskými...človek bez intuície neexistuje,každý neustále komunikuje s anjelmi či diablami,iba si to neuvedomujeme...tak ako dych.
nikav
nikav | 6.9.2019 21:05
"Vaši duchovní ochránci sú stále po vašom boku. Odchádzajú, keď ich vytláčatesvojimi nedobrými myšlienkami, slovami a skutkami.Potom sa na ich miesto detú iné bytosti, bytosti temnoty."
milan08
milan08 | 7.9.2019 06:19
s uhlasim.
emanuel
emanuel | 8.9.2019 19:44
moc na anjelov neverím sú to len skryté stránky našej osobnosti,môžeme vytiahnuť dobré,alebo tie zlé vlastnosti
milan08
milan08 | 9.9.2019 06:41
presne tak on ma taku moc hrat sana svetlu bytost!
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...