mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Ľudská duša - 

Anjel vs. Diabol

neznámy
neznámy | 1.10.2014 20:17
Ako si si bola istá, že si dostatočne chránená?
Ja sa až tak do týchto vecí neponáram(viem, že znamenie Rýb sa dokáže ponoriť hlbšie)
ale verím, že mám svojho anjela strážneho, sú anjeli-archanjeli Michal, Gabriel, ktorí sú silní a dá sa prosiť ich o pomoc v modlitbách. A niekedy sa mi zdá, že anjelov stretávam aj v ľuďoch, ktorí sú ochotní pomáhať a prídu mi do cesty práve vtedy, keď niečo potrebujem, tí pri ktorých mi je dobre.
Zlé duše tiež existujú a radi pokúšajú, často tiež cez niektorých ľudí, ale aj inými formami napr. závislosťami, urobiť niečo zlé pre peniaze a veľa ďalších vecí proti 10-tim božím prikázaniam. Ja sa im snažím vyhýbať, jednoducho ich obchádzam. Je mi pri ich zle. A archanjel Michal má moc chrániť ľudí pred nimi.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.10.2014 20:21
Hmmm... A to s tym Slnkom a Marsom si myslel iba ako nejake prirovnanie ci?
neznámy
neznámy » martinbd | 1.10.2014 20:41
Dusa neustale rastie, pri kazdej myslienke pri kazdom slove, pri kazom cine... Nesie skusenosti z mnohych zivotov (u niekoho len z par zivotov)...
neznámy
neznámy | 1.10.2014 21:00
Mno. Můj názor je x), že magie je hlavní důvod proč se na anděle a ďábla ptáš.
Tak je pro mě velice těžké uhýbat od tématu x)))

Rozhodla ses už co budeš ty? : )

Ano, člověk většinou změní pohled, když prohlédne za své dosavadní hranice.
neznámy
neznámy | 1.10.2014 21:13
A ty si rozhodnuta a vies, ze akou cestou pojdes zivotom a co budes robit ty? ;)
neznámy
neznámy | 1.10.2014 22:17
Každá duše může a má zpracovat . Záleži i na duši i na člověku, kterou stranu si vybere. Máme svobodnou vůli. Je pravda ,že negativním myšlením a cítěním si k sobě přitahujeme negatívní energie. Je to vcelku daleko zložitější,jedná se třeba i o úkol duše, který mi ani nevnímáme. I kdyby to byl ůkol duše, mi jako lidi rozhodujem o všem. A tím myslím, nejenom volbu energií, zda zvolíme Boha, nebo jinou stranu
neznámy
neznámy | 1.10.2014 22:32
Jsem si jistá a to proto že vdím bytoti světla, jak anděé, archandělé nanebevzetí mistři . Také jsem ,jako čověkchráněná jž od negativníenrgie., ale jsem chráněná i co s tyka mí duše. Má duše chodí pracovat do vyššcíh sfér a vždy jsem vedena přez nižší astál přez cesty sětla.
neznámy
neznámy | 1.10.2014 22:34
Ano Michael má moc chránit, také tě chráni . Já zbloudilím duším i pomáham najít cestu ku svetle.
martinbd
martinbd | 2.10.2014 06:43
nie len ako prirovnanie, "bežní" ľudia zažívajú stretnutia s duchovnými bytosťami nevedome, teda cez dušu, pocity a potom je zopár ľudí, ktorí majú otvorené vyššie zmysly a dokážu tieto bytosti vnímať aj iným spôsobom, vedomejšie. Myslím že v tejto knihe je to popísané bližšie.

http://www.databazeknih.cz/knihy/anjeli-a-devovia-69391
martinbd
martinbd | 2.10.2014 06:44
Tvoje tvrdenie nie je ničím podložené, okrem toho, tvoj názor popiera duchovný a morálny život.
neznámy
neznámy » martinbd | 2.10.2014 07:19
Cim ho popiera? Napis trochu viac...
martinbd
martinbd | 2.10.2014 08:07
no, keby to tak bolo, že duša rastie pri každom čine, myšlienke a podobne. Tak by bolo jedno čo činí a myslí. Takže všetky morálne zásady by boli na nič.
neznámy
neznámy » martinbd | 2.10.2014 08:27
Kazdy jeden cin, ktory clovek vykona je skusenost... Skusenost dobra, alebo zla...
Pravdou je tiez, ze niektora dusa je starsia a niektora mladsia... Kazdy jeden zivot je ina zivotna skusenost pre nasu dusu... A pomocou tychto skusenosti sa nasa dusa neustale vyvija a napreduje...
neznámy
neznámy » lak | 2.10.2014 10:30
áno, tiež som toho názoru ako ty, len takí ľudia o sebe zvyčajne nehovoria,že sú takí predduchovnelí a majú nejaké iné schopnosti a videnie ako bežní ľudia... takí ľudia ovplývajú pokorou a pochopením druhých a nepotrebujú to o sebe vyhlasovať, preto neverím nikomu kto o sebe tvrdí, že je na takom vysokom duchovnom leveli, že dokáže sa rozprávať s bytosťami svetla a podobné nezmysly. Nemám na mysli nikoho konkrétneho, len som sa už stretla v živote s takýmito ľuďmi, kt. sa povyšovali nad ostatných s tým, že sú duchovne vyššie a pohŕdali každým kto im to neveril a s týmito ľuďmi naozaj nemám dobré skúsenosti...
neznámy
neznámy | 2.10.2014 10:42
O tomto jsem se bohudík nikdy nemusela "rozhodovat" a o tom o čem jsem se "musela" rozhodnout jsem snad-doufám.. už učinila.
martinbd
martinbd | 2.10.2014 10:42
Ešte ti to vysvetlím z inej strany, lebo mať nesprávny názor je nebezpečnejšie ako narábať s výbušninou. Existuje určitá hierarchia bytostí, kameň, rastlina, zviera, človek, ... a ďalej dajme tomu z tradície, anjel, archanjel, arché, ... V človeku sú dve prirodzenosti, vyššia a nižšia. Tá nižšia má blízko k zvieratám, vášne, pudy, žiadosti, ..., tá vyššia má bližšie k božstvu, láska, pravda, dobro. Ak sa človek riadi, vo svojom konaní, myslení, reči nižšou prirodzenosťou, tak sa vyvíja smerom k zvieratám, teda upadá, smeruje k nižším úrovniam. Ak sa riadi vyššou prirodzenosťou, tak smeruje k božstvu, teda sa vyvíja k vyšším úrovniam. O tom je duchovný život, že sa človek snaží vedome vyvíjať. Samozrejme, ak človek robí hlúposti, tak sa mu dejú v živote určité veci, ktoré sa ho snažia priviesť znovu na správnu cestu. Ale človek má slobodnú voľbu a ktorým smerom sa vyvíja, závisí teda od neho.
neznámy
neznámy » martinbd | 2.10.2014 11:01
Já bych se těch zvířátek s dovolením zastala, i rostlin a kamenů.

Člověk je samostatná kapitola.
martinbd
martinbd | 2.10.2014 11:14
ako zastala?, nechápem ...
neznámy
neznámy | 2.10.2014 18:56
Tak to co píšeš, samo o sobě mluví jak vysoko jsou. Pokud je někdo duchovně vyspěly, nikdy nikym nepohrdá, ani nehodnotí.
neznámy
neznámy | 15.10.2014 00:41
Nehovoria, a to takmer nikdy. A spravne pises, poznaju pokoru a hlavne, ak nieco informacne podavaju, ma to hlavu a patu. Rovnaku skusenost s "expertami přes duchovno" mam aj ja - nic prijemne, ale zato velmi poucne.

...okrem toho, sa nestacim cudovat co vsetko sa tu stihlo posplietat...
od dobra a zla, skrz anjelov a diabla az po svetelene bytosti a u podaktorych pocit vlastnej nezranitelnosti a ochrany celymi nebesiami...nic v zlom ludia, len trochu menej new age a viac seriozneho studia ak vas tato oblast zaujima.
Pre tu otazku/temu/zaujem o magiu..odporucam brat ako vedu, a ako k vede aj pristupovat (pre lepsie pochopenie, ako keby ste napr. studovali jadrovu fyziku...tiez nestaci len rychlokurz a hops sa mackat cudliky a dufat v spravne ovladanie jadroveho reaktoru -WALL- nasledky su velmi podobne ;) ).
Stránka:
1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...