mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ľudská duša - 

6 mesiacov do konca života, ako s nimi naložiť?

neznámy
neznámy » Glossfin | 18.8.2019 15:08
:D-THUMBSUP-
tak teraz už môžeš zomrieť :)
simetra
simetra » Glossfin | 18.8.2019 21:53
O tomto by ma vedelo presvedčiť jediné....že si ozaj pamätajú úplne všetko.
A aj verím tomu, že takí existujú.
neznámy
neznámy » simetra | 19.8.2019 08:26
Ako by si zistila, že si pamätajú naozaj všetko a že to tvrdenie je pravdivé?
Ja si zase myslím, že ak takí sú, čo už nepotrebujú vtelenie v hmote a napriek tomu tu sú, nie sú tu preto aby programovali vodu v bazénoch, alebo robili iné čachry machry s energiou. Voda sa naprogramuje správne sama, stačí ju nechať správne žiť, tiecť po kameňoch a nesypať do nej chlór. To píšem len ako príklad.
simetra
simetra | 19.8.2019 09:50
Po prvé...myslím si, že písal o niečom inom s tou vodou.

Po druhé....ja s mojim ja človekom týmto ako je by som to nezistila. No dáva mi to logiku tak, ako to opísal a dopĺňa mi to niečo, čo som doteraz mala možnosť vnímať.

Po tretie....o potrebe vtelení a nevtelení v hmote, čo kto má ako urobiť, čo nemá aby presvedčil iných o niečom...to sú tieto naše malichernosti, ktoré riešime a hľadáme možno svoju výnimočnosť či zmysel bytia v tele.
neznámy
neznámy » simetra | 19.8.2019 10:23
Po druhé...Keďže by si to nemala ako zistiť, tak ťa to ani nemá ako presvedčiť. :-)
Po tretie...áno, tak. Takže už len táto otázka, či tu niekto je bez potreby vtelenia, je malicherná pre toho, kto v tom tele je, aj keď byť nemusí a je malicherná aj pre ostatných, už len preto, že to nemajú ako zistiť, možno ide len o potrebu výnimočnosti myslieť si, že s takým niekym som v kontakte a viem to posúdiť. :-)
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 19.8.2019 11:31
Čo znamená narodiť sa ako plne vedomý?
V čom sa odlišoval od bežného dieťaťa, bolo jeho detstvo iné?
Všetci sem prichádzame urobiť čo treba a odídeme.
nikav
nikav | 19.8.2019 12:34
Je ich tu veľa, mnohí z nich to vzdali - po 30. min. prvého videa /Peter Živý/ . Gratulujem tomu, koho

to veľmi osloví a odsleduje video do konca.


Peter Živý, A proto hrajte si a nezlobte

https://www.youtube.com/watch?v=kgGR_unXQb8 />

P.Živý - pohyb, radosť a smiech

https://www.youtube.com/watch?v=gP65SdIjwAM
simetra
simetra | 19.8.2019 13:50
Ide o to, že ja ani o presvedčenie nestojím, dokonca mi je to takmer úplne jedno, kde, kto taký je. Píšem o tom, že vo mne je viera v existenciu takých ľudí a to na základe niečoho, čo som doteraz mala už možnosť nejakým spôsobom odvnímať.

A keďže každý píše nejaké výsledky svojho odvnímania, odpozorovania, prežitia, tak beriem aj odpoveď na moje otázky ako takéto výsledky iného človeka a ja s tým môžem nejakým spôsobom rezonovať, môžem nesúhlasiť, môžem mať voči tomu odpor, môžem pociťovať rešpekt, výsmech, hocičo.

Nič viac za tým nehľadám, len odpoveď človeka tak, ako to pociťoval....odpovedať.
neznámy
neznámy » nikav | 19.8.2019 17:49
tento chlapík ma nedávno zaujal a tak som si našla viac videí s ním (tieto, čo si sem vložila medzi nimi neboli), no mne z tvojho pohľadu teda nie je prečo gratulovať :D pôsobí na mňa manicky, a teda nie dobre. Veľmi by som zvažovala, či mu zveriť dieťa. Každopádne intuitívna pedagogika môže byť veľmi podnetná i cvičenia ktoré predvádzal, ale tento chlapík nepôsobí na mňa "zdravo" hoc manický stav môže na ľudí pôsobiť príťažlivo, mne naskočil veľký výkričník v bubline nad hlavou :D
je to môj dojem a som rada, že si ho sem vložila (Živého), zaujíma ma ako pôsobí na ďalších ľudí...
Glossfin
Glossfin » simetra | 19.8.2019 19:38
Milá Simetra, celkom pekne si to vystihla.
Vážení a milí - aj všetci ostatní. Nemal som v pláne o tom sa vôbec rozpisovať, no vyzerá to tak, že je taká potreba.

Znovu opakujem, NIKTO nemá povinnosť veriť mi čo len jedno slovo a ak nechce, nemusí vôbec čítať, no pre tých, ktorých napriek tomu niečo z toho zaujíma, trochu doplním. Možno neprekvapí, ak poviem, že v tomto prípade opäť nebudem polemizovať o pojmoch a či to je možné, či nie a pod. Čokoľvek tu napíšem, je pre mňa realita, žiadna slina vycucaná z prsta a pod.

Nuž po prvé taký človek nikomu nebude NIČ dokazovať, v žiadnom prípade sa nedočkáte " tel. č. a zavolaj, volaj!" a pod. dokonca mnohí budu žiť vedľa neho roky a predsa to nevnímajú - prispôsobuje svoju energiu okoliu, inak by nastal poprask... To s tou vodou som iba chcel naznačiť, že nič nerobí nadarmo a zbytočne - jeho tá voda poslúcha! - a každá chvíľka jeho života tu mala zmysel.

Čo znamená, že si všetko pamätá? - no všetko - všetky svoje minulé životy ( i mimo 3D ), hlavne svoje priame spojenie s Bohom, pozná každú vašu myšlienku - bolo by hlúpe sa na niečo pred ním hrať, v okamihu pozná všetky životy kohokoľvek, na koho sa upriami, vníma všetky roviny reality súčasne a on ich má integrované je to šleha? to je a to som ešte ani nezačal! Keby som tu mal všetko rozpisovať, vydalo by to na knihu - veľmi, veľmi hrubú knihu.

Skúsim vás dať trošku viac do obrazu, niekomu to možno pomôže, iného viac popletie.
Predstavte si, že my sa nachádzame teraz na cca 6 až siedmom poschodí, tak ak hovorím o osvietení - teda o stelesnení stavu KRISTA ( resp. Kozmického majstra ) - ( pre mnohých je to cieľ, ale ono to vtedy vlastne len poriadne začína .... ), tak hovoríme o cca 280 - 300-stom poschodí.
Ak hovoríme o ľudskej bytosti, ktorá obsiahla rovinu Bódhisattvy ( Grálisti by ho označili za bytosť z Božského, Šambalisti by ho umiestnili ako inak do Šambaly a podľa nich ovládol všetkých 72 dimenzií ) a hovoríme o nejakom 1500 - stom a vyššie poschodí - naozaj si niekto z vás ešte myslí, že dokáže posúdiť - čo tu tento Človek prišiel vykonať? - To tu naozaj ani nemôžem napísať. (Tie čísla nech ľudí nemýlia, oni sa v zásade nevylučujú, len si to žiada hlbšie poznanie jednotlivých systémov )

Teraz je čas spýtať sa, skade to beriem ... - Hm s týmto človekom som mal tú česť sa 12 rokov stretávať, rozprávať, komunikovať, telefonovať, bol som svedkom naozaj mnohých vecí, o ktorých tu pravdepodobne písať nebudem a dovolím si poznamenať, že by sa našlo dosť takých, ktorí by ani nemohli uveriť, že niečo také je možné - NO ak niečomu neveríte, resp. nie ste schopní to pochopiť, to naozaj ešte neznamená, že to není možné.

A záver? - predstavte si, že takýto Človek naozaj žil na Slovensku.
nikav
nikav | 19.8.2019 21:27
Ja ho vnímam ako inkarnovaného anjela. Vo videu bolo viac momentov, ktoré tomu nasvedčovali. Postavou sa podobá na anjela z mojej vízie.
neznámy
neznámy » Glossfin | 19.8.2019 22:16
Zanechal tento človek nejaký odkaz, dielo, alebo učenie?
Glossfin
Glossfin | 19.8.2019 22:56
On tu nebol zanechávať odkazy, učenia, či nové náboženstvá.
Bol tu vykonať veci, ktoré ak by neboli vykonané, vzostup Zeme by nebol možný a skončil by skôr, než by vôbec začal a pravdepodobne nikto menší by to len tak nezvládol. Tým všetkým, čo vykonal, nám všetkým dal šancu, no v roku 2005 iba cca 2% Duší sa vedome rozhodlo pre vzostup a to nestačilo, nevládali by naakumulovať potrebné množstvo energie. Dnes už je to lepšie, no je pred nami ešte dlhá cesta ...
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 20.8.2019 06:49
Bude, alebo je ešte nejaké podobné vtelenie, keď vravíš, že je ešte dlhá cesta pre nami?
Glossfin
Glossfin » hrabeti | 20.8.2019 12:01
No stále sú tu nejaké vyspelé bytosti a vyspelosť- či hĺbka poznania závisí aj od danej potreby, keby nie, tak sme dávno v keli . Takéto bytosti sa nerodia len tak, z nudy, ale z vysokej potreby- ako som už spomínal, pobyt tu je pre nich veľmi obmedzujúci. Keďže BOH takéto veci so mnou dopredu nekonzultuje, ani ja neviem všetko ( ha, ha - to troška na odľahčenie). Pokiaľ však mám správne informácie, tak niekedy po roku 2050 by sa mal opäť narodiť niekto naozaj veľký niekde tu na východe. No spočiatku bude isto chránený inak by bol hodne obťažovaný, takže stačí si počkať.
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 20.8.2019 13:08
Čiže ten dotyčný, podľa toho čo píšeš, nemal ešte úplné poznanie?
Stále je možné to poznanie prehlbovať?
Čo je vlastne konečným cieľom tejto snahy, aký bude koniec, kedy už nebude potrebné, aby sa rodili takéto bytosti?
Glossfin
Glossfin » hrabeti | 20.8.2019 14:03
No počkaj priateľu, ty to berieš z ostra cez 3D. Sklamem ťa, ak tu "skončíš ", tak nič pre teba nekončí, život není len tu, tam ďalej je často oveľa intenzívnejší a vývoj vlastne nikdy nekončí a možno ťa prekvapím, keď poviem, že dokonca i sám BOH sa stále vyvíja spolu s nami, veď my sme čosi ako bunky jeho tela.
Ako hore, tak i dole. Možno ťa zaskočím, ale i tvoje vedomie sa skladá z miliárd malinkých vedomí každej tvojej bunky.

A zaujímalo by ma, čo rozumieš pod tým úplným poznaním, keďže život je v podstate neustála jazda vpred. Zastavíš a "padáš" dole a môže sa stať, že si to ty sám ani neuvedomíš - aspoň nie hneď.
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 20.8.2019 14:27
Písal som niečo o D, 4D či 5D?
Pýtam sa jasne na cieľ, bez ohľadu na akékoľvek D, globálne.
A ty odpovedáš, že vývoj nikdy nekončí.
Podľa mňa si to odporuje, vývoj musí k niečomu viesť, ak by nemal nikdy končiť, bol by bezcieľny, nezmyselný.
Úplné poznanie znamená, že neexistuje nič ďalšie, čo by ešte bolo možné spoznať, všetky skúsenosti boli zažité.
Glossfin
Glossfin » hrabeti | 20.8.2019 15:58
Máš právo na svoj názor, berieš to z pohľadu 3D a vlastne netušíš o čom píšem. Obávam sa, že Ti to takto nedokážem vysvetliť, tam ZA - čas nejestvuje a už vôbec nie LINEÁRNE.
Možno je chyba v tom, že nie som spisovateľ a nedokážem to takto v skratke písomne vysvetliť, navyše píšem teraz cez mobil a to nie je práve moja najsilnejšia stránka. Prepáč.
Ak sa ti nepáči ako Stvoriteľ stvoril Svet, nuž musíš sa posťažovať jemu. Mňa sa nepýtal a iba sa snažím ako najlepšie viem podať ďalej aspoň omrvinky z toho, čo môžem.
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 20.8.2019 18:14
Je od teba pekné, že si zo svojej výšiny ku mne taký zhovievavý :)
Ale tvoja odpoveď obsahuje domýšľanie a žiadne, odpovede na to, čo som sa pýtal.
Napríklad mi nie je jasné, odkiaľ si zobral, že sa mi nepáči, ako je stvorený svet.
Mne sa to ani páči a ani nepáči, je to tak, ako to je, lebo to nemôže byť inak.
Tam, kde neexistuje čas, nie je možný vývoj, lebo vývoj je proces, prebiehajúci proces a preto už z logiky veci, je vývoj možný len v čase.
Stránka:
< 3 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...