mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ľudská duša - 

6 mesiacov do konca života, ako s nimi naložiť?

neznámy
neznámy | 14.8.2019 13:43
Souhlas.
Ono vůbec je to nesmyslné, protože člověk n e v í, co by v té situaci dělal, může si jenom něco myslet, vymýšlet, představovat, přát atd.
Vyprdnout rozhodně není neslušné slovo-PUH-
Glossfin
Glossfin | 14.8.2019 22:10
Je to síce trochu od témy, ale mňa by celkom zaujímalo čo to vlastne sú za podivné slová na konci niektorých príspevkov, ako napríklad to tvoje SHAME a pod ?
neznámy
neznámy » Glossfin | 14.8.2019 22:15
keď píšeš príspevok, tak dolu je smajlík, na ktorého keď klikneš zobrazí sa ponuka smajlíkov, a tie smiešne slová sú nejaký kod (nie som itčkár) ktorý sa vlastne v diskusii má zobraziť ako ten obrázok, lenže to zjavne nefunguje momentálne, vkladajú to hlavne starí zveráci, čo sme tu boli v čase, keď to fungovalo a sme na nich zvyknutí :)
neznámy
neznámy | 14.8.2019 23:38
prdět není neslušné ale prdět v diskusi ano -ROLL-
marcie
marcie | 15.8.2019 08:24
mne to nepríde ako hlúposť, myslím, že je dobre, keď človek občas trochu porozjíma a zamyslí sa nad smrťou ;) a kľudne na to prď, za mňa je to OK :D-LOL-
simetra
simetra » Glossfin | 16.8.2019 19:02
Napadlo mi....ako je to s dušami samovrahov?
neznámy
neznámy » simetra | 16.8.2019 19:37
Už dávnejšie som čítala knihu od americkej psychologičky Edith Fiore. Kniha sa volá Tajomstvo zblúdených duší.
Kniha bola napísaná ako súhrn jej vlastných terapií s duševne chorými pancientmi, pri ktorých nadviazala spojenie s privtelenými dušami zomrelých, ktorí vlastne parazitovali na živých ľuďoch.
Spomínam si na jeden prípad, kde takýto privtelený mŕtvy človek hovoril o vlastnej samovražde.
Hovoril, že skočil z mosta a potom proste vstal, nahnevaný, že sa mu samovražda nevydarila. Neuvedomoval si, že je mŕtvy. Potom sa istý dobu túlal až sa dostal k živému človeku, na ktorého sa napojil, pretože jeho "frekvenčné pásmo" bolo podobné.
Títo mŕvi ľudia hovorili o jednej veci rovnako. Že bez tela neexistoval žiaden vývoj, len ustrnutie v danom momente smrti, akoby to bol zaseknutý obraz, čo sa premieta znovu a znovu.
Glossfin
Glossfin » simetra | 16.8.2019 20:02
Nič tým nevyriešia, dovolím si tvrdiť, že si to vlastne ešte zhoršujú, lebo všetko nevyriešené, ako i celé tie zložité situácie si prenášajú a jednoducho sa im to kopí.

Potom je tu možnosť, že niekto s prevahou materiálneho princípu je ovládnutý ( s prevahou duchovného princípu to nie je možné ) deštrukčnou bytosťou ( Šambalisti ju nazývajú Kanduk ... ) a tá mu niečo vsugeruje hlboko do podvedomia a človek spácha samovraždu bez toho, aby si to vôbec uvedomil, pričom kanduk odčerpá uvoľnenú "nespotrebovanú" Pránu

Treba zobrať do úvahy i možnosť, že niektorá Duša si to jednoducho chcela vyskúšať

Prvé dva prípady sú Bŕŕŕŕ.

A potom je tu ešte slovo do bitky a konštatovanie, že vlastne každý, kto nežije ako má, tak si privádza problémy a choroby - tým si vlastne skracuje život - nepácha tým v prenesenom slova zmysle samovraždu tiež?

Tak či onak nesúdil by som veľmi príkro - ak už dôjde k takému skratu, musí to byť pre toho človeka podľa mňa bezvýchodná situácia - teda aspoň on to tak vyhodnocuje - no spravidla riešenie existuje, len ho nehľadal na správnom mieste ....
Glossfin
Glossfin | 16.8.2019 20:04
Aha, ďakujem, už som v obraze, už len zistiť, aké slovo k akému smajlíkovi patrí.
simetra
simetra » Glossfin | 16.8.2019 20:41
A Ty poznáš veľa ľudí, ktorí žijú život bez jediného problému či bez akéhokoľvek zdravotného problému? Ja ani jedného. Tým pádom všetci konáme samovraždu? A akého veku by sa mal človek dožiť, aby mohol povedať, že si neskrátil život?

Vieš, hovorí sa, že Boh nadelí človeku toľko, koľko je schopný uniesť. Pri tomto tvrdení mi vždy napadne.....a čo samovrahovia?
neznámy
neznámy » Glossfin | 16.8.2019 21:01
dúfam že to stihneš v tomto živote! :)
neznámy
neznámy | 16.8.2019 21:03
ja si nemyslím že tu ostávajú ľudské duše, skôr išlo naozaj len o ten "zaseknutý obraz" ak tak...
neznámy
neznámy | 16.8.2019 21:43
Neviem sa k tomu vyjadriť o čo išlo, či duša môže skutočne takto uviaznuť, alebo sú to astrálne telá ľudí, netuším. Ale kniha je to naozaj zaujímavá.
nikav
nikav | 17.8.2019 08:46
Toto mi je veľmi povedomé, niečo také som čítala aj ja, alebo počula na prednáškach. Dokonca aj to, že zblúdilé duše alkoholikov sa rady grupujú v krčmách.
nikav
nikav » Glossfin | 17.8.2019 08:55
"Duše sa dopredu dohodnú, čo si navzájom " vyvedú " - je užitočné prijať túto myšlienku, lebo človek potom ľahšie prijíma "zlý osud" a nebude bedákať - prečo sa to stalo práve mne? Odporúčam.

Zdá sa, že tie najťažšie odplaty sa dejú v najbližších vzťahoch - deje sa to teda z LÁSKY.
Glossfin
Glossfin » nikav | 17.8.2019 15:36
No keďže dá sa povedať, že BOH je láska a ON je vo všetkom, tak to vlastne platí - či nie?
Nuž bedákanie nepomôže, majú to prijať. Z rôznych odporov a nenávisti sú potom často rôzne rakoviny.
Glossfin
Glossfin » simetra | 17.8.2019 16:06
Tú štvrtú možnosť som vsunul len z náhleho popudu tak trochu na odľahčenie.
Mal som tú česť osobne poznať minimálne jedného človeka, ktorý sa už narodil plne vedomý. Treba si však uvedomiť, že neprišiel popierať to, čo tu je a tak sa narodil do rodiny a i na neho sa vzťahovala karma rodiny, miesta, štátu a pod., lenže oni to vnímajú úplne inak. Pre nich to nie sú problémy, ale život- nuž a poznajú pozadie a pamätajú si úplne všetko. Prišli, spravili čo bolo treba a odišli - pre nezainteresovaného to mohlo vyzerať ako napr. infarkt. Nemávajú potrebu tu zostávať dlhšie ako treba, pre nich je pobyt v 3D veľmi, veľmi obmedzujúci a nič tu nerobia len tak, napr. ide sa kúpať do bazénu, tak programuje vodu a pod. ( kozmopsychoenergosugestológia ). Ak sa budeš dívať na "problém " ako na problém, tak jednoducho problémom aj bude. A čomu venuješ svoju pozornosť ( teda energiu ), TO NARASTÁ!
simetra
simetra | 18.8.2019 11:01
V knihe Kniha mudrcov (Anker Larsen) som čítala o tomto opakujúcom sa jednom obraze neustále, po smrti. Bola to výborná kniha. Tu je jeden úryvok z nej:

"Věčný život není život s délkou let a dní. Věčný život je stav v duši člověka. Není v něm přání dalšího života. Má samu věčnost v sobě a věčnost nepočítá s roky a dny. Nuže, existuje život po smrti. Ale život po smrti není více věčností než tento život na zemi. Věčný sám je věčným životem bez něho je všechno na nebi i na zemi pomíjející. Žijeme, protože jeho život je v nás. Praktické vědění o tom, zkušenost toho - to je život věčný. Ten, kdo to zažije, je ve věčnosti a nestará se ani o ni, ani o to, co přijde po smrti." Anker Larsen
neznámy
neznámy » simetra | 18.8.2019 11:25
Nie, nie, toto je čosi iné.
Ten opakujúci zaseknutý obraz, čo som opisovala pri samovrahoch, je stav v momente samovraždy.
Potom ako títo ľudia už nemali telesnú schránku, neboli schopní čokoľvek zmeniť v hmote a ostali zaseknutí v nepríjemnom emočnom stave, akoby sa nedokázali pohnúť z miesta.
Ale ako som napísala vyššie, neviem, či to boli skutočné duše, alebo len astrálne obaly, pretože hmotné telo je prvé, ktoré umiera, ale tiel, v ktorých žije ľudská bytosť, je viac a postupne odumierajú a rozpúšťajú sa podobne ako hmotné telo, ale vo svojej oblasti. Tí duchovia, s ktorými komunikujú špiritisti, sú zväčša takéto astrálne telá.
Glossfin
Glossfin | 18.8.2019 14:21
:) _ :);) _ -PUH- _ :D _ -LOL- _ -ROFL- _ -YES- _ -SAD- _ -SADLEY- _ -NOSMILE- _ -NOOO- _ -CRY-

_ -WINKIE- _ -YAWNEE- _ -CONFUSED- _ -PUKEY- _ -ROLL- _ -WALL- .

Táááák, tu máme celý prvý rad smajlíkov zaradom.
Stránka:
< 2 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...