mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Láska a vzťahy - 

zamilovany do starsieho dievcata...

Ona
Ona | 13.12.2012 21:39
Ahoj,
myslim si ze momentalne vyzera ten vekovy rozdiel dost velky, pretoze kazdy z vas dvoch je v inom vyvojovom stadiu, ale neskor - o takych 10 rokov, ked budete obaja dospeli, uz tento vekovy rozdiel nebude hrat vobec ziadnu ulohu a kludne mozete mat spolu vztah.

:)
neznámy
neznámy | 15.12.2012 00:43
-BIGEYE- nikdo Ti ještě neprozradil,že rozhodující je JEJÍ názor :D
neznámy
neznámy | 15.12.2012 10:07
:D tusim ze to je dolezity detail :D
neznámy
neznámy | 16.12.2012 21:30
Ahoj,

ja som v živote zažila dva také prípady, keď bol muž mladší ako žena...

Ten prvý prípad som ja sama...

Celý život som od babičky a dedečka počúvala ako je to proti prírode, ako je to neprirodzené a ako to hlavne babička veľmi odsudzuje a tak som pod jej vplyvom prevzala jej názor a cítila som to rovnako a odsudzovala som to a skrátka som mala pocit, že je to čosi divné... Nikdy som nemala moc šťastie v láske a keď som prišla na vysokú školu uvidela som tam niekoho, do koho som sa zaľúbila na prvý pohľad, hoci som dovtedy na lásku na prvý pohľad vôbec neverila... Pomaly sme sa zoznámili, skamarátili a boli sme si čoraz bližší... Bol pravý džentlmen, otváral mi dvere, dával mi prednosť :-), dokázali sme sa rozprávať celé hodiny a láska rástla... Skoro som odpadla, keď sa priznal, že má 18, pretože v tom čase som ja mala 20 a k tomu výchova mojej babičky... Vtedy som pochopila, že keď ľúbiš, tak ľúbiš a srdcu neporučíš :-) Moje šťastie netrvalo dlho a nakoniec mi moc ublížil, ale aspoň som sa naučila, že na veku nezáleží :-)

A ten druhý prípad je môj dobrý... Vlastne ani neviem ako ho nazvať...

Pred pár mesiacmi som sa zoznámila s jedným chalanom, má 29 rokov. Boli sme spolu pár krát na rande... Bavili sme sa o predošlých vzťahoch a on si posťažoval, že je tak dlho sám ako ja... Keď sme si boli bližší a bližší, tak mi začal hovoriť o bývalej priateľke a ani som sa nenazdala z jeho dovtedy bývalej priateľky (37 ročnej) sa vykľula vlastne súčasná priateľka, a zo mňa ako priateľky sa vykľula vlastne len jeho nevera...
Odkedy som sa to dozvedela, tak okrem trápenia ktoré mi to prinieslo, mu stále opakujem, že by sme sa nemali vídať, pretože to nie je fér ani k jednej z nás a že sa s tou tetou o neho biť nebudem... A on síce tvrdí, že ju ľúbi, ale pritom nevie dať odo mňa ruky preč... Keď som sa o tom bavila s kamarátom, tak mi len potvrdil čo som si myslela... Má o 8 rokov staršiu priateľku a je rád, keď môže utiecť za mladšou :-)
Chcela by som to ukončiť a stále mu to hovorím, ale keď som s ním, vie čo na mňa platí a nedokážem sa jeho metódam ubrániť, pretože som bola dlho sama a mužné objatie mi dlho chýbalo a tak sa zdá, že to nemá konca kraja... Hoci neveru veľmi odsudzujem, nič si nevyčítam, pretože ja som nikdy nikomu neverná nebola a že je on taký aký je, ja nezmením... Keby nie ja, tak určite nejaké iné mladé mäsko...

Takže ja mám 2 negatívne skúsenosti s tým, keď je žena staršia... A ja osobne by som už do vzťahu s mladším chalanom nešla, už len starší odo mňa :-) Ale tým sa rozhodne nenechaj odradiť, pretože ako vidíš som tu jediná, kto má takéto negatívne skúsenosti... No a keď budete o pár rokov starší, ten rozdiel čo je medzi vami nebude nič znamenať... V dnešnej dobe je to už akosi normálne, a pokiaľ vám to spolu klape a obaja sa na tom zhodnete, tak je všetko v najlepšom poriadku :-) a za svoju lásku by ste mali bojovať :-) Prajem vám veľa šťastia a aby vám to dopadlo lepšie ako mne :-)
neznámy
neznámy | 17.12.2012 15:48
dakujem za nazor:)
neznámy
neznámy | 18.12.2012 13:27
Kazdy z nas ma rozne skusenosti, mna ale nikdy nenapadlo davat to do suvisu s vekom - teda, ci ten dotycny je starsi alebo mladsi odo mna. V mojom okoli je niekolko parov, u ktorych je to naopak - zena je starsia ako muz a tie manzelstva alebo partnerstva vyzeraju byt stastne doposial... Ale zasa su aj take, ktore nevydrzali. Myslim, ze vztah dvoch ludi je postaveny na niecom inom..., vzdy zalezi len na tych dvoch, kto a co je dolezite...
Vies, mna nezaujima, co na to moje okolie (pokial ich nejak neobmedzujem) a naucila som to aj svoje deti. Je to s nimi tazke... vypocuju si nazor svojich rodicov, ale nie vzdy koriguju svoje rozhodnutie. Ale je to ich zivot a oni sa s nim musia popasovat a prezit, ja ho nebudem zit za nich. My vsetci Ti tu mozeme rozpravat nase skusenosti, ale tie vzdy budu nase, Ty musis zazit svoje. Ver mi, nie som hrda na uplne vsetko, co sa mi v zivote podarilo, ale to urcite kazdy... ale rozmyslat, co by bolo, keby, nema zmysel...
Takze - na vztah musia byt dvaja a iba oni dvaja rozhoduju.
Krasne Vianocne sviatky, prajem vela lasky a porozumenia... :)
neznámy
neznámy | 18.12.2012 21:52
dakujem mate pravdu:) aj vam pekne sviatky prajem:)
forus
forus | 13.1.2013 00:16
sranda. fandím ti:) ja som v strnastich ešte len ťažko zapasil s vlastnymi komplexmi ako zaujmom o ženy...
neznámy
neznámy » forus | 15.2.2013 18:17
dik forus:) aj ja mam svoje komplexy no aj tak ju mam rad:)
neznámy
neznámy | 15.2.2013 19:01
aj ja ti fandim, mam o tri roky mladsieho partnera, a amm pocit, ze vekovy rozdiel vzdy viac vadil vzdialenejsiemu okoliu ako nam;)
neznámy
neznámy » forus | 15.2.2013 19:03
no vidis a ja zapasim s vlastnymi komlexami doteraz, mam pocit, ze to tak bude naveky-LOL-
neznámy
neznámy | 15.2.2013 20:23
fakt? takze ti nevadi ze mas mladsieho?
neznámy
neznámy | 15.2.2013 23:49
to mi nevadi:0) ale moj partner bol o patnast rokov starsi, v case naseho zacatia vztahu od teba, takze tam je dost podstatny rozdiel:) ak mam pravdu povedat, tak v mojej odpovedi moze byt konflikt medzi tym, co poznam zo svojej skusenosti ako partner a tym co poznam ako matka. Ako matku by ma zrejme ranilo keby mi moj syn zreferoval v strnastich ze ma dievca o styri roky starsie, ale zase na druhej strane ovela horsie by bolo, keby sa so mnou nebavil s doverou, takze myslim, ze by som sa nad to dokazala povzniest a zrejme ma vacsi vyznam pre mna dovera blizkeho cloveka ako to, ci sa ma dotkne svojou uprimnostou. A dalsia vec, myslim, ze je dobre popremyslat, ze preco prave tebe sa paci dievca starsie a tym, ze tvoja mamina to odsudzuje, myslim, ze to znacne prispieva k tomu, ze tebe sa prave starsie dievca paci. Tazko je nachadzat vo vztahovych veciach rovnovahu. Co si tak pohovorit o svojich pocitoch so svojou mamou, viem, ze si myslis, ze by ta odsudila. No mozno sa vam obom otvoria ine pohlady. Niekedy je domyslavost dolezitejsia a pritom obycajny rozhovor by viac vyriesil:)a nakoniec co tak sa porozpravat aj s tym dievcatom, za rozhovor nic nedas a kto sa boji, nech nejde do hory:)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...