mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Láska a vzťahy - 

ROZDIELNOST PARTNEROV KVOLI NABOZENSTVU

neznámy
neznámy | 6.8.2016 00:04
nuž tak sa vyjadrím,že nie je to zlý chlap do konca,,,pomáha variť ,či upratovať,,,,,má aj svoje muchy,,,,ale aj tak v konečnom dôsledku nie som až tak nadšená okolnosťami,,že dcéra si vzala práve moslima-SAD-
neznámy
neznámy | 6.8.2016 09:55
Môj názor je, že my rodičia dospelých detí nemáme čo riešiť ich rozhodnutia.
Sú to dospelí ľudia ako my, majú rovnako právo na chyby a omyly ak nejaké urobia. A čo sa nám nezdá ako správne, neznamená, že to nesprávne je.
Jasné, že každý si predstavuje nejako šťastie svojich detí, ibaže to nie je ich predstava, ale naša.
Pre deti sme sprievodcovia a ochrancovia, kým sa neosamostatnia a sami nestanú dospelými. Chceš pre dcéru to najlepšie, rozumiem, ale je to jej rozhodnutie a život. :)
neznámy
neznámy | 6.8.2016 10:17
To je správný názor a s tím souhlasím a taky praktikuju u svého syna... např. jsem si pro něj vždy představovala klidnější a bezpečnější zaměstnání, ale on je v něm šťastný a baví ho to, je to jeho život, tak ať jej prožije po svém, nikdy jsem mu neřekla, ne, tohle nesmíš, nebudeš dělat, protože.....
neznámy
neznámy | 6.8.2016 12:46
súhlasím a hlavne sa jej nemontujem do toho a držím jazyk za zubami,,,a držím palce:)
neznámy
neznámy | 8.8.2016 13:46
Podle mě záleží jak velký vliv má víra na způsob života. A ať jsou partneři sebevíc respektující, myslím že se to v zásadních životních situacích stejně projeví a pak je jen otázkou času kdy to jednomu nebo oběma přestane vyhovovat a uvědomí si, že se v zásadních věcech (pro ně zásadních) liší.
Nevím, možná má někdo pozitivní zkušenost. Z mých zkušeností příliš zásadní rozdíly v tomhletom jsou vždycky na škodu. A víra je jednou z těch věcí, která přímo ovlivňuje pohled na svět a ten si myslím by měli mít partneři pokud ne stejný tak aspoň velmi podobný. Mimo vztahy své (a co mám vypozorované i u druhých) jsem to zažila i jako dítě v rodině. Katolická víra z mamčiny strany vs. Ateisti z tátovy strany. Není tak divu, že jsem si nevybrala ani jedno... I toto může člověka hodně naučit, ale vědomě bych už do vztahu, který by se podstatně lišil pohledem na svět (a tou víra podle mě je!) nešla.
milan08
milan08 | 30.8.2016 10:18
haha tvrdohlava ryba....
neznámy
neznámy | 30.8.2016 13:05
ahoj, osobne by som do takého manželstva nešla, nepíšem vzťahu pretože akonáhle sa uvažuje o deťoch tak z praktických dôvodov je majetko-právna strecha potrebná a nešla by som do takého manželstva preto, že mne osobne by chýbalo práve spoločné zdieľanie stejného pohľadu na svet a reálny život v ňom.........

hovorí sa, že láska prekoná všetko a súhlasím s tým, len v praxi pri výchove detí je v "konštelácii" odlišných svetonázorov všetko ťažšie., možno to niekto tak mať má aby sa naučil tolerancii, pre mňa osobne by to bola komplikácia, zbytočná

V jednom človeku nikdy nenájdeme 100% odozvu všetkých našich potrieb a záujmov však preto sú na svete aj priatelia a kamaráti, zdieľať spolu život a priviesť doň deti je ale tak zásadné v živote každého jedinca, že je potrebné vec skutočne dôkladne prebrať a to bezprostredne s potenciálnym manželským partnerom/kou a povedala by som z praxe, že ak sa vyskytnú trecie plochy už pre manželstvom tak v ňom sa to nezlepší, naopak.
lak
lak | 30.8.2016 14:02
ked sa dvaja maju radi, tak na niecom sa dohodnu, ale to nesmu urputne trvat na svojom.. ja napriklad by som dieta nechala nech dospeje a samo sa rozhodne.. :)
lak
lak | 30.8.2016 14:05
uvazujem aj o exkomunikacii, lebo ked ma do cirkvi nahlasili, bola som este nesvojpravna a nemohla som sa branit -ROFL-
Stránka:
< 6 7 8
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...