mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Láska a vzťahy - 

Opustila ma, nema doriešenu minulost

neznámy
neznámy | 3.9.2013 12:32
Ahojte, zaujima ma názor žien, tých ktoré opustil priatel po rokoch. AKo to vnímate, čo sa vtedy s vami dialo, aké boli prvé mesiace?
Spoznal som sa pred mesiacom s jednou slečnou, ktorú opustil priatel po 8 rokoch, dokonca sa mali brať. Bolo na nej vidieť že sa stale velmi trapi, často mi aj hovorila že sa bojí, že je na dne a že mi nechce ubližiť pretože teraz nemá silu na nový vztah. Mesiac ktorý sme spolu strávili bol romantický aj intímny, často mi povedala ako jej jej so mnou dobre. Prišiel den kedy mi oznamila že nema zmysel sa dalej snažiť, že ešte nemá vyriešený svôj bývalý vztah, olutovala že sme sa nepoznali neskôr a mrzelo ju, že ma musí odohnať, aby som sa na nu nehneval.
Ja som jej ešte povedal, že to rešpektujem, že jej rozumiem, že sa nehnevám a že som ochotný počkať na nu. Taktiež som jej povedal aby mi kludne napisala ked bude mat chuť a že som tu stále pre nu.
Už je to týžden a zatial sa mi neozvala...Myslím na nu, svoje city k nej mám už v hlave vyriešené, nechcem ju zbytočne zatažovať tým že mi chýba alebo také tie "zamilované" reči. Jedna jediná otázka mi behá po rozume a to, či ju môžem kontaktovať tak kamarátsky...ako sa má, ako sa jej darí v novej práci, aká bola party so spolužiačkami... Alebo sa mám na to vykašlať a proste ju už nekontaktovať? Chýba mi ako človek, rozišli sme sa v dobrom, nemám na nu žiadnu zlú spomienku.

Ďakujem za každý názor :-)
M
neznámy
neznámy | 3.9.2013 12:44
Podla mna ju tak kamaratsky urcite kontaktovat mozes, ak to tak citis. Spytat sa, ako sa ma, ako sa jej dari, je uplne oki.:)
neznámy
neznámy | 3.9.2013 13:10
Bojím sa aby to nebrala že po nej idem, že doliezam, že som "zalubeny chlapec". Ano chýba mi, vždy ked si spomeniem aké to bolo krásne, otvorené, ako sme si rozumeli. Aj ked sme sa rozchádzali tak to prebiehalo "dospelo", žiadne výčitky či obvinovania, proste s rešpektom a citom. Ubezpečil som ju že budem v poriadku, nech si hlavne vyrieši svôj bývalý vztah, že ju nebudem otravovať, že ju nechám žit si svôj život. Nerozumiem tomu, možno ma nekontaktuje lebo videla ako mi bolo smutno z toho všetkého a nechce mi ubližovať. Videla a počula, že o nu stojím. Neviem. Fakt neviem. Je to pre mna nová skúsenost.
neznámy
neznámy | 3.9.2013 13:44
Nevím...ale proč se bát,abys nevypadal jako "zalubený chlapec" když opravdu jsi ;) ? Bojíš se to říct,abys ji neztratil ? A kam to vede ? - přesně k tomu,čeho se bojíš.
Ona třeba doufala,že takhle na svůj "bývalý" vztah zapomene ale zjistila,že to takhle nepůjde.

Tak... viděla a slyšela,že o ní stojíš - to na jednu stranu asi jo,ale na druhou to zas mohla pochopit i jinak - říkat jí,že jí nechceš otravovat a necháš jí žít si svůj život - to jsou protichůdné informace (ale jak tohle působí na ženský mozek by Ti spíš řekly místní slečny ;)-ZZZZ- )
neznámy
neznámy | 3.9.2013 13:50
Nemusí to být tento případ, ale já mám takovou zkušenost s chlapcem, jež se vymlouval na nedořešený vztah, protože neměl koule na to, říct na rovinu, že ten současný mu přerůstá přes hlavu a nechce v něm dál pokračovat.
neznámy
neznámy | 3.9.2013 13:55
Asi som zalubeny, ved bodaj by nie, ked som stretol po dlhom čase tak skvelú ženu. No viem že tadialto zatial cesta nevedie a nechcem o nu príst. Presne ako píšeš, dúfala, že to pôjde, ale zistila, že je ešte príliš vyčerpaná z toho bývalého vztahu. Ved to aj povedala. Ja som jej chcel naznačit že o nu stojím a zároven že rešpektujem jej rozhodnutie ukončit naše randenie a nebudem jej vypisovat ako mi chýba a tak...Veru chcelo by to pohlad nejakej miestnej slečny :-)
vevuska
vevuska | 3.9.2013 13:56
Ahoj mayborn, podľa toho čo píšeš by som ti poradila ju zatiaľ nechať tak. Nekontaktovať ju. Týždeň je krátka doba. Skôr po mesiaci ak sa ti neozve, tak sa jej ozvi s tým, že ako sa má a ako sa jej darí. Z tvojich písmeniek cítiť, že by si ju chcel a aj žiť s ňou, ale je pravda, že tých 8 rokov je dosť dlhá doba a nedá sa to len tak vymazať. A potrebuje si to celé ujasniť a poriešiť v sebe. To môže trvať aj pár mesiacov, alebo aj rok, dva, či viac. Čas je najlepší liek. Okrem toho som si prečítala, že tá osôbka je citlivá, takže na ňu naozaj treba pomaly. No nechcem, aby si na ňu úplne zabudol. To nie je dobré riešenie ani pre jedného z vás. Moja rada: nechať ju teraz mesiac bez nejakej správy - nekontaktovať ju a ak sa po mesiaci neozve, ozvi sa v mene kamarátskej správy. A uvidíš ako bude na tom potom. No, rozhodne ona potrebuje cítiť, že tu pre ňu niekto je. Nesmie zatrpknúť, čo sa takýmto ľuďom stáva. Časom ťa bude potrebovať a ani o tom nebude vedieť ako. Bude to ako blesk z čistého neba.
:)
neznámy
neznámy | 3.9.2013 13:58
Hmmm...toto asi nebude ten prípad :-) Ona ten vztah naozaj nemá doriešený(minimálne vo svojej hlave/srdci) a zistila, že k nej niečo cítim a nechce ma tahat za nos. Povedala že by kludne takto so mnou mohla byt aj pol roka, ale nechce mi urobit to, že mi potom povie zbohom a ublíži mi.
neznámy
neznámy | 3.9.2013 13:59
Ked sa iba spytas raz za cas ako sa ma a nebudes sa vnucovat, nebude si nic take mysliet. Respektive uvidis ako zareaguje. Neozyva sa, lebo si riesi svoje problemy este v hlave. Ak bude casom v pohode, bude to ine. Ked clovek neni v poho, nema velmi chut komunikovat, ozyvat sa ludom. Netreba si zase odpalit ludi v zivote, je to skoda.:) Zvlast, ked vyzera, ze ste obaja fajn.:)
neznámy
neznámy | 3.9.2013 14:02
Že by ani slečna neměla koule -ROLL- ? Já bych jí to ani neměl za zlý :D.Ale jsem pro říkat věci na rovinu -THUMBSUP- :).

v tomhle případě by to aspoň vedlo k vyjasnění si situace,která se jinak může táhnout pěkně dlouho a v podstatě zbytečně - jen kvůli ne-odvaze k přímé komunikaci ( o jádru pudla:D)
neznámy
neznámy » vevuska | 3.9.2013 14:03
Vevuška, to čo píšeš mi tiež často behá po rozume. Nechat ju tak a po mesiaci sa ozvat ako sa má. Ja mam teraz v sebe silnú tužbu ostat s nou v kontakte, preto to vo velkom riešim. No zároven, nechcem spraviť chybu, záleží mi na nej a chcem jej dopriať pohodu, ktorú si teraz zaslúži.
neznámy
neznámy | 3.9.2013 14:07
Pak by asi neměl být problém vést přátelskou konverzaci. Zkus a uvidíš :-)
neznámy
neznámy | 3.9.2013 15:04
prvni mesice po 8 letech musi byt opravdu hrozne

cloveku opravdu muze chybet neco jako "druha pulka" a je temer nemozne tuto odtrzenou soucast necim nahradit

je hezke ze ti to takhle narovinu rekla, myslim ze by ses nemel vubec omezovat v komunikaci, pokud ti ona sama nerekne at ji to nebo to nepises, zivot je kratky a je skoda kazdeho hezkeho slova, ktere zustava nevyrceno, at uz kamaradskeho, nebo zalubeneho
neznámy
neznámy | 3.9.2013 15:12
-THUMBSUP- rovnako to vnímam, len nemám tie gule:D
neznámy
neznámy | 3.9.2013 16:01
Ďakujem pekne za každý názor, ktorý tu padol, vážim si ho :-)
neznámy
neznámy | 3.9.2013 22:11
Dívka se k Tobě zachovala velmi hezky v tom smyslu, že Ti nechce ublížit, protože ... by Tě v tuto chvíli srovnávala se svým bývalým. 8 let je dlouhá doba, dva lidé spolu prožijí spoustu hezkého, řeší různé výzvy, které vztah pilují a upevňují, poznávají vzájemná zákoutí i přednosti, pak najednou přijde rozchod a to každý zvládne jinak.
Být Tebou, tak o nic neusiluji, nechej to být, žij si svůj život s hezkou vzpomínkou na tu dívku a uvidíš, co bude dál .. jenže nejsem kluk, tak i tohle ber s rezervou:)
vandalka
vandalka | 3.9.2013 22:37
Ja by som ti poradila, aby si spravil to, co citis...ak citis, ze ju tvoja sms potesi, tak to sprav. A ak potesi teba, ze jej napises, tak to sprav urcite :)
Nemyslim si, ze tvoju spravu bude brat ako otravovanie a doliezanie...znie to, ze ste sa aj za ten mesiac celkom zblizili..proste ma toho v hlave vela a chce byt nejaky cas sama, to sa nevylucuje..
A presne, ako ti pisal niekto iny..neznasilnuj to, proste bud nablizku a cakaj..
...o 20 rokov sa budeme smiat na veciach, co sme spravili..ale mozeme lutovat veci, ktore sme nikdy neurobili...
neznámy
neznámy | 3.9.2013 22:49
neviem ale na zeny nie je dobre tlacit, vyvola to pravy opak u nich a seru potom na to. ale taku nevinnu sms trebars urcite obcas :)
lak
lak | 3.9.2013 23:32
ja si tiez myslim, ze baba nechce pokracovat a zaroven nechce, aby sa citil blbo, tak sa takto vyhovara.. vlastna diplomaticka skusenost :) :) take "bezbolestne riesenie..
neznámy
neznámy » lak | 3.9.2013 23:38
no presne to som si myslel ako prve
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...