mesiac
Štvrtok, 2.5.2024
Meniny má Žigmund

Láska a vzťahy - 

naklonnost k starsim muzom

neznámy
neznámy | 15.10.2013 14:42
Prave ze si rozumiem! Viem sa naladit na ich ,, vlnu ,, A ako niekto povie : a o com sa mozu taky dvaja rozpravat ked je medzi nimi taky vekovy rozdiel.... Tak to by sa mohol aj cely svet cudovat!
A domacnost a aktivity a zdielane nazore na zivot a vsetko su mnoho krat lepsie ako ked su ,, dvaja v rovnakom veku ,,
Teda aspon u mna to tak funguje.
neznámy
neznámy | 15.10.2013 14:43
U mna je to presne naopak...zila som s muzom skoro o 10 rokov starsim a skoncilo to rozvodom,lebo sme mali kazdy uplne odlisne nazory na svet. Odvtedy ma pritahuju len mladsi muzi,alebo aspon rovnako stari ako ja...
neznámy
neznámy | 15.10.2013 14:45
A to mozno preto ze by ste si NEROZUMELI ani keby ze mate tolko isto rokov!!!!!
Proste ste boli rozdielni....
A teraz si myslis ze to bolo vekom. Mozna stretnes muza a on bude este starsi a bude vam to super klapat.... -FLOWER-

U mna to je pravidlo. Proste to tak je. Nechcem mladeho. Co by som s nim robila?? -WALL-
neznámy
neznámy | 15.10.2013 15:02
Chápem, ja si zas so staršími mužmi rozumiem, tiež sa dokážem s nimi o čomkoľvek porozprávať, no fyzicky ma nepriťahujú ...
Ale, keď som bola ešte malé dievča, tak vtedy sa mi páčili skôr starší, teraz je to naopak. Aj som sa vydala za muža o pár mesiacov mladšieho ako som ja ... :)
neznámy
neznámy | 15.10.2013 15:12
Pokud přitahuju a jsem přitahována, je všechno jak má být a není co řešit, člověk miluje protože miluje.

Mladý člověk věnuje hodně času a energie hledání a poznávání sebe, proto ve vztahu může nabízet míň. To činí starší muže přitažlivějšími a zajímavějšími.
neznámy
neznámy | 15.10.2013 23:55
ano tomu rozumim, to uz si v uvodu napsala, mas-li si vybrat takovy nebo makovy, vybiras makovy, ptala jsem se ale na duvody vis, rikas ze je neznas, ale urcite dokazes aspon trochu necim popsat, co te na tom 35 versus 25 pritahne vic :) zkus to, aspon male voditko by stacilo, jinak neni to nic co bych si myslela ze by mela zena menit, kdyz ti to tak vyhovuje, proc ne :) muze to byt i v horoskopu, lilith v Raku a podobne, muze to byt karmicke, muze to byt z detstvi, muze to byt fungujici model, nebo historicky podmineny, kdo vi? :)
neznámy
neznámy | 16.10.2013 00:54
odpoved je : ze naozaj neviem
Ty si myslis ze ja som nad tym nerozmyslala ked mi uz samej ,, bolo podozrive ,, ako ,,zahadne,, si najdem vzdy starsieho odo mna.....
Zijem s tym od mala. Beriem to ako samozrejmost.
Tak takto - od mala som sedavala medzi ,, dospelakmi ,, a pocuvala som ,, dospelacke ,, reci. Citila som sa tak dobre. A moji rovesnici sa hrali vonku... Napr. ako 12 rocna sme isli aj s rodinou na vinobranie rodina sa prechadzala a pozerala si atrakcie stanky a ja som sa zastavila pri jednom stanku a ostala som tam. Ked ma maminka zacala hladat tak ma nasla pri tom stanku a pytala sa ma ze preco tu stojim a ja ako mala 12 rocna som jej povedala ze sa mi paci ten ,, starsi ,, pan co predava kukuricu... V skole ucitel... a nezostalo to iba pri tom ze sa mi ,, paci ,, atd. atd. Priatela som tiez nemala ani raz vekovo seberovneho.
Ako som napisala uz som sa viac krat pozrela spätne a neviem prist na to cim to je....

Som inaaaa -ROFL-
neznámy
neznámy | 16.10.2013 18:31
jo jo ja uz vim :)

tohle jsou vsechno aspekty kozoroha, Saturnu a "vnitrniho dospeleho", kazajiciho otce ci rodice nebo jak to rict, moje kamaradka to mela, nedokazala se temer nikdy se svymi vrstevniky "uvolnit", vzdy se stavela do pozice mentora a chtela byt ta "starsi" tahla k sobe nektere raky, kteri zase chteli byt jejim "ditetem"

pratelila se i s vyrazne starsimi lidmi

tim nerikam ze jsi tohleto ty, ale napadla me jeji tvar, kdyz jsem tvuj vzkaz cetla, jsem si celkem jista, ze za tim bude saturnicek ;):) to uz tak patri k nasemu zivotu, treba jako to, ze "blizenec nikdy nedospeje" a "strelec zase moc pozde" :D
neznámy
neznámy | 16.10.2013 18:56
Ja som panna -PUH- a nie kozorozec. A dokonca mam aj kamosky seberovne ale aj starsie :D No ale jedno je pravda. Ked niekoho mam tak sa dokazem o neho starat po vsetkych strankach ako o ,, moje ,, dieta :D
Ale jedno viem. Ja na to raz dojdem cim to je!
neznámy
neznámy | 16.10.2013 20:48
Ahoj slečna
A to chceš naozaj povedať že nemieniš mať mladého fešáka? Chlapi nad tridsaťpäť sú už starí a šediví.
neznámy
neznámy | 18.10.2013 17:50
i kdyz jsi ve znameni panny, jde o aspekty Saturnu -FLOWER- vladce znameni kozoroha :)
neznámy
neznámy | 18.10.2013 23:50
Neviem o co ide ale je to tak. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 19.10.2013 00:40
Vždy jsem se seznamovala se staršími muži, o 8-10 let. U mne je to asi tím, že mám o rok staršího bratra a docela dlouho jsme se pošťuchovali a rvali, takže i když se mi líbil jeho kamarád nebo spolužák, hned jsem si to nějak převedla na bráchu a bylo po okouzlení. Ale zase jsem se s vrstevníkama dost kamarádila, měla jsem i důvěrníky, kterým jsem mohla leccos říct a zůstalo to u nich .. asi to bylo tím, že jsem chodila do klučičí třídy a mezi klukama jsem se vůbec víc pohybovala.

Nemyslím, že je něco špatně, prostě Ti takový věkový rozdíl víc vyhovuje -FLOWER-
neznámy
neznámy | 19.10.2013 01:00
Ani ja si nemyslim ze to je spatne. Vek je len cislo. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 19.10.2013 10:44
jojo, vek je jenom cislo, pokud se partneri shoduji ve svych predstavach, kde jejich vztah bude za rok, za 5, za 10 let..

pokud se v tech predstavach lisi, nasobilka zacne po case radne haprovat -WALL--WALL--WALL--WALL--WALL-
neznámy
neznámy | 19.10.2013 10:50
-ROFL--ROFL- zabila si -ROFL--ROFL--ROFL-
Mas pravdu!!! -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 19.10.2013 11:44
myslim,ze je to zvedavost
dik peter
neznámy
neznámy | 19.10.2013 17:36
Když se žena s mužeme seznamuje, zkoumá jiné záležitosti, než jak to bude vypadat za 5 či 10 let. Někdo sází na sexy bankovní konto, někdo na sexymozek a některá z nás se prostě zamiluje do toho muže:D I kdyby byli spolu jen pár let, vždycky si obě strany něco předají, nějakou zkušenost, o něco se obohatí. Mimochodem - žádné partnerství nikomu nedává záruku, že vydrží do posledních dnů.

Nedávno jsem si uvědomila, jak je vše relativní ... řekla jsem partnerovi : "Představ si, když jsi chodil do 3. třídy ZDŠ, kolem by maminka tlačila kočárek s novorozenětem a tobě by někdo řekl, že to bude tvoje žena -LOL- ... nebo já pískle v první třídě ZDŠ a ty puberťák v prvním ročníku učňáku ..."
neznámy
neznámy | 19.10.2013 17:49
Predpokladam ze takto si to nikto nehovori. :) A ani nikto si nezacne s novorodeniatkom :)
V prvom pripade by bol 9 rocni rozdiel medzi partnermi a v 2 pripade tiez. To je velky vekovy rozdiel?
neznámy
neznámy | 19.10.2013 19:32
Aha ... možná jsem se špatně vyjádřila-CONFUSED-
Mělo jít o humornou představu, že ten věkový rozdíl v určitém období je absolutně nemyslitelný, kdežto v pozdějším období (např. 20ti, 30ti let věku) už není důvod se nad ním pozastavovat. A přitom jde o ty samé lidi. No nic, asi jsem to podala kostrbatě .. :)-SHAME--FLOWER-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...