mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Svět je nádherný versus svět je iluze.

neznámy
neznámy | 12.12.2015 17:31
no vidíš rozumela si mu -HEART- ... k tomu nepotrebuješ mamu
neznámy
neznámy | 12.12.2015 18:28
Teraz sa prosím pokúsim vysvetliť ...ako to vidím ja...

Každý z vás čo diskutujete si tam dúfam nájde odpoveď.

Na začiatok len toľko, že nebudem citovat evanielia, nikdy som ich necitala...do vierovyznania si pisem, ze som krestan katolik...mam vsetky sviatosti, no napriek tomu som chodila do kostola za trest...nebavilo ma to tam....tiez som ako dieta nechapala, preco ten muz visi na krizi...dnes viem , ze preto, pretoze v tej dobe za trest ludi ukrizovavali...tak ako v inej stinali hlavy, ci ich upalovali...to je cele...podla mna tam netreba hladat nejaky skryty vyznam...ja naprilkad nosim na krku dreveny krizik len preto , ze sa mi prave tento paci...
...a preto som sa pozastavila nad touto vetou: "Mně je jasné že máš striktně křesťanský názor nepodložený znalostmi ale jen vírou v zažloutlé tradice."

Su mi blizsi evanielici, ako katolici...ale len blizsii...

Mam v sebe totiz vlastne nabozenstvo...v ktorom Jezis Kristus svoje miesto ma...premyslam o nom mozno viac ako ostatni, preto som sa nechcela s boschom o nom bavit, pretoze som v stadiu, ze uz sa chcem menej a menej rozpravat s ludmi, ktory maju na urcite veci svoj nazor a to len z jedineho dovodu a ten je"respekt"
Ano, kazdy ma pravo na svoj uhol pohladu...

Teraz k vete:

...fyzická smrť bola v jeho prípade irelevantná...prijal ju...vnútri už mŕtvy bol..


...len toľko...podľa mňa vedel, že jeho duša sa narodí znova...vnútornou smrťou som myslela, splnenie nejakeho poslania v tomto zivote. Vedel, že urobil maximum...zalezalo len na ludoch , ako sa zachovaju. Zostavalo už len ukončiť to fyzicky a to , že mu ľudia vybrali tento mučednicky sposob smrti....myslim , že bol sklamany....krical z kriza "boze odpust im....nevedia co cinia"
Reval od bolesti...ved to bolelo jak hovado....aj ja by som kricala...aj upalene za bosoractvo kricali pri upalovani predsa...

Nechcem sa zamotat, do nejakej filozofie o Jezisovi...myslim , ze som to aj tak nezvladla, vysvetlit to...

Pre mna je najdolezitejsie, ze viem vdaka Jezisovi toto....zitim v pravde rastie moja dusa...ale nechcem byť kazateľom...ako bol on...kazdy nech si zije v svojej pravde, ak to citi ako ja, budem len rada...ak nie...tak "rešpekt":)
neznámy
neznámy | 12.12.2015 18:35
rešpekt -FLOWER-
neznámy
neznámy | 12.12.2015 20:58
Ano! K simsalabim nie je mozne Krista obist...
Ak si niekto mysli ze moze curanie zadrzat a nepraskne mu mechur, hlboko sa myli. Podla mna. Ale isteze sa mozem mylit :)
Napokon, casu je dost.
Stránka:
< 21 22 23
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...