mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ezoterika a záhady - 

pekny clanek

neznámy
neznámy | 23.5.2013 19:09
aha, asi sa mi prenieslo, ze som vas v jednej diskusii nastvala a ani som nevedela preco a doteraz som mala pocit ze mi nieco vraciate, este nedoriesene z tej diskusie, v ktorej ste bol nastvany. To ma naozaj tesi, ze nastvany nie ste, ak ste sa teraz nenastval:)
neznámy
neznámy | 23.5.2013 19:15
vanda tato odpoved nema chybu.:):D:D:D
neznámy
neznámy | 23.5.2013 19:19
Žádné lidi, co mluví pořád o lásce a harmonii osobně neznám, kdyby jo, asi by mi taky pěkně lezli na nervy. Každopádně si nemyslím, že by měli až tak velký vliv jaký se jim přičítá v článku:D. Ještě, že teta Kateřina připouští, že se může mýlit, protože s tou sebegeniálnější myšlenkou, která stojí za ho.no, když ji neumím momentáně jednoduše vysvětlit, fakt přestřelila. Nejeden génius byl ve své době nepochopený a jistě to nic nevypovídalo o nízké kvalitě jeho myšlenek.
neznámy
neznámy | 23.5.2013 19:28
no hovorit cistu pravdu sa nevyplaca, problem je ze mna svrbi jazyk a nakoniec zo mna vypadne, problemom je, ze to pravda nakoniec nie je. padol tu vsak uz nazor, ze je lepsie ak clovek klame, lebo sa moze preklamat k pravde. Ale to je asi kvoli tomu, ze cistu pravdu vidiet, tak na to treba specialne nadanie. Asi sa odteraz dam na klamanie:)
neznámy
neznámy | 23.5.2013 19:38
Zrejme ide o to ako je ta "cista pavda" podana....to je subjektivna pravda, a moze hranicit i s urazkou...;)
neznámy
neznámy | 23.5.2013 20:12
vida, nepamatuju se, že jsme se někde názorově střetli. To , že někdo zastává jiný názor, mne nijak nedojímá a taky to nebývá pro mne důvod k nějakému hlubokému naštvání.
neznámy
neznámy | 23.5.2013 21:47
vandi ja som myslela ze si pouzila velkrat slovo nastvali. no a na klamanie nedavaj co si.jana.
neznámy
neznámy | 24.5.2013 14:04
"ale ak tí neezoterici, čo to prežívajú, to skutočne prežívajú, tak ich ezoterici brzdiť nemôžu"

to asi ne, ale mohou brzdit spoustu tech, kteri jsou uz treba jen krucek ke svemu osobnimu stesti -FLOWER- jen napad, nic ve zlem :)
neznámy
neznámy | 24.5.2013 14:07
"spiritualita by se měla posuzovat podle toho, jaký má duchovní člověk skutečný vztah ke svým bližním v každodenním životě a ne podle jeho deklarací nebo zbožných přání"

Pro mne je treba prijatelnejsi myslenka, ze by se spiritualita mohla posuzovat podle osobniho zdravi a vitality cloveka. Ale spis se priklanim k tomu, ze by se nemela posuzovat vubec -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 24.5.2013 16:01
jak se dá zdraví objektivně posuzovat, měřit?
neznámy
neznámy | 24.5.2013 17:41
No to není nic novýho pod sluncem, na to poukazuju už delší dobu, že pokud člověk nepoužívá svý vlastní výrazivo a jede v termínech, který si někde přečetl nebo slyšel, tak ho to sice s podobně stiženejma jedincema sblíží, ale zároveň jako skupina začnou pro zbytek společnosti vypadat sektoidně.

A i to sblížení je sporný, protože z těch výrazů se prostě stanou formulky-mantry jejich obsah se tím může brzy vytratit.

Na druhou stranu paní teta Káťa zapomněla napsat, že člověk, který nabývá určitý typ zkušenosti ji prostě potřebuje nějakým způsobem popsat. A nemůže za to, že slovo Láska je za ty stovky ne-li tisíce let omletý a vykejvaný jak prkýnko na hajzlu. Neřkuli když poznává, že to prkýnko je možná jednou ze základních forem života. KLidně se můžem domluvit, že tomu budem říkat třeba Mánička, ale pochybuju, že tomu zbytek lidí bude rozumět líp než Léčivá Láska nebi vibrace.

Ni cproti tetám, ale Myslím, že ten článek je tak trochu k prdu-ROLL-
neznámy
neznámy | 25.5.2013 08:12
jasné, aj to tak chápem, že nic ve zlém, totiž ak by som to tak brala, tak to by som mala problém sama so sebou - sama by som sa brzdila, čo v mojom chápaní znamená, že brzdiť sa môžem len sama a žiadny ezoterik/ neezoterik/ zabik/xy by za to nemohol.
no ale keďže to neviem lepšie vyjadriť, je možné, že moja myšlienka zostane nepochopená, ale to neznamená, že tým niekoho brzdim, lebo kto je ready niečo pochopiť, lebo má prežité, tak ho to neovplyvní...fu, fakt to lepšie neviem povedať! -COFFEE-
neznámy
neznámy | 27.5.2013 18:22
mna to napr. dokaze nastvat, u partnera priam niekedy vytocit, ale zrejme sa mi potom otvaraju nove obzory, lebo inac by som bola v takom klidku, ze by som pospavajuc preslapovala iba na jednom mieste. Nezda sa mi vsak, ze by trvalym cielom mala byt nazorova jednotnost, aj ked je to azda jedno, lebo vsetko je jedno.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...