mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ezoterika a záhady - 

pekny clanek

neznámy
liena
liena | 22.5.2013 12:23
...tak tomu hovorím synchronicita, milá -BIGEYE--SHINY-

..asi pred dvomi hodinami som si tento článok čítala na FB ...naozaj stojí za zamyslenie

..a to isté sa mi stalo s ďalším článkom,čo si dávala do pozornosti pred pár dňami - DESAŤ PRÍZNAKOV...-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 22.5.2013 13:27
-LOL- super článek, dobře jsem se zasmála a mluví mi z duše!
Bylo tam víc trefných vět, ale tato mi sedí nejvíc a co si pamatuju vždycky jsem si toto myslela a stále si myslím, že sladění pojmů a myšlenek je jedním z nejdůležitějších kroků k pochopení jeden druhého:

...sebegeniálnější myšlenka, kterou neumíme sdělit tak, aby jí druhý rozuměl, stojí za hovno...

Asi jsem byla vždycky háklivá na "přeslazené andělíčkování", to mě mory berou. Tenhle článek je fakt dobrý :D
neznámy
neznámy | 22.5.2013 13:51
Ako ťa berú mory? Spomínam si, ako si písala že máš za sebou intenzívne andelíčkovské obdobie, a kartové takisto, dokonca si veštila ak sa nemýlim..
neznámy
neznámy | 22.5.2013 13:56
No normálně. Jo, asi půl roku až rok někde na začátku (když jsem se o to začala zajímat) v mých 19ti letech, teď mi je skoro 30... no intenzivní nevím či jsem psala, ale za sebou to mám. Vykládala jsem karty, ale nikdy jsem nikomu nevěštila. Na to jsem si ani dostatečně nevěřila a dávala si bacha.
Změnilo se to, nějaký problém Zorničko? :D Nějak se toho moc chytáš-YUMMIE-
neznámy
neznámy | 22.5.2013 14:09
Článok je super. Mnohokrát keď čítam tie preduchovnelé teórie, ktorým nikto nerozumie, tak sama mám dosť. Myslím si, že zdravá miera nikdy neuškodí, naopak je základom všetkého. Niektorí ľudia čo sa pohrúžia do týchto tém tú zdravú mieru stratia, otravujú s tým už každého na počkanie. Je iné, ked sa tu diskutuje a vymieňajú názory a každý melie svoje,(aj to je v poriadku :D) a je iné keď niekto v bežnom živote aplikuje to svoje duchovno už úplne na všetko, hoci druhý o to nestojí.
Ja poznám také prípady, čo vnucujú svoje múdrosti a fakt to nie je príjemné. Sme na rozdielnej úrovni, sama chápem a dokážem veci z ktorých som sa ešte pred 10 rokmi smiala :). Väčšinou mám v okolí ľudí neveriacich, kamarátky ateistky, nemám problém to skĺbiť, často so všimnem že sa niekedy zamýšlajú a trocha dumajú nad tým čo hovorím, zatial som nevidela že by si ťukali na čelo -LOL- V príliš častej spoločnosti tých "pokročilých" čo už proste všetko vedia, pochopili a len čakajú na akýsi odchod a sú "ďalej" by som aj ja jednoducho povedané zblbla, nedokázala by som s takým človekom ani žiť. V tejto súvislosti ma napadá,(čítala som o tom doslova článok) ako mnohé veštice a všeijaké ezoteričky omlúvajú svoju samotu tým, ako druhým pomáhajú, ako sú duchovne pokročilé a partneri proste nezvládajú tento ich vývoj a preto je doslova pravidlom, že údel týchto žien je už proste taký, musia zostať samy lebo sú tu s nejakým poslaním. /v preklade - často uletené, hrajúce sa na bosorky, s čudným správaním, si nepriznajú, že nikto s nimi nevydrží)
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 22.5.2013 14:10
Jedna otázka neznamená nejak se toho moc chytat
neznámy
neznámy | 22.5.2013 14:13
Ok :D
neznámy
neznámy | 23.5.2013 07:45
Vypichla si vetu, ktora mi konecne dava zmysel:D A este k tomu mi niekto povedal, ze stresovat sa je tiez na ho.no. A to slovo napisal este raz velkymi pismenami;)
Dobry clanok-BIGEYE-
neznámy
neznámy | 23.5.2013 07:52
...článok pobavil a hovorí mi z duše,tiež si občas pripadám neschopná cíti toľko lásky a pozitivity a neviem čoho ešte,o ktorej sa síce píše...len ju nikto ešte nikdy "nevidel" ,)) ďakujem za článok -FLOWER-:)
neznámy
neznámy | 23.5.2013 08:09
How are you? Anglican by povedal za kazdych okolnosti :Tx, very well, and you? Ja: na prdlajz...-WINKIE-
neznámy
neznámy | 23.5.2013 08:35
..."taky tak" -ROFL-
neznámy
neznámy | 23.5.2013 08:39
to s tema bosorkama je hezky recene :)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 23.5.2013 09:05
Taky jsi nemocna? Ja mam chripku, zanet prudusek, kaslu, tece mi z nosu i oci...-CRY-
neznámy
neznámy | 23.5.2013 12:35
Mne uplne postacuje, ked mi rozumie jeden jediny clovek, takisto, ked niecomu nerozumiem, tak sa spytam a predpokladam, ze to bude aj tak zo strany tych co nerozumeju mne, sice moj predpoklad sa moze minat skutocnosti. Takze niekedy ked niekto niekomu nerozumie este neznamena, ze chyba je na strane toho, co je pre niekoho nezrozumitelny.
Predpokladam, ze tento prispevok je dostatocne zrozumitelny:D
neznámy
neznámy | 23.5.2013 14:22
ten překvapivě sebekritický příspěvek byl sice o srozumitelnosti, ale jádro věci spočívá v tom, že spiritualita by se měla posuzovat podle toho, jaký má duchovní člověk skutečný vztah ke svým bližním v každodenním životě a ne podle jeho deklarací nebo zbožných přání.
neznámy
neznámy | 23.5.2013 15:07
tak tomuto co ste napisali nerozumiem, ak vas to neurazi, lebo naozaj tomu nerozumiem, preco to pisete mne v suvislosti so spiritualitou a vztahu k mojim bliznym. Ak sa smiem spytat, tak by ma zaujimalo ako ste to mysleli. Mam vsak vyrazne pocit, ze ten sarkasticky podton v uvode v zmysle prekvapivej sebakritiky naraza na moje neuspokojije skutocne vztahy k mojim bliznym. Zaujimalo by ma, co vy v skutocnosti viete o mojich vztahoch prave k mojim bliznym.Pretoze ja osobne tie vase neanalyzujem, kedze vy tie svoje vztahy mate pravdepodobne idealne vzhladom na to, ze uz zrejme za vodou ste.
ja mozem sebakriticky posudit, ze ja za vodou nie som a niekolkokrat som to aj priznala. nemam pocit, ze ja sa na tych vysinach spirituality nachadzam a takisto samu seba takto neprezentujem.
neznámy
neznámy | 23.5.2013 15:48
neglosoval jsem Vaše vztahy, dobrá ženo Vando777, jen jsem upozorňoval na jiný rozměr zmíněného článku. Stejně tak jsem mohl zaškrtnout i jiné jméno než Vaše, ale Vy jste byla na konci.
neznámy
neznámy | 23.5.2013 18:16
pozor aj dnes bude beseda ibaze neviem ci tam budu vedci alebo to bude politicke,ci ekonomicke ja uz netrpezlivo cakam.cau.
neznámy
neznámy | 23.5.2013 18:26
tiež sa mi páčil článok,
ale ak tí neezoterici, čo to prežívajú, to skutočne prežívajú, tak ich ezoterici brzdiť nemôžu
inak skvele načasovaný článok, mám za sebou trojdňový zážitok, ktorý ma priviedol k poznaniu, že je jedno ako to nazveš, ale nie je jedno, ako to cítiš
pred hoďkou som kvôli tomu revala dojatím v autobuse
ale neva, uran v kvadrature na slnko ma ospravedlňuje, heh
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...