mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Ako sa Vám darilo v ročnej vibrácii šestky?

neznámy
neznámy | 6.8.2013 16:12
Už pol roka som v ročnej vibrácii čísla 6.Venujem sa viac rodine a vsťahom v nej......Mala by som sa znova o dva mesiace sťahovať k rodičom a konečne som si znova našla čas na moje staré kamarátky....ako vystrihnuté z učebnice numerológie:)
neznámy
neznámy | 6.8.2013 20:23
Kamarat ma prave 6-tku. Ide z neho strasne pozitivna energia, harmonicka, az lieciva by som povedala. Uz mu ale bude koncit, celkom som zvedava na dalsie jeho vibracie, bo tiez mava zivot podobne do extremov ako ja.
neznámy
neznámy | 6.8.2013 22:47
Našla som si veľa priateľov a myslím, že som stretla aj viacero príbuzných duší. Je to jedno z najkrajších období.
neznámy
neznámy | 7.8.2013 00:05
Aj mne sa trochu veci pohly a vyzerám vyrovnane.....som zvedavá ako to bude pokračovať ďalej....hlavne si užívam rodiny a doteraz som nie moc rodinne fungovala:)Som zvedavá ako budú ďalej pokračovať moje priatelské vsťahy,naštrbené z minulých rokov:)
neznámy
neznámy | 7.8.2013 02:20
Jedno z najhorších období v mojom živote. Celý rok maximálne zlý. Od 12.7. som už v ročnej vibrácii 7.
neznámy
neznámy | 7.8.2013 02:57
6 rok by nemala byt zla. Vraj ak je, clovek robi posledne roky niekde v zivote chyby a nespravne rozhodnutia. Z duchovneho hladiska. Drzim palce na 7.-THUMBSUP--FLOWER-
neznámy
neznámy | 7.8.2013 03:17
Prvý polrok 6 bol iba frmol, nič iba práca od rána do noci, tam nebol priestor na nič. Druhý polrok to isté + sa to začalo na mňa sypať vo všetkých oblastiach - zdravie, škola, naďalej práca, vzťahy...hotové peklo. Za celú tú dobu žiadna, ani len jediná pozitívna vec. Dvakrát som sa sťahovala. Až na konci 6 sa mi podarilo odísť z práce, v ktorej som bola nešťastná. V nasledujúcom roku by ma malo čakať veľa zmien...podľa kariet by sa to malo začať na dobré obracať. Prvá prišla hneď po vstupe do 7, nová práca, o ktorej som snívala celý život...ako blesk z jasného neba, vôbec som to nečakala...nehovorím, že to bude dobré. Viacerí tu niekde písali, že rok pod 7 je náročný a skôr negatívny. Každopádne je to zmena a ak by som mala vychádzať z tých čísel, tak rok pod 6 bol horor. O dva týždne sa znova sťahujem. Tak uvidíme... skôr si myslím, že je smerodajné niečo iné. Nepodceňujem numerológiu, ale týmito číslami by som sa neunášala. To utužovanie rodinných väzieb som nepostrehla u seba + som sa uzatvárala do seba. Skôr problémy v rodine...rodina bola nešťastná, kvôli tomu, že sa mi nedarí, a že sa trápim, ich snaha pomôcť mi však vo mne vyvolávala len agresivitu a nervozitu, v dôsledku čoho sa tie vzťahy skôr naštrbili.
neznámy
neznámy | 7.8.2013 06:02
Nuž v šestke som bola v práci nešťastná aj ja, necítila som sa tam ocenená tak, ako by som si zaslúžila, ale život mi to vynahrádzal tým, že mi do cesty priviedol nových priateľov, ktorí mi dodávali silu do života. A z toho mi vyplynulo, že šestka bol skvelý rok. V sedmičke podľa mňa ide hlavne o zmenu vo vnútri nás. Vtedy som sa odhodlala začať so školou. Inšpirovali ma k tomu práve moji priatelia, ktorí mi k tomu dodali silu a odvahu :-).
Sedmička bol však dosť náročný rok, pretože sa dosť ľuďom v mojom okolí nepáčilo, že sa začínam meniť, že som postúpila zasa o pár krokov ďalej.
neznámy
neznámy | 7.8.2013 07:17
Aj ja chcem ísť v sedmičke do školy,dúfam že sa mi to podarí,už som to dlho odkladala.Sedmička je na vzdelávanie myslím si že jeden s najlepších rokov.-YES-
neznámy
neznámy | 7.8.2013 08:55
Hmmm, to je možné, protože 6tka byla děsná. Z hlediska vztahu naprosto nepříjemná. A máš pravdu, tam jsem si uvědomila jaké chyby nesutále dělám co se vztahů týče. Vyřešila jsem to rázně, zrovna nějak na konci jejího trvání. A jakmile jsem to vyřešila, tak pak už šlo všechno samo a 7ka byl jeden z nejlepších roků co pamatuju. Absolutní rozmach, vykročení ze své ulity, sebrealizace. Úžasné, chci jí zas... za 2 roky, mě čekáááá :D juch.
neznámy
neznámy | 7.8.2013 09:56
No inak teraz som si spomenula, ze aj ja som isla v sedmicke na vysku.:)
neznámy
neznámy | 7.8.2013 13:16
Tak to je super,že máš takové pozitiva ze 7-ky.Četla jsem,že 4 a 7 jsou těžké roky,ale asi je to vše o nás jakou cestou chceme jít a kam chceme postoupit.......-Já jako životní 7 jsem zvědavá jak jí budu vnímat,čeká mne za 3 roky.
Já od svých 47 let budu mít devítiletý cyklus 7-ky až do konce života........
neznámy
neznámy | 7.8.2013 15:25
V sedmičke záleží a najviac,čo Ti je karmicky dané a ako si doteraz zvládala ,čo si zvládnuť mala....Ja som v poslednej evidentne nezvládla nič-SADLEY-
neznámy
neznámy | 7.8.2013 16:13
Ja som tiez takmer pol roka v rocnej vibracii cisla 6. S rodinou nemam problem, konecne po velmi hektickych poslednych mesiacoch minuleho roka je tu harmonia vo vztahoch s rodinou aj s okolim. Niektore obchodne vztahy som ukoncila, k mojmu pocitu pohody to velmi prospelo k financnej pohode prave naopak, clovek nemoze mat vsetko. :)-YES-
lak
lak | 7.8.2013 21:57
vztahy boli na poriadku.. koniec koncov, je vztahova.. zda sa mi harmonickejsia ako ine.. hlavne co sa tyka rodiny :D
neznámy
neznámy | 8.8.2013 06:09
Šestka je aj o volbe aj ja som si musela vybrať,viac peňazí,alebo pokoj v rodine.......nakoniec na moje počudovanie vyhrala rodina-BLUSH-
neznámy
neznámy | 8.8.2013 07:54
To je na mne příliš dávno, abych si pamatovala, co jsem prožívala a jak jsem se cítila... Ale koukala jsem na ty devítileté vibrační cykly jako první mne čeká právě šestka a ten popis teda nijak zvlášť nenadchnul:

Devítiletá vibrace šestky je úzce propojena s životy členů vaší rodiny a vašich přátel, a než tento cyklus skončí, budete podporovat celou řadu potřebných lidí. Budete si také občas říkat, jestli vám vůbec zbude čas na vlastní záměry, protože pokaždé, když budete právě uprostřed důležité práce, nebo se budete konečně blížit k závěru svého snažení, vždycky se jako naschvál zčistajasna vynoří nějaká dramatická situace. Vaše trpělivost, víra a dokonce i vaše láska budou v tomto cyklu procházet ustavičnými zkouškami a často se budete sami sebe ptát, jestli má takový život vůbec smysl.

Druhej cyklus 9, třetí zase 6 a poslední na dožití 5... Teda vyhlídky na spokojený život si můžu nechat zajít -NOOO-
neznámy
neznámy | 8.8.2013 08:35
:D sranda, já tam mám čísla, ze kterých jsem prvotně na větvi taky moc nebyla. Ale víš co, nepředpokládám, že pokud vědomě pracuju na sobě, že bych pořád stejně nezvládala určité lekce i za deset, nedejbože 50 let ;-) Tož, snad za těch ix let se lecčemus naučíme a moudřeji budeme jednat i reagovat na dané energie. Krom toho vibrační 9ti leté cykly začínají až ve 34 letech, takže máš ještě pár let k dobru než TO začne -LOL-
neznámy
neznámy | 8.8.2013 08:39
Ale jo, to já vím. Prostě není nad to se zbytečně nasrat hned po ránu -LOL-
neznámy
neznámy | 8.8.2013 10:10
Práve preto som to tam napísala. Akosi ľahšie sa človek rozhoduje hlavne ked to rozhodnutie nie je príjemné alebo nasleduje určité obmedzenie.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...