mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

tranzity pri rozchode

neznámy
neznámy | 6.9.2016 14:21
radikální změna hodnot např. estetických, ale jiných už tak netradičních, cizorodých, exotických atd z podstaty radixu

oživení ženského archetypu Anima, které nové ženské archetypové postavy jste prožila, nebo Vám zkřížily cestu? Které nové archetypové obrazy jste pozorovala vnitřním nebo vnějším zrakem?

To se pak projeví v osobním životě, u někoho touhou ukončit vztah, který ue neživotný, formální, u jiného nadhled,nebo změna pohledu na/ve věcech vztahů, jinde navázání nových vztahů
neznámy
neznámy | 6.9.2016 14:26
Pluto kvadr MC + Pluto kvadr Cheiron + Pluto kvadr Pluto + Saturn kvadr Uran + Venuše kvadr Asc + Cheiron kvadr Cheiron

Tuhle lahůdku jsem měla v době rozvodu (vlastní rozhodnutí).

Bylo to hnusný, hnusný, hnusný...
...schovávala jsem nože

je to pár let za mnou, ale dobře mi není ani při vzpomínce
neznámy
neznámy | 6.9.2016 14:31
Pri rozchodoch (z vlastnej iniciativy) je to casto o stiahnuti projekcii, resp. nasilnom odstraneni projekcii vlastnej Animy/Animusa, na partnera/partnerku.

Cize to moze sposobit v podstate akykolvek tranzit. Zalezi hlavne na radix planete, ktora je naviac zatlacena v tieni, prejavovana nevedome, pripadne kompenzovana okolim, trebars partnerom..
neznámy
neznámy | 6.9.2016 16:48
takto ten Uran tranzitoval 3.domom a robil opoziciu na 9.dom uran a Venusu-ano sedi to
,ja som hned po rozvode nasla terajsieho manzela a on mal tiez v 42 rokoch rozvod-mal rovnake postavenie Urana v 11.dome,Uran tranzitoval domom 5-obaja chlapi teda to iste,v skratke to znamena,ze v jednom roku rozvod a svadba zaroven,asi to urychlil Uran

ja som citila v minulom manzelstve nudu,nezaujem,mrtvo-viem,ze mi v direkciach slo aj Slnko v 7.dome a jeden astrolog mi pisal,ze ide o mojho osudoveho manzela...takze asi to tak vse malo byt,mali sme blizko seba postaveneho Jupika a je pravda,ze moj manzel je take zrkadlo,ze niekedy padam na kolena ci uz od smiechu ci v case smutku a vymienanim nazorov-

o Urane mozem napisat knihu,aspon moj pribeh,hladala som sa ako Zena,prostrednictvom vztahoch,unik od byvaleho partnera,chcela som vediet,ci som este atraktivna,ale hlboko v srdci,som chcela byt milovana a vybudovat si nadherny fyzicky,spiritualny vztah-asi tak
neznámy
neznámy | 6.9.2016 16:53
este ma napada Saturn v 7.dome-z pozorovania,ti ktori sa beru do 29.roku zivota sa prave 1.saturnskycm navratom rozvadzaju-poznam vela ludi

a naopak,ti,ktori sa zenia v 29.sa pokial im vztah nenabura Uran sa casto rozvadzaju 2.saturnskym navratom
neznámy
neznámy | 6.9.2016 16:59
ake si mal pocity pri rozvode?
martinbd
martinbd | 6.9.2016 22:22
Najprv je potrebné preskúmať radix, či sú tam tendencie k nestálosti vo vzťahoch, k rozchodom, alebo naopak k stabilite. Potom je dobré preskúmať okamih, kedy vzťah začal, lebo už tam je naznačené, ako sa asi bude vyvíjať, napríklad ak začne, keď je Urán na DSC, vzťah asi dlho nevydrží, pretože pravdepodobne pôjde o dobrodružný typ vzťahu. Tiež je dobré preskúmať synastriu. A potom preskúmať súčasné vplyvy, tranzity, direkcie, solár. Taká typická rozchodová planéta je Urán, ak napríklad tranzituje aspektom na nejakého zo signifikátorov partnerstva (ASC/DSC, Venuša, vládca VII. domu, alebo planéty v VII. dome, Slnko u ženy, Mesiac u muža, u ženy funguje niekedy aj X. dom, ako dom manžela), tranzity Urána aj v harmonických aspektoch zvyknú sprevádzať rozchody. Potom tranzity Pluta a Saturna tiež na tých istých signifikátorov.
Ďalšia vec je ale, že rozchod nezáleží len od hviezd, ale aj od ľudí, namiesto rozchodu to môže byť kríza, ktorú keď prekonajú, vzťah môže byť ešte kvalitnejší.
neznámy
neznámy | 6.9.2016 22:56
Dobrá myšlenka, jenže jak si představit "násilné odstranění projekce vlastní Animy/Animuse na partnera/partnerku"?
neznámy
neznámy | 7.9.2016 10:03
Násilne odstránenie projekcii v zmysle nejakého šoku, šokujúcej udalosti, napr. činu zo strany partnera/partnerky, ktorý strhne tzv. ružové okuliare, resp. videnie toho druhého ako ideál. Stáva sa to často, sprevádzané vetami: "Neviem, co to do nej vošlo..", "Nikdy taký nebol." a pod.

Naopak vedome sťahovanie projekcii vychádza z uvedomovania si skutočnosti bez ilúzii a hlavne z poznatku, ze niečo ako projekcia existuje.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 7.9.2016 12:02
Ahoj, tak ja nie som na slovo vzatý odborník, a pred mojím aktuálnym vzťahom som mala trvalý vzťah iba jeden, ale skončil sa jeho iniciatívou, hoci ak by som mala viac odvahy tak je to z mojej strany... Každopádne som mala Saturn konjunkcia Luna, Urán opozícia Luna na osi 2/8. domu. Určite v tom bolo viac, ale ja si už nepamätám... Viem, že Planéta Pluto mi opúšťala znamenie Strelca z 5. domu (láska), Dračiu hlavu som mala v 7. dome (asi mi to bolo dané) a bolo to presne v ten istý deň, ako moja sestra porodila synčeka, takže nevedela som, či mám plakať od radosti alebo od depresie... Zároveň som mala Saturn opozícia Jupiter (vládca 5.domu, neptún tranzitujúci 7. dom) sextil urán (v 5. dome)... viem ja ? :D ale poviem, že to bolo už dlhodobejšie, len oficiálne sa to skončilo nadvakrát v priebehu mesiaca...
neznámy
neznámy | 7.9.2016 13:00
aha, já bych to nazval spíš prozřením
neznámy
neznámy | 19.9.2016 10:50
Je aj toto na rozvod ? Neptún v kvadratúre s Neptúnom .Mám to až do 02/2017
neznámy
neznámy | 19.9.2016 10:58
Nie som rudi, ale možno odpoviem skôr. :-)
Neptún kvadratúra neptún je generačný aspekt, majú to momentálne všetci vo vašom veku. Iné by bolo, keby generačná planéta ako je neptún aspektovala osobnú planétu, hlavne slnko, lunu a pri vzťahoch aj venušu.
neznámy
neznámy | 19.9.2016 11:14
:) tak dúfam ,že to dopadne dobre :) ĎAKUJEM
neznámy
neznámy | 19.9.2016 11:31
Táto kvadratúra môže spôsobovať pocit zmätku a nejasností, na koho bude vplývať viac záleží aj od toho ako máte neptún aspektovaný v radixoch.
neznámy
neznámy | 19.9.2016 17:31
obyčejně je těžké rozeznat jestli je krach vlastně nalezením toho správného vztahu anebo jestli seznámení se v novém vztahu není krachem.
Ve většině případů to tak bývá.
Vztahy jsou budoucími krachy.
neznámy
neznámy | 22.9.2016 08:28
Ja som vo zmätku už od 06/2015... A neviem prečo :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...