mesiac
Utorok, 7.5.2024
Meniny má Monika

Astrológia a horoskopy - 

Saturn

neznámy
neznámy | 6.12.2012 11:08
a nebo odplata :D -LOL--LOL-
neznámy
neznámy | 6.12.2012 11:15
No, mozno pletiem hrusky s jablkami, lebo zas on ma Saturn tam, kde mam Mars -ROLL-, ked sa nad tym zamyslim, no, moze byt, ze ja obcas hram tu zlu sekeru, neviem, je to take prepletene...-YES-
neznámy
neznámy | 6.12.2012 11:23
Hmm tak to má Saturn v Blížencích. To má můj přítel taky (a taky to je Lev :D). Mě, ale přijde, že co se zrovna toho Saturna v Blížovi týče, je tam dost těžkopádný, co se komunikace a myšlení týče (alespoň mě to s tou Lunou v Blížovi tak připadá). Takže mě kárá málokdy, protože než si to popřemýšlí, tak uběhne spousty času. Za to, když se dostane ke slovu jeho Merkur ve Lvu to potěš.-LOL-
neznámy
neznámy | 6.12.2012 11:34
-LOL- celkom trefne, trafila si a ten jeho Saturn tvori kvadrat na moj 3./9. dom, mam co robit, aby som nevybuchla, ked ideme 50-kou na kraji obce a ZIADNE auto (ktore vidim) ten zakon nedodrziava -WALL- alebo mi odpovie, ked sa nieco pytam, kde to je odpovedou "TAM" (a ukaze na izbu) -WALL-
neznámy
neznámy | 6.12.2012 12:02
NO a ještě řekni, že má Lunu ve Štíru a Venuši v Raku-LOL-
Přítelův Saturn v 6d. je zase pomyslně v konj. s mou Lunou a v kvadratuře na hrot T-kvadratury v 8. (v některých systémech v 9. domě) Mars, Venuše v Panně. Ta kvadratura , ale je ještě dost vzdálená. Musím, ale říct, že Saturna v Blížovi snáším líp než když měli mí bývalí partneři Venuši nebo Mars v Blížencích. To jako spojit nešlo... Vysvětluju si to tím, že ta konj. je v Panně, čili tomu vládne Saturn... proto mi kvadrát Saturna na tuto konj. nevadí tolik jako třeba pohyblivější planety...
No s tím TAM, to by mě tež piclo... -ROFL-
Ale to je zajímavé, že i když ani jeden z nás nemá Saturna v 8d, přesto je to takhle propojené a návaznost na 8d to přece jenom má!
neznámy
neznámy | 6.12.2012 12:46
Nie, ani jedno, ani druhe, ma Lunu v Blizencoch (3.dom).
Je to pekne zamotane,...ale ved Panne vladne Merkur, nie Saturn -ROLL-
neznámy
neznámy | 6.12.2012 12:58
Jó ták :-) Lunu v Blížencích, tož to jo :D
Já myslela, že jsem někde četla, že jí vldáne i Saturn. Tyyy jo, hledám a nenacházím... proč jsem si myslela, že je Panna pod Saturnem-WALL- Ale já stejně nechápu proč se tu střídmost, praktičnost a pedantičnost Panny připisuje Merkuru, nepochopím! Dyť to jsou úplně jiné energy... Nooo, vidím, že mám trochu mezery-BLUSH--LOL-
ballin
ballin | 6.12.2012 13:18
niekto starsi so saturnom v 10 dome tu neni ? ten je asi nazujimavejsi a samozrejme s pohladu toho dotycneho a nie zakladne informacie :)
neznámy
neznámy | 6.12.2012 13:25
To asi poznas, ze? :)
No mozno sa to zda podobne, Kozorozec (Saturn) a Panna su zemske znamenia...?
neznámy
neznámy | 6.12.2012 13:31
Jj poznám :D

Možná, že jo. Možná se mi to spojilo nějak tím, jak zažívám kozorohy a Panny.... a taky některé svoje vlastnosti...
vandalka
vandalka » ballin | 6.12.2012 13:35
Myslim si, ze saturn v kazdom dome je zaujimavy..tak ako aj ine planety. Preco si myslis, ze v 10.dome je najzaujimavejsi? :)
Moj byvaly priatel ma saturna v 10.dome. Saturn tu asi nejako "tlaci" na karieru a sebavedomie v tejto oblasti. A na nho to sadlo. Jedna vec je, ze uz 16rokov je na jednom mieste!!! Ma s mamkou firmu, kedysi sa im darilo, teraz uz menej a odchadza odtial uz asi 3roky..nedokaze nechat v tom mamku samotnu, ale myslim, ze to bude aj tym, ze ma strach, ze si nenajde pracu, ktora ho bude bavit. Pre nho je praca dolezita, bavi ho a myslim, ze by nevedel robit nieco len pre pravidelny prijem. Ale sam si brzdi moznosti.. nedoveruje si..co je v jeho pripade velka skoda, pretoze inteligenciou a pracovitostou urcite vytrca z radu..Navyse ma slnko v Kozorozcovi, takze dalsie posobenie saturna..
Ale urcite su dolezite aj rozne aspekty na 10.dom, resp saturna atd. Tot priklad z mojho blizkeho okolia :)
neznámy
neznámy » ballin | 6.12.2012 14:02
Já mám Saturn v 10.domě v Beranovi retrográdní. Jsem ročník 1968.Ještě takové aspekty jako opozice ke Slunci ve Váhách,Luně 4.dům ve váhách,Merkurovi 4.dům ve váhách retrográdní.Já se v astrologii nevyznám.Ale klidně odpovím, jestli to na mě sedí.Podle toho popisu bych měla mít problém s průbojností, to tedy sedí.Chtěla bych od vás,co se vyznáte charakteristiku na tyto pozice.
ballin
ballin » vandalka | 6.12.2012 14:18
waaw super :) ja momentalne pracujem s mamou v jednej firme :D a v akom znameni este ?
vandalka
vandalka » ballin | 6.12.2012 14:26
Saturn v Levovi.
Este mi tak napadlo..ked pozeram na tvoj vek..moj byvaly ani nedokoncil VS, co mi nanho teda vobec nesedi..ale nespravil jednu skusku a vykaslal na to..V podstate na tom nezalezi, len blbe je, ze jeho to dodnes stve a o to menej si doveruje a myslim, ze aj z toho pocituje komplex..
Ale saturna v 10.dome by som tipla aj na taku konzervativnost v pracovnej oblasti - urcite by som sem nezaradila vecnych fluktuantov, ktori kazdy 1/2 rok menia pracu :)
neznámy
neznámy » ballin | 6.12.2012 14:51
ty žiješ? no nekecej -LOL- zatím tu nikdo takový není co by měl v 10 saturn...nebo se alespoň nevyjádřil...:O
neznámy
neznámy » ballin | 6.12.2012 16:54
helou, ja mam saturn v desiatom dome.
neznámy
neznámy | 6.12.2012 17:38
Jozko, to, co pises mi dava naozaj zmysel. Saturna ako vladcu 3.domu mam v 9. dome v sextile na Slnko a Merkur. A kedze 9. dom suvisi aj so studiom, cudzinou, cestovanim, atd. , necudujem sa, ze ma bavia napr. cudzie jazyky, aj som isty cas zila v cudzine a odjakziva rada citam, teda vela informacii sa dozvedam prave z knih.


Uz sa tesim na tvoje astrologicke kurzy :-)
neznámy
neznámy | 6.12.2012 20:54
ja mám tiež strejdu Sáťa v 10d ;) už som tu o ňom aj dosť popísal. mrkni dozadu.

inak čo sa týka práce na jednom mieste, tak na mňa to až tak nesedí, možno preto, že mám v blízkosti aj mars, vládcu 5d (kreativita), ale hlavne preto, že tranzitujúci urán mám v kvadratúre na merkúr (vládca 10.d)
neznámy
neznámy | 6.12.2012 23:17
Naschvál som si pozrela čo to tu tak rozoberáte. Aj na Najdi se som si naklikala svoje údaje a mám toho Saturna tiež v 12.dome :D Ale v znamení Barana a to ostatné - trigon luna, konjunkcia Merkúr, sextil Venuša. Čo píšu pozitívne sedí, ale ostatné moc nie samozrejme -LOL- Ale vážne, niečo sedí úplne - že aby som túto lekciu zvládla, budem často ponechaná bez pomoci..ale že studená, rozvážlivá povaha, zdržanlivá, dokonca vytrvalá, politické ambície :D-LOL- to nikoliv, ani náhodou
Musím priznať, že ten popis čo som si prečítala tu, je oveľa výstižnejší a zaujímavejší
adelaida
adelaida | 7.12.2012 13:11
Mám Saturna v pátém domě. Pročetla jsem celou diskuzi, ale zkušenosti s tímhle umístěním jsem nenašla. Docela by mě zajímalo jak ho vnímají jiní, kteří ho mají taky tak. Osobně ho vnímám jako brzdiče mého spontánního projevu. Všechny způsoby sebevyjádření jsou jakoby zablokované, filtrované. Ven se dostanene jenom zlomek. Ať se jedná o určitý hudební nebo výtvarný nebo jiný talent, který mám nebo jenom o obyčejnou schopnost bavit se, hrát si. Dobře to charakterizuje jedna z mých nejrannějších vzpomínek. Vzpomínám si, že jako malé dítě jsem seděla na naší zahradě na kraji pískoviště a pozorovala nový kyblíček s nářadím, který se tam objevil. Nesáhla jsem na něj do té doby než mi mamka řekla, že je to moje. Myslím, že jiné tříleté dítě by si s ním hrálo hned a nepřemýšlelo jestli si s ním může hrát.
Stránka:
< 2 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...