mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Prevaha suladnych postaveni v nativ. horoskope

neznámy
neznámy | 4.12.2014 22:16
Znamena viac takychto postaveni resp. prevaha takychto postaveni v nativ. horoskope stastnejsi zivot ?
neznámy
neznámy | 4.12.2014 22:35
Ne, jenom pohodlnější ... člověk zraje a roste zkušenostmi, které získává v krizových situacích, a když jde všechno tak nějak samo, splavně, člověk se ani nemusí moc snažit, zpohodlní, je lenivý....prý nejvíc v životě dokáží lidé s moha kvadráty... On i ten diamant se rodí pod tlakem :D;)
martinbd
martinbd | 5.12.2014 08:25
Poznám jedného s takou prevahou, ktorý sa mi sťažoval, že má príliš ľahký život, potom ale nabehli transsaturny na hlavnú os, bolo vzrušenie, ale teraz už zasa túži po svojom pohodlnom živote :).
neznámy
neznámy | 5.12.2014 17:43
:D "on i ten diamant se rodí pod tlakem"-LOL- souhlasím.....si někdy říkám kurňa,zda toho tlaku někdy není až moc......zda ten diamant nebude až moc "vybroušený" :D-LOL-;)
neznámy
neznámy » martinbd | 5.12.2014 17:47
Jj stačí jak naběhnou tranzity "chuťovky" a je po klídku...... a ani trigony v radixu nepomůžou......např. Jupík trigon slunce;)
martinbd
martinbd | 5.12.2014 19:09
No hej, ale v takom súladnom horoskope sú tie krízy predsa len menšie.
neznámy
neznámy | 5.12.2014 19:52
Tak isto je to aj v numerológii,ľudia s nevyváženou mriežkou to vždy dotiahnu ďalej,ako ľudia,čo majú kopec daností,nemusia totiž toľko na sebe makať-BYE-
neznámy
neznámy | 6.12.2014 05:55
otazka je ako je to myslene ze to dotiahnu dalej,
ja mam pocit ze musim na sebe makat tak, ze to ani nestiham
neznámy
neznámy | 6.12.2014 06:00
to si aj ja hovorim
neznámy
neznámy | 6.12.2014 10:47
Všimla som si, že ľudia s nevyváženou mriežkou, alebo ľudia, ktorí majú veľa planét v jednom znamení mávajú obdobie, že sa dostanú veľmi vysoko a zase im príde obdobie, že majú problémov nad hlavu, napr. keď im na všetky tie planéty začne (v tranzite) robiť kvadrát alebo opozíciu Urán, ktorí pôsobí dosť dlho.
Tie súladné aspekty sú príjemnejšie, niekto kto má priveľa nesúladných môže to aj neuniesť, pôsobí to naňho depresívne. Ale ak to zvládne tak ho okolie ocení.
neznámy
neznámy | 8.12.2014 10:30
Súhlasím s tebou.... harmonické postavenie planét a aspekty ako sextil, trigon prinášajú pohodlnosť v živote, všetko však len do času, pokiaľ tranzity planét, hlavne tých transpersonálnych a ostatné konštalácie nezačnú vytvárať opozície, kvadratúry a pod. A človek sa potom nestačí diviť čo sa to deje s jeho životom a musí odrazu čeliť všetkým možným komplikáciám a životným situáciám, na kt. nebol vôbec pripravený a nemá skúsenosti ako sa s nimi vysporiadať, nakoľko dovtedy jeho život plynul pokojným a stabilným tempom.
Ja mám v horoskope samé sextily a žiadnu planétu nemám zjavne poškodenú al. zle ožiarenú (okrem Mesiaca vo Váhach v stéliu s Plutom a Marsom), ale že by sa mi žilo nejako extra šťastne to sa nedá povedať. Mladosť som mala burlivú a rebelantskú, na výške som sa ukľudnila a začala sa osamostatňovať od rodiny, čo sa deje doteraz. Odkedy je Pluto v Kozorožcovi a Saturn v Škorpiónovi môj život sa značne zmenil a musela som sa vysporiadať s rôznymi životnými situáciami, na kt. som dovtedy nebola zvyknutá. Všetko je však potrebné pre môj ďalší rast a rozvoj, takže beriem to pozitívne.
Rozhodne harmonické usporiadania planét nie sú zárukou šťastného a pokojného života a nedá sa to takto zovšeobecniť.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...