mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Prechod Uranu do znamenia Byka

vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 17.5.2018 21:12
Ako sme si vsetci isto vsimli, vcera presla transendentalna planeta pomaly uran do znamenia byka.. co to moze symbolizovat.. ake kolektivne globalne zmeny co sa moze aky tok energii vymenit? ci uz jednotlivo alebo kolektivne hm?
neznámy
neznámy » vrchol.vsetkeho | 18.5.2018 05:14
Video Antonína Baudyša k tejto téme: https://www.youtube.com/watch?v=1CyT9GyNq2s
neznámy
neznámy » vrchol.vsetkeho | 18.5.2018 06:20
Videí i článků k tématu je a bude hodně.
Mě bude zajímat vlastní zkušenost toho kterého člověka podle jeho nastavení.
Osobně už tuším, co mi život během těchto let odnese i přinese. Ono se to dá logicky očekávat. A je dobré být připraven...
neznámy
neznámy | 18.5.2018 14:58
V krátkosti povedané Urán v znamení Býka prinesie na jednej strane pokrok do finančnej oblasti (hlavne do oblasti IT) a na druhej strane nestabilitu, neočakávanú, prekvapujúcu (na burzách, bankrot, kríza...)

Tiež môže priniesť do oblasti lekárstva (staroslivosť o telo) neočakávané zmeny a aj pokrok, možno sa bude viac využívať prírodná liečba.

A môže napraviť aj túto pošramotenú povesť Slovenskej republiky, keď bude trigón Uránu na radixové Slnko (Urán okolo 10° Býka), tento aspekt prináša príťažlivosť.
neznámy
neznámy | 18.5.2018 17:42
Ja momentálne mám trigón Uránu na Slnko, ale nič také úžasné momentálne neprežívam, mám tam iné aspokty ako urán opozícia urán a Saturn kvadrát Pluto, ktoré mi to asi kazia. Celkovo sa cítim už skoro rok nešťastná a aj keď mám niekedy celkom dobré aspekty, zdá sa akoby sa prejavovali len tie zlé. Všetko, akoby ma nútilo k zmene prostredia, len sa bojím, aby to nebolo ešte horšie, nakoľko posledná zmena ak to zbilancujem asi príliš šťastná nebola, i keď, ak by som sa mala rozhodovať znovu, asi by som sa rozhodla tak isto. Nakoľko je to nová skúsenosť, ktorá ma obohatila, aj keď nie v úplne pozitívnom zmysle.
Trigón Uránu na Slnko mi hovorí, že Zmeny urobené počas týchto dní by mali pozitívne vplývať hlavne na moju osobnosť.
Na druhej strane Saturn Pluto hovorí, že radikálne zvraty a zmeny môžu priniesť vážne utrpenie a preto sa nemám snažiť nič podnikať, a uranska opozícia ma tieť varuje pred chybnými rozhodnutiami, takže len vyčkávam a nič nerobím, a ticho trpím, pretože ak by som napríklad skončila v práci, kde nie som šťastná, tak by som sa skutočne ocitla v nezávideniahodnej situácii, keďže sa finančne môžem aj s deťmi spoliehať len sama na seba. Pritom v práci, ak by som mohla vymeniť jedného človeka, ktorý ma tam ničí by som mohla byť nadmieru šťastná. V osobnom živote ma to tiež ťahá dať to do poriadku, ale nechcem nikomu ublížiť, tak tiež nič nerobím, ale šťastná nie som. Nechcem nikomu ublížiť, ale tým vlastne ubližujem samej sebe.
josephine
neznámy
neznámy | 18.5.2018 22:20
Tam sa dalo dohromady viac aspektov a najsilnejší z ních bude uránska opozícia,
tá vie najviac potrápiť.
Vzťahy v práci sú všade zložité, keď sa nedá nevhodný spolupracovník vymeniť, tak sa mu bude treba nejako prispôsobiť. Väčšie zmeny si treba naozaj dobre premyslieť a obyčajne ich je dobre robiť 52 dní po narodeninách.
neznámy
neznámy | 19.5.2018 06:41
No ja som mala vždy v práci veľmi dobré vzťahy, ak sa aj vyskytli nejaké kolegyne ktorá mali nejaké negatívne vyžarovanie, veľké ego a podobne, tak som s jednou zväčša nemusela prichádzať do styku,
a nakoniec odišla, alebo druhá sa zmenila pod vplyvom životných okolností, ktoré síce boli bolestné, ale posunuli ju osobnostne vpred. U ostatných ľudí to boli a aj sú zväčša obohacujúce, priateľské vzťahy, a som veľmi rada, som vďačná, že mi život umožnil týchto ľudí stretnúť. Len s touto kolegyňou je to iné, má veľmi negatívny postoj voči mne a neviem prečo. Ja s tým nič nenarobím, možno je to pre mňa skúška, či sa zmením a začnem aj ja vytvárať intrigy a podobne (to si neviem predstaviť), alebo možno len nie som na správnom mieste. A možno je to skúška pre ňu.
neznámy
neznámy | 19.5.2018 08:15
Ženy si vedia niekedy robiť naozaj nepríjemnosti, ale odpovedať nato intrigami to by nebolo dobré, skôr si to nevšímať, aspoň predstierať, že to nie je dôležité. Ak je to také zamestnanie, že sa dá pomerne ľahko nájsť niečo podobné, tak by bolo dobre skúšať to. Niekedy sa táto neznášanlivosť dá určiť z čínskeho horoskopu, že napr. r.1975 je rok dreva a ak by ona bola napr. z roku kovu, tak by to mohlo ťažké.
Niekedy sa to dá riešiť, môže tam byť nejaké nedorozumenie, ktoré treba vysvetliť, niekedy to urobí aj čas. Často sa stáva, že podobné nevyriešené problémy sú potom aj v druhom partnerskom vzťahu alebo pracovnom vzťahu.
Ešte k tomu celkovému stavu - tam je teraz trigon Slnko-Urán (to môže aj prinášať dobrý nápad), ale Urán onedlho bude retrogradný (takže sa to bude ešte tak prehodnocovať a vlastne sa ešte nič nedá robiť) a pôjde späť do Barana, čím u teba tá uránska opozícia bude trvať a až keď nadobudne Urán priamy chod a znovu príde na začiatok Býka - tak sa bude dať riešiť problém.
A niekedy pri takom radixe - Merkur v Panne , Mesiac v Rybách - môže byť to protirečenie, rozporuplnosť dosť silná a môže sa prejaviť navonok vo vzťahoch prílišnou
úzkostlivosťou, precitlivelosťou, že by bolo dobre hľadať dobré stránky a tie problematické si až tak nevšímať, lebo oni sa nájdu všade aj dobré aj zlé.
neznámy
neznámy | 19.5.2018 09:53
Je to asi tým, že som sa s takou antipatiou ešte nestretla, Dvadsať rokov som pracovala v priateľskom prostredí, a neviem na to jednoducho reagovať. A máš pravdu, že teraz sa s tým nedá nič robiť. Asi na to už budem kašľať, a ako hovoríš zameriam sa na dobré stránky a dobrých ľudí, ktorí ma tam obklopujú.
Magnician
Magnician » vrchol.vsetkeho | 23.5.2018 12:33
ja si prv pozriem,ktorý dom mám v býkovi
neznámy
neznámy | 24.5.2018 07:49
Prečo je dobre robiť zmeny 52 dni po narodeninách ?
neznámy
neznámy | 24.5.2018 14:30
Mám takú brožúrku Rytmy života a tam je písané o tom, čo ovplyňuje číslo 7,
aj 7 ročné cykly a aj jednotlivé roky -
rok je rozdelený na sedem častí (je to približne 52 dní jedna časť). Tá prvá po narodenínách je vhodná niečo začať napr. zamestnaníe, vzťah.
Tá posledná je naopak ukončujúca - nevhodná niečo začínať.
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 24.5.2018 22:52
uran je v znameni byka byt je vladcom 10 dmu takze tieto zmeny sa budu tykat financii.. mozu nastat financne krizy vzostupy pady hypotek nehnutelnosti cien do extremov
neznámy
neznámy | 25.5.2018 09:16
ďakujem, keď budete mať čas tak o tom popíšte viac :) zaujímavé ...
83mirka
neznámy
neznámy | 25.5.2018 16:12
Aj mňa to zaujalo a našla som to vysvetlené napríklad na tejto stránke:

http://www.zoruna.estranky.sk/clanky/styl-zivota/perioda.html
neznámy
neznámy » vrchol.vsetkeho | 27.5.2018 08:34
Už sú mnohé články aj videá.... zaujímavé....
neznámy
neznámy | 29.5.2018 10:05
ďakujem :)
83mirka
83mirka » vrchol.vsetkeho | 7.8.2018 14:08
Uran v Býkovi - tranzit pre každé znamenie v domoch
https://www.youtube.com/watch?v=70OfEObOqcY

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...