mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Odchod do zahraničia

neznámy
neznámy | 4.2.2015 22:10
Už dlhšiu dobu uvažujem nad odchodom do zahraničia,mám to naplánované na ...len ma trochu desí môj neptún na MC v solárnom horoskope....skôr by som povedala,že budúci rok to vyzerá na radikálnu zmenu,nevie mi niekto poradiť??
lak
lak | 4.2.2015 22:51
a kam by si sla? :)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 23:31
Čeho jsem se bála, to přišlo stejně jako to, co jsem si od -HEART- přála. Jestli to cítíš dobře, a máš jenom strach (Neptun, změna atd....), tak bych neváhala a šla do toho.
:)
neznámy
neznámy » lak | 5.2.2015 07:40
Dcéra je v Anglicku,za ňou:)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 07:42
Viem že neptún je o ilúziách,hoci si ich moc nerobím,už som v zahraničí pracovala,preto sa pýtam-BLUSH-
neznámy
neznámy | 5.2.2015 08:26
Ahoj Evi, pokud mám správné data tak v solaru nemáš Neptun na MC, ale na IC. Je tam společně s Marsem a Uzlem a tranzitně je tam v konjunkci Saturn. To v tom případě není až tak o Neptunovi, protože si myslím že Saturn, popřípadě Mars to spolehlivě přebije. Nebudu dělat výklad, moc mi to nemysli, ale když jsem já odjížděla do Anglie, měla jsem v Solaru Saturna na hrotě Téčka v kv. na Lunu/Uzel na DSC, Uran v opozici na Téčko, v kv. na Lunu/Uzel na DSC. Pak Luna kv. Luna na DSC a kv. Jupiet/Uran na ASC. Podle toho, co mám v nativu by se dalo očekávat, že to bude pěkná katastrofa. A nebyla! Některé chvíle byly těžké, ale dodneška na Anglii vzpomínám jako na to nejlepší rozhodnutí mého života.
Já bych nechala Neptun Neptunem, Saturn tě dostane, kde budeš potřebovat. Krom toho IC/MC máš na Uzlech takže bych řekla, že to je přímo osudová záležitost. Logicky, aniž bychom odvozovali něco z horoskopu, budeš v cizím prostředí, lidi budou jiní, jazyková bariéra zpočátku pravděpodobně bude. Práce možná nebude tak jednoduchá, protože na to budou mít vliv veškeré tyhle faktory. Ale jak se vše usadí, může to být skvělé! A iluze? Pokud nějaké máš, tak je budeš zpracovávat i na Slovensku.
Jestli to tak cítíš a bojíš se jenom toho Neptuna, tak bych to hodila za hlavu a šla. Vždycky se můžeš vrátit ;-) Z toho jak tě "znám" si myslím nebudeš mít problém se tu znovu pracovně uplatnit ;-)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 08:33
Ďakujem,toto som potrebovala počuť,nemám už veľkú chuť k zmene prostredia,ale tu to moc zmysel nemá,hlavne pracovne teraz a mám chuť naučiť sa jazyk lepšie...prirodzene je tu aj ďalší faktor,láska k mojej dcére,je jedináčik,hoci si nemyslím že by som jej mala byť za zadkom ,rada si ju chvíľu znova užijem:)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 08:45
Nooo vidíš, super!!! -THUMBSUP- Mám radost -FLOWER-
Hodně štěstí a jak se ti bude chtít, tak hlas jak se ti vede, ale já myslím, že to bude fajn ;-) Jeeej, já bych tak jela s tebou :D
neznámy
neznámy | 5.2.2015 08:51
Jasne napíšem,môžeš ísť,beriem Ťa,keby som ja mala takú cchuť ako Ty,zrejme by som nehladala vlka za dverami:)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 08:54
Děkuji :D No, mě čeká jiná životní etapa, takže v tomto bodě zahraničí moc není možné, ale mám v plánu si splnit (ještě v tomhle životě :D) cestování po nádherných místech Anglie, jako je Avalon, Glastonbury atd. Juhůůů :-)

A kam vůbec jedeš, do jakého místa?
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:00
Birmingham,tam by som sa mala usadiť,ale ak tam ostanem a unormálnim sa ,tiež si chcem pozrieť Anglicko a okolité krajiny,také Škótsko a Írsko sú krásne a inak by som sa tam s mojou pohodlnosťou nevybrala
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:09
Bože, holka jeď, -BIGEYE- (Neptun sem, Neptun tam...) jak já ti "závidím", já byla v Anglii jen jednou a letos se opět podívám do Londýna, ale Irsko a Skotsko je moje srdeční záležitost, můj sen....doufám, že se jednou dočkám.:)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:11
Já jsem původně taky chtěla jet do Birminghamu, ale nedostala jsem tam práci. Nakonec jsem jela do Scarborough (přímo na pobřeží) a ve Skotsku do Perth. Pokud se vydáš nahoru, určitě doporučuju navštívit město York, je to tam nádherné! Jinak Edinburgh ve Skotsku taky moc doporučuju. Jediné, co mě mrzí když jsem byla v zahraničí je, že jsem kvůli tomu, že jsem furt makala, nikam nepocestovala skoro. Ale mělo to tak být a budu doufat, že se tam někde brzy dostanu :-)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:14
Tak toto plánujem aj ja a chcela by som to do konca roka zrealizovať al. sa pohnúť aspoň týmto smerom... Inak, ten Neptún na MC môže byť zradný, že Ti zahmlieva reálne videnie možností al. vytvára ilúzie v rámci toho soláru, ale na druhej strane Neptún je tiež o napĺňaní snov, takže možno, že Ťa týmto smerom práve Neptún k snom v rámci Tvojho 10. domu ďalej posúva.
Inak, skús si pozrieť vládcu 9. domu, kde sa Ti momentálne nachádza a aké aspekty vytvára, tiež čo Ti tranzituje skrz 9. dom aké planéty. Prirodzeným vládcom 9. domu je Jupiter, takže aj jeho si pozri, kde je a aké aspekty vytvára. Inak, neviem, či sa Ti dá vôbec nejako poradiť, konečné rozhodnutie je na Tebe.
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:16
Můj muž byl kdysi v Yorku a taky říkal, že se mu tam moc líbilo. Já byla jen v Londýně a okolí, Salisbury, Bornemouth (přímořské letovisko), Stonehenge...
Škoda jen, že pro našince je v Británii hrozně draho - a navíc nyní koruna stojí za starou belu....
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:20
Inak, ja by som neodporúčala Birmingham. Bola som tam a cítila som sa tam veľmi zle. Nakoľko je to tzv. "čierne mesto", kde je najviac černochov, prisťahovalcov a moslimské menšiny a je to mesto veľmi multikultúrne, cítiť tam tie národnostné, rasové a kultúrne tlaky a dokonca mám osobne 3 skúsenosti s osobným atakom na moju osobu v rámci tohto. Takže do Birminghamu by ma už nikto viac nedostal.
No možno niekomu sa bude pozdávať práve Birmingham pre jeho multikulturalizmus a rozmanitosť. Mne osobne sa oveľa viac páčil Londýn, tiež sa mi zdal bezpečnejší, teda v centre určite.
Veľmi pekné mestá sú Oxford a Cambridge, ale neviem ako to tam je s pracovnými možnosťami, len tieto univerzitné mestá fakt dýchajú históriou a takým tým klasickým anglickým elegentným štýlom a dobre sa v nich človek cíti.
Mám kamaráta v Belfaste v Severnom Írsku a ten si to tam tiež nejako moc nechváli. Ešte skôr Dublin v Írsku je skvelé a pekné mesto a dobre som sa v ňom cítila.
Tak, ale každému sa môže páčiť niečo iné, to ťažko povedať dopredu.
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:21
Začínám být nepříčetná! -WALL- -ROFL- ohlížím fotky a kdyby to šlo, seberu se a jedu! :D

No právě, pro nás tam je draho, ale zas pro lidi, co si chtějí vydělat a vrátit se, to je perfektní, tak dobře na to Libra nebyla už léta!!!
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:22
Podobne je na tom dcéra,pracuje keď môže a na výlety nezostáva čas,ani chuť,lebo ak má volno vždy ide radšej domov
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:24
Jupiter mám teraz v 11.dome a krajšie aspekty začne tvoriť po polroku,inak je v dome šiestom v natíve a mesiac je v natíve v 9.dome,teraz sa nachádza v 5.dome čo si moc nespájam zo zahraničím a sú tam kvadráty,ale kvadrát zvyčajne iniciuje zmenu,hoci nie ľahkú a pre mňa toto ľahká zmena rozhodne nebude:)
neznámy
neznámy | 5.2.2015 09:27
Uvidíš jak bude ;-) ve dvou se to lépe táhne ;-) Já jsem byla vždycky taky unavená a s kamarádkou z Brna jsme tehdy pracovaly na stejném místě, takže když jedna měla volno, druhá pracovala, ale jakmile jsme někdy měly volno spolu, tak jsme aspoň jely vláčkem do blízkého města (Dundee) nakupovat :D Však si vytvoříš svůj rytmus ;-)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...