mesiac
Štvrtok, 2.5.2024
Meniny má Žigmund

Astrológia a horoskopy - 

Nova praca/stara praca + minisutaz :-)

neznámy
neznámy | 12.1.2012 18:19
takze k tejto situacii by bol idealny "horarny horoskop", cize horoskop pre cas, datum a miesto polozenia otazky, pricom horoskop ti da odpoved typu "ano" alebo "nie"...lenze smola je, ze tomuto odvetviu astrologie (pri tomto horoskope treba dodrziavat specialne pravidla vykladu) som este nepricuchol a mozno ani nikdy nepricuchnem, kedze casu je malo a zaujimavych odvetvi astrologie prilis vela:) takze v tomto pripade si netrufnem povedat ziadny rezulat...
kazdopadne k tomu dennemu horoskopu: z neho skor urcis pocity, ci emocialne rozlozenie v okamihu, kedy si spravu posielala...co potvrdzuje aj vyrazne aspektovany Saturn (t.j. pochybnosti, omeskania, brzdiaci vplyv...).
a vlastne denny horoskop je aj taky partnersky horoskop medzi "spustenim akcie" a "tebou", ktory charakterizuje aj vztah medzi vami navzajom, co sa pri takychto horoskop aj robi...a nezabudaj, aj suladne vztahy marsu, saturna a neptuna treba brat opatrne, nie vzdy vtedy ide vsetko ako po masle...a opakom su vztahy jupitera, venuse a urana....
neznámy
neznámy | 12.1.2012 22:58
Dakujem za odpoved, zasa nieco nove som v nej nasla :)
Nieco som o horarnej astro. nagooglila, takze je to o tom, ze sa urobi akoby nativny horoskop pre okamih otazky, kedy sa o nej dopytovany astrolog dozvedel.
Viac napr. tu: http://aaastro.webnode.cz/horarni-dotazova-astrologie/
neznámy
neznámy | 13.1.2012 19:06
ano, je to tak...toto odvetvie astrologie ma specialne pravidla vykladu a navyse pri nom astrolog potrebuje chapat astrologicke prvky do hlbky, pretoze kto sa astrologii venuje, tak vie, ze castokrat nie je vobec jednoduche nejaku veci, oblast zaujmu, ci udalost priradit iba k jednej planete...a samozrejme dolezita je kazdodenna prax...preto ovladnutie tohoto smeru astrologie na uspokojivej urovni povazujem za jeden z jej vrcholov, teda urcite pre astrologov inklinujucich k tradicii...
neznámy
neznámy | 13.1.2012 21:07
Tak uz mi prisla pozvanka na pohovor 16.1.2011 o 14 hod
vlozila som obrazok (dufam), taketo bude postavenie hviezd, som zvedava, ako to dopadne :)
neznámy
neznámy | 13.1.2012 21:10
Obrazok vlozit neviem :(
neznámy
neznámy | 13.1.2012 22:16
Jak hovori Rudi to je skor vec pre horarnu astrologiu. Mam na to este nejake spomienky, tak skusim.
No, v zasade by som od tohto Cvecka nic moc necakal. Vladca Asc je Venusa. Ak sa bavime o kariere (vladca 10. domu) tak Mesiac, coskoro vstupi do opozicie s Venusou. To naznacuje "Nie" odpoved. Ak o praci tak Neptun vladca 6.domu vytvori s Mesiacom posledny aspekt pred tym nez Mesiac opusti znamenie, cize zacne novu situaciu. Tento aspekt zvykne byt verdikt nad horoskopom a v tomto pripade je to opozicia, taktiez "Nie". Venusa sice vytvori nasledne konjunkciu s Neptunom a ta sa odohra neskor nez ta mesacna a naznacovala by "Ano" vysledok, nesluboval by som si od toho vela. V horarnych horoskopoch su aspekty Mesiac klucova a kedze su obe negativne, odpoved tejto situacie bude najskor "Nie". Naznacuje to i Saturn v prvom dome.
neznámy
neznámy | 13.1.2012 22:18
Blahozelam. Podla horarnej by som to necakal, takze s tym horoskopovanim bacha :-)
neznámy
neznámy | 13.1.2012 22:25
Uz asi viem preco ten moj vyklad zlyhal: Chyba nam otazka :-) Pri horarnej musi byt vzdy otazka. Casto sa stava, ze v takej otazke je odpoved "Nie" v skutocnosti pozitivny vysledok ... Trebars "Vyradia moj zivotopis?" :-)
neznámy
neznámy | 13.1.2012 23:23
Na buduci tyzden budem isto vediet odpoved :)
Otazka bola "co myslite, bude z toho nieco, pozvu ma niekam", cim som myslela, ci nakoniec z toho bude normalna praca na zmluvu...ten Saturn na Asc sa mi nepaci, akurat dnes tam bol kamos z fachu a hovoril mi dojmy, cisto mlady kolektiv (20-nici) a tak ma napadlo, ci nebudem posobit ako "stara konzervativna teta" (36) a to bude moj koniec (?), uz som zazila pohovory s otazkami typu "mate dieta, nebudete sa pozerat na hodiny, kedy uz mozete ist domov"? Ale stastie treba pokusat, tak idem :)
neznámy
neznámy | 17.1.2012 18:26
Ahoj shuter, tak ten tvoj odhad "Nie" bol spravny (nic z toho nebude), dnes som sa dozvedela, ze prijali na to miesto prave toho mojho kamosa, ironia osudu, ked sa z kamaratov stavaju na poli prace konkurenti,...chvala vitazom, cest porazenym (aspon takto sa utesujem :) ale zdrvena som z toho, bola to moja srdcovka (praca na skole, kde som studovala).
neznámy
neznámy | 17.1.2012 21:02
Je skoda ze to nevyslo, hlavne ked je to srdcovka. Tuna som trafil skor zo stastim, kedze som sa aj trochu pomotal. Zaujimave je ze Ascendent udalosti o 0:02 prechadzal tvojim Slnkom, cize poslanie CV vskutku naznacuje ze sa jedna o dolezitu vec - srdcovku.
neznámy
neznámy | 18.1.2012 00:07
Nedalo mi nepozriet sa na postavenie planet v piatok (pohovor "konkurenta") a v pondelok (moj), co mi do oci padlo bolo, ze v piatok bola Luna v trigone k Jupiteru a v pondelok uz v opozicii a zaroven v konj. so Saturnom...zeby to povestne stastie, alebo byt v spravny cas na spravnom mieste?
A este jedna pikoska z pohovoru, jedna z bonus. otazok v teste:
Tehla vazi jedno kilo a polovicu tehly. Kolko vazi jedna tehla?
Spravnu odpoved napisem zajtra, 100e neponukam :)
Ona
Ona | 18.1.2012 21:59
Odpoved: Tehla vazi jedno kilo = 1 kg
neznámy
neznámy » Ona | 18.1.2012 23:46
Hm, zaujimave, co clovek, to iny tip :)
Moja odpoved: 1 tehla vazi 2 kg. Zeby sme tu otazku pochopili kazda inak?
neznámy
neznámy » Ona | 19.1.2012 22:13
Skusim to matematicky vyjadrit:
tehla T = 1 + T/2
T = T/T + T/2 vynasobim rovnicu 2
2T = 2 + T
2T - T = 2
T * (2 - 1) = 2
T = 2
neznámy
neznámy | 19.1.2012 22:33
Dobre vedieť na koho sa obrátiť, keď budem hľadať doučovanie z matematiky pre môjho syna:)
neznámy
neznámy | 20.1.2012 04:01
jaby som nepozila T, ale x
v takejto postupnosti:
x=1+1/2x vynasobime 2
2x=2+x prenesieme x
a dostaneme
2x-x=2
x=2
lebo to T s hviezdickou asi znamena ze si vynala T
ale keby si nepovedala, tak neviem, lebo povodne som tiez myslela ze jedna-LOL-
neznámy
neznámy | 20.1.2012 21:43
Napisala si to jednoducho a jasne :)
T som fakt vynala, ale nebolo treba (ale aj tak sa da)...trocha som si oprasila matematiku -LOL-
Pre atenu: kludne napis, ja som teraz sice len v 3.rocniku v opakovani (s malou), ale
myslim, ze zvladnem aj vyssie rocniky :)
neznámy
neznámy | 14.2.2012 21:35
Jedna pikoska k horoskopu podpisu mojej zmluvy:
Pozrel som si predoslu vrstvu - moment pohovoru. Zacal sa 14:30, 30.11:2011 v Bratislave. Prekvapilo ma prekryvanie sa os horoskopu s poziciami Slnka a Mesiaca, teda konk:
Slnko v case pohovoru je na 7 stupnov Strelca, Mesiac je na 16 stupnov Vodnara.
V horoskope podpisu zmluvy je Ascendent na 14 stupnov Vodnara a MC je na 8 stupnov Strelca.
Podobne v pripade Slnka a Mesiaca z momentu podpisu zmluvy. Mesiac je v konjunkncii s IC horoskopu pohovoru a Slnko zase v konjunkcii s MC pohovoru, exaktne.
Domy su Placidove.
Nemam jasnu predstavu co to moze znamenat ale je to zaujimave z pohladu, ze v pripade horoskopu pohovoru sa jedna de facto o horoskop "pocatia" :-)
neznámy
neznámy | 14.2.2012 22:00
no mozno si objavil Trutinu hermetis aj v elekcnej astrologii:D ale zas TRutina nepracuje so Slnkom ale iba s Lunou a osou Ascendent/Descendent...
ale kazdopadne je to velmi zaujimave...by som povedal, ze az magicke...ved aka je sanca, ze tieto prvky sa budu tak dokonale kryt, ked vobec si nemal vo vlastnych rukach, kedy budu stanovene terminy...povedal by som, ze skoro az nulova...a tebe dokonca pasuje aj na hlavne osy osobneho horoskopy...fakt velmi zaujimavy pripad-PUH-
Stránka:
1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...