mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Nova praca/stara praca + minisutaz :-)

neznámy
neznámy | 3.1.2012 14:44
Podpis zmluvy v starej praci bol 11.4. o cca 10:30. Mesiac v prvom dome s 4 kvadratmi hovori vela o tom jak to asi dopadlo. Prvy pracovny den bol v 15.4. od 9:00 a na pracovisku som sa prvykrat ukazal 18.4. poobede (myslim ze okolo 15:30). Stara praca mala kratke trvanie a po 6 mesiacoch som dal vypoved (Mesiac v prvom dome znaci kratke trvanie)


Nova praca zacina 9.1. presne data este nemam. Podpis zmluvy by sa mal uskutocnit medzi 8:30 a 9:00. Ak podpisem cim skor tak Slnko bude blizsie k Ascendentu. Cim dlhsie budem otalat tym dalej sa posunie do 12. domu.
8:30 je zaroven exaktna opoozicia Slnka a Mesiaca (na 4 uhlove sekundy presna) a Mesiac sa teda s pribudujacim casom posuva od descendentu hlbsie do 6. domu.
Ak podpisem o 8:30 MC bude mat separativnu kvadraturu od Venuše s 2 stupne orbisom, ak o 9:00 tak bude mat exaktnu kvadraturu s Neptunom.
A tak dalej ... Ja samozrejme planujem zacat tym ze si zmluvu poriadne precitam :-) Co by ste odporucali, prist skor a podpisat skor alebo vyckavat?

Postol by som obrazky horoskopov ale neda sa mi ich uploadnut .. tak kto mate chut mozte sa s tym pohrat. Horoskop podpisu zmluvy starej prace sa vyplnil viac nez som cakal.

Minisutaz: Kto sa najviac trafi vo vyklade horoskopu novej prace na zaklade dodanych horoskopov ma u mna flasu dobreho vina. Vsetky horoskopy dodam, ked budu data (v tomto pripade budu snad len dva: podpis zmluvy a nastup na pracovisko). Takze minisutaz zacne az niekedy utorok, mozno uz pondelok vecer podla toho jak bude prvy den prebiehat a kedy budem mat kompletne data.
EDIT: Vsetky lokacie su Bratislava.
neznámy
neznámy | 3.1.2012 15:17
lenze na jeden dolezity udaj si zabudol...miesto podpisu zmluvy a celkovo prace...je to Blava, ci nejake ine mesto?
neznámy
neznámy | 3.1.2012 16:13
Doplnene aj do hlavneho prispevku, miesto je Bratislava. Cely cas som na to myslel, ze to mam uviest a i tak som zabudol. Dik za upozornenie :-)
neznámy
neznámy | 3.1.2012 16:23
nejaky si roztrzity:D separativnu kvadraturu MC na Venusu nebudes mat, ak podpises o 8:30, ale ak podpises o 8:00 hod. a tiez kvadrat MC na Neptuna nebude o 9:00 hod ale o 8:30 hod. ;) takze o tej deviatej hodine ziadny exaktny kvadrat na MC nehrozi...
neznámy
neznámy | 3.1.2012 16:41
čau Števo, ja nepijem. uvítal by som zelený čaj Dračia studňa, alebo fermentovaný Nai Xian -YES-
neznámy
neznámy | 3.1.2012 21:07
Ja už na súťaže neverím. -NOOO-
Jedna tu už bola vyhlásená. "Čo bolo skôr? Vajce, alebo sliepka?"
A výhru za správnu odpoveď 100 eur výherkyni Artemis nikto nevyplatil.
Ktovie, či sa dá veriť aspoň tej fľaši vína, či zelenému čaju...
neznámy
neznámy | 4.1.2012 13:38
Mas pravdu Rudi, som to pocital pre nespravnu lokalitu ... Takze bude lepsie neponahlat sa aby sa MC posunulo od kvadratu k Neptunu prec?
neznámy
neznámy | 4.1.2012 13:38
Najprv daj dajakeho tipa/vyklad, potom si vyberaj co bude vyhra :-)
neznámy
neznámy | 4.1.2012 13:43
O tom ja nic neviem, tuto sutaz vyhlasujem ja a ja budem davat cenu. Vyhra je symbolicka na podporenie temy, o sutaz tu ani nejde. Tato tema je dobra moznost si otestovat astrologicke schopnosti. Ten horoskop minulej prace, ked sa na to pozeram spatne, vysiel velmi presne. Takze davam moznost aj ostatnym sa zucastnit tipovania ako to bude tentokrat. Flasa navrch je ceresnicka.
neznámy
neznámy | 4.1.2012 16:40
ked este nie je dany presny cas, tak aspon len tak zbezne, co ma uputalo v predpokladanom horoskope:
- Uran (vladca ascendentu) v prvom dome v kvadrate na Merkur
- silne obsadenie zemskeho a vzdusneho zivlu
- polaritne vyzarovanie daneho horoskopu: tvar horoskopu Hojdacka, opozicia Slnko - Luna, opozicia Jupiter - Saturn...
- Merkur trigon Jupiter

a synteza a strucny vyklad az po podpise zmluvy-PUH-
neznámy
neznámy | 9.1.2012 18:36
Takze dneska prebehol podpis zmluvy do novej prace o 9:04. Snad sa mi podarilo vlozit aj obrazok horoskopu zo StarFishera:
neznámy
neznámy | 9.1.2012 21:37
zaujimavy horoskop....takze kratky postreh, co som slubil:)
hned na uvod mi udrie do oci tvar horoskopu podobny Hojdacke...ked si zoberiem, ze ascendent je vo Vodnarovi a jeho vladca Uran v 1.dome v polokvadrate na samotny ascendent, tak mi to pripomina nieco narazove, nevyspytatelne, rychlo sa meniace, teda kedze tato planeta ma suvis s ascendentom, tak sa to moze jednat o charakter prace, respektive o atmosferu aka tam bude panovat...cize si to predstavujem striedanie lehara s ozajstnymi foframi...
ked pridam k tomu este kvadrat Merkura na Uran, tak mi to vychadza nato, ze ta praca by ta mala naucit rychlejsim reakciam, postrehu, pohotove mysleniu...a asi sa nevyhnes aj poriadnemu stresu (Uran). na druhu stranu trigon Merkura s Jupiterom znaci, ze by si v tej praci mal po mentalnej stranke vyrazne rast...proste ze by ti mala rozsirit obzory, co moze mat neskor aj vyrazny dopad na tvoju financnu situaciu (2.dom). sextil Saturna na Merkur moze hovorit o potrebe vyranzneho sustredenia v praci, mozno aj domacu pripravu...
ale najdolezitensia konstelacia v celom horoskope je presny spln mesiaca, cize opozicia medzi slnkom a lunou na ose 6. a 12.domu...pod touto konstelaciu vidim viacero alternativ, pricom kazda vyusti do spolocneho menovatela...
takze mohlo by to mat bud suvis s partnermi, ci najblizsimi spolupracovnikmi v praci, ktory by ti nemuseli poriadne sadnut, respektive by ta prilis vycerpavali (vladca 7.domu v 12.dome)...alebo Slnko moze predstavovat sefa a Luna podriadenych, takze by tam mohlo byt napatie v tejto oblasti...kazdpodne vztahy, ktore v tej praci utvoris, by ti mohli cerpat mnoho energie a ked si to spojim s tym stresujucim vplyvom Urana, tak by to mohla byt praca narocna na energiu, ci podkopavajuca zdravie...
zaujimave, ze v celom horoskope prevazuje zemsky zivel a potom vzdusny, takze praca by ta mala poriadne drzat pri zemi a ako som uz spominal obohatit tvoj intelekt, ci rozhlad...spojenie vzduchu a zeme (vnimania a myslenia) je o empirickom mysleni...
a zaujal ma aj Jupik v 2.dome, co jednak moze pre financie byt injekcia, ale aj jeho aspektacia....trigon merkura z 11.domu moze znamenat, ze budes hlavne tazit z toho, ze ako sa dokazes prejavovat a vyniknut v skupinovej praci alebo v inovaciach (11.dom)....ta opozicia so Saturnom mozno hovori, ze plat moze kolisat na zaklade penazi druhych ludi (8.dom)....ze by to bolo o tom, ze ako budu platit druhe firmy, ci zakaznici tvojim chlebodarcom? hmmm, neviem...a tiez ma bude zaujimat ako to bude zo vztahmi na pracovisku (Mars v 7.dome, Venusa v 1.dome vo Vodnarovi v trigone na Saturn v 8.dome)....no uvidime;)
takze odo mna tak v kocke o tomto horoskope:D
neznámy
neznámy | 9.1.2012 21:55
inak ak sa nemylim, tak tvoj ascendent spada na ascendent podpisu do prace...zeby nahoda? :)
neznámy
neznámy | 9.1.2012 22:14
Vyborna kocka. Mam za sebou prvy den, takze nema velky zmysel hodnotit ako si sa trafil alebo netrafil, sam este neviem. Ale nejaky drink si si uz vysluzil :-)

Inak ano, jak Asc tak Mc kopiruju moj radix. To neviem ci je nahoda ale je to vskutku pozoruhodny horoskop a som velmi zvedavy jak sa bude postupne prejavovat v realite.
neznámy
neznámy | 9.1.2012 22:21
Inak vztahy na pracovisku podla mna ovplyvnuje i cas nastupu na pracovisko co sa uplne nekryje s podpisom zmluvy. Povodne som pocital s tym ze dam este horoskop nastupu na pracovisko. Ale v tomto pripade by to boli dva a neviem posudit ich relevanciu. Jeden okolo 9:44, to som sedel u sekretarky a cakal na dvoch dalsich novacikov. Druhy niekedy okolo 14tej, mozno 14:12. To som smeroval s dvoma novymi kolegami do miestnosti kde budeme sediet s dalsimi troma uz zabehanymi ludmi. Ten poobedny horoskop by mal mat vecsiu vypovednu hodnotu, problem je ze som nesledoval cas a rozmedzie je medzi 13:40 a 14:15 ... to uz nema velky zmysel riesit. Aby to nebolo jednoduche tak je tam este alternativa brat do uvahy cas ked nas sekretarka vodila po oddeleniach a predstavovala kolektivu, to by bolo rozmedzie 15 minut, okolo 11tej. Taktiez nema zmysel riesit .. Budem si musiet vystacit s podpisom zmluvy.
neznámy
neznámy | 10.1.2012 18:48
btw. jak hodnotis Uran kvadrat Merkur z pohladu, ze Merkur je tuna vladca 4. domu, takze i konca tohto horoskopu/zmluvy? Nahly koniec?
neznámy
neznámy | 10.1.2012 20:47
neviem, takto to nehodnotim...nepouzivam tento tradicny vyklad, ze ascendent je zaciatok a immum coeli koniec...skor som to vykladal cisto podla toho, co som videl v kolecku...tak nejako intuitivne, co ma hned prve napadlo...
ale napriklad sice mas kvadrat Merkura s Uranom, ktory by predpovedat nahly koniec podla tradicnych vykladov, ale mas aj sextil od Saturna a trigon od Jupika...takze tu by som taky jednoznacny nebol...inak jak som uz pisal, cely horoskop je dost poznameny Uranom a navyse aj tvar horoskopu Hojdacka a hlavne aj opozicia Slnko - Luna, evokuje urcitu nestalost, ci premenlivost, polaritu, striedanie faz pokoja a zhonu...
a tiez mi padlo do oka, ze firma moze klast enormny doraz (alebo sama ma take korene) na individualitu, samostatnost, progresivnost a jedinecnost (to sice kladie asi kazda firma, ale tato este viac oproti ostatnym) - dolezity Uran + vacsina planet na vychode....
neznámy
neznámy | 12.1.2012 00:33
Chalani, na tieto vase pokecy mozem povedat len, ze velmi zaujimave, co tu dokombinujete, aj ja chcem vediet :)...tot 0.02 hod. dnes som poslala ziadost+CV na pracu, co myslite, bude z toho nieco, pozvu ma niekam (taky pohovor by bodol), totiz, termin bol do 11.1.2012 a ja som to o 2 min. presvihla (nevedela som narychlo sformulovat motivacny list a zamotala som sa,...strasne daco),...viete cosi k tomu casu "by ocko" ? Ak ano, vdaka, ak nie, spite dalej :)
neznámy
neznámy | 12.1.2012 00:53
Denny horoskop na 12.1, o 00.02 hod vyzera celkom suladne:
Mars v súlade s Mesiacom, Merkúr v súlade s Venušou, Saturn v súlade s Marsom, Neptún v súlade s Marsom, Urán v súlade so Saturnom, Jupiter v napätí s Uránom
Asi, poruceno Panu Bohu :)
neznámy
neznámy | 12.1.2012 01:14
Tranzitny severny uzol v Strelcovi (v 1.dome) v sextile na nat. Merkur (v 10.dome) presne - nie je dobre na pohovory apod.?
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...