mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

nespavost a tranzity

vandalka
vandalka | 9.6.2014 09:42
Ahojte,
dnes v noci som vobec nemohla zaspat, co sa mi casto nestava. Tak mi napadlo v noci sa pozriet do koliecka. Luna bola v tesnej konj s mojim ascendentom, na ktorom mam saturn a s orbisom 3° aj pluto. Kedze Lune v astro pripisujeme aj spankovy rezim, pripisujem svoje vcerajsie prekrucanie sa v posteli tymto konstelaciam.
Mate tiez odpozorovany svoj spankovy rezim podla luny? Nemam na mysli teraz spln, ci nov...skor tranzity na natalne planety, resp body v radixe.
Pekny den vsetkym -FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 9.6.2014 10:14
Můj spánkový režim ovlivňuje pouze káva, černý a zelený čaj a pak aktivity které nemají s horoskopem ale vůbec nic společné. -NOOO-
neznámy
neznámy » vandalka | 10.6.2014 15:06
Co som si vsimol, tak nespavostou ma dost docinenia 12. dom, v niektorych pripadoch je to docasna zalezitost, v niektorych trvala.
neznámy
neznámy | 10.6.2014 15:12
Za zdravy spanok su astrologicky zodpovedne tri planety: Merkur, Mesiac a Jupiter. Som lenivy to rozoberat, ale daj si dokopy radix, rychle tranzity, tieto planety tranzitujuce na radixove planety, mrkni na 12. dom, klasicky astrologicky pospajaj a mozno prides na nejaky zmysluplny zaver. -COOL-
marcie
marcie » vandalka | 11.6.2014 12:59
žeby blížiaci sa spln? :)
neznámy
neznámy » vandalka | 11.6.2014 13:11
podla mna to nejako suvisi s lunou a 4.domom (osobne nevedomie) alebo neptunom a 12.domom (kolektivne nevedomie)... ked som nevedel zaspat, tak som si nikdy nepozeral na konstelacie, ktore ma pri tom sprevadzaju skoda...lenze to v mojom pripade ojedinele....ale viem, za akych situacii neviem zaspat...vzdy ked ma na druhy den caka nieco takze, dolezite, stresujuce... jednoducho mam stres, casto aj podvedomy, ze si ho riadne neuvedomujem...potom zacnu nadoblicky pracovat na plne obratky, vypustia do tela kopec kortizolu a potom sa clovek citi ako keby pred spanim vypil par salok kavy:)
neznámy
neznámy » vandalka | 11.6.2014 13:43
U tranzitů to vysledováno nemám, ale mám problémy se spánkem často a hodně dlouho. U sebe jsem si to vysvětlovala nervním Merkurem v Blížencích ve 12.d. v opozici na Neptun. Hodně moc mě to trápilo, navíc potřebuju spát fakt hodně a když se nevyspím, je to jako by mi chyběla část mozku. Lunu nemám aspektovanou s Merkurem tak to přičítám téhle opozici. Už jsem si osvojila techniky, jak se sklidnit a nakonec usnout, ale musím se o to snažit, nejde to samo.
neznámy
neznámy » vandalka | 17.6.2014 14:18
V tranzitech to vysledované nemám, chvíle kdy jsem opravdu nemohla usnout bylo naštěstí poskrovnu. Nicméně mám celý život velmi křehký spánek. Až teprve teď poslední možná 2-3 měsíce se mi dobře spí a třeba se probudím jen jednou nebo až ráno, což je pro mě něco úžasného... Jinak probudit se několikrát za noc byla u mě klasika.
Pokud vezmu v potaz to co píše Daredevil, tak z astrohlediska mám Lunu a Jupitera součástí T-kv. a nijak dobře aspektované. Merkur ve stéliu (tudíž v napětí) s Plutem-Slunkem-Saturnem. Jinak ve 12d mám taky samé napěťové aspekty.
Poslední dobou nevím čím to je, ale zlepšil se mi spánek.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...