mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

HUMAN DESIGN

neznámy
neznámy | 27.9.2012 08:17
To sa ti ako podarilo prekrocit hranice okienka na prispevok? -LOL- Whaw. -THUMBSUP- -COOL-
neznámy
neznámy | 27.9.2012 10:13
ALT 36 To mali byť srdiečka pre Jožkovu dcéru a láska tu opäť dokázala, že je magická a že nejaká technika jej hranice klásť nemôže-YES-
neznámy
neznámy | 27.9.2012 10:20
Voči tejto námietke nemôžem mať komentár;)

Úprimne sa ospravedlňujem za príspevky mimo témy, aspoň teda za seba, budem rada, ak po kurze posunieš nejaké informácie týkajúce sa HD do pléna.
Ak bude ešte príležitosť, tiež by som o kurze do budúcna pouvažovala. Rada sa nechám motivovať, tak dúfam, že sa o nové poznatky podelíš;)
neznámy
neznámy | 27.9.2012 11:29
o HD sa ale ťažko niečo nové dozvieš, pretože ten systém je zabednený, zamknutý a zahalený tajomstvom prístupným len pre tvorcu a jediného certifikovaného školiteľa v čechách a na slovensku. to čo ponúka HD je ako ručičky hodín - len zopár špecifických bodov. to ako fungujú tieto "hodinky", na to HD neposkytuje na webe žiadne informácie. len výsledky nejakého neznámeho mechanizmu bez vysvetlenia. ale veď to som tu už niekde písal...
neznámy
neznámy | 27.9.2012 12:21
Mna ten HD tiez zaujima, ale zatial som sa nedopatrala, co znamenaju tie inkarnacne krize s cislami. Ty nevies viac o tom?
Som generator a vsimla som si uz, ze u mna naozaj plati, co pisu: Generátoři potřebují umět čekat na to, co jim život přináší. Iniciování a jednání které nevychází z reakce vychází z mysli, která je většinou vede tam, kde být nemají. Sakrální centrum působí jako silný magnet, který do jejich života přitahuje vše, co potřebují: věci, lidi a situace. Nemusí se honit za tím, o čem si myslí, že je pro ně důležité. Život sám jim přinese vše potřebné.
A profil 4/6 zhodnotit neviem, kedze este nemam po 50-ke, co by som mala byt tiez "zena na streche" sluziaca ako vzor. Mozno raz, ked dozijem :)
Hlavnou temou pre tento profil je priatelstvo a "corruption" - porusenie, ako priklad je uvedena otazka, ci je vinny ten, kto porusi zakon (v zmysle spolocensky chapanej moralky). No a s tym sa veru stretavam a pripomina mi to z astro. hladiska kvadraturu Saturn (hranice, moralka, struktury) Uran (nepredvidatelne udalosti).
Ako iny priklad ma napada porusenie rychlosti jazdy v obci (napr. na okraji a ked sofer vidi, ze niet nikoho, koho by ohrozoval). Je naozaj vinny, ked mu daju policajti pokutu? Ano, podla zakona, nie, podla svedomia, pretoze nikomu tym neublizil.
neznámy
neznámy | 27.9.2012 18:20
Ano? Vazne? Zabedneny, zamknuty? No nerikej. A hledal jsi? Kdo totiz opravdu hleda, najde. V anglictine toho je hodne. Napr. zde: http://www.humandesign.com/cartography-course
Tady zrovna "tvurce tohoto systemu popisuje dost dalekosahle v nahravkach profily, centra atd.
A krom toho, ja mam zajem o pripadne zkusenosti lidi (ved to uz som tu tiez pisala). Zajima me pohled lidi na to, co se z tech mala informaci dozvedeli a jak to na ne sedi. Zatim vetsina lidi, kdo se do toho vice ponorili, zjistili ze to hodne odpovida jejich prirozenosti. Jsou mi v podstate uplne fuk nejake suche informace, chci informaci praktickou a zkusenostne podlozenou a nejen teoretizovani o nicem.
neznámy
neznámy | 27.9.2012 18:24
No jo moje Projektori sestro, je ti odpusteno :D

Momentalne jsem si zabukovala rozbor. Kurz nestiham z financnich duvodu, a krom toho 23.9.2012 uz zacal, takze si musim pockat. Zatim nejsou vypsane terminy dalsiho kurzu, ale doufam, ze by se mohl konat na jare. A jasne, ze se podelim o nove poznatky. Ty budou, ale az tak za mesic, ale jakmile budu mit zkusenost, jsem tu jak na koni ;-) Kdyztak muzem na kurz na jare spolu ;-)
neznámy
neznámy | 27.9.2012 18:33
No ja prave nevim, k tem krizum jsem se jeste nedostala. Informace, ke ktere jsem se zatim dostala je, ze Leve krize jsou transpersonalni karma a prave osobni karma...tzn. transpersonalni karma znamena podle me, ze je zde clovek hlavne pro druhe a osobni je osobni.... (http://www.humandesignnw.com/profiles.htm). Zatim zkoumam Profily. Hlavne zde: http://www.humandesign.com/right-angle-profile-4-6
Kdyz jsi poslechnes tohle, co na to rikas?
neznámy
neznámy | 27.9.2012 21:00
neodcudzujem niečo čo nepoznám (vyjadrím sympatie/nesympatie), ale ja by som napríklad rád vedel a ak by v tom bol systém, určite by som sa o to zaujímal: aký je vzťah medzi jednotlivými typmi osobnosťami, ako sa napríklad postupne, alebo logicky mení línia spájajúca tieto typy a na základe akého princípu, čo majú spoločné všetky typy, ale hlavne ako vznikli - aké faktory to určujú, prípadne v čom spočíva rozdiel a čo sú základné stavebné kamene týchto všetkých výsledkov, nie len typov osobností. toto sú kolieska hodiniek a to považujem sa systém. to čo sa píše na linku, ktorý si poskytla preskočil "30" nižších poschodí výuky. v podstate nijak ten link nevyvrátil moje teoretizovanie o "ničem". a ak by vyvrátil, určite by som sa tým nadchol a začal to študovať. možnože kurz by ma zaujal a možno ani ten nie.

a ešte jedna zaujímavá vec z tohto linku:
Everything in design is rooted in the physics of a subatomic particle called a neutrino. And we are penetrated every second by trillions of neutrinos. Through neutrinos we are literally programmed. The sun represents 70% of the neutrinos that we receive, and in its relationship with the earth this information gets its grounding and its form. In your chart, those 2 suns and 2 earths represent 70% of your programming. Those lines give you a specific profile that is deeply revealing.

preklad:

všetko v dizajne spočíva vo fyzike subatomárnych častíc zvaných neutríno. a cez nás prechádza každú sekundu trilióny neutrínov. skrz neutrína sme doslova programovaní. slnko predstavuje 70% neutrínov ktoré prijímame a v ich vzťahu so zemou tieto informácie naberajú svoje základy a formu. vo vašej tabuľke (HD) tieto dve slnká a dve zeme predstavujú 70% vášho programu. tieto línie dávajú špecifický profil, ktorý je do hĺbky odhaľujúci.

takže potom sú asi takéto alternatívy pravdy:

- to čo odhalíme astrológiou je v skutočnosti skoro všetko iba pôsobenie slnka a fyzikálnych častíc neutríno, len ja o tom neviem a myslím si, že je to celok a syntéza všetkých kozmických kvalít vrátane Luny a Ascendentu a bez ohľadu na to aká planéta na nich leží!
- HD funguje minimálne zo 70% na báze niečoho úplne iného ako to čo používam ja
- HD je naopak ochudobnený o informácie "zbytku vesmíru"
- HD je komerčný produkt využívajúci duchovné systémy a toto tvrdenie je nástrojom pre presvedčenie aj vedecko-materialistického človeka, aby sa rozšíril záber klientely

z takejto informácie mám totálny chaos a rozbíja moje predstavy o kozmickej harmónii a JEDNOTE
neznámy
neznámy | 27.9.2012 22:23
Aha, tak to sme mali v obraze hmotnej infrastruktury, aj to asi len kusok :)
neznámy
neznámy | 27.9.2012 22:59
Pokusam sa pocuvat a pochopit, co hovori zatial...vdaka za tip na lekciu anglictiny :)
neznámy
neznámy | 28.9.2012 09:53
dodatok:
v podstate som sa vôbec nepokúšal cielene spochybňovať tento systém a nechcem ani nikomu kaziť život na fóre, ale dostala sa mi z čista a jasna pred oči takáto informácia. a zaujímavé ešte je aj to, že okrem môjho silného merkuricko-plutónskeho vplyvu mám včera a dnes presnú konjunkciu tranzitujúceho merkúra na moje pluto v 11dome. potom ešte aj kvadrát tranzitu slnka na môj merkúr v 8dome. to že je to kvadratúra má možno vedľajší efekt aj v odhaľovaní tých temných skutočností, pretože samotný aspekt slnka-pluta-8domu je o vyťahovaní informácií pod povrchom na svetlo.

to že HD v mnohých bodoch funguje by nemalo byť nič prevratné keďže používa astrológiu. lenže zaujala ma jedna vec čo sa týka toho dominantného vplyvu slnka a subatomárnych častíc - ktorý z tisíceročných systémov a filozofií, ktoré HD používa tvrdí tento kvázi moderný vedecký objav ?? ak by to predsa bol iba pohľad na realitu na fyzickej rovine, tak ani tam to nesedí, pretože ani astrológia neprisudzuje taký dominantný význam Slnku na symbolickej rovine. a aká významná je ešte úloha zvyšných systémov v HD? myslím, že je namieste jednoduchá otázka:

čo je to Human Dizajn?
neznámy
neznámy | 1.10.2012 21:45
Pozastavila som sa nad touto vetou: "Jedině Projektoři mohou rozumět Manifestorům a Generátorům."
Je to časť opisu typu Projektor na stránke Humandesign.cz.

Typ Generator tvorí 70 percent ľudí, typ Manifestor 8 percent a typ Projektor 20 percent.
To znamená, že takmer 80 percent ľudí potrebuje na porozumenie zopár Projektorov? Konečne viem, prečo je na svete toľko neporozumenia.
Asi to bude tým, že Projektori čakajú na pozvanie, kým sa Generátori a Manifestori medzi sebou hádajú. -LOL-
Tým nechcem Humandesign nejako zosmiešňovať ani náhodou.
Ak niečomu nerozumiem a nevidím do toho, tak ostávam otvorená a bez predsudkov.
Takže sa zamýšľam ako to vlastne je.
Nedávno zomrel vynikajúci český herec Radoslav Brzobohatý, ktorý patril medzi malú skupinku Manifestorov a skutočne si myslím, že bol silnou a charizmatickou osobnosťou tak ako si Manifestorov predstavujem.
Mal dlhé roky po svojom boku ženu, s ktorou ho spájala hlboká láska.
Celkom by ma teda zaujímalo, či sa to dá skutočne vystopovať, že ak vzťahy Manifestorov a Generátorov krásne a v porozumení fungujú, či je tým druhým vo vzťahu v prevažnej väčšine Projektor. :)
neznámy
neznámy | 3.10.2012 10:20
No tak konjunkciu Merkura a PLuta mám i já, ale v nativu... Krom toho dost blízko Slunce... takže tak-YUMMIE-

Jak už jsem řekla, nezajímá mě teorie, ale praxe HD. To znamená, pokud zjišťuju, že mi hodně věcí sedí je mi zcela jedno jaký význam a čemu přisuzuje HD důležitost. Slunce, Luna nebo cokoliv.... je to jedno, dokud mi to dává odpovědi.

A co to je Astrologie? Budeme slovíčkařit? Zajímá mě funkčnost tak zkouším a už nevím po kolikáté píšu, že mě nezajímá teoretizování, ale ZKUŠENOST! Já opravdu nevím co je na tom s tvou tranzitní konjukncí tak těžkého k pochopení:D

A ještě jedna jednoduchá otázka, prozkoumal jsi alespoň trochu jestli to na tebe sedí nebo ne? Anebo máš svoje tvrzení podložené pouze domněnkama a "logickýma" úvahama typu, že ti nesedí jaký význam přisuzuje HD Slunku? O astro se zajímám proto, že je funkční, ale jak jsem řekla, HD mi poznatky spojil dohromady... finito:D
neznámy
neznámy | 3.10.2012 10:34
Aaale, tohle je asi interpretace Jakuba (a každý je jenom člověk se svými názory).... Slova jako JEDINĚ apod. bych nebrala v potaz... ;-) Když budem bazírovat na takovýchto "jedinostech", tak se do hloubky asi moc nedostanem...

:D Asi to bude tým, že Projektori čakajú na pozvanie, kým sa Generátori a Manifestori medzi sebou hádajú. -LOL- - Tahle věta se mi líbí-ROFL-
neznámy
neznámy | 3.10.2012 13:25
veľké percento, ak nie väčšina z nás čo chodíme na zverokruh má merkuricko-plutónske myslenie, alebo záujmy.
neznámy
neznámy | 3.10.2012 13:38
Nooo vidíš, tak to není potřeba zdůrazňovat, že? :D
neznámy
neznámy | 2.1.2013 19:30
Takze, nechala jsem si udelat zakladni rozbor. Na internetu jsem toho nasla mnohem vice, takze mi nic stezejniho neprinesl. Je to opravdu jen pro lidi, kteri nevi o tom vubec nic a jsou lini na to aby si o tom neco vyhledali. I kdyz zase nejvic jsem cerpala s anglickych videi a textu, ktere v cestine tusim ani nejsou.
Kazdopadne me to zajima porad a chci prozkoumat vsechny ty brany atd.
Dospela jsem k tomu, ze HD sam o sobe neni pro me system, na ktery bych se spolehla jako na jediny. Prijde mi jako dobre doplneni astrologie. Nekteri mi astrokamaradi tenhle system hodne kritizuji a rikaji, ze by to s astrem nemichali. Nicmene me se nektere ty definice libi, ale taky si myslim, ze to jeste neni rozvinute do hloubky, coz se za tech par desitek let asi ani nemohlo stat. V porovnani se starim astrologie je to uplne mimino :D
Takze muj celkovy dojem je 50 na 50. Ale zajimal by me kurz pro pokrocile... az absolvuju, dam vedet ;-)
neznámy
neznámy | 25.1.2014 22:30
Ahoj,
také jsem se s tímto Human designem setkala a jsem mile překvapena. Zjistila jsem ale, že je hrozně důležité od koho dostanete výklad. Suchý, strohý základní výklad je jen informace, která je sice zajímavá, ale nic člověku moc nedá. Proto to lidi shodí ze stolu a nezaujme je to. Ale, když vám dá výklad někdo opravdu dobrý a moc lidí to u nás neumí, kdo dokáže číst dobře z vaší mapy, posune vás to hodně dopředu. Říkat jenom slova, nebo významy bran a kanálů nebo center je sice zajímavé, ale k ničemu vám to nepomůže. Má to daleko širší a úžasný souvislosti a hloubku. I přes mé mládí jsem nadšená a jako Projektorka jsem mnohé pochopila a rozklíčovala. Hledejte toho, kdo tomu rozumí a dělá to srdcem...... Natalie
-FLOWER-(jinak řadím Human design výše, nad astrologii, tady pokud vám čte mapu někdo , kdo to zná, je to daleko přesnější, není to žádné odhadování, ale trefuje se přímo na tělo, jak se životem sami můžete zacházet...)
neznámy
neznámy | 2.12.2014 15:27
Ahoj Natalie, díky za tvůj příspěvek :-) A jaký máš profil, autoritu a které centra máš plné? Jestli se budeš teda chtít podělit ;-)
Ano, naprosto souhlasím, MÁ TO HLOUBKU!

Po delší pauze se zase vracím k Human Designu a musím říct, že objevuju nové souvislosti ve své mapě. Už jsem úplně zapomněla na tu ohnivou diskuzi, co tu byla :D tak to tady opět trochu rozvířím -THUMBSUP-
Nevím jestli jsem to tady už psala, ale objevuju stále více věcí, které mi přesně vysvětlují proč vnímám svět tak jak ho vnímám. Nacházím odpovědi, které mi neposkytla ani astrologie (bohužel). Možná, že by mi někdo řekl, že v ní neumím číst a třeba to tak je, ale každý má svoje způsoby jak poznat sebe sama.

Máte někdo nějaký nový poznatek? Zkušenost?
Stránka:
< 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...