mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

ASC v Kozorohu

neznámy
neznámy | 3.8.2015 09:53
Jak ho vnímáte? Zvláště vy, co nemáte jinak výrazněji aspektovaného Saturna.
Já k tomu potom něco napíšu, ale nejdříve bych chtěla slyšet vaši zkušenost a nechci ovlivňovat :-)
neznámy
neznámy | 3.8.2015 10:03
Navonok pôsobiaci chladný, neprístupný, uzavretý človek, ktorý sa len málokomu otvorí. No niekedy zdanie klame. Môže mať "teplé" srdiečko... Asi tuším na koho narážaš.. . :-)
neznámy
neznámy | 3.8.2015 10:09
Ne e, nenarážím na nikoho, až už vůbec ne tady. Prostě jsem něco zaregistrovala a zajímá mě, jestli má někdo podobnou zkušenost. Chvilku ještě počkám :-) Díky za příspěvek ;-)
martinbd
martinbd | 3.8.2015 10:13
Včera som vykladal horoskop dieťaťa, ASC Kozorožec, ten chalan, ktorému som to hovoril mi povedal, že je to dieťa stále vážne, že chvíľu sa usmeje a potom zasa vážne :).

Ináč čo by som vyzdvihol u týchto ľudí je spoľahlivosť, hoci závisí aj od zvyšku horoskopu. A môžu sa zdať uzavretý.
neznámy
neznámy | 3.8.2015 10:29
Aha tak nič :-) Inak aj môj brat ma asc v koze. Niekedy pôsobí na druhých dosť namyslene. Asi pre jeho vážnosť. Veľmi dbá o svoj vzhľad. V akejkoľvek práci si potrpí na precíznosť. Je aj dosť urážlivý, keď sa niekto dotkne jeho ega. Ale na druhej strane je to veľmi dobrý človek, na ktorého je vždy spoľah a je super zabávač asi vďaka znameniu blíženci... A ešte jedna vec, k svojej partnerke sa správa ako k princeznej... ;)
neznámy
neznámy | 3.8.2015 13:59
Mám tento asc a Saturna ve Vodnáři v 1.domě - takže Saturňák jak vyšitý...:)
Asc. prý působí na vzhled, já nemám nic z Kozoroha- mám totiž na asc. Slunko v konjunkci s Marsem - takže vzhled spíše Lví - vlasy, oči, postava....
Co se týká povahy, někdy působím odměřeně (prý namyšleně), ale jsem "cejťa". Tož tak...
neznámy
neznámy | 4.8.2015 18:14
S kozorozcami vychadzam dobre, aj ked ho maju na ascendente. Vzdy su to ludia, na ktorych sa mozem spolahnut a to, co slubia aj dodrzia. Citim pri nich ozajstnu oporu. Mozno to bude tym, ze sama som zemny typ a rozne ine energie sa mi tazsie chapu a prijimaju.
Pri jednej znamej - Levici s ascendentom v kozorozcovi som sa vsak trochu oplachla, lebo posobila ovela viac vazne a seriozne, ako v skutocnosti bola. Ascendent zakryl skutocnu tvar. Tvarila sa, ze jej ide o blaho vsetkych zucastnenych, ale nakoniec sa ukazalo, ze sama chcela zahviezdit a to aj na ukor ostatnych.
marcie
marcie | 4.8.2015 22:41
Ak sa nemýlim, tak M. Schulman ho spája s neradostným detstvom, a " odťažitou, rezervovanou, chladnou " matkou ... môže tam byť obmedzenie - napr. chudoba, alebo choroba v detstve ... má ho môj syn a sedí to na neho, je aj spoľahlivý a zodpovedný ( ako v čom ), ja ho vnímam u neho aj na výzore a chôdzi ...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...