mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

anjeli

neznámy
neznámy | 20.9.2010 21:17
dobrý večer je tu niekto kto by my poradil ako komunikovať s anjelmi
neznámy
neznámy | 21.9.2010 20:34
Jednoducho snimy komunikuj :). Ziadny predpisany sposob nieje. Je len tvoja intuicia ako sa snimy rozpravat. Ponor sa sama do seba a ten sposob pre teba najlepsi istotne najdes. Ak mas pochybnosti ich existencii spytaj sa sama seba ci su.
neznámy
neznámy | 23.9.2010 13:13
ahoj,ja by som odporucila knihy a karty od Doreen Virtue a potom hodne trpezlivosti ♥
neznámy
neznámy | 23.9.2010 15:12
:) tiez by sa dalo si potiahnut trosku anjelskeho prasku (PCP), tak za spicku noza -ROFL-
inac ja verim tomu svojmu straznemu. podla mna si plni povinnosti na jednicku -THUMBSUP- nikdy nesklamal.. je to proste typek -COOL-.

verim ze existuje aj ho mozno citim. ale ako ho vidiet?
neznámy
neznámy | 23.9.2010 16:12
S PCP by si si teda nepomohol. To by si nevidel anjelov, ale iné nestvúry s vlastného nevedomia. Ale keď hovoríš o špičke noža, stredoveká filozofia sa zaoberala aj otázkou, koľko anjelov sa vojde na špičku ihly -LOL-
Tá novodobá mánia, keď každý a všade hovorí o anjeloch, v každom obchode sú ich sošky a obrázky, mi pripadá riadne strelená. Anjely sú nesmierne vznešené a čisté bytosti, ktoré majú svoje stúpajúce hierarchie, sú akoby cestou k najvyššiemu od anjela strážneho až po kniežatstvá a tróny. Každá anjelská hierarcia má svoju úlohu v stvorení. Nie je dobré, keď si anjelov ľudia zamieňajú s akýmikoľvek výplodmi vlastného nevedomia. Len málo z tých, čo píšu o anjeloch sú pravdiví, pretože sami to nevedia rozoznať. O anjeloch veľmi dobre píše napr. Emil Páleš, alebo Rudolf Steiner.
Ten náš najbližší strážny anjel, ktorý je pri nás s nami komunikuje neustále, len mi slabo počúvame. Hovorí cez naše svedomie. Svedomie je jeho telekomunikačná linka.
neznámy
neznámy | 23.9.2010 16:15
Samá hrubica, nervy moje. Vidím až keď napíšem.-WALL-
neznámy
neznámy | 23.9.2010 17:41
Keďže anjeli sú moja obľúbená téma, len tak ľahko sa nezastavím.
Prítomnosť vyšších anjelských bytostí sa dá prežívať a preciťovať cez čisté, nezdeformované umenie, je jedno, či je to hudba, výtvarné, alebo iné druhy umenia. Keď vnímame niečo krásne a naša duša sa rozpína do neohraničeného priestoru. Nemyslím si, že je to vtedy, keď nejaká teta rozloží karty a zapáli sviečku. Myslím, že anjeli k nám nehovoria sprostredkovane, ale priamo cez naše duše. Napr. pre mňa je to aj skladba Unison od Bjork, alebo hudba Arvo Part, atď... Ale nemusíte so mnou súhlasiť, takto to prežívam ja, to je moja osobná skúsenosť. :)
Trevregent
Trevregent | 9.10.2010 21:49
Moja tiež ...
A hudba môže byť napríklad:
http://www.youtube.com/watch?v=BEoYZe45BRg
neznámy
neznámy | 28.11.2010 03:05
Nie je dobré, keď si anjelov ľudia zamieňajú s akýmikoľvek výplodmi vlastného nevedomia. ---- :)-THUMBSUP--THUMBSUP--THUMBSUP--THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 28.11.2010 10:49
a preco to vlastne nie je dobre?
neznámy
neznámy | 28.11.2010 13:21
Pretože to, čo je v nevedomí nedokážeš rozlíšiť. Nevedomie je obrovská neznáma oblasť, ktorá sa rozprestiera od podvedomých psychických obsahov až po vyššie nadvedomie, kde je skutočnosť.
Ale ako ty rozlíšiš, či to, čo vnímaš je to pravé?
Keď ti to niekto povie? Nejaká pani, čo sa tvári, že anjelov pozná a má s nimi kontakt?
Preto je svedomie telefonickou linkou k skutočným vyšším sféram.
Svoje činy, pocity a myšlienky, ktoré sú vo vedomí, môžeš hodnotiť svojim svedomím. Teda tým, čo ti hovorí anjel.
neznámy
neznámy | 28.11.2010 13:22
lebo to povedala Caesarova bohyna -SHAME- Calpurnia -BOW-
neznámy
neznámy | 28.11.2010 17:18
ja sa obcas nechavam zavadzat vyplodmi mojho vedomia, napriklad, take nadja by o tom teda vedelo rozpravat-LOL-no a ked sa teraz tak nad tym zamyslam veru neviem ci ma to nadja -COOL-nejake svedomie aj ked je nad....
neznámy
neznámy | 29.11.2010 08:50
Som rada, že niekto prežíva podobné pocity. Aj ja som presvedčená, že umenie, či už jeho prijímanie alebo tvorba, sú priamym spojením s tým vyšším, treba sa tomu odovzdať...
Ten pocit, ktorý neviem vyjadriť jedným slovom, ktorý sa odkiaľsi vynára vždy keď počúvam alebo hrám, nemôže byť ničím iným ako spojením, lebo prináša vždy to, čo potrebujem, bez toho, aby som o to prosila.
A ak je umenie duchovné, tak aj dušu nám zjemňuje...:-)
neznámy
neznámy | 29.11.2010 14:17
a svedomie je co?podla coho dokazes odlisit vyplody svedomia od inych vyplodov?vsetky myslienky alebo informacie ak mas o nich vediet musia nejako prist do tvojho vedomia.ale odkial idu ci idu z nevedomia,svedomia alebo od anjelov,sa neda spolahloivo rozlisit...respektive ak ideme podla psychologie,tak svedomie je subor naucenych pravidiel,pomocou ktorych dokazes kontrolovat svoje spravanie a hodnotit co je dobre a co zle.s porusenim tychto pravidiel nastupuje pocit viny.tieto pravidla ma kazdy nastavene inak,nakolko sa vytvaraju vychovou,od rodicov,ucitelov,okolia,a tak...neviem ci prave toto chapanie svedomia by mohlo nejako suvisiet s anjelmi.ale vravim to je psychologia.ak mas ine chapanie,tak mi to skus vysvetlit ak sa da.
neznámy
neznámy | 29.11.2010 14:19
ved aj vo vnimani umenia je vela nevedomia.
neznámy
neznámy | 29.11.2010 14:23
no ja neviem.ja si myslim ze vobec nie je dolezite ci je to naozajsky anjel alebo vyplod tvojho nevedomia,mozno ze je to v skutocnosti jedno a to iste,kedze Boh je sucastou nas.tak aj to nase nevedomie nemusi byt na zahodenie a mozno stoji za to mu venovat pozornost.podla mna je podstatne co konretne sa dozvies,co to s tebou robi,aky mas z toho uzitok atd.
neznámy
neznámy | 29.11.2010 14:41
Ja si myslím, že svedomie je brána, ktorá sa dokorán otvorí len vtedy, keď naše srdce dokáže oceniť hodnotu pravidiel, ku ktorým nás primäli vyššie mocnosti. Ak človek nedokáže prežiť izolovane, potom vymedzenie pravidiel je niečo, čo je potrebné a predurčené len pre nás a náš prístup k nim sa má pohybovať v oblasti ľudskosti. Lebo nech si ten súbor pravidiel akokoľvek odôvodníme, či už nábožensky alebo ateisticky, ako ľudí nás spája v pokojnom spolužití s inými, čiže cez vyššie sily - -lásku, porozumenie. Tak neviem, či sa naše svedomie dá oddeliť od pravidiel a vzťahovosti. Život je síce dynamický a pravidlá v ňom sa obmieňajú, ale potrebujeme ich stále, aby sme si vedeli porozumieť, aby sme mohli žiť. Možno sa len musíme viacej priblížiť k zemi,aby sme rozoznali ľudské (vyššou silou dané) pravidlá od mocenských, nás brzdiacich doktrín.
neznámy
neznámy » Trevregent | 29.11.2010 16:55
krásna hudba, ďakujem za typ-BOW-
neznámy
neznámy | 29.11.2010 18:16
Nevedomie je obrovská krajina, v ktorej je všetko. Aj to najvyššie, aj to najnižšie v človeku. A keďže to je nevedomie, nemáš možnosť poznať, čo je v ňom.
Ak žiješ podľa svedomia, máš z toho dobrý pocit na duši, lebo sa nespreneveruješ sama sebe. Nie je to len nejaký psychologický súbor pravidiel.
Ak ostaneš sama na opustenom ostrove, nestane sa z teba divoch bez morálky, pravidiel, či ako to nazveš. Ak si bola schopná vnímať krásu, dobro medzi ľuďmi,
budeš to isté vnímať aj o samote. To nie sú len nejaké pravidlá pre fungovanie spoločnosti, niečo obdobné ako pravidlá cestnej premávky.
Ja len vystríham pred pasívnym prijímaním toho, keď niekto vyhlasuje, že on už pozná, vníma vyššie anjelské bytosti. Ako posúdiš, či ťa ten človek nevedie svojimi bludnými cestami?
V histórii boli ľudia, ktorí sa nechali viesť hlasom anjelov. Starý zákon je toho plný.
Alebo taká Johanka z Arcu. Tá zázračne zachránila Francúzsko. Cirkev ju upálila ako čarodejnicu a tá istá cirkev ju o pár storočí vyhlásila za svätú.
Chcem len upozorniť na to, že anjeli sú veľmi vznešené bytosti na to, aby si z nich niekto urobil biznis. Ani keď sa obklopíme ich napodobeninami a budeme obracať nejaké anjelské kartičky, nebudeme k ním bližšie ani o chlp.
Priblíži nás k nim len život podľa ich pravidiel. A tie pravidlá poznáme. Každodenne nám ich našepkáva svedomie. :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...