mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

anjeli

neznámy
neznámy | 29.11.2010 19:39
Neviem, či sa teraz dobre vyjadrím, toto nie je moja silná stránka :D
Možno prirovnaním.
To čo má v živote hodnotu nie je lacné.
Čím je niečo hodnotnejšie, tým väčšiu protihodnotu za to musíme odovzdať.
Ak je to materiálne, stačia peniaze.
Ak je to duchovné, platí sa za to prácou na sebe.
Ak anjeli usúdia, že naše srdcia sú dostatočne zrelé, dajú sa poznať. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2010 20:39
ale ved ked komunikujes s vlastnym nevedomim,tak to nijako nesuvisi so ziadnym biznisom,ani so ziadnou inou osobou.ak sa nechas viest niekym inym,je to tvoje rozhodnutie.moze ti to pomoct,ale mozes sa aj pomylit.tak je to vzdy.ale ak mas pocit ze to chces a potrebujes,nemas dovod to neskusit,len preto,ze sa bojis,aby to nahodou nebola chyba.a ja si myslim ze aj tie anjelske symboly maju svoju moc.je to rovnako komunikacny prostriedok,ako je aj slovo aj ako je hudba,aj ine druhy umenia.ten symbol je nositelom istej energie,ktora posobi.mozno nepatrne a nenapadne,ale predsa.nejake pocity to v cloveku vyvolava.a ako som uz pisala posudit to aky to ma pre cloveka vyznam si musi uz kazdy sam.
neznámy
neznámy | 29.11.2010 21:07
Môže zavádzať vlastné nevedomie, aj cudzie. V tom prípade za to ešte aj zaplatíš peniažteky. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2010 21:31
Hovorí sa, že ak je duša, ktorá vykonala aspoň jedno dobro a pamätá naň, obkľúčená a týraná Zlom z každej strany a nenájde sa nik, kto by pomohol a všetci odvrátia od nej tvár, vtedy zostupuje sám arch Michael a urobí okolo duše kruh. Cez tento kruh sa viac žiadne Zlo neodváži prestúpiť .....a stane sa náhoda.

Katka, nehľadaj spôsoby ako s nimi komunikovať. Uč sa žiť a komunikovať s ľudmi tak, aby oni nemuseli zostupovať....vtedy prídu sami, usadia sa pri tvojich nohach a budú sa dívať ako konáš a hovoríš, aby mali účasť na živote v radosti...
milan08
milan08 | 25.3.2014 14:26
intuitivne,ale najprv byt v rovnovahe,cakry zharmonizvane a vediet za co je ktory ajel a i AA zodpovedny.je to trvala praca na sebe.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...