mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Aktuální postavení planet

neznámy
neznámy | 21.2.2015 17:28
velke stelium v 12. dome, vacsina v rybach, bude o prilis velkej introspekcii, prilis velkej citlivosti, slabsej energii a saturn v tazkom aspekte na obidve svetla ani nebude podporovat harmonicky a pohodovy rozvoj smerom von. Saturn kvadratura slnko sa prejavuje 2 sposobmi, bud to vzdas alebo ta problemy vybicuju k vacsej snahe (co mozem potvrdit, pretoze tento aspekt mam) a v horoskope toho malickeho nevidim boj o miesto pod slnkom. Skor depresie, slabsiu vitalitu.

Neptun v konjunkcii Slnko/Luna bude tiez prinasat viac zmatkov a extremnej citlivosti ako je treba.

Dokonca ani ASC v odvaznom Baranovi tu nevidim ako vyhru, pretoze vonkajsi prejav moze byt absoutne odlisny od celeho vnutorneho ja.

Este ze sa moja kamaratka nevenuje astrologii, pretoze keby si toto precitala, nebola by prilis nadsena z takehoto pokusu o analyzu zivota jej krasneho batozteka. Viem, ze da svojmu synovi ohromny kus lasky a trpezlivosti a to je urcite dolezitejsie ako to, co dokazeme vycitat z postavenia planet pri narodeni. A zvlast pri takychto detoch nie je nic vzacnejsie ako objektivne, laskyplne a napomocne rodinne prostredie. Moja kamaratka nie je "vodna", to by sa obaja utopili, je vzdusna (vodnarska).
neznámy
neznámy | 21.2.2015 17:36
preco by nebola nadsena? ved to je krasne postavenie planet, len vravim, ze je to v tomto svete tazke, lebo je malo pochopenia pre takychto ludi a s tym nespravi rodic nic, moze dieta len podporit v tom ake je....jasne, ze astro nie je vsetko.....ono je to krute ale niekedy ani laska a trpezlivost nestaci, lebo clovek hlada pochopenie, aby mu niekto skutocne rozumel a ked raz vyrazne vybocujes, ani vsetka rodicovska laska ti nemusi stacit ak citis, ze ti ludia aj tak uvazuju a citia inak ako ty, budes proste haklivejsi na take malickosti, nad ktorymi sa ostatni vobec nepozastavia....ale svet takych ludi potrebuje, aspon si myslim
neznámy
neznámy | 21.2.2015 18:50
Čo by si povedala o novorodencovi s úplnou prevahou vody, ktorého Slnko je v Rybách uzavreté v prvom dome medzi dvomi znameniami a zovreté v konjunkcii medzi Saturnom a Chironom?
neznámy
neznámy | 21.2.2015 19:02
hahhaa........vedirko
neznámy
neznámy | 21.2.2015 19:06
wow, no ale prvi dom baran, tak to zvladne........kazatel
neznámy
neznámy | 21.2.2015 19:10
stelium v rybach a 12.dom by mohlo byt krasne (ved ryby su doma), keby....
...nebolo v tomto pripade poskodene saturnom a neptunom, ktore vytahuju podla mna to horsie.

Neviem, ci som zaujata, ale poznam vonkajsi i vnutorny zivot jedneho pijana, ktory neskocil moc dobre. Ked som ziskala jeho data narodenia, bola som sama sokovana aky ukazkovy priklad poskodeneho stelia v 12. dome (hlavne osobne planety), vsetko opozicia neptun. Tvrdil, ze ako dieta bol tyrany, preto si nevedel vytvorit spokojny zivot. Lenze, ma dalsich 3 surodencov a ti o tyrani nic nevedia !!! Hovoria, ze pomery u nich doma boli take normalne slovenske. Mali vsetko co potrebovali, ked chalani neposluchali, bol aj vyprask. A tu je ten problem, ktory naznacujes aj ty. Nesmierna citlivost tychto ludi sposobuje, ze im nestacia "normalne" pomery. Ich prezivanie je uplne inde, casto ani milujuci rodic nie je schopny pochopit, co sa deje v dusi takehoto dietata. Vo vsetkom pre nas este "normalnom" vidi nejaky obrovsky problem a to, ze dieta trpi, moze davat najavo neposlusnostou. Ja hovorim, ze taketo deti potrebuju pri ceste svojim zivotom osobneho psychologa anjela v jednej osobe. Anjela, ktory bude hladit a chranit ich dusu, psychologa z tohto sveta, ktory im nedovoli uletiet prilis daleko od reality.

Nechcem zlahcovat tvoju Lunu v 12. dome, ale v porovnani so steliom v tom dome a hlavne poskodenym si za vodou.

Tento tvrdy svet casto vyzadujuci aj tvrdy boj sice potrebuje taketo jemne duse, ale aby akykolvek clovek dokazal nieco odovzdat ludstvu, musi byt vyrovnany, s ucelenym systemom hodnot, aby vobec mohlo dojst k prepojeniu hodnot. Co odovzda svetu clovek zmietajuci sa v depresiach, lietajuci v drogach, problemoch. A pomoct takemuto cloveku je naozaj tazke, casto nedokazu byt stastnymi.
neznámy
neznámy | 21.2.2015 19:23
o kvadrature saturnu a neptunu viem tiez cosi, tiez ju mam....na slnko....a co sa tyka jej - je to ako pises, moze ta to vybicovat, moze ta to zlozit.....poznam aj pijanov, ktori nemaju s neptunom a rybami nic a vidis

to s tym, vnimanim som vlastne hovorila aj o sebe, staci mi velmi malo, vsetko si pamatam a nikdy nezabudam, keby moji rodicia vedeli, asi by boli zhrozeni a to nejde o extremy ale banality, takych banalit je strasne vela, mala som pritom dobre detstvo ale je pravda, ze som strasne narocna a niekedy mi staci malo, nie ze by ma to polozilo, ale skratka nikdy nezabudam, viem citovat vety spred dvadsiatich rokov ked si ich chcem zapamatat a je pravda, ze taka luna je este nic oproti tomu co vsetko ma to dieta, preto si myslim, ze to bude mat tazke....i ked zas ja mam saturn v stvrtom dome a uran aj neptun blizko IC tak to je aj o tom......inak by som teda mrkla, ako vyzera jeho 4. dom

aj clovek v drogach a depresiach moze nieco zanechat, to sa zas neda takto posudzovat, plus nikdy nevies ani to ci napr. niecie male gesto nevie spravit viac ako nieco omnoho vacsie od ineho cloveka....podobne ako - ked dvaja robia to iste, nie je to to iste.....len v inom duchu
neznámy
neznámy | 21.2.2015 19:41
ano, ale ani to ho nemusi zachranit, ked by bola jeho dusa neustale na dne. Vladca 1.domu energicky Mars je opat v 12. dome samoty. Aspon ze Mars ma fajn aspekt na Saturn.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 21.2.2015 20:03
Ja mám v radixe iba Jupiter v Rybách ako vládcu 5. domu, v ktorom mi teraz sedí Saturn :D Ale ja veľa očakávam od znamenia rýb, lebo sa neviem dočkať vycestovania za prácou do zahraničia, a 9. dom mám v tomto znamení... A skôr mám pocit, že sa utápam v problémoch :D a všade sa dočítavam, že by sa mi mali plniť sny :) myslím, že mám ešte s Jupiterom Vestu :)
neznámy
neznámy | 21.2.2015 21:50
Veľmi náročné takéto stélium v 12.d. :(
Ale dobrý aspekt pre povolanie psychologa, psychiatra a podobné profesie.:)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...