mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Zdravie a výživa - 

Fotografovanie aury

martinbd
martinbd » Antonidas | 11.11.2014 08:01
Tu ide o niečo iné. Videnie aury, pokiaľ viem, sa realizuje duševnými alebo duchovnými zmyslami, teda nie fyzickými očami, ušami, atď. Tak ako sa okom nedá počuť, pretože ten zmysel slúži na videnie, tak sa podľa mňa nedá fyzickým zmyslom zachytiť niečo nehmotné, na to slúžia vyššie zmysly. Človek podľa mňa vidí auru človeka, pretože má dušu a ducha. Foťák je ale hmotný objekt. Ako môže teda fyzicky zachytiť niečo, čo je duševné alebo duchovné?
Každopádne, v tom texte, ktorý som posielal píše dotyčný, že tá farebná šmuha sa tam vytvorí, aj keď tam človek nesedí. Skús navrhnúť pri ďalšom sedení, aby odfotili prázdnu stoličku. Každopádne to stojí za preskúmanie, lebo čo ak je to podvod? Veď ide o peniaze. Ďalšia vec, na akom princípe funguje ten stroj? Vieš to?
neznámy
neznámy » martinbd | 15.11.2014 19:38
ja sa do toho nevyznam ale da sa precitat na akom principe prac. Kirlianova fotografia

http://www.buzzle.com/articles/how-kirlian-photography-works.html
martinbd
martinbd | 15.11.2014 19:56
No áno, nechce sa mi to celé čítať, ale toto je podľa mňa omyl:

"Living organisms give out electromagnetic impulses, normally called aura, ..."

Spája sa tu nejaké elektromagnetické vyžarovanie s aurou, ale aura nie je fyzická, takže to čo zachytáva tá fotografia nie je aura. Keď niečo ohľadom aury zachytáva, tak jej účinok v hmote, ale nie ju samú.

Podľa mňa je lepšie, pre niekoho, kto by chcel vidieť svoju auru, naučiť sa ju vnímať samostatne. Existujú na to určité techniky, cvičenia, ale tiež je potrebné vybrať tie vhodné. Alebo zájsť za jasnovidcom.
neznámy
neznámy » Antonidas | 18.11.2014 16:08
neviem akým prístrojom si dávaš fotiť auru, ale čo ja viem, tak priamo fotoaparát na to neexistuje. ja som počul a videl len toľko, že položíš ruku na skrinku s plochými elektródami a meria ti to pomocou elektriny kvalitu meridiánov z dlane a na základe toho ti to dokreslí auru okolo klasicky vytvorenej fotografie cez web kameru
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...