mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Zdravie a výživa - 

Fotografovanie aury

neznámy
neznámy | 2.11.2014 14:00
Mate niekto skusenosti s fotografovanim aury?
http://www.analyzaaury.sk/

Dakujem.
Putes
Putes | 2.11.2014 14:24
Zatím jsem si nechala fotit auru 3x. Poprvé, to jsem byla v depresi a moje barva byla modrá a kolem hlavy jsem měla temný tmavý stín, ale už se mi tam dělaly cesty ven. Bylo to i s celodenní přednáškou a bylo to velmi zajímavé, stálo mě to i fotografií, kterou dodnes mám 600 Kč.
Podruhé jsem byla na astrovíkendu a ukázala se mi pomocí počítače. To už jsem byla oranžová a v pohodě. Barva se měnila, když jsem se zasmála na červenou a věrně kopírovala moji veselou náladu. Stálo mě to 300 Kč.
Potřetí jsem byla zase na astrovíkendu a ukázalo mi to auru celého těla, bylo to velmi zajímavé a stálo mě to cca 500 Kč, víc peněz jsem u sebe už neměla.
Dnes svou auru vidím barevnou kdykoliv se na sebe podívám. Reaguje na náladu a hlavně vnitřní naladění. V září jsem byla v lázních a vyprávěla jsem tam svou příhodu, při které jsem se rozčílila a jak při tom mávám rukou, abych tomu dodala důraz, všimla si jedna paní, že mi při to ta ruka celá zčervenala. Takže to jsou mé zážitky s aurou. Je to velmi zábavné a příjemné.-FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 2.11.2014 14:38
Takže podla Vas to nie je podvod? Ja by som potrebovala aj poradenstvo ako pišu na tej stranke čo som dala odkaz.
neznámy
neznámy | 2.11.2014 15:31
Pred dvomi rokmi som si ju prave u tohto pana dala odfotit plus konzultacia. Foto v pohode, ukazuje len etericke telo , dalsie vrstvy sa nedaju zachytit. Konzultacia mi prisla viac menej vseobecna, cize kazdy kto ma vedomosti o ludskej energii si moze tu analyzu urobit sam- a zadarmo!!!, staci len ten graf co vylezie z pristroja. Kazdy moze mat ale ine skusenosti. Kazdopadne, jedenkrat to bolo zaujimave ale mylsim si, ze zbytocne predrazene.
neznámy
neznámy | 2.11.2014 16:12
A kolko si platila?
neznámy
neznámy » Putes | 2.11.2014 18:01
Koľko asi cm je tá aura okolo dospelej osoby?
Raz som cestovala s jednou mamou, ktorá išla so svojím malým synom, ktorý má nejaké vážne poruchy, nerozpráva a je toho viac a náhodou som sa na neho pozrela tak som okolo neho videla takú tmavosivú farbu - ako nepreniknuteľná hmla - až som zostala prekvapená, ale viac som to u nikoho nevidela.
neznámy
neznámy » Putes | 2.11.2014 18:01
Koľko asi cm je tá aura okolo dospelej osoby?
Raz som cestovala s jednou mamou, ktorá išla so svojím malým synom, ktorý má nejaké vážne poruchy, nerozpráva a je toho viac a náhodou som sa na neho pozrela tak som okolo neho videla takú tmavosivú farbu - ako nepreniknuteľná hmla - až som zostala prekvapená, ale viac som to u nikoho nevidela.
neznámy
neznámy | 2.11.2014 18:02
padesiat euri :D 50e
Putes
Putes | 2.11.2014 18:07
Vždycky jsem to měla i s výkladem. Asi nejlepší byl ten první, který dělali manželé Pavlíčkovi nebo tak nějak. Jejich výklad byl naprosto přesný a určitě to není podvod. Jenže dnes už neví, co by za to měli chtít, to mě štve. -CONFUSED-
Putes
Putes | 2.11.2014 18:13
Je to různé. Já vidím, že průměrně je to tak cca 30 cm, jenže ona je mnohem širší. Zase záleží na duchovní vyspělosti té které osoby. Měla jsem takový zážitek z doby, kdy jsem byla na zasvěcení do reiky a při diskusi jsme si potom navzájem rukama měřili hranici aury. Já jsem dostala svého kamaráda Lojzíka. Postavila jsem se od něj cca 4 m a snažila jsem se nahmatat začátek, ale nic jsem nenahmatala a přitom jsem cítila, že ji před sebou v dlaních hrnu. Prostě mě dostali, jeho aura měřila 10 metrů.-ROFL- Tento muž se dnes živí jako masér , má úžasnou vizualizaci a schopnosti. -FLOWER-
milan08
milan08 | 4.11.2014 09:37
nemam osobnu skusenost,ale viem ze xsa da odfotit a su ludia ktory jy aj vidia na inych aj na sebe.chce to trenovat.
Antonidas
Antonidas | 4.11.2014 21:32
Ja mám, osobné ,rád si idem skontrolovať auru raz do roka :

http://www.aurafoto.sk/sites2/aurafoto/fe/index.php

Mńa zaujala fotografia aury, nakoľko ešte nie som taký vyspelý aby som vnímal biopole človeka :) .Nakoľko to mám za rohom, tak každý rok tam idem.
Osobne považujem fotku aury za fotku momentálneho duševného stavu a podľa fotky sa dá vyčítať vnútorné postoje človeka a jeho predispozície.
Tie fotky su Kiriilianovou technikou... aspoń mi tak pripadajú .Ja som si zvolil tieto fotky sú farebnejšie . A navyše sa netriafa a neháda pri výkladoch ale mne vyložila výklad priamo. Ja si osobne pochvaľujem svoju fotografku :)
Ale proti gustu žiaden dišputát.
neznámy
neznámy » Antonidas | 5.11.2014 23:12
Co zahrnal ten vyklad ?
neznámy
neznámy » Antonidas | 6.11.2014 08:17
Díky za adresu, rozmýšľam, že to skúsim pri dákej dlhšej návšteve Západného Slovenska:)
martinbd
neznámy
neznámy | 9.11.2014 23:22
Zabudol si odpovedat Antonidas :).
Antonidas
Antonidas | 10.11.2014 20:29
Prepáč ;) ,
zahrňoval momentálny duševný stav -PUH- ,tam to vždy trefne popísala podľa fotografie. Rozbor čakier , a čo by bolo najvhodnejšie pre mňa do budúcnosti aby bol tok energie cez čakry maximálny ... Fotografia je len odraz momentálneho duševného stavu človeka, ovplyvnená tým,čím sa človek v poslednej dobe zapodieva, čo ho trápi a tak... v čase fotografovania...
Napr. za slobodna čisto žltá farba sa zmenila po svadbe na čisto červenú... hlavnú farbu prvej čakry, kde som sa zameriaval na zaistenie rodiny a tak...
Antonidas
Antonidas » martinbd | 10.11.2014 20:37
Znám rôzne názory na tieto fotografie. Ja osobne som si utvoril názor sám... druhé názory beriem na vedomie, pouvažujem o nich a ak mi niečo nedá a vyskúšam si to sám. Sme rôzny ľudia. Vždy je tu najdôležitejší ľudský faktor ako vie spraviť výklad ... Kto chce a cíti to tak,tak to vyskúša ... keď bude cítiť zádrhel a mať zlý pocit z fotografa - keď mu bude pripadať ako šarlatán ,tak to viac nevyskúša...
martinbd
martinbd » Antonidas | 10.11.2014 21:58
Mňa skôr zaujíma pravda. Napríklad ako je možné fotografovať niečo nehmotné hmotnými prístrojmi? Nevravím že sa to nedá alebo dá, neviem. Ale táto otázka mi hneď vyskočí. Čo sa týka Kiriilianovej fotografie, tak to sa robí tuším len na prstoch a nefarebné a čo to ukazuje, nie je úplne jasné, nemusí to byť hneď aura.
Najlepšie je prizvať jasnovidca aby v danom čase, keď sa robí fotka posúdil auru fotografovanej osoby. Tiež ma zaujíma princíp na ktorom to funguje.
Antonidas
Antonidas » martinbd | 11.11.2014 03:03
Ide o citlivosť.... citlivosť ľudí (jasnovidec...) citlivosť strojov (nadupaný foľák...)
...s rádiom s vysokou citlivosťou zachytíš dobre signál ako s nejakou šunkou z trhu. Všetko je energia ....len s rozdielnou frekvenciou kmitania. Aj atóm vody má vačšiu frekvenciu ...ak sa zahreje - dostane energiu a kmitá ako blázen až sa z neho stane para oku skoro neviditelná. Ochladí sa ,klesne kmitanie atómu..je z neho voda, človek ju vidí... a ak príde o vačšinu energie atómy sa spomalia a tuhne..stáva sa ľad..je tuhá ...pevná látka. Človek zameraný na materiálne hodnoty nevníma ten neviditelný svet vôkol nás ako duchovnejší...,ktorý preferuje iné hodnoty...proste je inak naladený na vnímanie sveta . Ako povedala líška v Exupériho ... to hlavné je oku neviditeľné !!!
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...