mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Zdravie a výživa - 

Elixír Vilmy Jamnickej

neznámy
neznámy | 8.7.2014 13:10
V diskusii o piatich tibeťanoch sme sa dostali k receptu na elixír života od p.Jamnickej.Sľúbila som,tak Vám ho ponúkam ako mi ho nadiktovala.Ona ho neutajovala a vravela "To,čo vieš a máš je vždy od Boha.Dávaj vždy ďalej,lebo len preto a dovtedy dostávaš,aby si dávala."Na to celý čas,odkedy sme sa spoznali pamätám a hádam aj plním...A možno niekto pozná aj ten s červeným vínom a aloe,ale ja som dostala tento, možno ich mala viac a na rôzne neduhy.Vravela,že si dáva každý deň malý kalíštek a pritom denne cvičí 5 tibeťanov.Už sa chystala oslava jej stovky,ale ľudkovia,to by ste kukali,ako tá aktívne stále študovala a pracovala.

Elixír Vilmy Jamnickej

Koreň angeliky dáš do veľkej fľaše. Prileješ alkohol - najlepšie čistý lieh. Do elixíru pridáš ďumbier na žalúdok, rozmarín na pamäť, fenikel a šafran, sedem bobúľ jalovca na pol litra alkoholu. Ingrediencie prevaríš v pol litri cukrovej vody,vlažné zleješ s liehom a zavrieš fľašu.Vždy ráno na lačno maličký štamperlík.
Keď som chcela,nech mi povie koľko cukru,rázne odvetila," recept máš,pripravuj",viac sa tejto téme nevenovala.Taká bola Vilma,ak sa jej ďalej nechcelo vysvetľovať,povedala vám vetu,ktorou vás láskavo a múdro odrovnala a vy ste s úžasom pri nej mlčali.Ja som si zo začiatku pri nej pripadala ako nedochôdča ;),ako milované nedochôdča.
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 8.7.2014 13:58
To je krasne. Dakujemeeee -HEART--HEART--HEART-

dnes sa pustam zase do tibetanov plus :)
neznámy
neznámy | 8.7.2014 14:04
-HEART-
Zrovna včera jsem držela v ruce Andělíčka /kořen/ a říkala si, co dalšího užitečného s ním :)...
Moc děkuji -FLOWER-
milan08
milan08 | 15.10.2014 11:09
dakujem!

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...