mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Zdravie a výživa - 

Doba Jedova

neznámy
neznámy | 19.11.2013 14:35
To je fakt fajna odpověď -LOL-

Normálně ho vraž pod jazyk (tak trochu ze strany) a připlácni ho tím jazykem, ale ne křečovitě, prostě jen aby tam držel a jak ti to začne měřit je jasné, že to dobře držíš.
Ale dávej si pozor na to, abys celou tu dobu 10ti minut měla teploměr pod jazykem a že se ti tam nedostává studený vzduch (tzn. nevytahovat, jen vpínat a zapínat) bo to by ses nedoměřila :D

Je to srozumitelnější? ;-)
neznámy
neznámy | 19.11.2013 14:56
ešte na úplné pochopenie)))
ortuťový alebo automat? :-))
neznámy
neznámy | 19.11.2013 14:59
ok. skusim.
a môžeš mi doporučiť niekoho, kto to robí, teda horoskopy?
neznámy
neznámy | 19.11.2013 15:00
Proste poctive ten teplomer "vykourit"-WINKIE-
neznámy
neznámy | 19.11.2013 15:02
Rtuťový nee, ten už se ani neprodává. Teda v ČR.
Normálně digitalní. ;-)
neznámy
neznámy | 29.11.2013 12:24
Zajímavé je, že paní uvádí jako účinný protijed kurkumu (který se prý ukázala jako účinná látka proti glutamátu). Taky se zmínila, že glutamát je hlavně nebezpečný pokud trpíme nedostatkem hořčíku, zvýšenou zátěží apod. + kombinace s nápoji slazenými umělými sladidly, vražedné. Pak taky uvádí, že Kustovnice čínská (Goji) má taky příznivé účinky na neurotoxické působení glutamátu. A pak Chlorella.

Takže co si neuvařím (a asi ani nevypěstuju) sama, to nežrat -CONFUSED-:

http://www.stream.cz/nejnovejsi/adost/10000618-dobre-utajene-glutamaty
neznámy
neznámy | 29.11.2013 23:16
kurkuma je asi preto ucinna proti glutamatu, lebo silne podporuje pecen...a pecen je taka cisticka nasho tela:)
neznámy
neznámy | 1.12.2013 12:42
Máte někdo zkušenosti s MMS - protijedem na všechno? Mám v plánu vyzkoušet, akorát nevím, jak moc mě to semele... asi to nechám až na Vánoce :) Prý to je dost solidní průplach

http://www.youtube.com/watch?v=LZHdqcLUC0g
neznámy
neznámy
neznámy | 2.12.2013 11:55
mam take skusenosti, ze moje travenie ho nezvlada..
len navonok
neznámy
neznámy | 10.3.2014 10:55
Tentokrát na téma Strava a těhotenství. Sice celý článek není pouze o stravě aočistě, ale myslím, že je lepší když ho nebudu cenzurovat:

http://www.hozhoni.eu/clanek_priprava_na_vp_1.html


Vědomé početí,

je mystérium zrodu kde pracujeme a účastníme se tohoto zázraku na mnoha a mnoha rovinách, ne jenom na tělesné. Hrají tam hlavní roli: naše fyzické zdraví, naše strava, psychická kondice, rodinné vzorce, limbický otisk, vztah s rodiči a kvalita partnerského vztahu ve kterém jsme. Vědomé početí je skutečné rozhodnutí pro rodičovství, uvědomění si a přijmutí všech důsledků a zodpovědnosti, které tato životní role obnáší. Je to rozhodnutí které přichází minimálně 2 roky před samotným početím. 2 roky je ideální doba na to, aby se člověk dokázal připravit na vědomé početí.

Kdy do toho praštíte?

Tuhle divnou větu asi každý zná. V povědomí lidí není příprava na početí známá. Všechno se řeší až když je dítě tzv. „na cestě“. To už je ale velice pozdě něco řešit ohledně dítěte. Dítě se už vyvíjí a všechno vnímá, jeho mozek a limbický systém zaznamenává všechno co se děje v matčině těle na fyzické, emoční i psychické rovině. Dle toho si vytváří limbický záznam o světě, který ho čeká a o svém místě ve světě. Rozhodnutí, jestli dítě chcete nebo ne, je otázka, kterou se zabývejte 2 roky před početím, ne když je dítě v bříšku a vnímá to! Kriminální případy jsou nechtěné děti, které se přeci jen narodily. Váš zdravotní stav, alergie atd. je základní stavební kámen pro tělo dítěte. Čím trpíte vy bude velmi pravděpodobně trpět také dítě. Mám spoustu klientů, kteří si mysleli, že dítě nebude trpět tou alergií kterou trpí oni. Iluze. Chcete zdravé dítě? Uzdravte své tělo od všeho, co ho trápí přírodní metodou. Očistěte ho od všech zátěží... před početím. Početí je veliká zodpovědnost za svůj vlastní stav, který předáváte dále oba rodiče, matka i otec stejnou měrou.

Limbický otisk

Vědomé početí je cesta na dlouhou trať a začíná už u našeho vlastního početí. Způsob jakým jsme byli počati, jaké bylo těhotenství, jak jsme se se narodili tvoří základní kámen vzorců, které předáváme dalším generacím. Vřele doporučuji popracovat na svých vzorcích hned jak se o tom dozvíte, není na co čekat, je to makačka a chce to čas. Psala jsem o tom v minulých článcích věnovaných limbickému otisku.

Dětství,

je klíčové období pro rozvinutí našich darů a talentů. Závisí to od způsobu jakým jsme byli vychováváni, respektováni, milováni, jak jsme poznávali hranice své i jiných... Jestli máme milující zázemí, bezpečí rodiny, nebo naopak kritické zázemí neustálé kontroly a očekávání, tresty... Z tohoto období také pochází spousta traumat a zablokované energie, které při početí hrají roli. Mohou plodnou energii v nás blokovat, nebo úplně věznit. Nebo naopak hnát nás do rodičovství ve snaze zamlžit jiné nevyřešené hluboké trauma, například z opuštění. Pracujte na uvolňování své bytosti.

Dětské chutě

Strava je klíčová. Proč? Protože to co jíme nás utváří každý den. Máme každých 7 roků nové tělo a komplet nové buňky, ale nemládneme. Divné ne? Ne. Protože většina lidí jí to, na co byli navyklí v dětství a na to samé navykli své děti, bez ohledu na to jestli to je zdravé nebo ne. Ale nepozději před početím je nutno se na tyto chutě podívat a nezdravé eliminovat. Na co jsme byli navyknuti v dětství? Byla naše strava harmonická a podporující pro náš všestranný vývin nebo ne? Jak to zjistíte? Jednoduše. Uvědomte si své dětské chutě, které se vám pojí s dětstvím. Každý má své specifické chutě, které mu připomínají ten věk a jsou to vytříbené chutě mnohokrát i jednoduchých jídel, jako např.: vaječná omeleta s kečupem a chlebem, vařené brambory s máslem a solí, nastrouhaná mrkev a jablko.... a mnoho dalších. Tak zjistíte na čem jste vyrostli a to už nezměníte, zdravé, nezdravé. Co ale změnit můžete, je svůj stávající jídelníček a stravovací návyky, abyste byli připraveni plodit zdravé dítě s chutěmi na zdravé jídlo. Tady jsou tipy krok po kroku:

Mléko a mléčné výrobky

Minimálně 2 roky před početím doporučuji vysadit všechny mléčné výrobky, protože mohutně zanášejí pohlavní orgány a těžko se v nich uchytává plod, zanášejí také mléčné žlázy a komplikují kojení. Jsou také hlavním zdrojem většiny alergií, neboli chybných reakcí imunitního systému. Naopak vysazení mléčných výrobků může mnohé alergie pomoci vyléčit. Žádné mléko, ani mléčné výrobky nemusíte nahrazovat, neobsahují vůbec nic, co by nám prospívalo. Vápník sice v mléku je, ale nevstřebá se. Vápník skutečně vstřebatelný lidským tělem získáte z oříšků, mořských řas, sójových nemodifikovaných výrobků, luštěnin. A vaše děloha bude bez mléčných hlenů.

Cukr negativně ovlivňuje porod

Cukr v těle nepříznivě ovlivňuje průběh porodu, protože podporuje gynekologické záněty a ty dělají srůsty v oblasti pánevního dna, které se pak těžko otevírá. Cukr není ani přítelem oplození, okyseluje celé prostředí těla a brání tak v otěhotnění. K otěhotnění musí být PH krve a moči tip top.

Všechny produkty obsahující cukr jsou nepřítelem zdraví a početí

Eliminování cukru a výrobků s cukrem je známka probuzení člověka a silně to doporučuji všem. POZOR, cukr se bohužel přidává téměř do všeho i ve výrobcích zdravé výživy, i do chleba. Cukr je dnes bílý jed, protože se užívá ve vražedných množstvích, mnohokrát skrytě. Cukr je obsažený ve většině potravinových produktů na světě! Ale nebylo tomu tak vždycky. Naši předkové ho užívali jako lék ve velmi malých množstvích. Židovští lékaři ho opatrně přidávali do léčivých bylinných tinktur. Evropské vědmy a přírodní léčitelky, které znaly dokonale přírodní a vesmírné zákony, léčily všechny neduhy a cukr striktně vyškrtávaly z jídelníčků svých pacientů. Tato prastará moudrost byla ale inkvizicí vypálena a zdecimována. Dnes je cukr všech barev, fruktóza, taky melasa a většina medu návykový jed, který oslabuje nadledvinky, způsobuje kožní problémy, akné, zažívací potíže, přemnožení kvasinek, gynekologické potíže, podporuje chronické záněty, poševní výtoky a po určitém čase nastává tzv. cukrová deprese, kdy je člověk pořád unavený a skleslý. Nic se mu nechce, je apatický. Jak chcete takhle plodit dítě a starat se o něj?

Cukr a heroin

Cukr je bohužel legální a návykový jed a droga. Ostatně cukr a heroin se moc neliší. Nejsou totiž nic jiného, než chemikálie se silnými návykovými látkami. Šťáva z makovic se zpracovává na opium, to je přepracováno v morfin a ten je nakonec rafinován v heroin. A cukr? Šťáva z cukrové řepy nebo třtiny je rafinována v melasu a ta je zpracována na hnědý cukr, z něhož jsou nakonec získávány ony bílé krystalky. Podobně je na tom fruktóza – ovocný cukr. Není divu, že drogoví dealeři ředí čistý heroin mléčným cukrem – laktózou. Cukr vytváří v žaludku alkohol a tak pozor na přesídlení z jedné závislosti na druhou. Přitom šťáva z cukrové třtiny, tak jako šťáva z makovic, jsou přírodní produkty, které při moudrém zacházení ve svém přírodním stavu prospívají člověku. „Cukrové trápení" William Dufty, je kniha, kterou vřele doporučuji všem, komu záleží na svém zdraví. Zaručeně otevře oči ohledně cukru a závislosti na něm

Závislost na cukru – osobní zkušenost.


Závislost na cukru je velice silná a skrytá. Zjistíte to, až když začnete cukr skutečně eliminovat z jídelníčku. Cukr jsem na 100% vyeliminovala před 4 lety a zbavila jsem se většiny svých chronických zánětlivých problémů s močovým měchýřem, ledvinami, alergií, bolestivé menstruace, problémy s pletí a pocitů ustavičného chladu. Nejdou na mě komáři ani klíšťata ani na místech kde jsou ostatní „poseti“ klíšťaty. Dnes jsem v mnohem lepší kondici než kdy před tím. Není to lehké a proto tleskám všem, kteří se z toho cukrového opia probrali a nejedí vůbec nic co obsahuje cukr, bíly, hnědý, nebo melasu a med obsahující cukr. Většina medu který koupíte totiž obsahuje cukr. Tito probuzení lidé svými nákupními preferencemi ovlivňují trh, kde notně přibývá stále více sladkých i nesladkých produktů bez cukru a bez umělých sladidel. Schválně zkuste číst etikety na výrobcích které kupujete, ať víte co jíte.

Cukr poškozuje mozek

Už jsem psala jak moc se podobají při výrobním procesu narkotika a cukr. Z přírodního základu se stává nebezpečná chemie. Tak je to i s dopadem na lidské tělo a vytvořenou závislostí. Je to velice podobné. Malé množství narkotik velice rychle mění funkci mozku i dalších orgánů. Cukr pracuje na stejném principu, ale pomaleji. Několik minut v případě tekutého cukru, jakým je alkohol a slazené nápoje až po léta v případě jiných forem cukru. Stravou která obsahuje cukr pomalu ale jistě zabíjíme své tělo a degenerujeme mozek, zamlžujeme vnímání a zpomalujeme své myšlení. Ten fígl je v tom, že se to děje pomalu a zvykáme si na změny mylně připisované stárnutí a stresu. Stáváme se manipulovatelnými, a ve stáří bychom byli odkázaní na farmaka.

Candida alias kvasinky

Lékaři tvrdí, že jsme tím prolezlí všichni a už to moc neřeší. Potkala jsem se s tím u gynekologa v Praze, který mi řekl, že kvasinky a HP virus mají v jeho rodině všichni a žijí. Odmítl mi udělat testy, že to řešit nebudeme a nabídl mi umělé oplození nebo antikoncepci. Už jsem tam nikdy nevkročila. Pro vědomé početí je nesmírně důležité, aby kvasinky, HP virus a jiné viry a přenosné choroby byly mimo vás. Všechno to zabraňuje početí, nebo komplikuje těhotenství a porod. Candida albicans je nejrozšířenější kvasinka a není jednoduché se jí zbavit. Kvasinky se sytí hlavně cukrem. Otěhotnět můžete i s kvasinkami ale komplikujete si všechny stádia potom.

Čím sladit?

Naši předkové sladili obilnými slady, i nyní je k dispozici rýžový, pšeničný, dokonce i datlový sirup, který je kompatibilní i s vitariánstvím, dále tady máme bio čistý javorový sirup a agávový sirup... Na trhu je bohatý výběr. Ve zdravých výživách vám poradí a časem si už vyberte sami. Taky jsem tím procesem prošla – je to zábava, poznávání a hra s chutěmi. Užijte si to :) Vaše děti to ocení, že se vyznáte a že mají sladkosti bez cukru. Místo očkování prosti klíšťatům radši dětem vyřaďte z jídelníčku veškerý cukr a sobě taky. Nepůjdou na ně klíšťata a jiný otravný hmyz, protože nebudou mít kyselou krev. Hlavně krev musí být v pořádku u rodičů už před početím miminka, protože vaše krev tvoří miminko. Takže šup do zdravé výživy...

Stévie

Úžasná bylinka Stévie je na českém trhu už nějakou dobu konečně zlegalizována jako sladidlo. Stévie je moudrá bylina, která léči lidský organizmus a dokonce pomáhá léčit i cukrovku. Je k dostání jako koncentrát v prášku, kapičkách, nebo tabletách. Má vysoké sladící účinky a hodí se tak do nápojů, do pečení i vaření. Používám ji a vřele doporučuji. Stévie pomůže i diabetickým maminkám, které můžou mít problémy s početím, nebo potrácet. Stévie léčí cukrovku a přitom je sladká. Ale tělo se může cítit podvedeno - nedostane svoji známou drogu :-)

Umělá sladila NE!

Umělá sladidla mají zákaz vstupu do jakéhokoliv živého organizmu, jsou rakovinotvorná! Například o Aspartamu se to ví už dávno, ale silná loby ho stále drží na trhu.

Individualita

Ze své zkušenosti vím, že lidi, kteří vyloučí cukr, maso, mléko, lepek a chemickou zeleninu a ovoce ze svého jídelníčku, jsou schopni mnohem rychleji prozřít za svoje vzorce, vyléčit je, přepsat svoji realitu a žít vysněný život. Uzdravit se na všech úrovních, fyzické, duševní i citové. Zdánlivá „nevýhoda“ těchto lidí je, že už nejsou „manipulovatelné stádo“, nenechají si nic líbit a stojí si za svým. Znají svoji cenu a nic míň jim není dost. Takže v praxi si vybírají a nejsou pohodlní pro nastavená pravidla společnosti, protože se řídí svou individualitou a srdcem. Ne strachem a potřebou se zalíbit komukoliv za cokoliv. Vidí do toho co se ve společnosti děje do hloubky a do podstaty věcí. Kladou zásadní otázky a vyžadují odpověď. Takových probuzených lidí a zejména rodičů budoucích i stávajících, kteří rozhodují o světě svých dětí, je potřeba stále víc a víc. Na to ale každý musí dozrát sám ve svém tempu a někdo na to prostě „nemá“ a jako „stádo“ i zemře.

Jídlo

Smutná pravda o jídle které se běžně prodává je ta, že kdybyste měli možnost vidět výrobní proces a poznali všechny obsažené ingredience a jejich dopad na lidský organizmus, tak zůstanete radši hladoví a po většině by vás bolelo i u srdce. Jídlo je základní stavební prvek pro všechny naše buňky. To nejlepší se ukládá v ženském vajíčku a v mužském spermatu. Proto je velice důležité co jíte, jaký vzduch dýcháte a jakou vodu pijete. Z toho se pak utváří tělo vašeho dítěte. Ideální je naslouchat svému tělu co chce jíst, tak jak to dělají divoká zvířata a přírodní lidé. Ale civilizovaný člověk je tak zanesený všemi sladkostmi, léky a běžnou stravou, že prostě neví co mu dělá dobře. Nemá kontakt se svým tělem. Chuťové pohárky běžného člověka řídí svět mikrobů, toxinů a parazitů ve střevech a v celém těle. Ke stravě je potřeba dodávat patřičné byliny pro zdraví a podporu plodnosti obou partnerů. Ayurvéda je jeden ze skvělých zdrojů informací. Jenom málo typů z jejích pokladů na období před početím: pít denně čaj TULSI a brát bylinky Ashwagandha a Shatavari - užívají se spolu a užívají je oba partneři 1-5 gramů 2x denně. Ayurvédská lékařka vám doporučí víc. Z našich bylin doporučuji pro přípravu na početí pro matku čaje z řebříčku, jetele lučního, meduňky, kopřivy, třezalky, kontryhele, měsíčku. U mužů je důležitá očista jater.

Vyznat se v jídle a jeho dopadech na tělo je důležité nejpozději před zplozením, abyste pak v těhotenství a po narození dítěte věděli už z vlastní praxe co a kdy jíst. S miminkem se vám změní svět a bude fajn, když se budete mít o co opřít ve světě zdravé a živé stravy.
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...