mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Zdravie a výživa - 

Ak by sa niekomu hodili takéto informácie

neznámy
neznámy | 9.2.2013 22:13
Prečo si myslíš, že je to odveci? Ani náhodou! Pamätám, že si vegetarián, kedysi sme o tom debatili ... a mám rovnaké problémy celý svoj život. V lete vždy vychudnem na nejakých 48kg -SAD-
No, odporúča sa vyšší príjem vitamínov B, C, D a E a kyseliny listovej. Homeopatici odporúčajú najskôr odstrániť disfunkcie pečene, čriev, obličiek a nadobličiek homeopatickým zlatom, ktoré ich zároveň stabilizuje, potom viac konzumovať strukoviny(najmä čočku a cizrnu) a špaldovú pšenicu ... a ja som sa v poslednom čase totálne zamilovala do quinoi - mňam, to je také skvelé, že sa s ňou dokážem napchávať aj celé dni.
Inak myslím, že existujú prípravky, ale neviem, či sú bežne predajné, alebo sa pripravujú len priamo po vyšetrení.
Dúfam, že sa nájde niekto, kto pridá nejakú radu, alebo skúsenosť.
neznámy
neznámy | 9.2.2013 22:20
Dííík Beí -FLOWER- mohla by si mi hodiť kontakt na toho pána do správičky? A možno aj uneasyME by to privítala, aj ona rozmýšľa o alternatívach za klasickú liečbu.
neznámy
neznámy | 10.2.2013 09:48
Ano, aj ja by som bola rada -LOL-
vcera som si urobila nakupr zdravych potravin, a mam doma pozicanu ajurvédsku kuchársku knihu, tak sa teším. Mala som uz davnejsie moznost ochutnať indickú kuchynu a bolo to nieco uzasne..zdrave, chutne..
neznámy
neznámy | 10.2.2013 10:48
väčšinou sa priberie po deťoch,ale neviem,či to hrozí aj tebe:D
a tiež s vekom,keď som bola mladá ,tiež som bola vychrtlina a postupne sa to zmenilo,a teraz som vcelku spokojná a tiež som Panna,lenže ak mám nejaké problémy,tak sú to hlavne črevá-takže to mám naopak.A máš vyváženú stravu? ako vegetariáni by sme mali každý deň jesť jedlo skombinované zo strukoviny,obilnina a zeleniny...ja sa teda priznám,že určite vyváženú stravu nemám,musím na tom zapracovať.
neznámy
neznámy | 10.2.2013 11:06
u nás doma sa osvedčilo koloidné striebro,keď cítim,že ma začína škrábať hrdlo,lognem si,alebo cítim,že sa mi začne robiť opar- keď sú deti choré,majú nádchu-dám im ho do flaštičky na striekanie do nosa,do hrdla,používajú to aj na čistenie puberťáckej pleti- môžem ho zo svojej skúsenosti doporučiť
neznámy
neznámy | 10.2.2013 21:54
ano jím od čočky přes fazole, zeleninu, obilniny, ovoce, tak 5x denně jím..strošku to stoupá,ale strašně pomalu..nevím si rady...
neznámy
neznámy | 11.2.2013 15:39
Ako kto moja ... ja som po pôrode vážila 47 kg -WALL- a som dosť vysoká ... a teraz už mám aj "vek" a stále nic moc :D, v zime sa vyškriabem na nejakých 50kg a do leta mám zasa mojich starých 48kg - presne toľko som vážila ako 15-ročná :D
neznámy
neznámy | 11.2.2013 15:47
Len sa nestresuj, to sa poddá, pokiaľ si zdravý. Ak to nie je príliš osobné, môžeš povedať, prečo neješ mäso?
To homeopatické zlato, o ktorom som ti písala spôsobí, že sa všetky orgány vrátia do normálnej funkcie a hlavne sa stabilizuje hormonálny systém. Možno ak vyskúšaš, tak ti to pôjde rýchlejšie ... a mimochodom, skús ešte aminokyseliny pre športovcov, to by ti možno tiež prospelo a daj si quinou - je to jedinečná potravina.
neznámy
neznámy | 11.2.2013 18:51
Petržlen lieči močové cesty a obličky. Pre tých, čo majú radi netradičné chute:)

Petržlen pečený v mede:
Obielelené petržleny blanšírujeme v osolenej vriacej vode 2-3 minúty, vyberieme a necháme vychladnúť. Pozdĺžne nakrájame na štvrtiny a marinujeme v zmesi medu, polosladkej sójovej omáčky, prelisovaného cesnaku, citrónovej šťavy, trošky čerstvého čili a oleja. Petržlen dobre obalíme zmesou a dáme piecť do rúry až kým skaramelizuje med. Môže sa podávať aj ako príloha k mäsu:D
neznámy
neznámy | 11.2.2013 19:28
Maso nejím z duchovního hlediska, prostě to přirozeně přišlo....nebudu podporovat zabíjení zvířat, ony totiž nejsou potravou pro lidi. Jiank nevím co to je homeopatické zlato ani jak vypadá :D ale určitě bych to zkusil, jestli je to k sehnání.
neznámy
neznámy | 4.5.2014 09:49
Citrónovo – cesnakový detox

5 ks celých nelúpaných citrónov, 30 strúčikov cesnaku, 1 l vody
Postup:
Citróny umyjeme v horúcej vode a nakrájame je na malé kúsky. Cesnak olúpeme a nakrájame na polky. Všetko dohromady zmixujeme na kašu. Tú nalejeme do vody a necháme prejsť varom., ihneď odstavíme. Precedíme cez sitko a nalejeme do fľaše. Skladujeme na chladnom mieste, najlepšie v chladničke.
Užívánie: Pijeme denne 2 cl 20 - 30 min. pred jedlom, ráno pred alebo pred obedom cca do 12 hod., neskôr sa užívať nesmie!!
Odstraňuje to vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak. Zvápenatenie a vedľajšie príznaky ako je zhoršený zrak nebo sluch sa postupne zmenšia. Po 3 týždňoch užívania treba kúru na 8 dní prerušiť a potom zase 3 týždne pokračovať. Zlepší sa spánok a telesná kondícia a výkonnosť orgánov.
1 kúra trvá pokiaľ spotrebujeme celý obsah, mala by sa opakovať každý rok.
Pozor, je to fakt horké a odporúčam zásadne BIO citróny
Putes
Putes | 4.5.2014 10:00
Dělám si to každý rok na jaře a je to bezkonkurenční. Jen letos nemám česnek, ale však ještě není všem dnům konec-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.5.2014 10:34
Pri spracovávaní nesmie prísť do styku s kovom!!!

Tinktúra z medvedieho cesnaku
Do pohára od zaváraniny nakrájať 100 g vňate medvedieho cesnaku. Zaliať 40% alkoholom, uzavrieť, nechať na svetle 14 dní. Potom tinktúru secediť a skladovať v chladničke.
Dávkovanie: 1 - 2x denne 10 kvapiek do 2 PL vody 30 min. po jedle vždy 2 týždne, potom 1 týždeň prestávka, znovu 2 – 1 - 2 Zabraňuje kôrnateniu ciev, účinkuje proti skleróze, podporuje pamäť. Nemala by sa dlhodobo užívať a je dobré medzitým si urobiť prestávku.

Olejová tinktúra
100 g medvedieho cesnaku, 500 ml olivového oleja extra virgin
Medvedí cesnak umyť a opatrne osušiť, tak aby listy boli úplne suché!!! Nakrájať na malé kúsky a dať do fľaše a zaliať olejom, ( ak ho chcete len na konzumáciu, môžte pridať aj chilli papričky). Premiešať, aby v zmesi neostal vzduch a pritlačiť, aby bol pod olejom. Dať do chladničky, ak vypláva na povrch, znovu pritlačiť, aby bol zaliaty olejom. Lúhovať 3 týždne. Potom scediť cez gázu chladničke môže stáť aj jeden rok.
Dávkovanie: 10 kvapiek 1 - 2x denne dopoludnia, má silnejší účinok, ako liehový výluh.
Miesto vňate možno rovnako použiť na jeseň cibuľky.
neznámy
neznámy | 4.5.2014 10:45
Detoxikácia pre ľudí, ktorí majú problém so silným zahlienením:

Medvedí cesnak - víno
120 g pokrájaných čerstvých listov zalejeme 1 l (30 g na 0,25 l ) prírodného bieleho vína a spolu niekoľko sekúnd povaríme (pokiaľ sa v nádobe zdvihne), pridáme med, pijeme pomaly po dúškoch.
Je vhodné aj pre starých ľudí trpiacich na dýchavičnosť, zahlienením pľúc, zastaralý kašeľ, vodnatieľku a čistí celé telo. Môžeme urobiť aj z celého litra, skladovať v chlade.
Z našich skúseností je lepšie žiadne sladidlo nepoužiť.
milan08
milan08 | 4.5.2014 10:57
ja som tiez naletel jednemu slavnemu liecitelovi zo zahranicia.za jednu vetu som zaplatil 4000sk.schudnite!
milan08
milan08 | 4.5.2014 10:59
zaujimave recepty,ak by ich chcel clovek vyskusat vsetky.......
neznámy
neznámy » milan08 | 4.5.2014 15:50
Posledné recepty, ktoré som sem dala sú z tradičnej ľudovej liečby, ale všetko, aj homeopatiká, o ktorých som písala v prvom príspevku v téme, sú určené pre tých, ktorí sa rozhodli, že sa z problémov dostanú. Určite nie sú pre tých, ktorí chorí chcú byť ... a ani pre tých, ktorí chcú zázraky na počkanie.
Napraviť to, čo sme roky kazili, chce nejaký čas:)
neznámy
neznámy | 4.5.2014 15:55
Prečítať a skritizovať ich samozrejme môžu :D:D:D
neznámy
neznámy | 5.5.2014 13:48
mozes aj mne prosim nieco poradit nieco na uzkost a nedostatok energie?
neznámy
neznámy | 5.5.2014 14:26
na uzkost je dobre uvolnenie srdecnej cakry
clovek odstupi od svojej uzkosti
a prenesie sa do stredu
do srdca, tam sa lieci vsetko
uzkost sa nelieci potlacanim
prilisna uzkost sposobuje prilisnu konzumaciu energie
potom sa vyriesi aj nedostatok energie
v horoskope strach naznacuje saturn, juzny uzol odkial sme vysli ale aj s cim mame pretrv. problem, nenadarmo sa k juznemu uzlu casto priraduje saturn. Pluto nas nuti riesit nadmernu uzkost za krajnych podmienok.
ale aj jan amos komensky mal pravdu ked hovoril nehovor vsetko co vies, nerob vsetko co vies, ale iba to co je uzitocne:)
a uz by aj stacilo a uz som ticho:)
Stránka:
< 1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...