mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Vtipy a haluze - 

Samoodhalenie Frca

neznámy
lak
lak | 19.3.2018 20:57
-LOL- tak sem -LOL-

-THUMBSUP-
lak
neznámy
neznámy » lak | 20.3.2018 08:56
Reagujem na uvodne video. Fico je miestami strasne nesympaticky az odporny. Klamat do huby viac ako 10 rokov bez pohnutia mihalnice to chce velky charakter... On ma az diktatorske zklony. Odrbavat ludi tak strasne dlho to je na zapis do analov. A zrat ho tak dlho to chce najmimoriadnejsiu davku naivity.

Snad v tomto videu uz aj ti najviac slepi uvidia aky Frco je. Uz byt do oci to viac nemoze
lak
neznámy
lak
lak | 20.3.2018 16:15
-LOL- pekne stanke recnil.. a magalova prikyvovala -THUMBSUP- malo to dobru energiu -HEART- skoda, ze nerecnil kazdy -LOL- -HEART-
lak
lak | 20.3.2018 22:51
kto nad krivdou biednych slzu vyroní"

prave pocuvam

-HEART--HEART--HEART-

Kto za pravdu horí

https://www.youtube.com/watch?v=MpDE7QLQW9Y
lak
lak
lak » lak | 29.3.2018 23:45
-ROFL- -BOW- -THUMBSUP-

From New York with love

20. september 2017, 5. avenue, New York

- Ahoj Andrej, môj chlapec z východnej Európy. Vitaj, sadni si, dáš si maces?

- Nie, George, ďakujem, som tu len na skok. Niečo potrebujem.

- Jasné, len si povedz, len tu dokončím jeden kolaps britského finančného trhu. Klik, hotovo. No počúvam.

- Vďaka, George. Vieš, ten Fico ma už strašne sere...

- Ani nepokračuj! Aj mňa! Človek chce tú vašu zaprdenú krajinu násilím vtrepať do jadra EÚ a ten čurák vypotí, že tam chcete ísť sami. V pohode, hneď vyšlem vražedné kóšer nindža komandá a potom...

- Nie, nie, počkaj! Ja ho nechcem dať zlikvidovať. Ja chcem, aby odstúpil, najlepšie aj s celou vládou.

- Fúha, no počkaj. Akože viem ovládať počasie, likvidovať celé ekonomiky, riadiť migráciu miliónov utečencov, meniť štátne režimy, ale aby Fico sám odstúpil, takú moc nemám ani ja.

- Ale George, prosím! Aha, tu som ti doniesol aj jarmulku s detvianskym vzorom.

- Ach, no dobre, počkaj, premyslím to... Hm, hm... počkaj, niekam zavolám. Haló, Moše? Máme ešte ten stroj času z obdobia studenej vojny? Neviem presne, mal by byť vedľa toho kufríkového Haarpu. Máš? Výborne, shimshon! Tak mi ho očisti a prines.

Dobre, takže tu je môj plán: strojom času sa vrátime o 10 rokov späť, celý SMER spojíme s nejakou známou mafiou, napríklad talianskou. Ficovi dohodíme nejakú mladú štetku, ktorú predtým obrábali talianski mafiáni a necháme ju pretŕčať sa pred kamerami čo najčastejšie. Zapojíme ich do nejakej zločineckej schémy, napríklad s eurofondmi. Máte u vás eurofondy, nie? Dobre, toto nebude až taký problém. Ťažšie bude si nakloniť verejnú mienku, asi bude treba, aby tiekla krv, ale čo už. Takže svojim inception tímom zadám, aby infikovali nejakého novinára myšlienkou písať o týchto mafiánskych prepojeniach. Toho potom dáme zabiť aj s nejakým členom rodiny. To ľudí už dosť naserie, aby išli do ulíc, v najhoršom nejakých demonštrantov podplatíme ako vždy. Po tomto proeurópskom Majdane Fica nahradíme napríklad protieurópskym Sulíkom, aby sme to trochu zneprehľadnili. Tak, čo hovoríš, Andrej?

- Ty kokos, George, to je geniálne! Takto by to nevymyslel ani Bútora. A kedy to spravíme?

- Kurva, Andrej, to ťa na tej scientológii nič neučili? Keď ten stroj času funguje, tak už sme s tým dávno začali, ty už len čakaj na pokyn a priprav sa na emotívny príhovor k národu.

- Ďakujem George, som ti zaviazaný!

- Nemáš za čo, veď mám 90 rokov, čo by som s tými peniazmi robil, keď nie takéto srandy, no ne? Hlavne si to nedávaj zase na facebook, že si tu bol.

- Ups, neskoro... prepáč.

- Čo už, nevadí, facebook aj tak patrí nám, tak to potom keď tak zmažem. Ešte niečo? Mám toho dnes ešte tiež dosť.

- Nie, to je všetko. Ibaže by si chcel práčku na splátky? Hahahahaha...

- Haha, ty si jebo!

Sranda, čo? Ešte väčšia sranda je, že tomuto veľa ľudí fakt verí. A najväčšia sranda je, že argumentum ad sorosum vytasil úplne vážne aj predseda vlády európskej krajiny ako reakciu na svoje vlastné sračky. A to je taká sranda trochu iná, taký smútok. V každom prípade, o Ficovi si môžeme myslieť kadečo, ale v dvoch veciach je fakt dobrý. Po prvé, je úplne epochálny transgalaktický monumentálny kokot. A po druhé, vie fakt dobre odbiehať od témy. Je v tom taký dobrý, že keby boli majstrovstvá sveta odbiehania od témy, tak ich vyhrá kontumačne, lebo viete vôbec kedy boli prvé majstrovstvá v odbiehaní od témy, pani redaktorka? A čo ste vlastne spravili, aby ste pravdivo informovali o týchto majstrovstvách? Neboli ste náhodou u Sorosa?

No a hlavne vďaka tomuto jeho druhému talentu si dosť veľa ľudí nevšíma ten prvý, a to je škoda.
milan08
milan08 | 6.4.2018 07:03
ved ma pravdu co hovori!
lak
lak » milan08 | 12.4.2018 12:32
nas spropagoval :)

od mariana srameka:

Nikto nespravil pre propagáciu Slovenska toľko, ako Robert Fico.
V posledných 4 týždňoch som mal rokovanie s obchodnými partnermi z Rumunska, Slovinska, Česka, Nemecka, Francúzska,Talianska, Portugalska, UK a USA.
Najneskôr do hodiny od začiatku stretnutia / telekonferencie padla prvá otázka na situáciu na Slovensku, stabilitu demokracie na Slovensku, previazanie organizovaného zločinu s vládou SR a korupciu.
Všetci vedia kde je Slovensko ( aj američan ) a minimalizoval sa počet omylov so Slovinskom.
Niektorí sa chceli dozvedieť viac o Troškovej, hlavne nemcov bavilo rokovanie Merkelova - Troškova. Komentáre k Troškovej fotkám nebudem radšej komentovať.
Iní zase nechápali, prečo máme nového predsedu vlády taliana a chceli vedieť, či má mafia až také silné postavenie na Slovensku že sme to dopustili. Samozrejme špáratko nikto ani na sekundu nespochybnil.
V Rumunsku som dostal otázku, prečo nie je na Fica podaná žaloba za vlastizradu ak mal informácie o mafii napojenej priamo na zamestnancov úradu vlády a on nekonal a ešte ich obhajoval.
Európsky partneri chceli vedieť sumu, ktorú budeme vracať do Bruselu, kvôli podvodom s pôdou a chceli vedieť, či Slováci rozumejú tomu, že to všetko zaplatíme my na miesto Fica a spol. ( a to ešte nevedia o IT :D som si pomyslel ).
Fico sa zaradil medzi velikánov doby ako Orbán či Berlusconi.
A SMER má stále 20% a chobotnica funguje ďalej.
Köszönöm Béla!!
milan08
milan08 | 2.10.2018 06:53
nepozeraj na nanho nevsimaj si ho co vidis u neho mas v sebe...
neznámy
neznámy | 2.10.2018 15:47
No náčelník? - nezávidím ti toľko hnevu voči komukoľvek, ale aspoň si sa tu konečne vybil.
Fica som nemusela ale uznávam jeho kvality ktoré ma, taktiež takú kvalitu uznávam u ktorého koľvek iného politika a bohužiaľ je ich žalostne málo.
milan08
milan08 | 3.10.2018 06:48
aspon sa vyventiloval!mohlo ho to zabit ten hnev voci nemu.
neznámy
neznámy » milan08 | 3.10.2018 10:05
Presne to som tým myslela - ale naozaj nám treba taká nenávisť? Priznávam že aj ja ked vidím Sulíka alebo Matoviča či Kollara tak sa mi otvára nožík vo vrecku ale jednoducho vypnem a nevediem proti ním žiadne vojny. Každý ma to čo chce a máme aj politikov iba takých akých si Slovensko a jeho obyvatelia zaslúžia, ja verím že raz bude lepšie.
Magnician
Magnician | 3.10.2018 23:33
-FLOWER-
milan08
milan08 | 4.10.2018 07:12
tiez ich nepocuvam ignorujem,naco sa rozculovat a sirit negativitu okolo seba.
milan08
milan08 » milan08 | 3.12.2018 07:04
su taky aky su,nic na nich nezmenime pokial si nenarazia dezku.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...