mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

ZMYSEL SMRTI JANKA KUCIAKA

neznámy
neznámy | 3.3.2018 00:10
musel som tu prifajcit tento clanok

Janko Kuciak a jeho nevesta nezomreli nadarmo. Práve naopak. Ich obeť rozhýbala celé Slovensko a išla aj ďalej až za hranice...Verím, že teraz sa už usmievajú na nás a sú radi, že i keď takto mimoriadne tragickým spôsobom nám pomohli zmobilizovať sa, zjednotiť sa a prebudiť sa. Značná čast starej generácie svojou pasivitou zlyhala. Teraz je to v rukách najmä mladej generácie, v nás, v tebe. Aj malé pohnutie krídlami motýla može spôsobiť nakoniec postupne silný vietor.


Nastal postupný koniec Fica a jeho organizovanej zlodejskej skupiny. Všetko sa deje s jeho požehnaním či tichou toleranciou. Je to práve on, kto má na rukách ich krv, lebo mal moc spolocnosť posunúť lepším smerom, no vybral si opak. Peniaze, moc a postupnosť času skazia hádam každého, nenahovárajme si, že nie. Všetko bude aj tak ešte dlho len dalšia forma manipulácie. Ale musíme po týchto schodoch vystúpať postupne až hore.


Fico je len zosilené zrkadlo nás samých, toho čo máme každí jeden v sebe, toho akí sme - hrabiví ak môžme, egoistickí, bojazliví atď. Tak treba začat u seba. Svojou pasivitou, pohodlnosťou a lenivosťou sa nič nevyrieši. To, že budem doma sedieť na teplom gauči, presne kvôli tomu sú u moci šialenci, zlodeji, egoisti a vrahovia. A riadia svet. Sami sebe tak škodíme, lebo okrádaju teba, mňa, nás samých a robia krajinu a svet horším miestom. A človek sa narodil predovšetkým preto, aby urobil zo zeme krajšie miesto.


Je až neuveritelné ako Janko rozhýbal v našom vnútri, to čo tak dlho spalo. Pre mňa je hádam asi najväčší slovensky hrdina - mučeník a jeho smrť nebola nadarmo. Veď sa pozrime čo sa deje?! Svoje poslanie ak to tak možme nazvať, Janko splnil do bodky. Pokoj blízkym a rodinám obetí a silu nám všetkým.


Takže von do ulíc. Nastal ten čas. Vláda je oproti davu len domček z kariet, ktorý sfúkne aj ten najlahší vánok. A dav si ty. To, že sa postavíš z tepla domova a na chvílu vídeš von vyjadriť podporu, pravdu či dať svoj hlas niekomu pri volbách. Každý jeden z nás, nech je taký či onaký má svoje možnosti už teraz, ako urobiť miesto kde žijeme krajším. V nás je tá budúcnosť, v nás je ta zmena. Budúcnosť más v rukách len ty sám.
lak
lak | 3.3.2018 01:36
mudro, otce -HEART-
granko
granko | 3.3.2018 14:02
kto si myslí, že korupciu a mafiánske praktiky odstráni nejakou výmenou politikov či strán je na veľkom omyle.. vražda nevinných ľudí bol odkaz.. ale nie verejnosti či novinárom ale politikom..
Ona
Ona | 3.3.2018 16:20
Natíska sa mi otázka, prečo neboli takéto aktivity, keď zavraždili advokáta Ernesta Valka?
Azda preto, lebo vtedy bola pri vláde súčasná opozícia?
Azda je súčasná opozícia čistučká ako horský prameň?
.... a s vraždou Ernesta Valka sú všetci spokojní? ...
-CONFUSED-
Ona
Ona » Ona | 3.3.2018 16:41
Vypočujte si čo chcú s nami urobiť:

https://www.youtube.com/watch?v=KWq-PqxaHAI
neznámy
neznámy » Ona | 3.3.2018 17:42
Tento exot je ale riadny vymývač mozgov..tomu uveria len Ficovi voliči.. -WALL- -ROLL-
Ona
Ona | 3.3.2018 17:48
neznámy
neznámy » Ona | 3.3.2018 18:15
No asi veľkú slovnú zásobu nemá, keďže v každej vete používa slovo hovno. Evidentne je zaujatý voči Kiskovi. Spomína mafiánov, ale zvláštne že nie tých, ktorí majú prepojenie na Smer. Tí mu nevadia. Ani to, že hlavná Ficova radkyňa je mafiánova snúbenica. Práve toho mafiána, na ktorého daňové podvody poukazoval práve novinár Kuciak, ktorý už nie je medzi nami. Takže pre koho bol najviac nepohodlný?? Aká obeta? Keby aj nedošlo k tej vražde, tak či onak tu väčšina Slovákov Fica a jeho stranu, ani celý zlepenec nechce. Už to pochopte.
Ona
Ona | 3.3.2018 18:53
To iba veľkohubá opozícia tu vykrikuje a všetkých chce prehlušiť.
Predsa SMER a teda aj Fico vo voľbách vyhral - to znamená, že väčšina Slovákov ich chce - takže veľmi sa mýliš. -PUH-
neznámy
neznámy » Ona | 3.3.2018 19:01
Sú aj takí, ktorí už oľutovali, že Smer volili. Rovnako ako ja kedysi. A kebyže sa nezlepí s riťolezcami a príživníkmi z Most-Híd a SNS, tak si teraz môže pískať.
neznámy
neznámy | 3.3.2018 19:20
Prepiekol sa im Gaulider aj Valko. Kuciaka podcenili asi jednali v skrate alebo to bol nejaky odkaz pre niekoho. Pravdepodobne ale necakali taku odozvu. Cakali ako vzdy ze sa to prepecie. Kazdopadne Fico a Kalinak v tom maju prsty minimalne nepriamo. Podla mna to urobili ludia mecenasov vlady. Preto vravi aj verzia ze to najprv hodili na fetakov zo zbranami v tej dedine. Ale ich marketing uz ma kratke nohy, tak to stiahli...Vidim v tom marketing pre naivnych ludi, rovnaky aky ma Fico vseobecne a najme s tym milionom na stole.

Citim prebudenie. Naivity starej genereracie co volia Fica a silu mladej generacie. Ale aj tak ale pride s dalsou vladou sklamanie to je jasne. Nejaka majdanizacia, kiskoidi, sorosovci mi skor pride uz ako nejaka moderna formulka. Aj tak budu dalsie vlady aj rezimy len dalsia forma nadvlady a manipulacie. Ide o zmenu vnutra cloveka a to sa zacina len vo mne, v tebe
nikav
neznámy
neznámy | 3.3.2018 20:20
neznámy
neznámy | 3.3.2018 22:02
Myslíš, že by bolo lepšie, keby sa zlepil s diletantmi amisulikmi? Budúce voľby vyhrá Kba.
neznámy
neznámy | 3.3.2018 22:06
Možno hovorí primitívne, no jeden fakt ostáva - ami sa snažia dostať k Rusku aj cez mŕtvoly. Dúfam, že každý, kto sa k nim priblíži dostane poriadny kopanec.
neznámy
neznámy | 3.3.2018 22:09
Nie nemyslím si. Najlepšie pre všetkých by bolo, keby vôbec nebol vo vláde. A ani Kotleba.
lak
lak | 4.3.2018 02:26
-THUMBSUP-
lak
lak | 4.3.2018 02:30
suhlasim.. fico nas vratil do 90tych a ani na to nepotreboval stroj casu.. ak existuje karma, nechcem vidiet, co bude v buducom zivote
jafima
jafima » granko | 4.3.2018 06:12
... súhlas... v tomto som veľmi skeptická... žiadne masové "akcie", žiadne "revolúcie", žiadne "voľby" nedokázali eliminovať (choré) politické/mocenské praktiky v histórii ľudstva. Vyznieva to veľmi defetisticky, viem... neexistuje (zatiaľ ?) recept na liečbu tejto "spoločenskej diagnózy" (súkromne to volám "spoločenská rakovina").
Často sa mi v pamäti vynorí fotografia z nejakého pochodu - demonštrácie, ktorú som pred rokmi videla na webe... dvaja bezdomovci držali v rukách na kuse papiera, či krabice načmárané heslo: "the system can not be repaired... it is so created"... dodnes je mi ľúto, že som si tú fotku nestiahla... už ju neviem nájsť...
-WALL-
lak
lak » jafima | 4.3.2018 06:34
ja vidim rozdiel v tom, ako sa nam zilo po tom, ako tu prestali na ulici vybuchovat auta (tj po meciarovi) a predtym, ako niekto zabil cloveka, ktory si robil svoju pracu a jeho snubenicu (za fica).. v case, ked to tu nebolo idealne (medzitym), to stale nebolo take zle, ako je to dnes alebo ako to bolo na zaciatku novodobeho slovenska..
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...