mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Voľný pokec - 

ZMYSEL SMRTI JANKA KUCIAKA

neznámy
neznámy » lak | 4.3.2018 11:57
To čomu verím, vôbec nie sú hypotézy, stačí počúvať čo náš prezident hovorí. Pozor ja nie som obhajkyňou Fica. Len som mala v hlave podobné myšlienky ako ľudia v Slobodnom vysielači. Ak si myslíš, že emócie ľudí nie sú zneužívané, je to tvoj pohľad na vec, v každom prípade je a aj vždy bola väčšina ľudí slepá, manipulovateľná a aj manipulovaná. Či to bolo za socializmu, za Mečiara, za Dzurindu alebo Fica. Ako v Československu prebrali vládu komunisti v roku 1948? Navonok mohutnou agitáciou ľudu, ktorí ich zvolili /manipuláciou ich myšlienok/. Nuž, ale dávno vieme, že nebolo vtedy inej možnosti, keďže sme patrili do sféry vplyvu pod Sovietsky zväz. Takže si komunisti na príkaz Sovietskeho zväzu vytvorili taký program, aby ich volil každý: https://zavladsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=284775, ktorý potom aj tak samozrejme nedodržali.
Je rok 2018 - osmičkové roky boli vždy prelomové. Je asi veľmi naivné si myslieť, že by bol tento rok prelomový v tak pozitívnom zmysle ako rok 1918, keď vznikla Československá republika. Ale vždy keď ma prepadne beznádej a pesimizmus, tak sa pozriem do histórie a vidím, že náš život sa vlastne zlepšuje. Nie sme otroci ani nevoľníci ako vo feudalizme, nikto tu nezomiera od hladu a svet je v konečnom dôsledku lepším miestom. Takže verím, že ak príde zmena, tak bude z dlhodobého hladiska zmenou pozitívnou.
neznámy
neznámy | 4.3.2018 12:06
Vzhliadame k zachrancom teda k autoritam, teda presuvame zodpovednost na "vyvolenu" osobu. Ci je to papez, najnovsi guru ci novy politik, vsetko je to to iste. Rovnaka pasca. Teda strach a nezaujem v skutocnosti. Opakujeme rovnaky princip tisicrocia kua.

Vidim najvacsie zlyhanie v umeleckej sfere. Ta ma najvacsiu moc mozno. Kramar sa pokusal trocha ale isto ho spacifikovali nejako. Bol som na piatkovom pochode. Tak mrte ludi, to bola sila. Taky dav, ticho uplne, taka energia...pozeral som a cez 95% vsetko mlady ludia 20 az 40 rocny. Zase to vsetko ostalo na studentoch, je to zaujmave ze tych od ktorych to najmenej cakame maju najviac rozumu
neznámy
neznámy | 4.3.2018 12:10
Ja ho vidím baránka teraz na RTVS O 5 minút 12
neznámy
neznámy | 4.3.2018 12:18
Reagovat som chcel na tu tvoju dceru. V zmysle tych nasich autorit. Vcera mal putin prejav na stadione. Vsetci capkali jak saleni a slepi. A jedna jeho fanusicka ze jak je putin dobry atd ale dodala ze nechce aby jej dcera odisla z ruska do zahranicia zit. Ach to nechapanie suvislosti a slepota. Rozbija ma tento svet. O to horsie ze ten kto ukaze ze vasa pravda je len sebaklam tak je napokon debil on sam. Rusko ci usa atd vsetko je ten isty klam len v inych satoch. Putim je u moci uz kolko, plati asi priama umera cim dlhsie tym horsia skazenost. myslim ze putin ma na svedomi pomaly najviac zla na svete. Usa je len jeho marketing lebo vie ze oni maju rovnake maslo na hlave. Usa a pod robia rovnake zlo len sofistikovanejsie.
neznámy
neznámy | 4.3.2018 12:19
Jak tam sedi jak kopka nestastia :D
lak
lak | 4.3.2018 12:27
prezident povedal nieco o stavani zakladni? nie si ficov obhajca, ale bavime sa tu o faktoch, nie, kto komu veri.. a ako vidis, niekomu ani fakty nie su dost, pretoze plny internet je o tom ako sa fico kamarati s mafianmi a niekto napriek tomu stoji na jeho strane.. bez ohladu na to, ci ich dala zabit kalabrijska mafia alebo niekto iny, uz samotny fakt, ze nam vladne mafiansky kamarat by nam mal stacit na to, aby sme tu chceli zmenu. co sa tyka emocii, tak momentalne sme vsetci, ktori maju nejaky cit, pod emociou.. toto neni nic menej ako vrazda dvoch ludi, takze ano, emocia je na mieste.. ale myslim, ze zneuzivanie je prave to, ked niekto pise, ze sa teraz "zneuzivaju emocie".. vsetko sa da prekrutit - jedni to nazvu "ohrievat polievocku", ini su radi, ze sa najdu ti, co venuju cas a energiu pre dobro veci, tj. odhalovaniu skutocnosti.. a to, ze pritom prejavia emociu, je ludske
neznámy
neznámy | 4.3.2018 12:52
Svet nie je čiernobiely, to ldn ľudia ho taký chcú mať, lebo bezpečie a jednoduchosť.... Guru funguje ako droga. Príčiny a následky guruizmu sú podobné ako pri každej inej závislosti.
Ako sa hovorí, každý národ má takú vládu, ako si zaslúži a my si asi zaslúžime Fica a Mečiara.
Tento národ je ponorený v nevedomí, bez ochoty pozrieť sa do zrkadla svojej minulosti aj prítomnosti. Fašizmus, komunizmus, to je ešte stále naša prítomnosť.
Kto si chce uprostred marazmu, pokrytectva a hlúposti zachovať integritu, slobodu a nezávislosť, tomu sa v tejto spoločnosti ťažko funguje. Originalita a nadpriemernosť sa neodpúšťa. Je to mizéria. Aj preto deti odchádzajú preč, nie kvôli lepšiemu zárobku.

Dosť bolo nedeľného kázania. Smer 😉kuchyňa. Tam je moje miesto.
:D
neznámy
neznámy | 4.3.2018 13:12
presne! :)
neznámy
neznámy | 4.3.2018 13:33
Inak kebyze som ja tak dlho vo vlade ci ty skoncilo by to rovnako nakoniec:najprv idea zmenit a pomoct. Potom pri vypisani sutaze na dodanie hajzlaku ma nahodou kamarat papiernictvo tak mu prihrajes kseft a odmeni sa ti flaskou. Neskor vybavis rodine a znamym nejake teple miesto. Zrazu neobstaravas hajzlak ale vozovy park. Dostanes prvy melon. Kedze sme taki oddeleni od podstaty a nicotni kde sa pohnem tam novinari, pozornost a kamery, ja take hovno som zrazu niekto. Moc a peniaze zafunguju ako prsten milasek. Zrazu neudrzis curak v gatach lebo taka dokonala babenka... Potom padas do osidiel mafie lebo uz na teba daco maju a vedia ta z diskretidovat. Zrazu zistis ze si len panak a tie znamosti nie su kamarati alebo obycajny smradi co ta vyuzili. Ale stale ides a ides, love je viac a viac, moc je droga. Klamat nemas uz ziadny problem. A nakoniec to skonci tak ze ked za rube les lietaju triesky a nejaka ta vrazda no to patri k moci. Bezni ludia tomu nechapu. My vysoko v politike hej. Vrazda je len titulok v novinach. A po par vrazdach nemas uz problem napadnut suseda a zacat lokalnu vojnu. Otvor oci clovek toto si ty, primitivny druh
neznámy
neznámy » lak | 4.3.2018 14:04
Ano presne tak Kiska to povedal v predvolebnej kampani a aj neskor -navrhoval aby bola zakladna v Poprade. Velmi dobre si to pamatam nakolko som ho vtedy chcela ist volit. Vypocula som si par jeho nazorov a stacilo mi. Vtedy som k volbam radsej nesla. Nebolo totiz koho volit. Nechapem, ze si o tom nepocula. Ja som tiez pod emociami, len sa zamyslam aj nad inymi suvislostami, i ked prvotne myslienky som mala rovnake ako ty.
neznámy
neznámy | 4.3.2018 14:34
Jak duchovný otec. :D Dalo sa čakať, že bude kľučkovať a vinu zvalí na iných. Teraz si to odnieslo SAS. Na to sme si už zvykli, že sa pochybenia hádžu na predošlé vlády. Takto to tu bude vždy, nech už bude vo vláde hocikto.
Inak dnes večer vystúpi na RTVS "svatá trojica" Fico, Danko a Kiska. To bude podívaná. :)
neznámy
neznámy | 4.3.2018 14:43
Jezismaria presne jak duchovny otec -ROFL- uplne vystihnute. Chcel som to pomenovat ale nevedel som to presne vystihnut. Vcera ked isiel do toho rozhlasu tak mal uplne hlas jak duchovny otec. Aj Zvolensky tak rozprava ale on ma taku herecku pokoru, preto je jasne ze ma tolko za usami jak osem velkych slonov

Na svatu trojicu sa tesim. Konecne mam zaujem o politcke debaty chvilu a trochu od dob fuzateho dzurindu ked bojoval s meciarom. Vsetci traja premiery skoncili rovnako zlodejsky a zle..
neznámy
neznámy | 4.3.2018 14:50
Videl som trocha iba z kalinaka. Musim uznat jedno ale je to sympatak. Fico je cisty hajzel to mu srsi z oci. Ked ho nicholsonova sekala tak on vsetko vedel aj vnutorne kyvol ze ma pravdu. Bolo to uplne vidno. Zahliadol som v nom to dobre ked mu nakladala az mi ho luto doslo. Ked som zapol tv sedel tam jak najsmutnejsia kopa na svete. On si je vsetkeho vedomy. Ale ked otvoril tu mafiansku hubu uz to bolo ako ping pong, to je jak husenkova draha, to je na paradu a napixu zaroven. Nakladaju ti si dole, potom v sebazachove to otocis a obhajis sa a obratis to, das mudro a uz si hore. Ale potom zase dole a zase hore. Presne jak na forach :D
neznámy
neznámy | 4.3.2018 14:52
Mňa pri ňom napadla veta "Modlite sa za mňa k panu bohu nášmu" -LOL-
lak
lak | 4.3.2018 14:53
vtedy slo vo volbach to, aby fico neokupoval aj prezidentske kreslo, co sa nastastie podarilo.. zamyslam sa tiez, emocie rozmyslanie nevylucuju.. len mi ta vec so "zneuzivanim emocii" pripada ako keby tymto sposobom ti, co nevidia riesenie situacie, degradovali snahy ostatnych
lak
lak | 4.3.2018 14:54
-LOL- sak ved ty aj si duchovny otec :D teraz citam, ze to nie o tebe -LOL- musim si ho pozriet -LOL-
lak
lak | 4.3.2018 15:02
-ROFL--ROFL--ROFL-

boze moj, ja sa smejem -ROFL- guglila som a nevedela som ani za nic najst ten vcerajsi rozhovor s nim (teda, ako sa ukazalo, len som si myslela, ze neviem -LOL-).. asi trikrat som si zapla sobotne dialogy, pocuvala, vravim si, kde je ten kalinak?? ziadneho kalinaka nepocujem, vypla som.. nakoniec som si v popise precitala, ze to fakt tam rozprava kalinak -LOL- ja som tomu zaznamu neverila, kym som si neprecitala popis..-ROFL- predtym vzdy suvenir s vysmechom obycajnym ludom do ksichtu, teraz na nas prehovoril pan farar z nejakej zastrcenej obce.. toto neni kalinak, toto je pan farar po spovedani - unaveny duchovny otec, co cely den spovedal, potom odsluzil omsu a teraz ho nejaky netrpezlivy moderator dotiahol na rozhovor -ROFL-
milan08
milan08 | 4.3.2018 15:12
ale nemusel ale dobre si urobil!
milan08
milan08 | 4.3.2018 15:14
ty uz mas poumyvani?
neznámy
neznámy » milan08 | 4.3.2018 15:28
Asi ťažko pan Milan. Mňa si nikto len tak neskrotí nejakým vymývanim. Mám svoju hlavu a svoje názory, ktoré nikomu nevnucujem. A vy ste ako na tom? Už máte vyúmývané?
Stránka:
< 1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...