mesiac
Nedeľa, 28.4.2024
Meniny má Jarmila

Voľný pokec - 

VOLBY 29.2.2020

emanuel
emanuel » elenalaukova | 15.3.2020 19:02
ja som mala čistú hlavu,nechcela som Matoviča podceňovať,ale už samotné zostavovanie vlády prebehlo tak,že nevidím koalíciu optimisticky...a Pelegrini naozaj v súčastnej situácii urobil čo mohol,klobúk dole
neznámy
neznámy | 15.3.2020 19:34
Odpovedal si mi v štýle "lebo Fico" .. nechápem, ako do toho zapadá Rusko, moje otázky sa toho vôbec netýkali.
Tak teda:
https://www.youtube.com/watch?v=pPWNI0Qhzjo

ako je to? Toto tvrdil pred rokom. Z toho vyplýva jediné - od tých, ktorí tu boli doteraz sa nelíši.
milan08
milan08 » elenalaukova | 16.3.2020 05:15
ke najst skutocnych odbornikov?
neznámy
neznámy | 16.3.2020 09:25
Nechcem sa ta dotknut. Ficovci vo vacsine maju blizko k Rusku, to bolo na okraj len. Fraza lebo Fico, ci blazon matovic je Ficov program..Iste za vsetko Fico nemoze ale za stav SR-korupciu,mafia vo vlade,stav sudnictva,nasi ludia atd za to moze a velmi vyrazne. Ryba smrdi od hlavy. Vies o tom ze si teraz kupil 2byt za 2 miliony eur? A ako vybrakoval Basternakov teda jeho byt az na zarubne ci podlahy tak nove vybavenie bude dalsieho pol melona, lebo ocividne ma.rad luxus. Vies ze Kocner bol jeho sused? A ze riesili s Kocnerom veci tak ako iny clenovia smeru a tiez podnikali smeraci s Vadallom? Zoznam by pokracoval na trilogiu..

Ja neriesim Rusko.ani USA, obe su skazene a manipuluju svetom vo svoj sebecky prospech. Problem je mafianska vlada prepac, ale ludom odvadza pozornost. Najvacsia spina v tomto je Blaha. Proste ak mi hori vlastny dom (mafianska vlada) neriesim ze v moju dedinu okupuje a vyuziva rus ci amik. Lebo zhori mi vlastny dom. Ked uhasim dom na rade je rus ci amik. Lenze system je tak daleko ze toto sa tak skoro nevyriesi, lebo vacsi ziju z mensich odvzdy, tak ako vojny odvzdy a je to cele len zosileny obraz ludskeho ega, mna ci teba.
milan08
milan08 | 4.4.2020 05:34
co uz,dopadli ko dopadli....
milan08
milan08 » damara | 1.5.2020 05:03
kazdeho karme,ci dobre ,ci zla dobehne!!!
Ailin
Ailin » milan08 | 1.7.2020 22:31
To je pravda, ak si pamätáme, tak bývalý predseda parlamentu Andrej Danko, musel čeliť odvolávaniu kvôli svojej rigoróznej práci. Kto by to povedal,že aj ďalší predseda parlamentu bude čeliť podobnému tlaku, kvôli svojej záverečnej práci.
https://www.ta3.com/clanok/1140474/odvolavanie-danka-nebude-poslanci-nezahlasovali-za-program.html po rozkliknutí článku asi tak v strede sú slová Borisa Kollára: "Politik by mal byť vzorom písaných a nepísaných pravidiel. Ak ľudia vidia, že pravidlá nedodržiava politik, ako ich majú dodržiavať oni?"
K tomu nemám čo dodať. Slušný človek si skutočne z politikov príklad nemôže vziať. Je to smutné, ale je to fakt. A Matovič, namiesto toho, aby zatrhol písanie prác na objednávku, za peniaze, (čo je podľa mňa hlavný problém a podvod), tak chce kontrolovať všetky práce od neviem akého roku. :)
Ailin
Ailin » Ailin | 1.7.2020 22:32
Čo myslíte ako dlho vydrží táto vláda?
neznámy
neznámy » Ailin | 1.7.2020 23:29
Pád tejto vlády je otázkou času, zrejme krátkeho času.

Psychológ a spisovateľ Péter Hunčík tesne po zostavení vlády predpovedal, že táto vláda nemá šancu dlho vydržať, vzhľadom na osobnostné nastavenie zúčastnených, s dôrazom na premiéra. Vyzdvihol Sulíka, ktorý je podľa neho schopný posunu. Zdá sa, že sa jeho slová potvrdzujú. Sulík sa dnes ako jeden z mála sústreďuje na to podstatné, na záchranné ekonomické opatrenia. Vyhraňuje sa proti podvodnému správaniu Borisa Kollára.

Boris Kollár je achillovou pätou tejto vlády, tvrdím to od začiatku. Okázalý mafián, bývalý vexlák, s neusporiadaným osobným životom. Nemoralizujem. Môj názor je, že ak niekomu nevyjde vzťah a rozvedie sa, je to ok, lebo taký je život, stane sa... Ale ak niekto funguje takým spôsobom, že nie je schopný nadväzovať plnohodnotné vzťahy a ak sa obsedantne -sprepáčením- vysemeňuje, kade chodí a ešte sa tým aj teatrálne predvádza, je to porucha. Tento človek si myslí, že si môže všetko a všetkých kúpiť. Myslí si, že môže sebe aj svojim pipkám kúpiť aj nedostatočné vzdelanie. Pre tento typ ľudí je vzdelanie zmrštené do malomeštiackeho titulu. Absurdné. Nechápem jeho voličov, čo je pre nich atraktívne na tejto nenormálnosti a amorálnosti.

Som Kollárova rovesníčka, pochádzam z toho istého mesta, z tej istej štvrte. Všetci naokolo vedia, čo je zač. Niektorí vedia aj to, že jeho priateľka z mladosti musela opakovane podstúpiť potrat. Heslá Sme rodina, Boris pomáha, sú v tomto kontexte ešte absurdnejšie. Bolo by to smiešne, keby to nebolo na plač.
milan08
milan08 » emanuel | 2.7.2020 05:31
Slovensko krajina pokusov...
marcie
marcie | 2.7.2020 07:50
je to absolútne choré a žiaľ väčšina si to zrejme vôbec neuvedomuje ...
emanuel
emanuel | 2.7.2020 15:09
konštatovanie na záver ideme s jedného omylu do druhého,na druhej strane je fakt že nebol človek za ktorého by som s čistým svedomím hodila hlas....jednoducho u nás politika priťahuje doslova narušené a nevyzreté osobnosti
Ailin
Ailin | 2.7.2020 21:11
Súhlasím, že Sulík je z tejto vlády asi najrozumnejší.

Čo ma ale zaujalo, tak to, že nikto nevytiahol túto kauzu pred voľbami. Áno - bolo treba diskreditovať hlavne Smer, a vlastne Kollárov volič je neobyčajne tolerantný. Voličovi nevadí jeho štýl života, nevadí mu jeho minulosť, tak mu nebude vadiť také niečo ako opísaná diplomovka, ak by sa to aj prevalilo pred voľbami, tak sa domnievam, percentuálne by sa to vôbec Kollára nedotklo. Komu to vadí, sú Kollárovi nevoliči a tých je v tomto štáte väčšina.

Nuž Beblavý si ide za svojím cieľom a to rozložiť vládu v ktorej nie je :) Osobne si myslím, že je to príšerná vláda. Na druhej strane je ťažko posúdiť, čo je dobré a čo zlé, to ukáže až čas. Vždy, keď sa aj niečo nevyvíja podľa mojich predstáv, tak si poviem, že všetko je dobre tak, ako sa práve deje a je to tá najlepšia možnosť zo všetkých alternatív. Tak uvidíme, ako to dopadne.
neznámy
neznámy » Ailin | 2.7.2020 21:19
Vláda je príšerná, lebo Matovičov spôsob vládnutia je príšerný. Po uplynutí prvých sto dní to už môžeme konštatovať. No nie celá vláda je príšerná, niektorí ministri sú veľmi kvalitní.

Škoda premárnenej šance.
emanuel
emanuel » Ailin | 2.7.2020 22:24
netreba Kolára momentálne vidieť čierne ako sledujem môže byť príčinou pádu tohoto nevydareného zlepenca
neznámy
neznámy | 2.7.2020 22:30
Jednotny hlas ludu ma silu preto rozdeluj (jednotnost)a panuj....zivenim nepodstatnych "kauz je voda na mlyn rozpolteniu hlasu ludu...9/10 zije v kritickych podmienkach nevhodnych na vychovu inteligencie zasluhov prehniteho systemu biroautokracie!Nechavame kradnut a nicit to pre co nasi predkovia umierali!!!
simetra
simetra | 3.7.2020 06:55
To bolo jasné už koncom marca, písali sme tu vtedy o tom.

Ktorí ministri sú tam veľmi kvalitní?
simetra
simetra | 6.7.2020 06:04
A zaujíma ma, či je pravda, čo sa píše v tomto článku.

"Gröhling je homosexuál. Aktivista LGBTI a dúhových prajdov. Jeho sexuálnym partnerom je Sulíkov syn z prvého manželstva."

http://www.blogovisko.sk/liberalizacia-kultury-a-skolstva.html?fbclid=IwAR2kHPGWUQXRZNA0evrhQ4oD26yoEgsn7PWCPkqcG78ZF8YTuDwG4xX--to


Minimálne nie som zástanca LGBTI...
emanuel
emanuel » simetra | 6.7.2020 16:44
aj homosexuáli sú ľudia schopný byť vo vysokých pozíciach.......kvalita a schopnosti človeka nesúvisia so sexuálnou orientáciou.....čo sa týka rodinkárstva a prepojenia na skupiny to je bežné v politike
marcie
marcie » simetra | 7.7.2020 08:20
Ja tiež, neviem, ale mám pocit, že je to niečo umelo vyvolané a podsúvané ľuďom, netvrdím, že inak orientovaní jedinci nie sú, sú a vždy nejakí zrejme boli, ale myslím, že je to pomerne malé percento z populácie
Stránka:
< 12 13 14 15 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...