mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

veľmi zvláštny sen - ezoterika či skutočnosť?

neznámy
neznámy | 17.8.2019 07:51
Dnes som vstala neskôr ako vstávam a príčinou bol sen ktorý som mala dosnívať.
Dialo sa to v mojom rodičovskom dome ktorý v tom sne patril mne ale v skutočnosti je bratov.Vedela som že moja mama hovorí otcovi že sa im možno začne dariť ak začnú iný život a podporia ezoturizmus a budú sa tomu venovať.
Ja som na ten čas odišla na dovolenku, nechcela som tam byť prítomná, ale všetko bolo inak. Odrazu som sa vrátila domov a tam všetko divné, nechceli ma vpustiť do domu. Vnutrajšok domu bolo niečo ako vojnová zona, boli aj ostnaté drôty a išlo naozaj aj o život. Ja som to videla že jeto ako počas vojny a boli tam nemci a boli iní ale v skutočnosti som vedela že je to iba vytvorená ilúzia ktorá ich pohltila a vedela som že to musím preraziť nejakým spôsobom. Vyjednavala som raz z jednou stranou a potom z druhou až nakoniec sa mi podarilo časť ilúzie zlomiť a mohla som vstúpiť. Snažila som sa zainteresovaným vysvetliť že to čo videli oni nebola pravda ale myslím že sa mi to nepodarilo.
Videla som že niektorí prišli s deťmi a uvedomila som si či sa niekto počas ich hry venoval aj deťom alebo kašľali na nich.
Povedali mi že nakoľko pršalo tak idú všetci domov - ja som si uvedomila že moji rodičia nakupili mäso a iné potraviny, dali do toho veľa peňazí a teraz oni idú preč lebo im nevyhovuje počasie a pritom počas celej doby viedli hru o vojne vnútri domu.
Po prebudení zmiešané pocity, hlúposť, či na zamyslenie o ezoterických hrách.
milan08
milan08 | 18.8.2019 06:17
skusim,co mne prislo dom je ako tvoje telo,nad ktorym si docsne sratila nadvladu,ale vsetko sa normalizuje.
neznámy
neznámy » milan08 | 18.8.2019 06:24
Dakujem, ale tento sen nie je o výklade skôr o obsahu.
Glossfin
Glossfin | 18.8.2019 14:09
No ono klasicky všetko so všetkým môže súvisieť a predstav si, že si ten dom, pridaj k tomu svoje vnútorné konflikty a väzby na príbuzenstvo a to, čo ti z toho vzíde možno bude celkom zaujímavé, no sny sú aj inom, to znamená, že v snoch navštevuješ iné svoje roviny vedomia i nevedomia a riešiš na nich nedoriešené veci ( všetko musí mať svoj začiatok i koniec ) a v tých rovinách astrálu to ide sakra rýchlejšie. problém nastáva, keď si pamätáš iba útržky, aj keď tebe sa to možno javí inak a z toho potom vznikajú rôzne konštrukcie ...
Magnician
Magnician | 18.8.2019 15:55
mne to príde,akoby Ezo nebola to pravé orechové pre ľudí
neznámy
neznámy | 18.8.2019 18:13
je to plne zvratov...co vidime nemusi byt nutne to co si myslime a naopak.
emanuel
emanuel | 18.8.2019 20:09
rodičovský dom znamená naše vnútro a veci v nás ,možno niečo čo je nedoriešené,alebo sa zmení situácia v rodine....ja sa vraciam do domu s detsva vo sne akonáhle sa v mojom živote dejú zmeny a hlavne ma to upozorňuje skôr na problematické obdobie ktoré prichádza
neznámy
neznámy | 18.8.2019 20:59
Dakujem všetkým za odpovede, nič nie je bez príčiny. Už druhý deň mi ide audio ALLATRA, nie že by som ju žrala ale vedela som že v nej niečo bude na vysvetlenie a on tam bol celý sen. Takže sa o takom naozaj pojednáva, toto nie je obyčajný sen aj ked vždy sa ma bude dotykať aj osobne, ale skutočne ukazuje na to - ľudia otvorte oči ezo nás vedie tam kde nikto nechce ísť.
neznámy
neznámy | 19.8.2019 14:53
čo je to "ezo"? pre mňa je to totiž ťažko uchopieteľný termín a mám dojem, že mnoho ľudí má hranicu medzi ezoterikou a, na jednej strane realitou, či racionalitou a duchovnom na druhej strane rôzne položenú...
tak sa pýtam čo pre Teba, či ostatných tu predstavuje pojem EZO
neznámy
neznámy | 19.8.2019 17:33
No to je na obrovský dlhú debatu, ale skoro všetko čo sa týka kurzov a biznisu ako takého je EZO, aj ked aj tam sú výnimky.
Pre mňa sú to ľudia ktorí nepracujú na sebe ale na iných, hľadajú na všetko vinníka a aj v duchovnej rovine pracujú s energiami ktoré slúžia k manipulácií.
Ak neviem žiť so srdcom ktoré netúži ničiť, ktoré netúži mať moc tak nemôžem vedieť použivať žiadne dobre energie alebo inými slovami - pozrite sa na človeka, na jeho charakter.
Človek zahltený nedokáže ani len rozoznať čo vytvára a komu slúži alebo čomu slúži.
neznámy
neznámy | 19.8.2019 18:06
ďakujem, to je dobrá definícia :) vlastne to EZO vnímaš ako ozaj Hru odtrhnutú od Skutočnosti (tak ako to zobrazil snový príbeh), čo je viac o prístupe jednotlivého človeka, ako o samotnej oblasti či technike či type duchovnej "práce", skrytej pod pojmom "ezo" ,ktorých je dnes na "trhu" spústa :)
neznámy
neznámy | 21.8.2019 07:22
Tak, vždy je to o čistote srdca každého človeka, to neznámená že nemôže zmeniť aj po zlých veciach čo urobil, len sa musí naozaj zmeniť a to ja v EZO kruhoch nevidím.
emanuel
emanuel | 21.8.2019 14:09
tak-tak s ezoteriky a duchovna je dnes biznis ako hrom chodím na Zaježovú,občas miniem Lovinku a podobné komunity kde robia semináre,je to na zaplakanie ako sa tam prejavila pravá ľudská povaha,kde peniaze hýbu svetom
neznámy
neznámy » emanuel | 21.8.2019 21:25
Stratila sa aj ich idea z počiatku a tak je to všade.
Magnician
Magnician | 21.8.2019 22:58
-FLOWER-
neznámy
neznámy » Magnician | 22.8.2019 07:26
dakujem. Ešte k snu dopnenie - ja som mala strach že sa to prenesie z tejto EZO roviny fo fyzickej a preto som tomu chcela zabraniť. V tom sne som o tom bola presvedčená že je to síce zatiaľ iba na tej úrovni ale oni sa nechcú z tej ilúzie ktorú vytvorili prebrať a tak v kratkom čase to už bude realita ktorú mi vidme. V podstate som všetko nerozbila iba naručila celistvosť tej ilúzie a včera po dlhom čase som pozerala u dcéry televízor a veru dosť mi to veci potvrdzuje.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...